11:53 - 19/06/2021

Σοκ & Δέος από Γ.Τράγκα. Όλα δείχνουν ότι θα καταλήξουμε σε μια εθνική και παγκόσμια τραγωδία με τα εμβόλια

Θα αποσυρθεί και το εμβόλιο της Phizer. Τα ΜΜΕ παρέσυραν τον κόσμο να εμβολιαστεί εγκληματώντας

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Το σχέδιο της Μεγάλης Συγκομιδής γίνεται κάτω από τη Μαύρη Ομπρέλα της Νανοτεχνολογίας. Σε τόση μικρή κλίμακα, που τα απλά οπτικά “μικροσκόπια φωτονίων” δυσκολεύονται να δουν το περιεχόμενο των φιαλιδίων. Χρειάζεται ειδικό “μικροσκόπιο ηλεκτρονίων” για να δεις την αλήθεια, αλλά κοστίζει πολύ ακριβά και δεν το έχουν όλοι. Τώρα πλέον όλα είναι θέμα χρόνου, θέμα ημερών και “Final Harvest is Coming to Town”!!! Μη φοβάστε, δε θα πονέσει, όλα θα γίνουν γρήγορα κι ανώδυνα.

  2. Γιωργος 06/19/2021 @ 10:42 ΜΜ

    Το θεμα ειναι αν θα πληρωσουν ολα αυτα τα σατανιστικα σιωνιστικα σκουπιδια που οργανωσαν αυτο το διεθνες εγκλημα.
    Θα πανε κρεμαλα ο μπιλ γκειτς οι ροκφελερς ο ροτσιλντ ο σορος και γενικα αυτα τα σκουπιδια του πλανητη?

  3. Ανωνυμος 06/20/2021 @ 2:23 ΜΜ

    Είναι αστείο να λέμε ότι θα πάνε για κρεμάλα τα σκουπίδια του πλανήτη , Γκειτς και Ροκφέλερ , όταν τα πιο σιχαμενα σκουπίδια που πρωτοστατούν σε αυτήν την “επιχείρηση” είναι η κυβέρνηση και γενικά ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας. Θα έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση οταν ο μουλος της φοράδας Ντορας πρότεινε το λεγόμενο διαβατήριο πιστοποιητικό εμβολιασμένων….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh