Σατανικό σύμβολο στο Βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ΄ Γυμνασίου

pentalfa

Σατανικό σύμβολο στο Βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ΄ Γυμνασίου

Από όλες τις αξιοπρεπείς φωτογραφίες που υπάρχουν και από όλα τα εθνικά μας και ορθόδοξα σύμβολα που ασπάζεται η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού μας, το «Παιδαγωγικό» Ινστιτούτο, επέλεξε να ραπίζει τους οφθαλμούς των ανηλίκων μαθητών με επιλογή φωτογραφίας που διατυμπανίζει το σύμβολο του διαβόλου!

Γιατί άραγε;…

Θα το θεωρούσαμε, καλή τη θελήσει, ως ένα τυχαίο ατόπημα, αλλά μέσα στο όλο κάδρο των «παιδαγωγικών» ολισθημάτων του κ. Φίλη και των πολιτικών της Κυβέρνησης που αποπνέει αντεθνικά και αντιχριστιανικά χνώτα, θα είμαστε αφελείς να πιστέψουμε κάτι τέτοιο!


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σατανικό σύμβολο στο Βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ΄ Γυμνασίου [Βίντεο]

Loading...

6 thoughts on “Σατανικό σύμβολο στο Βιβλίο Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής της Γ΄ Γυμνασίου

 1. ΝΙΖΙ says:

  Να πάνε όλοι οι ψευτοπολιτικοί στο αφεντικό τους τον Διάβολο και γρήγορα.
  Αν όχι….απαιτείται από τους γονείς να σχίσουν τα φύλλα αυτά από τα βιβλία, …………οι γονείς να κάνουν κάτι.
  Αλλιώς θα τους μαμήσουν τα παιδιά μέσα στο σχολείο και να δούμε τι θα κάνουν μετά.
  Ηδη ο άλλος διευθυντής του 2ου Δημοτικού στην Ηλιούπολη ,επέτρεψε να γίνει η πρώτη πειραματική παρουσίαση για το σεξ και τα προφυλακτικά και το στοματικό σεξ στα παιδιά που αποσβολωμένα πήγαν και το είπαν στους γονείς τους.
  Και μετά τί έγινε; Δεν μάθαμε τίποτα.

 2. Σατανισμός says:

  Πραγματικά όμως ο κόσμος έχει παρεξηγήσει τον αληθινό σατανισμό.

  Αυτό το άρθρο από τον Νέο High Priest της Church of Satan, θα σας δείξει την αλήθεια.

  Satanism: The Feared Religion!

  churchofsatan.com/satanism-the-feared-religion.php

  Επίσης το παραπάνω σύμβολο δεν ξεκίνησε ως σατανικό! Αλλά συμβολίζει σύμφωνα με τον Παγανισμό την Αρσενική Πλευρά του Σύμπαντος. Με το σημάδι τον κεράτων συμβολίζεις τον Cernnunos. Ενώ με άλλο σχήμα των χεριών συμβολίζεις την θηλυκή πλευρά του σύμπαντος. Ο Παγανισμός (ή Witchcraft ή Wicca), δεν έχει σχέση με τον Σατανισμό. Ούτε κάν στο ίδιο μονοπάτι ανήκει. Ο Σατανισμός είναι του Αριστερού Μονοπατιού, ενώ ο Παγανισμός του Δεξιού Μονοπατιού όπως οι άλλες μονοθεϊστικές θρησκείες. Επίσης το σημάδι των κεράτων εκτός από τον θεό τπυ κυνηγιού Cernnunos, συμβολίζει πλέον το Metal και το Rock, όλοι το ξέρουμε αυτό. Ο Cernnunos έχει κέρατα διότι οι αρχαίοι άνθρωποι είδαν τα ελάφια που είχαν κέρατα και αφού ο θεός του κυνηγιού τους βοηθούσε να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα, τον συμβόλισαν με τα κέρατα του ελαφιού και με τα χέρια αυτό αναπαριστάτε καλύτερα με το Horns symbol.

  Μην παραλογίζεστε λοιπόν!!! 🙂

  • Mini me says:

   Κάτι μας είπες
   Τα εχει πει ο λιακόπουλος. Έχουμε την λευκή και τη μαύρη αδελφότητα. Και οι δυο το κακό μας θελουν. Αλλα πρωτίστως εχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους. Αντε τωρα εσύ καημένε να διαλεξεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *