in

BAIL IN: Χρεοκοπούν οι τράπεζες.

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

BΑIL OUT: Οι τράπεζες χρεοκοπούν το κράτος…

Κρατήστε αυτές τις δύο έννοιες σε λίγες εβδομάδες, άντε μήνες το πολύ, θα είναι πρωτοσέλιδα.

ΥΓ Για λόγους ιστορικούς να πούμε ότι αυτό που ζήσαμε από το 2008 με την κυβέρνηση Καραμανλή που πλήρωσε δάνεια αξίας 28 δις για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες, την ίδια ακριβώς τακτική που ακολούθησαν με ΟΛΑ τα μνημόνια, σημαίνει ότι και στις 4 αυτές περιπτώσεις είχαμε BAIL OUT.

Δλδ το κράτος (εμείς οι ηλίθιοι πολίτες) δεχθήκαμε να μείνουν όρθιες οι τράπεζες μόνον και μόνον για να προλάβουν τα λαμόγια να βγάλουν έξω τα χρήματα τους, την επταετία που ακολούθησε (2008-2015).

Και ενώ αυτοί το κατάφεραν και τελικά στις τράπεζες έμειναν όλα και όλα 100 δις, έβαλαν και τα κάπιταλ κοντρόλ ώστε και τα λιγοστά χρήματα των ηλιθίων να μπορούν ανά πάσα στιγμή να γίνουν τροφή στο bail in… που εδώ και 1 χρόνο είναι υποχρεωτικό (δεν επιτρέπονται με οδηγία της Ε.Ε. bail out), αλλά και στις κατασχέσεις για ψίλου πήδημα, χωρίς αποφάσεις δικαστηρίων, χωρίς καν να εξετασθεί από οποιονδήποτε έστω και τυπικά αν το χρέος (προς δημόσιο ή τράπεζες) είναι νόμιμο και συνταγματικό…

Μα έχουμε ανάπτυξη θα πουν οι μισθοδοτούμενοι… Θα απαντήσω ανάπτυξη έχουμε ακριβώς όπως έχουμε μείωση της ανεργίας. Βγάζεις 500.000 νέους που έφυγαν και ο δείκτης από το 32 πέφτει στο 22… Και στην ανάπτυξη αν αύριο ονομάσεις τους αγρότες επιχειρηματίες, τις πουτάνες αυτοαπασχολούμενες, τους ναρκεμπόρους πωλητές κλπ τότε ανάπτυξη θα έχεις…

Σημασία δεν έχουν τα πραγματικά νούμερα, αλλά αυτά που θέλεις να διαβάσεις…

Report

What do you think?

Written by ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του.
Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας.
Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Comments

Leave a Reply
  1. Να προσθέσω ότι όσον αφορά ναυτικούς που γνωρίζω μόλις βγαίνουν στη σύνταξη παίρνουν 320 ευρώ έναντι και όχι την πλήρη σύνταξη τους. Συγγενικό μου πρόσωπο που χήρεψε παίρνει από τον Ιούνιο του 2016 έναντι σύνταξη 320 ευρώ μέχρι σήμερα. Σε ερώτηση πότε αναμένεται η πλήρη σύνταξη απαντούν ‘’ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ’’! Ιδού το πλεόνασμα των μπολσεβίκων της μασονίας!

  2. Αν μη τι άλλο, η ανάλυση είναι παιδαριωδης. Αν είναι από τον γνωστό τορναδορο πάει καλά. Αλλά εάν δεν είναι… Τότε μπορούμε να είμαστε ήσυχοι.

  3. για ψίλου πήδημα…Δεν καταλαβαίνω.Ο ψύλλος έπαψε να πηδά ψηλά και κάνει μόνο ψιλοπηδήματα;…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Σήμα κινδύνου

Γκρεμοτσακίστηκε στην πλατεία δημαρχείου του Ναυπλίου ο ευφάνταστος Άη Βασίλης