Η συνέντευξη του Αρτέμιου Σώρρα στο γερμανικό ARD και οι Έλληνες πολιτικοί: Νέο φιάσκο

Πολιτικοί, δημόσιοι άρχοντες, παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, είναι αυτοί που τροφοδότησαν τόσο καιρό το μύθο του απατεώνα Αρτέμη Σώρρα, επιζητώντας ή αποδεχόμενοι συναντήσεις μαζί του, για να λάβουν τα τρισεκατομμύρια των ονείρων τους από τα «παγκόσμια καταπιστεύματα» του Neil Keenan και τα πλαστά αμερικανικά «χρεόγραφα» του Stephen Louis Wozny.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα των εισαγγελικών αρχών, που διερευνούν την υπόθεση Σώρρα και έχουν κληθεί να απαντήσουν αν τα στοιχεία που διαθέτουν δικαιολογούν την ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σαν επιστέγασμα φυσικά της απάτης και μιας σειράς άλλων εγκλημάτων που καλύπτουν το μισό ποινικό κώδικα.

Πρόσφατα, το γερμανικό κανάλι ARD έκανε ένα αφιέρωμα στο «φαινόμενο» Σώρρα, απλά για να συνεχιστεί η «καζούρα» του Spiegel και να εμφανιστούμε ακόμη μια φορά σαν τον αδύναμο κρίκο της ενωμένης Ευρώπης. Είναι σαφές ότι η εκπομπή του ARD είχε σατιρικό χαρακτήρα και πως θα μπορούσε να μην προκαλεί κλαυσίγελο. Αν κάποιος δει τα αμαντάριστα πλάνα, που έχουν κυκλοφορήσει από την ίδια την οργάνωση Σώρρα, στην προσπάθεια των συμμετεχόντων να εμφανιστούν πομπώδεις, το θέαμα καταντά γελοίο.

 

Στην εικόνα από τη συνέντευξη στο ARD, o Σώρρας με τις πλαστές υπογραφές των Ελλήνων πολιτικών ανά χείρας.

Η συγκεκριμένη εκπομπή πήρε συνέντευξη από τον ίδιο το Σώρρα, από τον δημοσιογράφο του Vice Θοδωρή Χονδρόγιαννο, ο οποίος είχε διεισδύσει στην οργάνωση στο παρελθόν και παρουσίασε ένα εξαιρετικό ρεπορτάζ, από οπαδούς του Σώρρα που «τυχαία» βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να ορκιστούν όλοι μαζί σε έναν όρκο νεοπαγανιστικής μορφής, και τέλος από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο σημείο αυτό θα σας θυμίσω την πρόσφατη συγκέντρωση των 300 οπαδών του Σώρρα στον προαύλιο χώρο του Ηρωδείου, κάτω από την επίβλεψη της αστυνομίας, η οποία έχει καλυφθεί από όλα τα μέσα της χώρας μας. Θυμίζω ότι η χρήση του χώρου ήταν παράνομη, κανείς δεν ζήτησε άδεια από τις αρμόδιες αρχές και απλά οι αρχές «ποίησαν τη νήσσαν» για ακόμη μια φορά!

Βίντεο. Η στημένη, παράνομη κατάληψη του χώρου έξω από το Ηρώδειο για τις ανάγκες του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού.

Η παρουσία των φανατικών μελών της οργάνωσης Σώρρα δεν έγινε φυσικά τυχαία. Δεν ήταν ακόμη μια εκδήλωση. Δεν επρόκειτο για κάποιο νέο θρησκευτικό καθήκον των μελών. Ήταν μια στημένη συγκέντρωση, από την ηγεσία της οργάνωσης, για τις ανάγκες της τηλεοπτικής εκπομπής, έτσι ώστε να καταγραφούν τα κατάλληλα πλάνα και να γίνει γνωστό το κίνημα μέχρι τη Γερμανία.

Η συνέντευξη του Αρτέμιου Σώρρα στο γερμανικό ARD και οι Έλληνες πολιτικοί: Νέο φιάσκο - Εικόνα1

Η συνέντευξη του Αρτέμιου Σώρρα στο γερμανικό ARD και οι Έλληνες πολιτικοί: Νέο φιάσκο - Εικόνα2

Εικόνα. Η πρόσκληση Σώρρα προς τα υπόλοιπα μέλη για να παρευρεθούν στην επίκληση στο Ηρώδειο.

Έγραψε λοιπόν στην πρόσκλησή του ο Σώρρας: «Artemis Sorras ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 13/2/2017 ΕΔΩΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ (ΔΗΘΕΝ) ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ A.R.D ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ

ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 4:13 Μ.Μ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/2017 ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ 3 ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ

Βίντεο. Επίδειξη διεθνούς συνεννόησης από τον πρώην «ομογενή», του οποίου η γνώση της αγγλικής γλώσσας δεν ξεπερνάει τις είκοσι λέξεις. Και ο καπνός από το τσιγάρο να καλύπτει το πλάνο…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟΑ ΔΟΓΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ»

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως για μια ακόμη φορά ο Σώρρας, μαζί με την ηγετική ομάδα της οργάνωσής του, προέτρεψαν τους πιστούς, φανατισμένους οπαδούς να παρανομήσουν και να στήσουν μια συγκέντρωση, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στην έννομη τάξη. Αντίστοιχα, μετατρέπουν τους απλούς πολίτες, που τους πλησιάζουν λόγω της οικονομικής κρίσης, σε «πεζικό» της οργάνωσης, βάζοντας τους να εγκληματούν και να χρησιμοποιούν πλαστογραφημένα έγγραφα, για να αυξήσουν την οικονομική και πολιτική δύναμη του οικοδομήματος.

Η συνέντευξη του Αρτέμιου Σώρρα στο γερμανικό ARD και οι Έλληνες πολιτικοί: Νέο φιάσκο - Εικόνα3

Εικόνα. Ο Σώρρας επιδεικνύει τον ψευδεπίγραφο δήθεν ισολογισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας για το 2007, που βασίζεται στη θεωρία συνωμοσίας των παγκοσμίων καταπιστευμάτων και τη διαθήκη του φιλιππινέζου δικτάτορα Φέρντιναντ Μάρκος. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το πλαστό έγγραφο εδώ: https://www.scribd.com/doc/135370661/Complete-Puzzle-of-ASBLP-File-of-2007

Αυτή η αίσθηση ανοχής των αρχών προς τη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία γίνεται εύκολα αντιληπτή στους πάντες, διαφημίζεται από το Σώρρα στα μέλη, αφού φτάνει στο σημείο να ισχυριστεί πως αν και σε κάθε εκδήλωσή του οι μισοί φεύγουν μεθυσμένοι, τα αστυνομικά όργανα τους σταματάνε για έλεγχο και τους αφήνουν να φύγουν μόλις ακούσουν πως πρόκειται για μέλη του κόμματος του, δηλαδή της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Βίντεο. Η ανοχή των αστυνομικών αρχών στα μεθυσμένα μέλη της οργάνωσης Σώρρα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Όσο λοιπόν η δικαιοσύνη αργεί και χρειάζονται χρόνια για να ευαισθητοποιηθεί, τόσο αυξάνονται τα θύματα, παρά τις προσπάθειες του δημοσιογραφικού κόσμου, που πρόσφατα ενεργοποιήθηκε από τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου της Λαμίας Θώμης Κουμπούρα. Νομίζω θα συμφωνήσετε πως αν το δεξί χέρι του Σώρρα δεν είχε δολοφονήσει την άτυχη παιδοψυχίατρο, ελάχιστοι θα ασχολούμασταν με την πιο γελοία, αλλά ταυτόχρονα σατανική απάτη, που εμφανίστηκε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, προερχόμενη από εγκληματικές οργανώσεις του εξωτερικού, όπως είναι η OITC (https://en.wikipedia.org/wiki/Office_of_International_Treasury_Control).

Όσο τραγικό όμως είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή ανατρέφεται μια γενιά νέων ανθρώπων που πιστεύουν σε κουραφέξαλα και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για να υπηρετήσουν διεθνείς εγκληματίες, τόσο τραγικό είναι το γεγονός πως στη γερμανική τηλεόραση, αντί να μιλήσει κάποιος για την πραγματική οικονομική κρίση και τους ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε και δεν μπορούν να καλύψουν τις ιατροφαρμακευτικές ανάγκες τους, δόθηκε η εικόνα πως είμαστε ένας ευκολόπιστος λαός που περιμένει τα τρισεκατομμύρια του Σώρρα.

Αυτό μπορεί να μην το κατανοούν κάποιοι, αλλά όταν στο υποσυνείδητο των υπολοίπων Ευρωπαίων έχει περάσει η αντίληψη πως είμαστε καλοπερασάκηδες και μικροαπατεώνες και παρανομούμε κατά του κράτους και των ασφαλιστικών μας φορέων, η εμφάνιση του Σώρρα σε κανάλια τέτοια εμβέλειας απλά βοηθάει στο να εδραιωθεί η εικόνα του «μπαγαμπόντη» Έλληνα, που το καλοκαίρι δήθεν μεθάει με ούζο και το χειμώνα τρώει τα λεφτά του γερμανού φορολογούμενου. Αυτά ξέρουν, αυτά πιστεύουν, με συνέπεια να γινόμαστε ακόμη μια φορά διεθνώς ρεζίλι, ενώ είναι φυσιολογικό να δικαιολογείται στο μυαλό των γερμανών θεατών μέχρι και το 20ο μνημόνιο!

Η συνέντευξη του Αρτέμιου Σώρρα στο γερμανικό ARD και οι Έλληνες πολιτικοί: Νέο φιάσκο - Εικόνα4

Εικόνα. Ακόμη μια φορά η χώρα μας έγινε περίγελος στα ξένα κανάλια, αυτή τη φορά με τα καμώματα του Αρτέμιου Σώρρα.

Δείγματα του τρόπου λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης και του απυρόβλητου που απολαμβάνει ο Σώρρας αποτελούν οι επαφές του με τους δημάρχους ανά την Ελλάδα. Ένας από αυτούς τους δημάρχους είναι ο πρώην δήμαρχος Σφακίων και νυν Υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ο οποίος πριν περίπου 3 χρόνια δέχθηκε αντιπροσωπεία, με επικεφαλής το Σώρρα, για να χρηματοδοτήσουν το Δήμο του.

Το παράδειγμα του Παύλου Πολάκη το χρησιμοποιώ για να ξεκαθαρίσω πως το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, όπως το είχε οριοθετήσει ο υπουργός δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ρίχνοντας το «γάντι» στην αξιωματική αντιπολίτευση και ειδικότερα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Για μένα οι ευθύνες του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας περιορίζονται στον «ωχαδερφισμό» και στην επιλογή του «ου μπλέξεις», αλλά σε τίποτα παραπάνω. Δεν πρόκειται ποτέ να πιστέψω ότι ο Γεωργιάδης είχε τον οποιοδήποτε δόλο, για να βοηθήσει το Σώρρα. Αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας που δεν αντέχουν κριτικής.

Βίντεο. Ο Αντώνης Βαλσαμάκης, στενός συνεργάτης του Μανώλη Λαμπράκη και του Αρτέμη Σώρρα αναφέρεται στη συνάντησή τους με τον Παύλο Πολάκη, για τη χρηματοδότηση πολυατρείου στα Σφακιά της Κρήτης.

Θυμίζω ότι την ημέρα που έγινε το ποινικό δικαστήριο κατά του Σώρρα το 2012, ο Άδωνις Γεωργιάδης μετρούσε δύο ημέρες ως Υπουργός Υγείας. Παραδόξως ο εισαγγελέας δεν τον κάλεσε να καταθέσει, παρά το γεγονός ότι οι ποινικές διώξεις ασκήθηκαν μετά από το συνδυασμό τριών μηνυτήριων αναφορών, από τις οποίες μόνο η μία ήταν του Γεωργιάδη. Οι άλλοι δύο καταγγέλλοντες κλήθηκαν και κατέθεσαν κανονικά, αν και από την ανάγνωση των καταθέσεων φαίνεται πως οι μαρτυρίες τους έγιναν λιγότερο δηκτικές. Είναι περίεργο λοιπόν το γεγονός ότι δεν κλήθηκε ο τρίτος καταγγέλλων και την ευθύνη φέρουν οι υπηρέτες της Δικαιοσύνης, που σε αυτή την περίπτωση θεωρώ πως έπεσαν περισσότερο θύματα του εαυτού τους και λιγότερο των κατηγορουμένων Σώρρα και Λαμπράκη.

Μένοντας στο Υπουργείο Υγείας και περνώντας στους σημερινούς κυβερνώντες, θυμίζω ότι οι Σύριζα με τους ΑΝΕΛ βρίσκονται στην κυβέρνηση από τον Ιανουάριο 2015, δηλαδή δύο χρόνια μέσα στα οποία το κίνημα Σώρρα αυξήθηκε με πολύ πιο ραγδαίους ρυθμούς, από ότι στο παρελθόν. Μέχρι το φθινόπωρο του 2015 και την αποχώρηση του Μανώλη Λαμπράκη από την οργάνωση, η παρουσία Σώρρα θύμιζε «περιοδεύοντα θίασο». Στο τέλος του 2015, επί των ημερών της παρούσης κυβέρνησης, φτιάχτηκαν οι βάσεις για την επέκταση της οργάνωσής του, με τη δημιουργία «grassroots» κατά πλήρη αντιστοιχία με τα κινήματα που δήθεν καταγγέλλουν οι οπαδοί του Σώρρα. Η ανάπτυξη μέσω τοπικών πυρήνων, που είναι οργανωμένοι ως αστικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, παραπέμπει σε αμερικανικού τύπου «πυραμίδες» και άρτια εκπαίδευση σε πολυεπίπεδο marketing.

Οι επαφές Σώρρα σε πολιτικό επίπεδο με στελέχη της σημερινής κυβέρνησης μου είναι γνωστές εδώ και αρκετά χρόνια, αν και τις αποκαλύπτω για πρώτη φορά. Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι οι επαφές πραγματοποιήθηκαν μέχρι και στα κεντρικά του Σύριζα, ενώ παρόμοιες επαφές έγιναν με τους ΑΝΕΛ, αλλά και με επιλεγμένα ονόματα του δημοσιογραφικού κόσμου. Δυστυχώς, όπως έχω γράψει πολλές φορές η κρίση είναι πρώτα πολιτική και μετά οικονομική, όπως αντίστοιχα και η λύση στην κρίση μπορεί να είναι μόνο πολιτική. Πραγματικά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ακόμη και η ακραία λύση της «επανάστασης» ενός λαού είναι πολιτική πράξη.

Η κρίση των πολιτικών αξιών και η γενικότερη κρίση του συστήματος απονομής δικαιοσύνης, οδηγούν στην αναξιοκρατία και στην επικράτηση τέτοιων «φελλών», που έχουν γίνει δεκτοί ως συνομιλητές από υψηλόβαθμους αξιωματούχους, τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα. Είναι η «μυρωδιά» του χρήματος, την οποία χρησιμοποιούν οι απατεώνες, για να δημιουργήσουν την προσδοκία κέρδους στους πεινασμένους και να τους πάρουν και την τελευταία μπουκιά ψωμί από το στόμα. Θύματα αυτής της τεχνικής δεν είναι μόνο οι απλοί πολίτες, αλλά και οι πολιτικοί άρχοντες του τόπου και οι δημοσιογράφου.

Γνωστός δημοσιογράφος και από τους πιο παλιούς της «πιάτσας» δέχθηκε στο σπίτι του στην Κρήτη τον Μανώλη Λαμπράκη, με τον οποίο συνέφαγε αρκετές φορές το καλοκαίρι του 2012. Μετά τη γνωριμία, πείστηκε για την ύπαρξη της οικονομικής επιφάνειας του απένταρου «ομογενή» Σώρρα και τελικά κάλεσε την ομάδα σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης για να μας «σώσει».  Μετά τη διαδικτυακή δημοσιοποίηση του βίντεο με τα «διαστημικά καύσιμα», έκανε ρεπορτάζ, κατάλαβε την απάτη και φρόντισε να απεμπλακεί, αλλά στοχοποιήθηκε έντονα από όλες τις πλευρές. Τέτοια παραδείγματα δυστυχώς είναι αρκετά.

Επιστρέφοντας στον Παύλο Πολάκη, πολύ έξυπνα ο κρητικός πολιτικός απέφυγε την «καυτή πατάτα», όσο ήταν δήμαρχος Σφακίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του candianews.gr της 9ης Ιανουαρίου 2014 «Τη… διαχείριση πολλών δήμων της Κρήτης για τα επόμενα 50 χρόνια (!) ζητάει από πολλούς δημάρχους του νησιού ο Αρτέμης Σώρρας! Ο γνωστός για την υπόθεση της “επίλυσης” του χρέους Ελλάδας και Κύπρου, Πατρινός ομογενής, τους τελευταίους μήνες έχει συνεχείς επαφές, ο ίδιος ή μέσω αντιπροσώπων του, με δημάρχους του νησιού τάζοντας λαγούς με πετραχήλια (μέχρι αεροδρόμια έχει υποσχεθεί ή πληρωμή των χρεών των δημοτών προς τις τράπεζες!) αρκεί να τους μεταβιβάσουν οι δήμαρχοι την ευθύνη της επενδυτικής δραστηριότητας στην περιοχή τους».

«Ο Σώρρας, με κείμενα που έχει στείλει σε δημάρχους, ζητά να τους εκχωρήσουν τα δημοτικά τους συμβούλια ανέκκλητη πληρεξουσιότητα ώστε να συμφωνήσουν μαζί του την εκχώρηση της επενδυτικής δράσης στο. Μάλιστα αυτές οι πληρεξουσιότητες θα πρέπει να δεσμεύουν τον κάθε δήμαρχο και το κάθε δημοτικό συμβούλιο ακόμη και… μεταθανάτια, και για κάθε διάδοχο του δημάρχου, για περίοδο 50 χρόνων!»

«Είναι χαρακτηριστικό ότι τον Αύγουστο συνάντησε το δήμαρχο Σφακίων, Παύλο Πολάκη, ο οποίος, αφού άκουσε τις προτάσεις Σώρρα για να γίνουν τα Σφακιά… κοσμόπολη, του ζήτησε να αποδείξει ότι κατέχει τα ποσά που ισχυρίζεται. “Φέρτε στη συνεδρίαση του ΔΣ 700.000 ευρώ για να καλύψουμε μερικές βασικές ανάγκες του δήμου και έτσι να πείσετε και τους συμβούλους”, ήταν η απάντηση του υποψιασμένου δημάρχου. Τότε η απάντηση ήταν “δεν φέρνουμε αυτό το ποσό, υπογράψτε τη συμφωνία και μετά θα φέρουμε όλα τα ποσά”! Εκεί ο Π. Πολάκης τού έδειξε την πόρτα της εξόδου!»

Το άκρως ενδιαφέρον δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας πως ανάλογα περιστατικά έχουν γίνει και σε άλλους δήμους της Κρήτης, ενώ ο Σώρρας «απευθύνθηκε, μεταξύ άλλων, και στο δήμο Γόρτυνας Ηρακλείου, που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα που φτάνουν ακόμη και στο σημείο να απειλείται με άμεσο κλείσιμο. Ζήτησε να πάρει την ευθύνη της περιοχής για 50 χρόνια, να κατασκευάσει… αεροδρόμιο, ψυχιατρική κλινική (!) και άλλα παράξενα. Ενώ υποσχέθηκε να πληρώσει όλα τα χρέη των δημοτών και να τον εξοφλούν με 2.5% κάθε χρόνο, το 2% για το κεφάλαιο και το 0,5% ως τοκοχρεωλύσια. Όλα αυτά, μόνο με χαρτιά και λόγια, χωρίς να αποδεικνύει σε κανένα το χρήμα που κατέχει… Αύριο το θέμα Σώρρα θα απασχολήσει και το δήμο Ιεράπετρας».

Από τη μία ο σημερινός Υφυπουργός Υγείας σωστά έπραξε όταν διατελούσε Δήμαρχος Σφακίων και έδειξε την πόρτα στο Σώρρα. Ωστόσο, είναι σαφές ότι τόσο ο Παύλος Πολάκης, όσο και οι υπόλοιποι τοπικοί άρχοντες που συνάντησαν το Σώρρα, έχουν ενημερωθεί πως πλέον υπάρχει σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για οικονομικές απάτες και πολλαπλές προσπάθειες εξαπάτησης του Δημοσίου, Δήμων και απλών ανθρώπων. Πόσο μάλλον ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος συμμετέχει στο κυβερνητικό συμβούλιο και σίγουρα έχει ευκολότερη πρόσβαση στον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, από εμένα, τον απλό δημοσιογράφο.

Καλά και άγια λοιπόν έπραξε ο Πολάκης, δείχνοντας την πόρτα στο Σώρρα. Το ερώτημα μου όμως είναι γιατί δεν κατέθεσε τη σχετική «εμπειρία» εξαπάτησής του στον αρμόδιο εισαγγελέα μέχρι σήμερα. Και καλά εν έτη 2013 εκτός από 2-3 δημοσιογράφους δεν ασχολιόταν καλείς με το Σώρρα για να έχει ο τέως δήμαρχος πληρέστερη ενημέρωση. Σήμερα, μετά από ένα φόνο, μετά από απειλές κατά ζωής και συνεχείς ύβρεις, μετά από πολυπληθείς ανοικτές εισαγγελικές έρευνες και την υπόσχεση του Υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησής του ότι το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο, τι ακριβώς περιμένει ο κ. Πολάκης για να επισκεφθεί τον αρμόδιο εισαγγελέα και να δηλώσει ότι η εγκληματική οργάνωση Σώρρα προσπάθησε να τον πείσει να πάρει λεφτά από το «θρύλο» των «παγκόσμιων καταπιστευμάτων»;

Δεν είναι λίγο άτοπο και τουλάχιστον περίεργο, εγώ, ο δημοσιογράφος που παρακολουθώ την υπόθεση από κάποια σχετική απόσταση, να περιγράφω στην εισαγγελέα ότι ο Σώρρας προσπάθησε να εξαπατήσει «κάποιους» δήμους και ο ίδιος ο τέως δήμαρχος και σημερινός υφυπουργός Υγείας να μην βγαίνει να μιλήσει;

Βίντεο. Η εκπομπή του ARD για το φαινόμενο Σώρρα: http://www.ardmediathek.de/tv/Europamagazin/Schuldenkrise-Der-Retter-Griechenlands/Das-Erste/Video?bcastId=342024&documentId=40938094

Για το τέλος, έχω αφήσει ένα δωράκι για τους Γερμανούς του ARD, μια και είδαν τον ισολογισμό της «Παγκόσμιας Τράπεζας» του 2007 με τα μάτια τους και είχαν ένα μικρό θεματάκι με την ανεύρεση των υπογραφών των δικών τους πολιτικών. Στο σχετικό έγγραφο που κρατούσε ο Σώρρας στα χέρια του (https://www.scribd.com/doc/135370661/Complete-Puzzle-of-ASBLP-File-of-2007) βρήκα τις υπογραφές και τις έβαλα δίπλα στις γνήσιες, αφήνοντας και την υπογραφή του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια. Στα αριστερά είναι οι υπογραφές από το έγγραφο των τρισεκατομμυρίων που γυροφέρνει ο Σώρρας και δεξιά οι πραγματικές (Πηγή: Wikipedia). Τα συμπεράσματα δικά σας, αλλά τι να συζητάμε όταν ο Horst Köhler δεν διαθέτει γεμανικούς χαρακτήρες στην  υπογραφή του και υπογράφει σαν Kohler. Κάποιος να εξηγήσει στον πλαστογράφο, που υπογράφει τα πάντα με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα, τι είναι το “ουμλάουτ”….

Η συνέντευξη του Αρτέμιου Σώρρα στο γερμανικό ARD και οι Έλληνες πολιτικοί: Νέο φιάσκο - Εικόνα5

mignatiou.com

Loading...

8 thoughts on “Η συνέντευξη του Αρτέμιου Σώρρα στο γερμανικό ARD και οι Έλληνες πολιτικοί: Νέο φιάσκο

 1. Φωτης says:

  Σωρρας, ενα ακομη εβραικο δουλικο με σκοπο να αλλαξει το συστημα χωρις πολεμο αλλα αγοραζοντας τους φοβισμενους με αμερικλανικο δολαριο. Εγω προσωπικα εχω να του πω πως το μονο που εχει να τον στηριζει ειναι οι εβραικοι μασωνικοι οικοι. Τωρα αν παρει και μερικους απρλπισμενους δεν πειραζει για να ειναι μαζι του μαλλον δεν ειχαν σθενος να πιστεψουν στην αντισταση της παραδωσης της βουλησης τους. Τι να πω αλλο! Απλα τα πραγματα οι πραγματικοι Ελληνες δεν αγοραζονται και ουτε κοιμουνται και ονειρευονται πως να βγαλουν μερικα εξτρα χρηματα εις βαρος των χωματων τους. Μπορει οι μεγαλοεπιχειρησεις να τον βγαζουν πλεον στα καναλια γιατι εχουν εντολη να αλλαξουν τους θεσμους ομως οτι και να κανουν οπως και να αντιγραψουν τα υπνοτισμενα απο την εξουσια δουλικα δεν μπορουν να με φερουν στα νερα τους. Οπου και αν κανει συνεδριο προσεξτε μετα που παει και τρωει η τα μεροι που μιλαει. Αμεση σχεση με τους ροταρυ και λαιονς τα μεροι.

 2. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ says:

  ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!…….ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ

  1. Ο δικαιούχος του λογαριασμού είναι ο Anthony Santiago Martin , o «κληρονόμος». Πρόκειται για μια οντότητα που τριγυρνάει τη γη και ελέγχει τις ηθικές αξίες. Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί 6 άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι είναι ο Anthony Santiago Martin (ASM).

  2. Ο κωδικός κάτω από τον οποίο είναι εγγεγραμμένοι οι λογαριασμοί διεθνώς είναι C3-AM-01, White Spiritual Boy (Λευκό Πνευματικό Παιδί), Spiritual Wonder Boy (Πνευματικό Παιδί Θαύμα), Morning Star (Αυγερινός, χρησιμοποιείται στις Γραφές για να αναφέρει το Διάβολο), King David (Βασιλιάς Δαβίδ), Prophet Muhammad (Προφήτης Μωάμεθ), Demas and Saint Timothy (βιβλικές αναφορές).

  3. Ονόματα λογαριασμών από όπου προέρχονται τα χρήματα: (1) White Mongolian Account – King Bernardo Carpio, (2) White Vatican Account – Dr Jose Rizal, (3) Kiram Account – Antonio Diaz Santiago (Family Origin of King ASM), (4) White Eagle Account – Pres. Ferdinard E. Marcos.

  4. Το όνομα του σημερινού λογαριασμού είναι Holy Heaven Father Account (λογαριασμός του Ουράνιου Πατέρα).

  5. Τα χρήματα προέρχονται από τη «διαθήκη» του πεθαμένου προέδρου των Φιλιππινών Ferdinand Edralin Marcos, ένα πλαστό έγγραφο το οποίο κυκλοφορεί παγκοσμίως από διάφορους απατεώνες και ανάμεσα σε άλλα αναφέρει ότι ο Χίτλερ ήταν Φιλιππινέζος…

 3. Ανωνυμος says:

  PROPHET MOHÀMAND Ε?…ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΚΡΥΦΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΩΡΑ?..

 4. Ανώνυμος says:

  ΧΑΡΕΙΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΜΠΤΟΙ….ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *