ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ

Βλέπω και διαβάζω πολλά άρθρα στο διαδίκτυο από ερευνητές που ψάχνουν τα πράγματα· τι συμβαίνει, πώς συμβαίνει, διάφορες ακολουθίες, εντοπισμός σκηνοθετημένων γεγονότων, εστίαση σε αριθμούς όπως τους προβάλλει το σύστημα για πιθανή αιματηρή μελλοντική ενέργεια, επισήμανση το ποιος είναι ο κακός κ.λ.π. Κάθε ένας άνθρωπος που θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο, βάζει το λιθαράκι του σε αυτή την κατεύθυνση. Αξίζει σε όλους ένα μεγάλο μπράβο.

Πολύς κόσμος έχει αφυπνιστεί ως ένα σημείο αρκετά σημαντικό, κυρίως στις μεγάλες πόλεις. Όχι όλοι, αλλά μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Σε αυτό βοηθά και η ξεδιάντροπη πια στάση των εξουσιών που στις μέρες μας δείχνουν το πραγματικό σατανικό πρόσωπό τους, είτε με τις πράξεις τους, είτε με η σιωπή τους, είτε με όσα αφήνουν να συμβαίνουν και όχι τυχαία βέβαια.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο να προβλέπουμε και να ψάχνουμε την κακή είδηση που θα έρθει. Χρειάζεται και η γνώση του πώς θα προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα. Χρειαζόμαστε το στήριγμα που θα νικήσουμε το κακό σύστημα. Έχουμε ανάγκη του «όπλου» εκείνου που θα αναγεννήσει τις καρδιές μας και επί συνόλου την κοινωνία μας, καταδικάζοντας συγχρόνως και τους αχυρανθρώπους του συστήματος και τις κεφαλές του.

Το σύστημα δεν είναι τα κακά πρόσωπα· αυτοί φεύγουν, έρχονται άλλοι. «Κόβεις» ένα κεφάλι, πετάγονται δέκα. Σύστημα σημαίνει τρόπος ζωής. Ο σημερινός τρόπος ζωής που μας επιβάλλουν, για παράδειγμα, τον θεωρεί ο λαός κακό, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τις παραδόσεις μας, τα ήθη και έθιμά μας, την παρακαταθήκη των προγόνων μας και τον Τριαδικό Θεό, που οι πλείστοι των Ελλήνων πιστεύουν. Και δεν είναι δυνατόν ο λαός να υποφέρει εξαιτίας ενός αποδεδειγμένου φτιαγμένου πια ψεύτικου χρέους, την ώρα που ο ορυκτός μας πλούτος φτάνει για να ζήσουν πλουσιοπάροχα γενεές και γενεές.

Στο πέρασμα των αιώνων, μόνο μία δύναμη νίκησε το κακό σύστημα σε όλα τα επίπεδα, και στο πνευματικό και στο υλικό. Κι αυτή η δύναμη ονομάζεται Χριστός ή αλλιώς Ανθρωπιά. Μόνο η δύναμη του να άγεις τα πάντα (Αγάπη), μπορεί να ξεριζώσει μια για πάντα τον αλλότριο τρόπο ζωής. Δεν είναι τυχαία αυτή η σύνθετη λέξη· οδηγείς τα πάντα. Στο πνευματικό επίπεδο που αμέσως πηγαίνει το μυαλό σας, δεν θα πω κάτι· έχουν ειπωθεί όλα. Θα πω όμως για το υλικό. Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα το ελληνικό κράτος τιμούσε ιδιαίτερα έναν Άγιο της Ορθοδοξίας, έχοντας και την προτομή του στην Βουλή· μετά τον ξέχασαν, για τους γνωστούς όπως βλέπουμε σήμερα λόγους. Ήταν ο Άγιος Ιωάννης Γ Δούκας Βατάτζης. Το Σύνταγμά του, με τους νόμους που θέσπισε τότε που έζησε φτιάχνοντας την αυτοκρατορία της Νίκαιας, είναι ξακουστό για την δικαιοσύνη που επέβαλλε. Όπως βλέπουμε, ακόμα και σε υλικό πεδίο, μας δείχνει ο Άγιος τον δρόμο.

Για φανταστείτε να μην υπάρχουν φτωχοί, να μην πεινά κανείς, να υπάρχουν γηροκομεία, πτωχοκομεία, νοσοκομεία, ορφανοτροφεία κι ό, τι άλλο καλό και χρήσιμο δίχως ο λαός να ανησυχεί ποιος θα πληρώσει την ταρίφα. Κι αυτός ο Άγιος είναι του Χριστού Άγιος, όχι κάποιας άλλης ιδεολογίας, κάποιου άλλου τρόπου ζωής.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέχρι πριν λίγα χρόνια το 95% των Ελλήνων πίστευε στον Χριστό. Σήμερα, με τους διαφόρους προπαγανδιστές των στοών της Σιών, την διάλυση της οικογένειας, την οικονομική πίεση που επιβάλλουν κι ένα σωρό άλλα κόλπα παιδείας και δολοπλοκίας, το ποσοστό μειώθηκε. Φούντωσαν τον εγωισμό στους συνανθρώπους μας και με τις διαστρεβλωμένες παρουσιάσεις εννοιών και ιστορικών γεγονότων ο λαός μπερδεύτηκε, χάθηκε. Ο εγωισμός…  που διαβάλλει το είναι μας και ως θεοί που είμαστε μεταμορφωνόμαστε σε σατανάδες, αποχαυνωμένοι ξερόλες.

Δεν ήταν ηλίθιοι οι Πατέρες μας Άγιοι, αλλά και οι αγωνιστές μας που έχυσαν το αίμα τους για μας όταν έλεγαν «υπέρ πίστεως και πατρίδος», ούτε οι πρόγονοί μας ήταν ζώα που πίστευαν στα διαχρονικά ιδεώδη των Ελλήνων. Μπορεί σήμερα οι κεφαλές του ελληνικού κράτους να τους έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούν να τους νικήσουν. Έλληνα συνάνθρωπέ μου, μέσα στο είναι μας είναι γραμμένη η Ιστορία των προγόνων μας, η πίστη και η δόξα της Ανθρωπιάς μας. «Άνοιξε την καρδιά σου και θα βρεις κάθε είδους μεγαλείο», όπως λένε οι γέροντες του Θεού.

Στο όνομα της Αγίας Τριάδος,

Έλληνες! Τα πάντα είναι έτοιμα προς Ανάσταση του Λαού. Αρκεί να το θελήσετε. Οι Άγιοί μας, μας δείχνουν τον δρόμο. Ο δρόμος είναι ένας και μοναδικός. Μην αργείτε. Ενώστε όλοι τα χέρια αγαπημένοι μεταξύ σας και απλά ζητήστε το.

NASAR

Loading...

23 thoughts on “ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ

  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 says:

   ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ)ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΦΟΡΑ!
   ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ »ΑΠΛΕΣ» ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
   ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΝΑΚΗΣ ΘΥΜΑΣΤΕ???

   • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (http://www.metafysiko.gr/?p=5688) says:

    Ανέφερες το «άνω θρώσκω, να βλέπει δηλαδή ψηλά -γιατί από εκεί προέρχονται όλα, από εκεί ήρθαν προς τα εδώ». Τι ακριβώς εννοείς;

    Στον πλανήτη μας υπάρχουν κάποιες φυλές. Οι λευκοί, οι μαύροι, οι ερυθρόδερμοι και οι κίτρινοι. Οι εξηγήσεις που έχουν δωθεί λόγο κλιματολογικών συνθηκών οι λευκοί είναι λευκοί, ίσως γιατί ζουν σε ψυχρότερα κλίματα δίνεται η εξηγηση ότι οι μαύροι λόγω του ότι έπρεπε να προστατευθούν από τον ήλιο έγιναν μαύροι, έχοντας περισσότερη μελανίνη. Να το δικαιολογήσουμε και αυ

    • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (http://www.metafysiko.gr/?p=5688) says:

     τό. Οι ερυθρόδερμοι ψάχνουν να βρουν την αιτία που τους έκανε κόκκινους. Και πάμε στους κίτρινους. Κίτρινοι και με σχιστά τα μάτια γιατί; Τι ακριβώς εξυπηρετούσε όλο αυτό; Έβλεπαν τον ήλιο και τους έμεινε;
     Αρα δεν είμαστε από εδώ. Από μικρός τα σκέφτομαι όλα αυτά και αναρωτιέμαι: Μήπως προερχόμαστε από άλλους πλανήτες; Μήπως είμαστε η Αυστραλία του γαλαξία μας; Τι ακριβώς εννοώ… Η Αυστραλία τι ήταν; Ο τόπος όπου έστελναν οι Εγγλέζοι τους εγκληματίες τους. Τα αποβράσματα της κοινωνίας. Μήπως είμα

     • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (http://www.metafysiko.gr/?p=5688) says:

      στε η Αυστραλία του γαλαξία μας; Τι ακριβώς εννοώ… Η Αυστραλία τι ήταν; Ο τόπος όπου έστελναν οι Εγγλέζοι τους εγκληματίες τους. Τα αποβράσματα της κοινωνίας. Μήπως είμαστε τα αποβράσματα της κοινωνίας ενός γαλαξιακού συστήματος που έχει πάρα πολλούς πλανήτες και ενδεχομένως διάφορες φυλές;
      Και, δεν είναι πάρα πολύ εγωιστικό να νιώθουμε ότι είμαστε μοναδικοί σε όλο αυτό το σύμπαν; Ο γαλαξίας μας έχει εκατομμύρια πλανήτες και αστέρια. Σαν τον γαλαξία μας, που έχει αυτό το τεράστιο μέγεθος,

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   1]5- ΔΗΜΗΤΡΗ, Στους Ελληνορθόδοξους Χριστιανούς έχει αποκαλυφθεί, χωρίς λογικά να ανακαλύπτεται ότι ο Κόσμος με τις πολλές μυριάδες γαλαξίες πολλών μυριάδων αστρικών συστημάτων και πλανητών «κτίστηκε» από Τον Δημιουργό Τριαδικό Θεό [ΩΝ ΑΩ] ως τόπος ευσπλαχνίας για την πρώτη Δημιουργία κτιστών «Αιθέριων» Προσώπων που μας αποκαλύφθηκαν ως Άγγελοι με πρώτο τον Εωσφόρο.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   2]5- Συγκεκριμένα, ο Εωσφόρος απαίτησε από Τον Δημιουργό Του Θεό, να τον κάνει «εν τω άμα» Θεό αιτία που απώλεσε το Φάος [ΩΝ] για να γευτεί αυτός και οι ακόλουθοι του, το ζόφος [Μη ΩΝ] που κατανοήθηκε ως Έρεβος. Ο Εύσπλαχνος Δημιουργός θέλησε να δώσει στους αποστάτες Αγγέλους, δεύτερη ευκαιρία και παρεχώρησε Δημιουργία Υλικού Κόσμου…

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   3]5- Η Ελληνική Ορφική Μυθολογία ξεκινά από πρωταρχικό επικοινωνιακό Χάος από τον οποίο αναδύουν Πρόσωπα, ο Έρως και Ο Φάνης, που φανερώνουν την πολυπρόσωπη Γαία από την οποία διαχωρίζονται Πρόσωπα άρρενες θεοί, Ουρανός, Πόντος και Τάρταρος για να απομείνει ως Πρόσωπο θηλυκή Γαία, Πρώτη Μητέρα των αρχαίων θεών.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   4]5- Οι Άνθρωποι προκύπτουν εξελικτικά ως παράπλευρη Δημιουργία (Χρυσό, Αργυρό, Χαλκό Γένος-Ησίοδος), από τους οποίους γεννήθηκαν με Πρόσωπα θεών, παιδιά Ήρωες Πρόσωπα γεννήτορες Προσώπων Ηρωικού Γένους Ανθρώπων. Δεν ήταν δυνατό ο εύσπλαχνος Δημιουργός Θεός να μην μεριμνήσει και για τα Πρόσωπα των Ανθρώπων.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   5]5 – Πράγματι ο Θεός Δημιούργησε την ΕΔΕΜ όπου έπλασε και τοποθέτησε Πρωτόπλαστους ελεύθερης Βούλησης Πρόσωπα, ΑΔΑΜ και ΕΥΑ, εν δυνάμει Αθάνατους θέωσης και για να αναλάβουν τα γεννημένα και αγέννητα Πρόσωπα Ηρωικών Ανθρώπων και μεθηρωικού Σιδηρού Γένους Ανθρώπων. Όταν οι Πρωτόπλαστοι επέλεξαν να ακολουθήσουν πορεία μη συμβατή για να γίνουν Θεοί εξήλθαν από μόνοι τους της ΕΔΕΜ.

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   6 – Ο Αδάμ και η Εύα εξήλθαν από την ΕΔΕΜ την 1-9-5509 π. Χ. χωρίς πλέον να μπορούν να επιστρέψουν. Μετά περιπέτεια στις Ερήμους της Αραβίας, έφθασαν στην Μεσοποταμία και οι απόγονοί τους ακολουθούν τις τύχες της διασποράς σε όλο τον Κόσμο των επιζησάντων Σουμερίων από «μετανάστες» Σημίτες (Ασσύριους και Βαβυλώνιούς). Πως οι Εβραίοι οικειοποιήθηκαν την αποκάλυψή των Πρωτόπλαστων χρήζει διερεύνησης…

  • ΗΛΙΑΚΗΣ says:

   7- Ο Θεός δεν έπαψε να ευσπλαχνίζεται τα Πρόσωπα των Ανθρώπων γι αυτό έστειλε στον Υλικό Κόσμο μας τον Υιό τους ως ενσαρκωμένο άνθρωπο (Θεάνθρωπο). Έτσι πριν δυο χιλιετίες ήλθε ο Χριστός και αποκάλυψε ότι όλοι οι άνθρωποι πεθαμένοι και ζωντανοί θα ενσαρκωθούμε και αναστηθούμε ως αθάνατοι σε ένα Νέο Κόσμο όπου θα επιλέξει στην Δευτέρα Παρουσία Του, για να γίνουν θεοί όσους επέλεξαν να αγαπούν τον πλησίον τους και να τον ακολουθήσουν.

 1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (http://www.metafysiko.gr/?p=5688) says:

  υπάρχουν δισεκατομμύρια γαλαξίες. Άπειροι. Αυτό το «άπειρον», είναι δυνατόν να είναι ακατοίκητο από διάφορα άλλα πλάσματα; Δεν γίνεται…

 2. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1994 (http://www.metafysiko.gr/?p=5688) says:

  ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ
  ΓΙΑ ΤΟ άνω θρώσκω ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ
  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΜΟΡΦΗ ΕΣΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑ ΨΥΦΙΑΚΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΡΑΜΕ ΩΣ ΤΑ ΟΡΑΜΕ………..
  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 3. ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΝΤΖΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ says:

  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΩΝΟΣ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ..ΕΡΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΡΑΙΝΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!ΜΟΝΟ ΘΕΟΥ ΧΕΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ !

   • BAD SPENCER says:

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ FACE TO FACE ..DEN NOMIZΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ..ΝΑ ΣΟΥ ΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΒΛΗΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΗΣ ΑΙΔΙΟΠΑΝΟ??ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ!!ΒΛΑΚΑ!!ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΚΟΒΕΙ !!ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ??εεεε???ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ!!

 4. οχι ταμπελιτσες γιατι τυφλωνουν says:

  το συστημα ειναι παγκοσμιο οπως και τα συμφεροντα του.Οι ανθρωποι υποφερουν καθημερινα σε παγκοσμια βαση.Η επιθεση στις δεν ειναι μονο στην Ελλαδα .Μια παγκοσμια απειλη θελει μια παγκοσμια αντιδραση.Χωρις να βαζεις αυτη την αντιδραση σε τετραγωνακια Διοτι τοτε δεν προκειται ποτε να επιτυχει .Αρα παψε να μας λες συνεχεια οτι η Ορθοδοξη Χριστιανικη Θρησκεθα ειναι το μοναδικο οπλο που θα χτυπησει την παγκοσμια σκλαβια που μας ετοιμαζουν.

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  Σχεδον τελειο το αρθρο, εκτος απο μια ενστασουλα.
  Λες : Ο εγωισμός… που διαβάλλει το είναι μας και ως θεοί που είμαστε μεταμορφωνόμαστε σε σατανάδες..
  Δεν ειμαστε θεοι αγαπητε, ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Γιατι ο Ιησους ειπε : Αφου εγω νικησα τον κοσμο κ εσεις μπορειτε να τον νικησετε. ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *