ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

«ΡΟΜΠΑ» έγιναν! Παυλάκης σε Πορτοσάλτε: «Σας είπα να μην λέτε πως οι διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι»! ΧΑΜΟΣ στον ΣΚΑΪ

· Κατοχικά Νέα

Καυγάδισαν στον «αέρα»! Αυξάνονται ΡΑΓΔΑΙΑ οι εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ και δεν ξέρουν που να κρυφτούν…

Μετά τους 130 νεκρούς Έλληνες σε ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία του ΕΟΦ και την παραδοχή για σοβαρές παρενέργειες μετά το εμβόλιο, το οποίο έκαναν και υποχρεωτικό στην Ελλάδα για τους άνω των 60, νέα βόμβα έπεσε στον «αέρα».

Με τους διασωληνωμένους εμβολιασμένους ναυ αυξάνονται και πλέον να μην να μπορούν να το κρύψουν , όπως τότε που κατέβαζαν ντοκουμέντα που ανέβαζε το ΕΛ, ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, έψεξε τον δημοσιογράφο, Α. Προτοσάλτε λέγοντας:

«Σας έλεγα κύριε Πορτοσάλτε να μην λέτε για τους διασωληνωμένους ότι είναι ανεμβολίαστοι γιατί θα το βρείτε μπροστά σας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πήγε να αντιδράσει τότε ο Πορτοσάλτε και του ξαναείπε ο κ. Παυλάκης: «Για τα εμβόλια λέγατε να κόψουν τον λαιμό τους όσοι δεν τα έκαναν, δεν πάει έτσι»

Γλέντι χωρίς σταματημό…

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της ΑττικήςΕΛΛΑΔΑ

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της Αττικής

Ινδία: 11 νεκροί, ανάμεσά τους 8 παιδιά, από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτωνΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Ινδία: Η άδεια του εργοστασίου είχε ακυρωθεί από το 2024 — FIR κατά έξι ατόμων μετά τους 11 νεκρούς στην Καουσάμπι

Ελλάδα–Ισραήλ: Συμφωνία 3,5 δισ. δολαρίων για πολυεπίπεδη αεράμυναΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: 3,035 δισ. ευρώ, 19 ελληνικές εταιρείες και νέο σύστημα διοίκησης στη συμφωνία Ελλάδας–Ισραήλ

9 απαντήσεις στο “«ΡΟΜΠΑ» έγιναν! Παυλάκης σε Πορτοσάλτε: «Σας είπα να μην λέτε πως οι διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι»! ΧΑΜΟΣ στον ΣΚΑΪ”

  1. Καλά ρε σεις,ο Παυλάκη δεν ήταν αυτός που προέτρεπε τον κόσμο να κάνει εμβόλιο γιατί ήταν η μόνη σωτηρία για αυτόν από τον covid; Θα μας τρελάνουν τώρα; Τώρα λέει στον Πρωτοσαλταπήδα να μην λέει για τις μεθ με ανεμβολιαστους γιατί θα το βρει μπροστά του (γιατί βεβαίως αυξανόταν το ποσοστό των εμβολιασμενων σε αυτές);;; Το θέατρο του παραλόγου….πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον …. Αλλά το μεγάλο σουργελο ο παπαγάλος Πρωτοψαλτομαλακοπιτουρας όλα τα λεφτά….

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΗ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΣΑΠΟΥΝΙ Α ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ.

  3. Ο ΠΑΥΛΆΚΗΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΌΝΤΩΣ
    ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΝ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΙΑΤΡΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΈΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο ΔΗΜ.ΓΑΚΗΣ.
    ΑΠΛΆ ΕΊΝΑΙ ΣΟΓΑΜΠΡΟΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ CIA

  4. δικαστινα την νομικη προστασια μνημονιακων Μακεδονοπροδοτων εποικιστων μπολιαστων κανανε ανασταση μια μερα νωριτερα δεν αγιαζουν νερα δεν ανοιγουν εκκλησιες μας πηραν βωμους και εστιες ακομη και τη σταχτη πηρανε μετετρεψαν τη χωρα σε χωρο διερχομενων καθε καρυδιας ορκ μιλανε για θεσμους τους τοκογλυφους σχοινας σκοτωσε θεσνικη βασιλια σημερα αρχηγος συνονοματος δε ξερω τυχαιο δε νομιζω… κολοχανιο ειμαστε γιατι να το κρυβομε αλωστε οποτε αφου ειμαστε ανικανοι για μαχες, προσευχη”μεσον”το Θεό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά