21:39 - 05/10/2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την φυλάκιση του ΣΤΡΑΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ

Σήμερα στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την φυλάκιση του ΣΤΡΑΤΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΡΟΛΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ.ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΛΉΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΕΊΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΤΗ (9)ΗΜΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΛΉΡΩΝΕI ΤΑ 590 ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΈΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ

 

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗ

Αγαπητοί φίλοι συναγωνιστές και συμπολίτες μου μαθαίνοντας για τη συγκέντρωση και πορεία συμπαράστασης και αλληλεγγύης που πραγματοποιείται προς το πρόσωπό μου σήμερα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου μου έχετε δώσει πολύ δύναμη για να συνεχίσω να αντιστέκομαι και να απαιτώ τα αυτονόητα .

Οι εξουσιαστές ξένοι και ντόπιοι κατάφεραν τα τελευταία χρόνια με τα μνημόνια να παραδοθεί η χώρα άνευ όρων γιατί εμείς μείναμε απαθείς πιστεύοντας ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, νομίζαμε ότι ο δρόμος των μνημονίων της υποδούλωσης της εξαθλίωσης και γενοκτονίας των Ελλήνων είναι μονόδρομος.

Όχι ,πρέπει όλοι να σηκώσουμε το κεφάλι να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να βροντοφωνάξουμε έως εδώ και μην παρέκει, πρέπει όλοι να σκεφτούμε σε τι κατάσταση μας έχουν φέρει, να φανταστούμε τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον και να βρούμε τις λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που μας έχουν δημιουργήσει .

Προσωπικά ο μόνος δρόμος που βλέπω είναι ότι είναι μονόδρομος είναι ο δρόμος της Αντίστασης και της ανυπακοής και αυτό πράττω τα τελευταία επτά χρόνια .

Οι κυβερνήσεις με τη βοήθεια των συστημικών καναλιών και πληρωμένων δημοσιογράφων έχουν σπείρει τον φόβο στο λαό μας που πρέπει να διώξουμε από πάνω μας και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους .

Πρέπει ο καθένας μας να αγωνιστεί και να βάλει το λιθαράκι που του αναλογεί ώστε να ελευθερώσουμε τη χώρα μας από τους Ζυγούς των μνημονίων!

Σε λίγες ημέρες θα αποφυλακιστω έχοντας πάρει πολύ δύναμη από τη συμπαράσταση που μου δίνετε και ο αγώνας που θα κάνω Θα είναι πιο σκληρός και πιο αμείωτος ενάντια στις προδοτικές κυβερνήσεις των μνημονίων, θα τα πούμε σύντομα από κοντά σας ευχαριστώ όλους !

ΔΑΣΚΑΡΟΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ κρατούμενος ένατη Ημέρα στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Καλαμάτας, το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά!

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Τι να πω ρε μαν..είσαι ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!”ποτε θα κανει ξαστεριά”???

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί