Ένταση σε Ίμια και Καλόλιμνο

Οι επιθετικές ενέργειες των Τούρκων ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί της Παρασκευής, όταν ένα ζευγάρι τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών τύπου F-16 παρενόχλησαν ελληνικό ελικόπτερο Super Puma το οποίο βρισκόταν στην περιοχή των Ιμίων και της Καλολίμνου ερευνώντας στην περιοχή του ναυαγίου όπου έχουν πνιγεί τρεις μετανάστες προκειμένου να διασώσει τους αγνοούμενους.

Το ελληνικό Super Puma πετούσε στα Ίμια και την Καλόλιμνο από τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο πλαίσιο επιχείρησης έρευνας και διάσωσης μεταναστών όταν το ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν ναυάγησε.

Στη συνέχεια διπλή υπέρπτηση πάνω από τα Ιμια πραγματοποίησε σήμερα το πρωί τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο, όταν ελικόπτερο AB-412 στις 07:59 πραγματοποίησε υπέρπτηση στα 30 μέτρα (100 πόδια) πάνω από τις νησίδες Ιμια, ενώ στη συνέχεια βγήκε από το FIR Αθηνών.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, στις 09:41, το ίδιο ελικόπτερο AB-412 , πραγματοποίησε υπέρπτηση στα Ιμια, πετώντας περίπου 260 μέτρα ((800 πόδια) πάνω από τις νησίδες.
Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν ελληνικό Super Puma στα Ίμια!
polemikos-antapokritistw

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

One thought on “Ένταση σε Ίμια και Καλόλιμνο

  1. GLADIATOR says:

    Την ημέρα εκείνη ένας φλεγόμενος σταυρός θα εμφανιστεί πάνω από την Κωνσταντινούπολη και μια ακτίνα φωτός θα πέσει πάνω σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο».

    Οπως εξηγεί ο αγρότης «ο άνθρωπος αυτός είναι ο απόγονος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, ο Ιωάννης. Σήμερα είναι 40 ετών και είναι ο εκλεκτός του Θεού που θα εκπληρώσει την προφητεία. Είναι ένας απλός άνθρωπος που αυτή τη στιγμή φέρει άλλο επίθετο, αλλά είναι το γένος Παλαιολόγου. Το πρόσωπό του θα γίνει γνωστό σε όλους εκείνη την ευλογημένη στιγμή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *