in

Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τι συμβαίνει με τους ΑΝΕΛ και την Χρυσή Αυγή;

 

 

Το Νοέμβριο του 2003, ένα “παλικάρι”, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που ο μπαμπάς του – επί σειρά ετών Βουλευτής και Υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης – του κληρονόμησε το δικαίωμα να παρίσταται εκείνος στη θέση του, στα Βουλευτικά έδρανα της Βουλής, είπε ξεδιάντροπα και σύμφωνα με την ανατροφή που προφανώς έλαβε από την οικογένειά του, στα τηλεοπτικά μέσα: “Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει τη σημαία. Θα προασπιζόμαστε το δικαίωμά του αυτό όσο και αν διαφωνούμε”.

Αυτή η δήλωση είχε προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς στη ΝΔ και είχε αποδοκιμασθεί από το κόμμα της, διά στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου της, την εποχή εκείνη κ. Θοδωρή Ρουσόπουλου, αλλά και από όλους σχεδόν τους Βουλευτές της ΝΔ.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης δε, τις επόμενες ημέρες αναδιπλώθηκε και χαρακτήρισε την δήλωσή του ως ατυχή, διαβλέποντας ότι αυτή η δήλωση θα μπορούσε να του φράξει τα φιλόδοξα όνειρά του.

Όπως ακριβώς η άποψη του διεθνιστή Διαμαντόπουλου.

Ωστόσο, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης απηχούσε τις απόψεις του διεθνιστή θεατρίνου (ουχί ηθοποιού) Βασίλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος με αφορμή το κάψιμο της Σημαίας μας από αναρχοάπλυτους του σιναφιού του, στην Επέτειο του Πολυτεχνείου, είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή το Νοέμβριο του 1995: “…Είναι ένα πανί που το δώσανε σε ένα ράφτη και που το έραψε καταλλήλως και δεν έχει καμιά παραπέρα σημασία…”.

Γέμισε η Ελλάς διεθνιστές και αποδομητές των Ιερών και Οσίων της Πατρίδος.

Έτσι, στην “Βραδυνή” της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος, αξιώνει να ανοίξει ένας διάλογος που θα αποποινικοποιεί το αδίκημα του καψίματος του Ιερού Συμβόλου της Πατρίδος μας, της Σημαίας μας.

Τώρα, πως ξαφνικά αυτό το πολιτικό κατακάθι του διεθνισμού, θυμήθηκε ξαφνικά να ασχοληθεί με την ελληνική Σημαία, είναι μια περίπτωση προς διερεύνηση.

Μια από τις πολλές ερμηνείες, είναι το γεγονός, ότι ο Νίκος Παρασκευόπουλος καταγγέλλεται ως “άνθρωπος” του Τζωρτζ Σόρος στην Ελλάδα, και αυτό θα μπορούσε να μας πει πάρα πολλά.

Μια άλλη εκδοχή θα μπορούσε να είναι, η επιδιωκόμενη εσωτερική αναταραχή στο ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την κυβερνητική σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

Γιατί, πως αλλιώς μπορούν να ερμηνευθούν οι δηλώσεις του στην ίδια συνέντευξη, όπου έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά τη “Χρυσή Αυγή”;

Δηλώσεις πολύ περίεργες και πονηρές, που είναι δεδομένο πως υπαγορεύθηκαν από άλλα κέντρα αποφάσεων!! Από τη στιγμή που εμμέσως πλην σαφώς, θέλει να παρουσιάσει ως μια ιστορική αναδίπλωση του ΣΥΡΙΖΑ την μέχρι σήμερα θέση του απέναντι στη “Χρυσή Αυγή”!!

«Η εικόνα συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς από εμάς δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της   “Χρυσής Αυγής” στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλησης. Η “Χρυσή Αυγή” πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα».

Προσωπικά πιστεύω, πως αυτές οι απλουστεύσεις, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες, αφού έχουμε σε εξέλιξη και τη δίκη της “Χρυσής Αυγής”.

Πάντως, το ζητούμενο είναι να αποκαλυφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα αυτών των υπαγορευμένων δηλώσεων του Νίκου Παρασκευόπουλου!! Καθ΄ ότι στο ΣΥΡΙΖΑ, αυτές οι δηλώσεις έσκασαν ως βόμβα και ήδη ψάχνουν ενοχοποιητικά στοιχεία στα ερείπια που προκάλεσε αυτή η βόμβα!!

Η “εφημερίδα των Συντακτών” δίνει μια απάντηση.

Στην “εφημερίδα των Συντακτών” της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2016, ο Δημήτρης Ψαράς – του γνωστού σε όλους μας “ιού της Ελευθεροτυπίας” – στο άρθρο του “Η κρυφή ατζέντα του Πάνου”, αποδομεί απόλυτα τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και τον παρουσιάζει ως ακροδεξιό (κάτι που πρώτοι κάναμε με το άρθρο μου: «Η “ακροδεξιά απόφυση Πάνος Καμμένος” που δημοσιεύθηκε στην ΕΩ την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016). Αναφέρει σε αυτό το άρθρο ο κ. Ψαράς:

«Η ιδεολογική σύγκλιση του υπουργού Άμυνας με την εθνικιστική, συνωμοσιολογική, ρατσιστική Ακροδεξιά δεν είναι κάτι νέο. Σήμερα, όμως, βλέποντας την “αντιμνημονιακή” διάσταση της κυβερνητικής σύμπραξης να ξεθωριάζει, αναγκάζεται να γυρίσει στα ακροδεξιά θεμέλια του κόμματός του».

Βέβαια, πολύ αργά κατάλαβαν, εκεί στην “εφημερίδα των Συντακτών”, ότι ο συγκυβερνήτης της κυβέρνησής τους, είναι ακροδεξιός. Όσο τους βόλευε, ήταν “Δημοκράτης”…

“Εθνικιστική κρουαζιέρα στο Καστελόριζο”…

Σε άλλο σημείο του άρθρου του, ο κ. Ψαράς αναφέρει:

“Αλλά αποδέκτης της εύστοχης παρατήρησης ήταν και ο κ. Καμμένος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό επιδίδεται σε ασκήσεις προκλητικής πατριδοκαπηλίας, με τις οποίες ο υπουργός Άμυνας αναζητεί νέους συμμάχους στους ακροδεξιούς θυλάκους του βαθέως κράτους. Πιο ακραίο δείγμα αυτής της νέας πολιτικής συμπεριφοράς του κ. Καμμένου ήταν η επιδεικτική ανάδειξη των ναζιστών σε προνομιακούς συνταξιδιώτες κατά την εθνικιστική κρουαζιέρα στο Καστελόριζο…”.

Ωστόσο, ο κ. Ψαράς δεν μας λέει, ότι στους προνομιακούς συνταξιδιώτες της “εθνικιστικής κρουαζιέρας στο Καστελόριζο” συμμετείχαν απολαμβάνοντάς την – με χρήματα του ελληνικού λαού βεβαίως-βεβαίως – και πολλά συντρόφια του κ. Ψαρά. Όπως, ο Αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας, η Νίνα Κασιμάτη (που απήλαυσε και τις διακοπές στην Κούβα με τον Πρωθυπουργό), η Ελένη Αυλωνίτη κα.

Επίσης, στην αποστολή συμμετείχαν μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, εκπρόσωπος της “Ενώσεως Κεντρώων”. Όλοι οι παραπάνω συνοδεύονταν από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Αρχηγό ΓΕΣ.

Αναφορά για όλους τους παραπάνω “ακροδεξιούς” ξέχασε να κάνει ο κ. Ψαράς…

Τελειώνει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η “εφημερίδα των Συντακτών” και ο Δημήτρης Ψαράς.

 Παρά ταύτα ο κ. Ψαράς το πολύ καλό το κράταγε για το τέλος:

“Η διάρρηξη της σχέσης των κυβερνητικών εταίρων καθίσταται μ΄ αυτό τον τρόπο αναγκαία και για τις δυο πλευρές. Το άνοιγμα, λοιπόν του κ.  Καμμένου προς τη “Χρυσή Αυγή” και οι πρόσφατες εθνικιστικές του κορόνες δεν είναι καθόλου αυθόρμητα ξεσπάσματα”.

Πάντως, πάλι να θυμίσουμε, ότι αναγκαίο είναι και το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ και συμμετεχόντων στην “κρουαζιέρα” επιφανών στελεχών και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Για να είμαστε δίκαιοι, δηλαδή… Έτσι, κε Ψαρά;

Από εκεί και μετά είναι προς αναζήτηση εάν ο Πρωθυπουργός συμφωνεί μαζί σας. Γιατί, αν συμφωνεί θα πρέπει να μας πει με ποιον θα συγκυβερνήσει. Τον έχει βρει τον “εταίρο” ή μας τον κρατάει μυστικό!!

Από την άλλη μεριά θα θέλαμε να έχουμε και μια επεξηγηματική απάντηση από την “Χρυσή Αυγή”  στις αλληλοσυγκρουόμενες θέσεις του Νίκου Παρασκευόπουλου και του κορυφαίου δημοσιογραφικού στελέχους της “άτακτης αριστεράς”.

Όπως πάντως και να έχει, παίζονται εγκληματικά παιχνίδια Εξουσίας που χρειάζονται αποκωδικοποιητή για να ερμηνευτούν…

Μετά ταύτα επανέρχομαι…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Report

What do you think?

Written by panos

Comments

Leave a Reply
  1. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ…ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ..’Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ..,δηλ..ΣΗΜΑΙΑ ,ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ,ΓΛΩΣΣΑ ,ΗΘΗ ΚΙ ΕΘΙΜΑ.. ,ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ !!!!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ,’Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ !!! Αυτος που το κανει ,ειτε λεκτικα ειτε με οποιον αλλον τροπο την χρησιμοποιει ,ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ !!! Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΙΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!!!!!!!! ΥΠΕΡΒΟΛΗ μπορει να πουν μερικοι ; ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ !!! Δεν γινεται δηλαδη ,να δειχνεις-ριχνεις μια μουτζα σε εναν σκατομπινε βουλευτη((‘ενος πολιτικου ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟΥ εκπροσωπου) ,’η σε εναν δικαστικο , ‘η σε εναν οποιον ναναι ΠΑΡΟΔΙΚΟ (ΟΧΙ ΑΙΩΝΙΟ) ΤΥΠΑΚΟ ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…..ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΙΝΕ… ΤΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ ,’Η ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ,’ Η ΣΤΟ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ σαν κολοπανο (Παγκαλος)…ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ !!! ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ…ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ !!!! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ…,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΗΝ !!!(πολλοι απο εμας την υπηρετησαν παρα πολλα χρονια…ΚΑΙ ΑΥΤΗ…ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ)!!!! ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ !!!! ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ …’ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ’… ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ αφου ετσι περιφρονουν το Ελληνικο Εθνος !!! ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!

    • Και να συμπληρωσω διευκρινισω : ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ….ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ!!!! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ = ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !! Σημαια Ε.Ε. = ‘συμμαχικη’ και προσκαιρη…(αν οχι ανυπαρκτη) !!!!!!!

  2. ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΚΟ ΑΠΛΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΠΑΝΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ;…….. ΤΟ ΕΣΤΩ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟ ΠΑΝΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ [ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ], ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ. ΕΔΩ, ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ, ΕΝΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΟΥ [ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ] ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ…… ΣΤΑ ΚΑΘ’ ΗΜΑΣ ΔΕ, ΔΗΛΟΙ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ. ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ….. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΠΛΟ ΠΑΝΙ [ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ] ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ…. ΚΑΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ “ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ” ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Η ΔΕΞΙΟΥ Η ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ Η ΞΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ [ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕ Ο “ΤΣΕ ΑΛΕΞΗΣ” ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΝΙΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΔΕΛ ΜΟΡΟ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ “ΜΠΟΥΚΑΣ” ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΒΑΝΑΣ. ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕ ΜΕΧΡΙΣ “ΤΕΛΕΥΤΗΣ”. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ. ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…. ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΝ…… ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΠΑΝΙ” ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΗΜΑΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΥ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ….

    • ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΚΕΛΟΣ, ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΘΩ “ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ” – ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ – ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ. ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΛΑΓΙΟ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΕΤΕΡΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΔΟΞΩΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ “ΔΕΞΙΟΣ” ΚΑΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ” ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ Ν’ ΑΛΛΑΞΟΥΝ “ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ… ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ… ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΠΑΙΔΙΑ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ… ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΚΤΙΡΙΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΚΟΥΙΖ: Ποια είναι η διαφορά;

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ !!!!!!!