ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» – Πρόβλημα σε αεροσκάφος των ισραηλινών αερογραμμών

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Συναγερμός σήμανε στον «αέρα» για αεροσκάφος Βoeing 744 ισραηλινών αερογραμμών με δρομολόγιο από Λιθουανία προς Ισραήλ που εκτελούσε πτήση CARGO με έξι επιβαίνοντες και δύο μέλη πλήρωμα.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους δήλωσε ότι είχε ένδειξη για φωτιά στον κινητήρα και ζήτησε να προσγειωθεί εκτάκτως στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», κάτι που έγινε με επιτυχία και ασφάλεια πριν από λίγη ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, το αεροσκάφος τύπου Βoeing 744 της «EL AL», που αποτελεί την έκδοση cargo του γνωστού αεροσκάφους Boeing B-747-400, που εκτελούσε πτήση cargo από Λιθουανία προς Ισραήλ, με έξι επιβαίνοντες και δύο μέλη πλήρωμα, ανέφερε στις 07:53 και ενώ πετούσε πάνω από την Καβάλα, πως είχε ένδειξη φωτιάς, ζητώντας να προσγειωθεί εκτάκτως.

Η άδεια του δόθηκε αμέσως και του υποδείχτηκε να κατευθυνθεί προς τον διεθνή αερολιμένα «Ελ.Βενιζέλος», όπου και προσγειώθηκε στις 08:27 με ασφάλεια χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση από το αεροδρόμιο του «Ελ. Βενιζέλος» το αεροσκάφος αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του στις 12 το μεσημέρι.

crashonline.gr

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *