ΨΥΧΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ…

Η καιρική διάταξη που μας χαρίζει καλοκαιρία με ήλιο τις τελευταίες μέρες αλλά πολύ κρύο, θα αλλάξει άρδην μετά τις 28-29 Δεκεμβρίου, φέρνοντας εκτός από κρύο, πολλά χιόνια και ισχυρές καταιγίδες.

Ο αντικυκλώνας-εμποδιστής που ουσιαστικά αποδυναμώνει κάθε χαμηλό βαρομετρικό που πάει να δημιουργηθεί πάνω από την Ελλάδα, φαίνεται με βάση τα πρώτα προγνωστικά μας στοιχεία, να αλλάζει εντελώς το σχήμα του μετά τις 26-27 του μήνα, δημιουργώντας καταστάσεις κακοκαιρίας για τη χώρα μας προς την Πρωτοχρονιά αλλά και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Φαίνεται να μπαίνει επιτέλους ένα τέλος στην απρόσμενη ανομβρία του Δεκέμβρη και το κρύο να συνδυάζεται με υετό όπου αυτό θα μεταφράζεται ουσιαστικά σε χιονοπτώσεις αλλά και σε ισχυρές καταιγίδες. Εξάλλου, σύμφωνα και με άρθρα που είχαν κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου και τις αρχές Δεκέμβρη, η πρόβλεψη που είχαμε κάνει σαν Greek-Weather.Org τότε, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά.

Η πρόβλεψη μας συγκεκριμένα έκανε λόγο, πως τότε το Αμερικάνικο site Accuweather.com, έδινε κρύο καιρό με χιόνια για τις 29,30,31 Δεκεμβρίου και 1,2,3 και 4 Ιανουαρίου. Δεν είχαμε κάνει κάποια πρόβλεψη για χιόνια τα Χριστούγεννα και πέσαμε μέσα ουσιαστικά, αν και τα μοντέλα με άστοχα όπως φάνηκε τελικά τρεξίματα τους για κακοκαιρία τα Χριστούγεννα, ευτυχώς έπεσαν έξω και εμείς φαίνεται να επαληθευόμαστε τώρα.

Για να δούμε αν αυτή η πρόβλεψη που είχαμε κάνει σχεδόν 20 μέρες πριν, πέσει μέσα. Πάντως δεν φαίνεται αυτό το καιρικό μποτιλιάρισμα να διαρκεί περισσότερο. Ήδη το max τέτοιου είδους διατάξεων ξεπεράστηκε κατά πολύ και όλα δείχνουν πως προς την Πρωτοχρονιά θα νιώσουμε τον Χειμώνα και με καιρικά φαινόμενα πέρα από το κρύο που ήταν θα λέγαμε αρκετό για μήνα Δεκέμβριο. Τέλος λοιπόν τα ξεροβόρια και πάμε σε μία αρκετά ενδιαφέρουσα καιρική κατάσταση μετά τις 28-29 Δεκεμβρίου.

hellasforce.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

3 thoughts on “ΨΥΧΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ says:

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ….ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ………
    ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ !!!!!!!!!
    ΕΔΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ !!!!!!! ΠΑΠΑΡΕΣ !!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *