in

ΣΟΚ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ: «Ο Τσίπρας νοσεί βαθύτατα. Προσευχηθείτε για την πατρίδα…»

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια, την κόντρα Καμμένου
με τον Κοτζιά και τις σκέψεις του Αλέξη Τσίπρα για τετραπλές εκλογές τον Μάιο μίλησε ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90.1.Συγκεκριμένα είπε:

«Προσευχηθείτε για την πατρίδα μας. Επαγρυπνείτε για τα σύνορά μας. Κάτι πολύ σάπιο μυρίζει στη δική μας Δανιμαρκία.

Εθνικές παραχωρήσεις, μειοδοσίες και προδοσίες παρουσιάζονται σαν μεγάλες επιτυχίες.

Η κοινωνία μικραίνει, γερνάει και πεθαίνει!!!

Οι μισοί καταγγέλλουν τους άλλους μισούς για βαλίτσες γεμάτες λεφτά που αλλάζουν χέρια.
Εκατομμύρια χωρίζουν πια τους Μακεδονομάχους από τους Μακεδονοκλάστες. Ενώ πρώην εισαγγελείς καταγγέλλουν νταβατζήδες που τους έβαζαν να ασκούν ποινικές διώξεις.

Μαυρίλα και πολιτικός ζόφος έσπασαν τα καπάκια των υπονόμων και τα λύματα ξεχύνονται στους δρόμους, στην ζωή μας.

Καλή εβδομάδα να έχετε όλοι σας. Καλημέρα σε όλη την ομογένεια.

Προσευχηθείτε για την πατρίδα, επαγρυπνείτε για τα σύνορά μας, για την ίδια την ύπαρξή μας.
Το τρένο εκτροχιάστηκε και συντρίβεται στο γκρεμό. Ο Πάνος δεν μπόρεσε να μάθει τον Αλέξη να οδηγεί με ασφάλεια τη μηχανή.

Τα αγήματα των Γερμανών πέρασαν με ασφάλεια την γέφυρα του Γοργοποτάμου!!!

Οι Σκοπιανοί πέρασαν την Συμφωνία της Λίμνης. Ο Ζάεφ βρήκε τους 8. Οι τρεις ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Η τέταρτη βουλευτής ήταν κάτω από έρευνα της ειδικής εισαγγελίας των Σκοπίων. Η πέμπτη έχει κάνει αίτηση για να αποφυλακιστεί ο γιος της που κρατείται στις φυλακές για ποινικά αδικήματα.

Τα Σκόπια φωνάζουν για τα εκατομμύρια που δόθηκαν προκειμένου να περάσει η συμφωνία που θα φέρει τους Σκοπιανούς μέσα στα εδάφη της Μακεδονίας και θα τους δώσει δίαυλο στην Θεσσαλονίκη. Άλλωστε, Τσίπρας και Κοτζιάς αναγνώρισαν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, κάτι που θα φέρει πολύ σύντομα αιτήματα των Σκοπιανών για αλύτρωτους αδερφούς!!!

Ο Τσίπρας νοσεί βαθύτατα και μολύνει καθημερινά περισσότερο τους εθνικούς ιστούς.

Η χώρα δεν έχει πλέον κυβέρνηση, κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς γιατί γίνονται όλα αυτά τα γεγονότα και το μόνο που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι ο βαθιά άρρωστος πρωθυπουργός θέλει να μείνει στην καρέκλα τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο.

Το μόνο που τον απασχολεί είναι το ποσοστό που θα πάρει στις ερχόμενες εκλογές και δεν τον ενδιαφέρει ούτε ο θάνατος της κοινωνίας, ούτε η ποινικοποίηση της πολιτικής ατμόσφαιρας, ούτε οι λάσπες στους δικαστές, ούτε φυσικά πλέον η σχέση του με τον Καμμένο!!!

Τώρα του τρώει, του εξαγοράζει με αξιώματα τους βουλευτές, τα στελέχη των ΑΝΕΛ και τους φίλους.

Έτσι ο Καμμένος χλευάζει τον Τέρενς Κουίκ, την Έλενα Κουντουρά και όσους τα πουλάνε όλα προκειμένου να ψηφίσουν την λίμνη και όσα θέλει ο Αλέξης.

Άλλωστε ο Καμμένος τον στήριξε μέχρι τώρα και του επέτρεψε να ψηφίσει τη λίμνη.

Προσευχηθείτε για την πατρίδα και επαγρυπνείτε για τα σύνορα.

Κάτι πολύ σάπιο κυριαρχεί στην δική μας Δανιμαρκία.

Να ζει κανείς ή να μη ζει βλέποντας να χάνονται όσα έμαθε, όσα διάβαζε, όσα υπερασπίστηκε, όσα έκτισε σε ολόκληρη τη ζωή του.

Ο δικός μας Άμλετ είναι πολύ άρρωστος!!! Είναι ψυχασθενής!!! Έχει ανίατη σχιζοφρένεια!!! Το βλέπεις στα μάτια του!!! Δεν τον ενδιαφέρει πόσο ανήθικος είναι!!! Πόσο βλαπτικός!!!

Όποιος τον προσέξει την ώρα που μιλάει, αποφεύγοντας το βλέμμα των ακροατών του ή των συνομιλητών του, καταλαβαίνει ότι πεθαίνει από αγωνία για το πόσο θα μείνει επάνω και πόσα θα συμβούν από αυτά που κάνει.

Έχει την ίδια αγωνία του Τσολάκογλου και του Λογοθετόπουλου που συνελήφθη με γερμανική στολή από τους Αμερικανούς!!!

Tις τελευταίες ημέρες μάθαμε ότι εδώ και ένα χρόνο το δίδυμο Τσίπρα – Κοτζιά μιλούσε με τους Σκοπιανούς ερήμην του ελληνικού λαού και είχες συμφωνήσει ο πρωθυπουργός μας με τον Ζάεφ χωρίς να πει τίποτα στους Έλληνες.

Ούτε για την αναγνώριση της μακεδονικής ταυτότητας, ούτε για την αναγνώρισης της μακεδονικής γλώσσας.

Τις τελευταίες ημέρες συμβαίνουν πράγματα που δύσκολα μπορεί να ερμηνεύσει ο πονεμένος και βασανισμένος λαός. Δύσκολα μπορεί να ερμηνεύσουν και οι πλέον πεπειραμένοι δημοσιογράφοι.

Βρωμάνε τα πάντα!!!

Μυρωδιά υπονόμων αναδύεται από το Μαξίμου που δεν τη βλέπει πια κανείς γιατί όλοι οι δρόμοι γύρω του είναι αποκομμένοι από λεωφορεία των ΜΑΤ.

Νεκρό σημείο της πόλης με νεκρούς πολιτικά ενοίκους.

Πραγματικά πολιτικά ζόμπι που δουλεύουν εις βάρος της χώρας.

Ας δούμε μαζί πώς έτρεξαν τα γεγονότα.

Ο Καμμένος επιστρέφει από την Αμερική όπου παρουσίασε το plan B για τα Σκόπια.

Φτάνει στην Αθήνα και τρώει μαζί με τον Τσίπρα στην Λέσχη Αξιωματικών.

Βγαίνει στην τηλεόραση και φωνάζει ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί τη συμφωνία της Λίμνης και τις επιθέσεις των ΜΜΕ εναντίον του.

Πάει μετά στο υπουργικό συμβούλιο και εκεί του επιτίθεται ο Κοτζιάς.

Ο Καμμένος σηκώνεται όρθιος και του λέει ότι πήρε 50 εκ. ευρώ από τον Σόρος για να προωθήσει την Συμφωνία!!!

Παγώνουν όλοι.

Ο Κοτζιάς παραιτείται, ο Καμμένος μένει στην κυβέρνηση.

Η συμφωνία περνάει από το Κοινοβούλιο των Σκοπίων.

Ο Τσίπρας αναλαμβάνει το ΥΠΕΞ ενώ ο Ερντογάν βγάζει τα γεωτρύπανα στο Αιγαίο και βελτιώνει τις σχέσεις του με τους Αμερικανούς.

Ο Κοτζιάς που όλοι λένε ότι τον έφαγαν Αμερικανοί και Ρώσοι προκειμένου να ταξιδέψει ο Αλέξης στη Μόσχα, κατά την παράδοση – παραλαβή λέει ότι επεξέτεινε την κυριαρχία της Ελλάδος προς το Ιόνιο με έτοιμα προεδρικά διατάγματα που επεκτείνουν τα χωρικά μας ύδατα σε 12 μίλια, λέγοντας ταυτόχρονα ότι υπάρχει πρόβλημα με την Τουρκία για το Αιγαίο.

Ο ανόητος νάρκισσος αναγνώρισε ενώπιον του πρωθυπουργού ότι υπάρχει ειδικό καθεστώς στο Αιγαίο, ότι υπάρχει ήδη διαπραγμάτευση με τη Τουρκία και με τον Ερντογάν για τον εκσυγχρονισμό της Λοζάνης.

Ομολόγησαν και οι δύο στο ΥΠΕΞ, εμμέσως πλην σαφώς, και έδωσαν το δικαίωμα στον Ερντογάν να το φωνάζει ότι το καθεστώς του Αιγαίου είναι ειδικό, η Ελλάδα δεν μπορεί να μιλάει για 12 μίλια και ότι τα πάντα είναι ρευστά και υπό διαπραγμάτευση!!!

Ο ανόητος νάρκισσος που πέρασε από όλα τα κόμματα, ο ανόητος που πίστευε ότι είναι ο αναντικατάστατος, ο ανόητος καθοδηγητής του ΚΚΕ που οι σύντροφοί του όπως μου λένε τον φώναζαν «ΣΤΑΖΙ», προκάλεσε βαθύτατο ρήγμα στην Άμυνα της χώρας, αναγνωρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς – σαφώς, το ειδικό καθεστώς της χώρας.

Το δίδυμο που παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας, την εθνότητα και τη γλώσσα στους Σκοπιανούς, με θράσος χιλίων πιθήκων μίλησαν εκεί στο υπουργείο Εξωτερικών ενώ την ίδια ώρα τους ταπείνωνε ο Καμμένος με ένα tweet, λέγοντας ότι «στην Ευρώπη που ζούμε οι ψήφοι εκεί στα Σκόπια για ένα τέτοιο θέμα κόστισαν 2 εκ. ευρώ ο ένας». Και εκείνος, ο πρωθυπουργός που δεν θα επέτρεπε καμία διγλωσσία, δεν απάντησε, λούφαξε!!!

Τρώει και καταπίνει τα στελέχη του Καμμένου και τον αφήνει να μιλάει για λαδώματα και προδοσίες.

Προσευχηθείτε για την πατρίδα και επαγρυπνείτε για τα σύνορά μας.

Η νεοπλασία που κατατρώγει τους εθνικούς ιστούς λέγεται Αλέξης Τσίπρας.

Τώρα όπως γράφεται στις εφημερίδες των Αθηνών αλλά και στον διεθνή Τύπο, ο Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να περιμένει τον Ζάεφ να ολοκληρώσει την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Δεν μπορεί να προκηρύξει εθνικές εκλογές στην Ελλάδα πριν εφαρμοστούν όσα συμφωνήθηκαν.

Είναι η σειρά του να δείξει την αξιοπιστία προς την διεθνή παράγοντα έναντι του οποίου έλαβε υποχρεώσεις.

Ο Τσίπρας πήρε δωράκι προς το παρόν την αναστολή της περικοπής των συντάξεων. Δεν πρόκειται όμως να τον βοηθήσει αυτή η αναστολή στις εκλογές. Θα συντριβεί και ενδεχομένως να έχει την τύχη του Γιώργου Παπανδρέου και της ΕΔΑ.

Ουδείς κάτοικος της Μακεδονίας θα ψηφίσει αυτόν που την πρόδωσε.

Ουδείς ένστολος θα ψηφίσει αυτόν που πρόδωσε την πατρίδα και παίζει με το Αιγαίο.

Ουδείς νησιώτης δεν θα ξαναψηφίσει αυτόν που ανοίγει Κερκόπορτες.

Κανένας δικαστικός δεν θέλει κάποιους που τον εκβιάζουν ή απειλούν την ανεξαρτησία του.

Κανένας έμπορος δεν θα θελήσει να στηρίξει τον άνθρωπο που έκαψε την επιχείρησή του και κανένας Έλληνας δεν θέλει ξανά αυτή τη πηγή της βίαιης μετανάστευσης.

Κανένας Χριστιανός δεν θα θελήσει να ρίξει πάλι τη ψήφο του στον άθεο προστάτη του Γαβρόγλου.
Σύμφωνα με όσα γράφουν οι εφημερίδες, ο Τσίπρας ζητάει τώρα από τον Ζάεφ να καθυστερήσει τις αλλαγές για να μπορέσει να κάνει τον Μάιο εκλογές.

Όπως σημειώνει η ΕΣΤΙΑ, εάν οι αλλαγές δεν περνούσαν, η συμφωνία θα ερχόταν πολύ αργότερα στην Βουλή σας. Αν όμως περνούσαν, όπως συνέβη, ο Τσίπρας είχε ως αίτημα να καθυστερήσει ο Ζάεφ και να μην τελειώσει τις διαδικασίες γρήγορα ώστε να μην έρθει η συμφωνία στην ελληνική Βουλή τον Ιανουάριο, προκαλώντας πλήθος παρενεργειών.

Ο Τσίπρας θέλει να πάμε σε τετραπλές κάλπες για να υπάρχει πλήρη σύγχυση του εκλογικού σώματος.

Ο Τσίπρας ζητάει από τον Ζάεφ χρόνο για να επιτεθεί με διώξεις εναντίον πολιτικών αντιπάλων με την Νοβάρτις, με την υπόθεση Παπαντωνίου και με άλλες, έτσι ώστε να μειώσει τις 10 μονάδες των μετρήσεων.

Δεν έχει ενδεχομένως αντιληφθεί ότι οι μονάδες είναι περισσότερες αλλά δεν πάνε όλες στον Μητσοτάκη γιατί ουσιαστικά η δαντελένια πολιτική της Ν.Δ., η μνημονιακή στόφα της και ο Ζίγκφριντ με τους δράκους των Νιμπελούγκεν που φωλιάζουν στην Πειραιώς, διατηρούν την αρρώστια του Τσίπρα του Μαξίμου…»

hellaspressgr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. Προσευχηθειτε στο ξίφος σας και στο όπλο σας, τρεχούμε ολοταχώς για τον πάτο. Το σχεδιο τους ,το ξέρει όλος ο πλανήτης.Ζητούνται ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ.

 2. Μόνοι οφελημένοι από το μπάχαλο οι ΕΡΠΕΤΟΣΙΩΝΑΖΙ, που δε βλέπουν την ευκαιρία να μπουκώσουν την Ελλάδα με ΠΥΡΗΝΙΚΑ στο όνομα και μόνο της ανύπαρκτης σινορωσικής απειλής για ν’ αντιμετωπίσουν τον “εχθρό” σε Πεκίνο και Μόσχα!!!!!

 3. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.
  Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
  ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΠΛΕΚΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΟΜΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ;
  ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΣΑΛΟΜ ΣΑΛΟΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
  ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
  Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΑΛΟΜ ΣΑΛΟΜ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.
  ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ME ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ.
  Ο ΣΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ DNA ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ;
  ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ;

 4. «Τοξότες μου» τα έχουμε πει για τον φράγκα …μην τα ξαναλέμε…ακούτε διαβάζετε φιλτράρεται

 5. Αουαμπενεχουτσο ο δικος σου δημοσιογραφος που μια ζωη στην λουφα και στην επιτηδειοτητα , κυριολεκτικα….

 6. Αφού δεν υπάρχει κανείς να αντισταθεί σε αυτήν την βρόμα και υπάρχει ατιμωρησία καλά μας κάνουν!

 7. Ασε μας κουκλιτσα μου.Δεν δικαιουσαι να μιλας εσυ που τοσα χρονια υποστηριζεις νεα δημοκρατια.Στο τελος θα μας πεις οτι ο καταλληλος για την χωρα ειναι ο κουλης.
  Υ.Γ Αυτος ο πληρωμενος σε λιγο καιρο θα αρχισει να μιλαει για οικουμενικη κυβερνυση.Εδω θα ειμαστε να το δειτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

EΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ….ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ…

Εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του Τζορτζ Σόρος στη Νέα Υόρκη