in

Σήμα κινδύνου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Όταν μαζεύει κάποιος, όπως η κυβέρνηση στις μέρες μας όλο το χρήμα, το χρήμα λείπει από όλους τους υπόλοιπους.

Ο μεγαλύτερος νταβατζής λέγεται κράτος.

Έχει τους πιο πολλούς μπράβους, αστυνομία, στρατό, αναρχικούς, δικαστές κτλ και εκπροσωπείται από ανίκανα ανθρωπάκια (πολιτικούς) που τα αντικαθιστά κάθε λίγο και λιγάκι.

Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος και πιο πρόστυχη, για να ελέγχεις ένα λαό δούλων.
Τους λες, “να αυτός έφταιγε και τον έδιωξα”, μετά λες “να ο άλλος έφταιγε, τον έδιωξα και αυτόν”, ενώ στην πραγματικότητα, φταίει το απρόσωπο σύστημα, που δεν το δημιουργούν οι ούτως ή άλλως ανίκανοι πολιτικοί, αλλά μία ελίτ, κρυμμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, που στέλνει άλλα τσιράκια που τα ονομάζει ΤΡΟΪΚΑ για να δίνουν εντολές στα τοπικά προσωρινά τσιράκια.

Η μέθοδος είναι καλή, γιατί ο κάθε λαός, δεν ξέρει ποιός είναι πραγματικός εχθρός του και έτσι δεν μπορεί να τον πολεμήσει.

Ταυτόχρονα η ελίτ χρησιμοποιεί τα ΜΜΕ και ρουφιάνους (με μισθό) στο διαδίκτυο για να προπαγανδίζουν ότι δεν υπάρχει καμία συνωμοσία και κυβερνάει δήθεν ο λαός και ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις αρχές και το σύστημα υγείας κτλ.

Μαζεύουνε λοιπόν το χρήμα και όπως κάποτε έκαναν οι φεουδάρχες πετάνε μερικά ψίχουλα στην φτωχολογιά που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Η μεγαλύτερη όμως φτώχεια είναι πνευματική. Ο λεγόμενος σοφός λαός, είναι ένας όχλος αγράμματων ηλιθίων, που λειτουργούν μόνο με το βασικό ένστικτο επιβίωσης, όπως τα πεινασμένα σκυλιά που μαλώνουν για το πιο θα πάρει το ξεροκόκκαλο που τους πετάει ο αφέντης.

Θέλει ξεπάστρεμα κάθε υποδομής εξουσίας για να δει ο παγκόσμιος παλός έστω και μία άσπρη μέρα, πράγμα όμως δύσκολο, αφού η καθημερινότητά του εξαρτάται από τις ίδιες τις υποδομές που τον καταδυναστεύουν.
Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Δήμοι, Κοινότητες, Νοσοκομεία, Σύστημα υγείας, Μηχανισμοί διαχείρισης και μαζέματος του δημοσίου χρήματος κτλ.

Η ανάγκη για μία ενιαία κεντρική και παγκόσμια διοίκηση, είναι πράγματι η λογική λύση, μόνο που η παγκόσμια αυτή διοίκηση, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δράσει υπέρ των ανθρώπων.

Την ενιαία παγκόσμια διοίκηση, την έχουν ήδη ετοιμάσει σαν λύση στο πρόβλημα που ήδη έχουν δώσει.

Αντί για λύση, οι άνθρωποι θα δουν ένα νέο εφιάλτη, να ξυπνά από τα βάθη της ιστορίας του ανθρωπίνου γένους πάνω στον πλανήτη.

Πείτε ότι τρομοκρατώ τις έγκυες και όποιον άλλο θέλετε. Δεν με ενδιαφέρει.

Αυτή είναι η αλήθεια και καλά θα κάνετε να ετοιμαστείτε να την αντιμετωπίσετε.

el.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
    • Γραφεις γνώμη χωρίς να εξηγείς. Αξιος ο μισθος σου , πιο “πολυ αστειε”; σε περιεγραψε τελεια,τρολλ, πιο πανω, ο συγγραφεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

«Κι εσείς αποφασίσατε να μείνετε έγκυος παρά το γεγονός ότι χρωστούσατε στην τράπεζα;»

BAIL IN: Χρεοκοπούν οι τράπεζες.