Συνέλθετε βρε Παπάρες!!!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Κανείς δε θέλει κανέναν να είναι ελεύθερος!

Οι χριστιανοί δε θέλουν να είναι ελεύθεροι οι άθεοι ή οι σατανιστές ή οι αλλόθρησκοι και οι δεύτεροι δε θέλουν να είναι ελεύθεροι οι χριστιανοί.

Οι straight δε θέλουν αν είναι ελεύθεροι οι πούστηδοι (που έλεγε και η γιαγιά μου) και τα τραβέλια και οι δεύτεροι δε θέλουν να είναι ελεύθεροι οι straight.

Οι δεξιοί δε θέλουν να είναι ελεύθεροι οι αριστεροί και τούμπαλιν και πάει λέγοντας εις άπειρον…….

Διχόνοια ρε μαλάκες! Πάλι διχόνοια ρε μαλάκες!! Διχόνοια στα γαμημένα πάντα!!!

Κι όλο αυτό γιατί είστε όόόόλοι σίγουροι για τα σωστά πιστεύω σας και τις σωστές ιδεοληψίες και πεποιθήσεις σας!

Μην αναφέρω ότι τα 3/5 είστε και αγράμματοι και απαίδευτοι αλλά παρόλα αυτά έχετε γνώμη (μια λέξη που προέρχεται εκ της γνώσης).

Καλά θα κάνετε να λέτε «έχω άποψη» λοιπόν και να αφήσετε τη γνώση γιατί είναι μεγάλο πράγμα και μάλιστα ένα φιλοσοφικό κατηγορούμενο καθώς δεν ξέρουμε καν αν υπάρχει γνώση (όπως ούτε και «μοναδική αλήθεια»)…

Όλα αυτά προέρχονται θεωρώ από 2 πράγματα: 1. Το ότι δεν έμαθε κανείς το σεβασμό στον άλλον παρά μόνο τον έμαθε το «στήριζε τα πιστεύω σου till death».. και 2. Το ότι όλοι ζηλεύουν τον διπλανό τους για τις ελευθερίες που έχει και δεν έχει ο ίδιος!

Είναι τραγική η εικόνα που υπάρχει εκεί έξω και μπορείς να το δεις αυτό παντού!

Πάρε για παράδειγμα την οδήγηση του Έλληνα:

Πάνε όλοι στην αριστερή λωρίδα με 60 χλμ και δε σέβονται καν εσένα που θες να τους προσπεράσεις και αν τους «παίξεις» φώτα, ανάψεις φλας ή κορνάρεις να ξυπνήσουν να κάνουν δεξιά, σε κράζουν κιόλας και είναι έτοιμοι να σταματήσουν τη ροή του δρόμου για να τσακωθούν μαζί σου ενώ στην ουσία είχαν ΑΔΙΚΟ και ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!! Φυσικά αν τους προσπεράσεις από δεξιά είναι όλα καλά εφόσον ο εγωισμός τους ικανοποιείται στο ότι ήταν άμεμπτοι και σταθεροί σ’ αυτό που θεωρούν εκείνοι ως σώφρων!

Έχουν όλοι Μερτσέντες και Μπι Εμ Νταμπλγιου δίλιτρες ή κάτι τζίπ υπερμεγέθη πέντε χιλιάδες κυβικά και μου καμαρώνουν σαν παγώνια στην αριστερή λρωρίδα με 40 χλμ!!

Αλλάζουν λωρίδες κατά βούληση χωρίς να ειδοποιήσουν με φλας ή το ανάβουν εφόσον έχουν ΗΔΗ ξεκινήσει να μπαίνουν στη δίπλα λωρίδα!!

Μιλάνε στα κωλοκινητά λες και δεν οδηγούν! Λες και δεν υπάρχει κανένας άλλος γύρω τους κι είναι μόνοι τους στο δρόμο! Λες και κάθονται σε κάνα καφενείο!

Όταν βγαίνουν σε έναν κεντρικό μειώνουν ταχύτητα αντί να αυξήσουν, όπως σαφέστατα θα πρέπει να τους έμαθε ο δάσκαλος οδήγησης και όλοι οι άλλοι πίσω πάνω να γίνουνε κλαμπ σάντουιτς!

Τον καταραμένο το μεσαίο καθρέφτη τους ανάθεμα κι αν τον κοιτάνε ποτέ εκτός απ’ το να δούν αν είναι όμορφοι! Πιθανόν τον έχουν εστιάσει και στη μάπα τους διότι γι αυτούς δεν έχει άλλη χρήση!

«Βγαίνουν» απ’ τα ΣΤΟΠ σα να μην υπάρχει αύριο αδιαφορώντας αν σκοτώσουν κανέναν άνθρωπο με μηχανάκι που πηγαίνει στο δρόμο του κανονικά με προτεραιότητα!

Καλά φυσικά τα μηχανάκια είναι σα να μην υπάρχουν γι αυτούς δεν το συζητώ…

Βέβαια υπάρχουν και οι μηχανόβιοι «τυριά», που πάνε πάνω στις διαχωριστικές γραμμές με 30 χλμ και εμποδίζουν τους πάντες και τα πάντα και φυσικά τους καθρέφτες τους έχουν για διακοσμητικό ή απλά τους έχουν βγάλει για να είναι πιο αεροδυναμικοί με τα 30 χλμ που πάνε σα χελώνες…

Υπάρχουν και οι μηχανόβιοι wannabe Rossi επίσης που είτε έχουν 10 πλευρά και σπασμένα και ένα πόδι ρόμποκοπ είτε σκοτώνονται μόνοι τους μπαμ και κάτω!

Οι δε πεζοί; Αααα πολύ γέλιο! Είναι τα λεγόμενα zombie, τα οποία προχωρούν σκυφτά και δεν κοιτάνε γύρω τους, κοιτάνε το smartphone τους και περνάνε τα στενά χωρίς να κοιτάξουν αν εισέρχεται αμάξι στο στενό!

Επίσης τα zombie περπατάνε στο δρόμο και όχι στο ΠΕΖΟδρόμιο για κάποιο λόγο, ίσως είναι ιδίωμα της φυλής τους…. Μυστήριο…

Καλά για το 80% τω γυναικών και το 101% των ηληκιωμένων δε θα μιλήσω…….

Μέσα σε όλα αυτά όλοι κοιτάνε επικριτικά ο ένας τον άλλον και έτοιμοι να στηρίξουν τη θέση τους και την άποψή τους ανεξαρτήτως αν έχουν άδικο ή αν τηρούν τον ΚΟΚ! Και όλο αυτό δημιουργεί μίσος, διχόνοια, εγωισμό, ασέβεια και αδιαλλαξία!

Αν βάλουμε λοιπόν και τους αρχικούς παράγοντες που ανέφερα και την ανελευθερία που θέλει ο καθένας να έχει ο διπλανός του λόγω της διαφορετικότητάς του, φτιάχνεις το ακριβές ομοίωμα του Νεοέλληνα ραγιά πρώτα της ίδιας του της αντίληψης κι έπειτα αυτών που επωφελούνται του διαχωρισμού του και της μη ομόνοιάς του!!!

Συνέλθετε βρε Παπάρες!!!!

Μονιάστε και σεβαστείτε, γαμώ το κλούβιο κεφάλι σας και το σάπιο Εγώ σας!!!

Ξυπνάτε!!!!!!

Ελευθερωθείτε από την ίδια την ανοησία σας!!!

Νίκος Κ.

meresparaxenes

Loading...

40 thoughts on “Συνέλθετε βρε Παπάρες!!!!

 1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ says:

  ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ Η ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ…

  • Σωτηρης says:

   ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΆΖΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΣΟΥ ΞΕΦΕΎΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΈΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΆΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ… ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΆ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΎΣ

 2. αερας κοπανιστος αλλα ελεγχος απολυτος says:

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΌ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΌΝΩΝ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΌ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ. ΑΛΛΑ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ .ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΊΑ ΤΟΥ ΆΛΛΟΥ. ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΆΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΘΕΩΡΕΊ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΉ ΣΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΆΝΩ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΎ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

  • ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ says:

   Μικρουλη , στις σκεψεις σου , αδιαβαστος. Ολοι οι πολεμοι μεταξυ των ελληνικων πολεων της αρχαιοτητας »μηδενος εξαιρουμενου» οφειλοντο στους βαρβαρους – δουλους αυτων των πολεων. Μελετα τουλαχιστον την ναυμαχια των Αργινουσων. Η υπουλοτητα η γυναικεια , των βαρβαρων-δουλων ανεπαναληπτη και η καταστροφη του ελληνικου πολιτισμου.

 3. ΣΤΡΑΒΩΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ says:

  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ. ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΩΝΗ Ο ΛΥΘΑΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ

 4. Ανωνυμος says:

  Εχω την αποψη …..οτι εισαι τσατισμενος …..και τα βαζεις με ολους. Θα ενωθουμε οταν ο κινδυνος γινει αισθητος σε ολους …θελωντας και μη…..και αυτο γιατι οι περισσοτεροι δεν εχουν καταλαβει……θα μου πεις ….θα προλαβουμε;;;;;θα σου πω εχει ο Θεος…

 5. ΚΙΡΙΑΚΟΣ says:

  Τα γνωρίζω αυτά πού περιγράφεις για τον Έλληνα σήμερα.. αλλά παρόλαυτα αισθάνομαι ευλογημένος που είμαι Έλληνας και ζω στην Ελλάδα

 6. δεν καταλαβαίνω says:

  Το άρθρο είναι σα σχόλιο στο facebook. Ντροπή, είναι γεμάτο σφάλματα λογικής/συντακτικής και γενικά ψευδές. Δηλαδή τί; Να κάνεις triggered τους σχολιαστές; δεν το καταλαβαίνω. Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν κακοί και καλοί οδηγοί. δεν είναι προνόμιο και αυτό της ελλάδας. έλεος, σε όλα πρώτοι, λανθάνοντα εθνικισμό παντού και χωρίς κανένα νόημα. άρθρο με τις γκρίνιες ενός άγνοα.

 7. Morgan Christos says:

  Ξέχασες Νίκο.Κ να γράψεις οτι οι νεοέλληνες διαβάζουν ένα άρθρο και δεν κατανοούν τι λέει…και βγάζουν συμπεράσματα και γνώμες άλλα ντάλον…(εκτός του ότι είναι ανορθόγραφοι)

 8. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  φιλε Νικο Κ εσυ ειδες ποτε χριστιανο να σου λεει οτι «αν δεν πιστεψεις θα σου παρω το κεφαλι»; αν θες πιστευεις αν δεν θες κανενα προβλημα ο χριστιανισμος ειναι η ποιο δημοκρατικη θρησκεια οσοι πιστοι προσελθετε οι υπολοιποι καντε οτι θελετε αλλες θρησκειες παιρνουν κεφαλια και ψυχες σαν ανταλλαγμα ακομα ειδες κανεναν στρειτ να λεει σε κανεναν γκει να μην πηδιετε δεν νομιζω ο γκει μπορει να κανει οτι θελει στην κρεβατοκαμαρα του αλλα δεν μπορει να κανει παρελασεις δεν μπορει να απαιτει

 9. Ανώνυμος says:

  Εγώ γενικά δε θέλω να είναι ελεύθεροι οι βλάκες δλδ ποσοστό πάνω απ τους μισούς Έλληνες. Θα χαιρόμουνα να τους έβλεπα να τρώνε απ τα σκουπίδια. Εννοείται κι οι περισσότεροι από εδώ μέσα είστε μπετόβλακες. Κι εσύ που γράφεις το «άρθρο».

 10. PANDAROS says:

  αγαπητε φιλε Νικο,εισαι…. ,πως να στο πω ευγενικα, ΠΕΟΚΡΟΥΣΤΗΣ ειναι μια καλη λεξη,στα πλαισια του Savoir vivre ωστε να μην παραξηγηθεις!!!! ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΥΟΝΛΑΟ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΜΠΕΜΠΕΣ ΚΑΙ JEEP CHEROKEE?Mε τι εισοδημα να το στηριξουν,με τι τεκμηριο;Μονο κατι πλουσιοπαιδα απο ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΗΡΙΑ;ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ!Ετσι ρε ξυπνησεις τους Ελληνες;ΣΥΝΕΧΕΙΑ..

  • PANDAROS says:

   ΣΥΝΕΧΕΙΑ..΄καντε ρε παιδια τιποτα με το μεγεθος των σχολιων ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ..στο θεμα μας τωρα,αυτος ο γαμημενος ο ελιτισμος θα μας φαει…ΝΑΙ ΡΕ, ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ,ποιος θα τους μαθει ρε γραμματα .ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ η το μπουρδελο το σχολειο που πανε τα παιδια μας; ΚΑΙ ΤΟ 1821,αγραμματοι ηταν οι προγονοι μας και ΞΣΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΓΑΝ!

   • PANDAROS says:

    ποιος εισαι ρε εσυ που θα πεις στα νεα παιδια ,Τα ΚΑΝΓΚΟΥΡΑΚΙΑ μας αχχαχα πως θα στηνουν το σαραβαλακι τους ;ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΣΑΙ;Ωπα ρε γραμματιζουμενε ,βρισε και τις ελληνιδες που ειναι απο τις πιο ωραιες γυναικες στον κοσμο…και απο τις καλυτερες στο κρεβατι,ολα τα εχουν βρε ξυνε ,εχεις παει ποτε σου με γερμανιδα;χαχαχαχ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΛΙΑ! γιαυτο ζητα μια «συν + γνώμη, απο το το συν + γιγνώσκω» απο τα νεα παιδια που σε διαβαζουν

    • No name says:

     Πάνδαρε με όλον τον σεβασμό, έχεις βγει στον Κηφισσό με αμάξι; Το κάνεις κάθε μέρα; Έστω μία Κηφισίας…Για να πάς κολονάκι, από κάπου πρέπει να περάσεις… Αν τα 400 χρόνια σκλαβιάς τα ξεχνάς με ένα 1821….χάνεις το δάσος «κατά την άποψη μου» πάντα… Όσο για τις γυναίκες, δεν υπάρχουν μόνο οι γερμανίδες στην Ευρώπη, υπάρχουν κ άλλες ήπειροι….

     • PANDAROS says:

      Φιλε μου,πηγαινω σχεδον καθε μερα αθηνα και εχει μειωθει τοσο πολυ η κινηση ,που παω τελωνειο-δηλαδη απο το Περαμα- στην αθηνα σχεδον σε μιση ωρα!Αφου ολοι ειναι μπατηρια αδελφε και δεν εχουν να βαλουν βενζινα στα αμαξια τους οποτε οι δρομοι ειναι σχεδον αδειοι….Το θεμα μου ειναι αλλο με τον ΝΙΚΟ Κ…δεν μπορεις ρε εσυ που ξερεις πεντε πραμματα παραπανω απο τον αλλο να τον λες ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ και μετα να του ζητας ομονοια και συμπορευση!!!χαχαχχαχα θα πεσει να σε φαει ο αλλος ρε……

     • PANDAROS says:

      με κοβουν τα σχολια ρε γαμωτο…Θελω να πω δεν μπορει η το τσαι με το παξιμαδακι με συνοδεια κλασικης μουσικης να ζηταει απο τον διπλο εσπρεσσο του ενος ευρω , συμπορευση και ενωση για το κοινο καλο…ΟΧΙ ΡΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ…ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΟΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟΜΕΝΕΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ….ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ….ΤΕΛΟΣ

 11. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  να γινουμε ολοι πουστιδες για να αισθανεται αυτος καλα δεν μπορει να διδασκει σε σχολεια και να προωθει την ανωμαλια του σε μικρα παιδια κανενας στρειτ δεν βγηκε στον δρομο να κανει παρελαση για αυτο που ειναι οσο για την αγραμματοσυνη και την ελλειψη παιδειας δεν ξερω ποια ειναι το κριτηρια σου για τον μορφωμενο ανθρωπο αλλα εγω σε αυτο που εχεις γραψει δεν βλεπω καμια μορφωση η ανθρωπο με παιδεια σε αυτο αρθρο οι μονες λεξεις που μου αρεσαν απο το αρθρο σου ειναι το «μονιαστε και σεβαστειτε»

 12. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Οι πραγματικοί χριστιανοί είναι ελεύθεροι, διότι η ελευθερία είναι εσωτερική υπόθεση. Απελευθερωμένοι από κάθε εξάρτηση. Τώρα οι άλλοι δεν είναι πράγματι επειδή δεν ήταν ποτέ

 13. Μαριος says:

  axaxaxaxx φιλε γελασα παρα πολυ !!! ακριβως τα ιδια ζω καθε μερα στους δρομους της αθηνας!!! ειναι ακριβως ετσι !!! μια ζουγκλα επιβιωσης

 14. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ (DEDALOS) says:

  Νίκο θα πρέπει να διαλέξεις, είτε γενικεύσεις είτε φιλοσοφία (ακριβολογία), δεν μπορεί να έχεις και τα δυο. Αναφέρεις 6 φορές την λέξη «όλοι», μια φορά μάλιστα γράφεις «είστε όόόόλοι» για έμφαση. Λες «Έχουν όλοι Μερτσέντες και Μπι Εμ Νταμπλγιου δίλιτρες», σοβαρα; Επιπλέον «όλοι κοιτάνε επικριτικά». Εσύ δηλαδή τώρα δεν κοιτάς επικριτικά; δεν υπερασπίζεις αυτή τη στιγμή τα πιστεύω σου μετά μανίας; Το κείμενο είναι η αντίφαση προσωποποιημένη. Φιλικά πάντα…

 15. Mpamphs says:

  Kai omws katalava ti thelei na pei o Nick to diavasa duo fores kai epikentrothika se kapia simia pio poli alla nai katalava ti thelei na pei kai sinfonw se para pola oxi se ola vevea alla nai i ousia se auta pou grafei einai AKRIVOS auto pou leei!Distixos diladi alla etsi einai!Vevea an evgaze 5 me 6 famfares pou grafei os sinithos tha htan pio eukolo to kimeno alla ok!

 16. Ανώνυμος says:

  Εγώ ξέρω ότι οι σαιτανιασμε΄νοι πούστηδοι φταίνε για όλα, καθώς και ότι όταν ο ΈΛληνας οδηγεί έξω πχ Αμερική Αυστραλία γίνεται ο καλύτερος οδηγός, άρα φταίει και το Μπουρδελίστάν!!!!

 17. ΑΝΏΝΥΜΟΣ says:

  ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΝΟΙΑΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ?… ΔΗΛ.ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ?… ΓΙΑΤΙ, ΤΟ 21 ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ?… ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ? ΣΥΝΕΛΘΕ ΝΙΚΟ!!

 18. filarianna says:

  Εάν το παραπάνω άρθρο είχε ως σκοπό το «μόνιασμα» & την «ομόνοια», τότε ο αρθρογράφος δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιεί στο γραπτό του λόγο το Α’ πληθυντικό πρόσωπο; Σε αντίθεση ο Νίκος Κ. χρησιμοποιεί λέξεις υβριστικές πάντα στο Β’ πληθ. ώστε να «χαρακτηρίσει» ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ όλους εμάς «τους διπλανούς του». Νίκο Κ., ΕΜΕΙΣ ο απλός κόσμος κουραστήκαμε να εισπράττουμε βρισιές και προτροπές από ανθρώπους που θεωρούν πως αφυπνίζουν ενώ ουσιαστικά καταστρέφουν μία κατά τα άλλα σωστή ιδέα.

  • Ακούων says:

   σαν νοημων ανθρωπος θεωρω πως το παραπανω εχει σκοπο την αντιληψη του για ποιον ψυχολογικο λογο εχει γινει ολος αυτος ο διαχωρισμος και η μη ομονοια και οχι τοσο το μονιασμα η την αλληλεγγυη κτλ… εχει νομιζω αφυπνιστικο τονο του τυπου χαστουκια για να σευνελθουν καποιοι και οχι ειρηνοποιο τονο. επισης νομιζω οτι ειναι πολυ σωστο κειμενο με πολυ σωστο τονο την προκειμενη στιγμη φιλαριαννα. επειδη τον παρακολουθω τον συγκεκριμενο και εχω καταλαβει το πως λεει καποια πραγματα το λεω…..

 19. Σωτηρης says:

  όλα γίνονται για κάποιο σκοπό στη σύντομη πορεία μας σε αυτόν τον γεμάτο αντιθέσεις πλανήτη.. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι άρα δεν μπορούν να συνυπάρξουν με δημοκρατικό τρόπο [ΕΙΔΙΚΆ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ] οι διαφορετικές απόψεις… η μη τήρηση της νομιμότητας και ο υπέρμετρος εγωισμός του αδαή καταστρέφουν την χώρα μας…Διαβάζοντας τα σχόλια ΌΛΑ διαπίστωσα για άλλη μια φορά ότι ….

 20. Σωτηρης says:

  το αιώνιο σαράκι των Ελλήνων η τάση να είναι σταρ και ο ξερολισμος τους και η απαίδευτη [οχι παντα αγράμματη ]ύπαρξη τους, διαβάστηκε καλά από τους εχθρούς….Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το τέλος των υπεράνθρωπων ΕΛΛΉΝΩΝ… Και δεν εξαιρούνται αυτοί που βρίσκονται εκτός Ελλάδας γιατί ενσωματωθηκαν σε άλλους λαούς και δεν είναι ποια ΕΛΛΗΝΕΣ… ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΆΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΈΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΈΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΊΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ …

 21. Σωτηρης says:

  Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΆ Ο ΔΟΎΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…. ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ[ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ]ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ…ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΠΛΈΟΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΣ.. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΌ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΉΣΑΜΕ ΌΛΟΙ …

 22. Σωτηρης says:

  ΤΟ ΕΓΏ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΊ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΉΜΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ .ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΤΟ ΖΩΟΔΕΣ ΈΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΉΤΑΝ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΆΦΗΣΑΝ ΑΠΟΓΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥΣ.. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ.. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΕΙ ΑΥΤΑ ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΈΧΕΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

 23. Σωτηρης says:

  Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΊ ΤΗΝ ΉΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΊ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΙ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΆ ΚΑΙ ΤΟ ΈΠΑΘΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΓΗ.. Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ..ΣΑΣ ΘΥΜΊΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΌ????

 24. Σωτηρης says:

  Η ΕΝΝΟΙΑ ΘΕΟΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΥΤΤΆΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΎ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΆΨΕΙ ΣΤΑ ΆΛΛΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ.. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΉ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΎΣ ΘΕΟΥΣ… ΓΚΕΚΕ ΤΑΛΙΜΠΑΝΕΖΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΟΙ…ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΆΠΛΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΑΉ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΣ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΆΝΗ… ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ…

 25. Σωτηρης says:

  ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΚΥΤΤΆΡΩΝ ΤΟΥ.. ΌΛΑ ΤΑ ΕΝ ΒΙΑ ΌΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ-ΘΕΟΥ .. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΈΡΟΥΝ ΜΕΓΆΛΗ ΝΌΣΟ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΓΗ.. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΕΙ?? ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΆ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΎΣΕΙ ΤΑ ΌΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΝΟΣΟΎΝ ??

 26. Δημητριος says:

  Εγω παντως δεν εχω διπλωμα και δεν οδηγω και ουτε τον νεοελληνα τον κανω παρεα και δεν τον θελω γενικως διπλα μου, διατι ειναι σε απελπιστικη κατάστασης με τον εαυτο του, με τετοια παιδια καλητερα με Αυγανους, Πακιστανους, Αλβανους, Τζιχαντιστες και πολλοι αλλοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *