ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ & ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ (ALERT)! ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Σε επιφυλακή μέχρι & το δημοψήφισμα που θα δώσει υπερεξουσίες στον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, έχουν τεθεί η Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος σε Έβρο και νησιά του Αιγαίο!

Οι κάλπες για το δημοψήφισμα θα στηθούν στις 16 Απριλίου, ημέρα του Πάσχα για την Ορθοδοξία και εντείνεται η ανησυχία για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, είτε προγραμματισμένο, είτε από… ατύχημα.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ & ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ (ALERT)! ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ - Εικόνα1

Σύμφωνα και με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ειδήσεις, η ένταση που προκαλείται μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας, δείχνει να αποτελεί στρατηγική επιλογή του Ερντογάν.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλέον κρίσιμο διάστημα για πρόκληση θερμού επεισοδίου, από τις 4 έως και τις 7 Απριλίου πραγματοποιείται και στο Αιγαίο διακλαδική άσκηση στο πλαίσιο της «Ηνίοχος», στην οποία θα συμμετάσχει το σύνολο του Πολεμικού Ναυτικού αλλά Ειδικές δυνάμεις του Στρατού Ξηράρών ς και το Σύνολο της Πολεμικής Αεροπορίας με συμμετοχή 4 ακόμη Χωρών (ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΗΑΕ & ΙΤΑΛΙΑ)

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ & ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ (ALERT)! ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ - Εικόνα2

Σύμφωνα με πληροφορίες Μεγάλο μέρος των Ναυτικών δυνάμεων αυτών, θα συνεχίσει να παραμείνει και το επόμενο διάστημα στο Αιγαίο, καθώς η Τουρκική προκλητικότητα ενδέχεται να ενταθεί αν το αποτέλεσμα δεν είναι αρεστό μετά το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ & ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ (ALERT)! ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ - Εικόνα3

Σε περίπτωση δε που ο Ερντογάν χάσει το δημοψήφισμα, η Αθήνα έχει ενημερωθεί ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα επιδιώξει να επιτύχει τις υπερεξουσίες που επιθυμεί για το πρόσωπό του μέσω συνταγματικής αναθεώρησης, προκηρύσσοντας ακόμη και πρόωρες εκλογές …

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ & ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ (ALERT)! ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ - Εικόνα4

Τα πράγματα πάντως ειδικά στο Αιγαίο είναι ρευστά και δεν αποκλείεται απολύτως τίποτε και αν η βάση είναι ένα απλό Θερμό Επεισόδιο …Τίποτα δεν αποκλείει μια γενίκευση του Πολέμου …Αν και οι Τούρκοι δεν είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο!

Το θέμα είναι εμείς θα κάνουμε γνωστό οτι θα αντιδράσουμε δυναμικά και θα μεταφέρουμε στο έδαφος της Τουρκίας το θέατρο των Επιχειρήσεων και όχι να αφήσουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε δήθεν Οργανισμούς που στις διαπραγματεύσεις πάντα έχουμε χάσει κατά κράτος !

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ & ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ (ALERT)! ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ - Εικόνα5

Μεγάλη σημασία πρέπει να δοθεί στην ενημέρωση του Λαού και όχι να τον κρατάμε στο σκοτάδι ,ο Ερντογάν για μήνες τώρα προετοιμάζει τον Λαό του ..Εμείς πρέπει να τον ενημερώσουμε οτι ίσως θα χρειαστεί να πολεμήσει για την ίδια την επιβίωση του!

Το έχουν πει σε όλους τους τόνους πρώην Αρχηγοί και ειδικά Α/ΓΕΣ που έχουν ζήσει την Τουρκική προκλητικότητα αλλά και την ανέχεια της Πολιτικής Ηγεσίας της Ελλάδος που δείχνει να είναι αλλού για αλλού !

VETERANOS

hellasforce.com

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *