Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
10:06 - 01/10/2018

Πυρήνας του ISIS στην Μόρια με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα πέτυχε να μεταφερθούν τα μέλη του στην ηπειρωτική Ελλάδα

Άλλο ένα κατόρθωμα επετεύχθη από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς διαμέσου των προσφυγικών ροών που γέμισαν με αλλοδαπούς τη νήσο Λέσβο και προφανώς και άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, εγκαταστάθηκαν και συμμορίες του ISIS οι οποίες διεξάγουν εμπόριο ναρκωτικών και έχουν δημιουργήσει κυκλώματα πορνείας όπως συμβαίνει στον καταυλισμό της Μόριας.

Χρησιμοποιούν μάλιστα προς την επίτευξη των σκοπών αυτών, απροκάλυπτα βία επικαλούμενοι την Σαρία.

Η ουσία είναι ότι όλα τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών με τα ρεπορτάζ για τις «ανυπόφορες συνθήκες ζωής στα Μόρια δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μοχλοί πίεσης για να μεταφερθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα οι τρομοκρατικοί πυρήνες του ISIS και ήδη κάποιοι από αυτούς το έχουν καταφέρει!

Αυτό σημαίνει ότι εμπειροπόλεμοι και αδίστακτοι ισλαμιστές βρίσκονται στην Ελλάδα, τους έχουν δοθεί δομές από το ίδιο το κράτος να οργανωθούν και αποτελούν μέγιστη απειλή για την Εθνική Ασφάλεια.

Έχουν δομές με τις οποίες νιώθουν και είναι ασφαλείς από κάθε έξωθεν κρατική επέμβαση.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως στην μεταφορά τους από την Τουρκία έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες:

Η εξάρθρωση από την ΕΛΑΣ του μεγάλου δικτύου παράνομης διακίνησης μεταναστών από την ΜΚΟ ERCI στη Λέσβο η οποία μετέφερε μέλη του ISIS ανεξέλεγκτα από το 2015, έμελλε να αποτελέσει την αρχή για ένα μεγάλο κύμα αποκαλύψεων.

Τα 30 και πλέον μέλη -εκ των οποίων 6 Έλληνες- της συγκεκριμένης ΜΚΟ έφερναν στην Ελλάδα χωρίς την παραμικρή δυσκολία μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων έναντι αδράς αμοιβής, με βάση το κατηγορητήριο πάντα.

Μάλιστα μια εκ των εκ συλληφθέντων είναι και η «προσφυγοπούλα» Σάρα Μαρντίνι, η οποία είχε γίνει σύμβολο της προσφυγικής κρίσης από τα ΜΜΕ και το ίδιο ισχύει και για τον Πάνο Μωραΐτη που είχε στήσει όλη αυτή την δουλεμπορική οργάνωση.

Πρόκειται για την ΜΚΟ ERCI για την οποία το pronews.gr είχε ξεκινήσει τις αποκαλύψεις από το Νοέμβριο του 2016 και για αυτές τις αποκαλύψεις απειλήθηκε και διώχθηκε με όλα τα μέσα.

Η ERCI είχε δικτυωθεί σε όλη την Ελλάδα καθώς δούλευε, σύμφωνα με τα όσα έλεγε η ίδια για την περίφημη ενσωμάτωση των «προσφύγων» στην ελληνική κοινωνία.

Από την επιχείρηση μετά την άφιξη των αλλοδαπών στη χώρα (πιο ακριβέστερα στη «χώρα») η ERCI αντλούσε ακόμη 5.000 ευρώ το χρόνο κατ΄άτομο από διάφορα προγράμματα (εκπαιδευτικά, διαμονής, διατροφής) κάτι που ανεβάζει τα έσοδα της εταιρείας στο μισό δισ.το χρόνο.

Αυτό γιατί όπως διαπιστώθηκε η ΜΚΟ έφερε παράνομα στην Ελλάδα πάνω από 70.000 αλλοδαπούς από το 2015 και μετά.

Ο προσφυγικός καταυλισμός στη Μόρια θεωρείται ο χειρότερος στην Ευρώπη. Περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι ζουν εδώ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη μόλις για 2.500.

«Το μόνο που δείχνει να λειτουργεί εκεί είναι η εγκληματικότητα» αναφέρει στο ρεπορτάζ της η DW.

Το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει στη Μόρια Σύροι πρόσφυγες από την πόλη Ντέιρ αλ Ζορ, ένα από τα τελευταία προπύργια του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Και από τότε διαπιστώνεται έξαρση της εγκληματικότητας στον καταυλισμό.

Τι συνέβη όμως στην πραγματικότητα; Η Ντέιρ Εζόρ τελούσε υπό έλεγχο, τουλάχιστον η μισή πόλη, από το Ισλαμικό Κράτος και όπως γίνεται κατανοητό οι «πρόσφυγες» που ήρθαν από εκεί είναι οι ισλαμιστές με τις οικογένειές τους μόλις ο συριακός Στρατός ανακατέλαβε την πόλη μετά από 3 ολόκληρα χρόνια!

Κάτω από τη μύτη των ελληνικών αρχών δρα, όπως όλα δείχνουν μια σπείρα σύρων προσφύγων, η οποία ελέγχει το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και την πορνεία. Δεν διστάζει μάλιστα να χρησιμοποιεί απροκάλυπτα βία, με λοστούς και μαχαίρια, επικαλούμενη το νόμο της Σαρίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ δύο απεσταλμένων δημοσιογράφων της DW στη Λέσβο, της Μαριέλ Μίλερ και του Μπασίρ Αμρούν, το οποίο μεταδόθηκε από την τηλεόραση της DW δεν είναι γνωστό αν η εγκληματική ομάδα σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το Ισλαμικό Κράτος.

Γεγονός πάντως είναι ότι στη Μόρια τα σύμβολα του Ισλαμικού Κράτους είναι εμφανή σε πόρτες και τοίχους, όπως δείχνουν οι λήψεις με κρυφή κάμερα, αλλά και ότι κύκλοι γερμανικών αρχών ασφαλείας επιβεβαίωσαν στους δημοσιογράφους της DW ότι στη Μόρια ζουν σήμερα μέλη του Ισλαμικού Κράτους!

Άγνωστο είναι ωστόσο πόσο καλά οργανωμένα είναι τα εν λόγω μέλη. Εκφράζονται επίσης φόβοι ότι ορισμένοι ισλαμιστές έχουν ήδη εγκαταλείψει την Λέσβο και βρίσκονται πλέον στην Αθήνα, ενώ δεν αποκλείεται να περάσουν στη συνέχεια στην δυτική Ευρώπη.

Το ρεπορτάζ της Deutsche Welle περιγράφει ένα κλίμα βίας και εγκληματικότητας, το οποίο οι ελληνικές αρχές είτε δεν γνωρίζουν, είτε αγνοούν. Όπως ισχυρίζονται οι δύο απεσταλμένοι της DW στη Μόρια παρά το αίτημά τους το ελληνικό υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής δεν έδωσε συνέντευξη επικαλούμενο φόρτο εργασίας των συνεργατών του, ενώ όμοια έπραξε και η αστυνομία

pronews

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 10/01/2018 @ 10:20 ΠΜ

  Τα ξέρουμε,περιμένουμε να κανουν το λάθος,να σηκώσουν το δάχτυλο, όσοι δεν μαθατε ιστορία,θα την μάθετε τώρα δια ζώσης.

 2. TO PANEMORFO NHSI TON AGION MAS!!!!! THA TRELATHOUME!!! ALLA KAPOTE THA KSESIKOTHOUN OI ELLINES!!!!!!! THA TOUS FAME! PIOI TZIXAT??? ME TON STAYRO TOU XRISTOU MAS. ON PAIDES ELLINON YMNITE KAI YPERYPSOUTE EIS PANTAS TOUS AIONAS AMHN. h elaxisti douli Tou apo stoutgardi, thn agapi mou se ola ta adelfia mou Ellines, kai sthn agapimeni mou , panemorfi ! Lesvo, tous anthropous pou gnorizo kai agapo.

  • ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ.ΔΕΣΠΟΙΝΑ 10/01/2018 @ 4:06 ΜΜ

   ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
   ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ.
   Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
   ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
   ΤΟ ΦΩΣ . Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 3. Να μην μας φαινεται περιεργο εαν οι θαλασσες μας ξερνανε αποκεφαλισμενα πτωματα , οταν λενε πως θα γινει η Ελλαδα δευτερη Συρια αυτο ακριβως εννοουν , ο isis ειναι ηδη εδω και ο νομος της Σαρια εφαρμοζεται στους πληθυσμους των λαθρομεταναστων οι οποιοι αυξανονται και μεσω των γεννησεων (γεννανε ενα μικρο καθε 9 μηνες)
  Η Μορια ειναι μια μικρογραφια της καταστασης που επεβαλλε ο isis στις περιοχες που ειχε κυριαρχησει. Πορνεια ναρκωτικα trafficking αποκεφαλισμοι ακρωτηριασμοι παιδεραστια και κτηνοβασια…. και απλωνεται υπουλα , σιωπηλα σαν καρκινος σε ολη την Ελληνικη επικρατεια….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*