06:50 - 01/10/2018

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΛΑΒΟΙ, ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ, (ΠΑΙΟΝΙΑ, ΠΑΙΟΝΕΣ)

Η Βουλγαρία δεν αναγνωρίζει «μακεδονική εθνότητα»

Οι αυτοαποκαλούμενοι «Μακεδόνες» είναι Βούλγαροι και η γλώσσα τους Βουλγαρική!

Η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», κάνει λόγο για ακόμη 2.500.000 Βούλγαρους που ζουν σε διάφορες χώρες, μη ενταγμένες στην Ε.Ε. και κυρίως στα Σκόπιακαι στην Τουρκία (350.000 εξισλαμισμένοι Πομάκοι της πίσω πλευράς της Ροδόπης).

«ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ»

Ειδικά για τα Σκόπια η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι θα μπορούσαν να πάρουν Βουλγαρικό Διαβατήριο 1.400.000 Σκοπιανοί, δηλαδή τα 3/4 του συνολικού πληθυσμού του κρατιδίου, αφού όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «λαμβάνοντας υπόψη κάποιους ιστορικούς, η“Μακεδονία” είναι μία από τις βαθμίδες του βουλγαρικού έθνους. Η σλαβο“μακεδονική”γλώσσα δεν είναι επίσης τίποτε άλλο από μια βουλγαρική διάλεκτος»!

Επομένως σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, που επικαλείται απόψεις Ιστορικών Επιστημόνων, οι Σκοπιανοί δεν είναι εθνικά «Μακεδόνες» όπως ισχυρίζονται, αλλά είναι εθνικά Βούλγαροι! Ομοίως και η γλώσσα τους δεν είναι «Μακεδονική» όπως προπαγανδίζουν, αλλά είναι καθαρά Βουλγαρική!

ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

► Η «επανάσταση» του Ίλιντεν (20 Ιουλίου 1903), που εορτάζουν σαν «εθνική εορτή» στα Σκόπια, δεν ήταν παρά μια καθαρά βουλγαρική «επανάσταση», βουλγαρικών Οργανώσεων, με βουλγαρικά στελέχη, που έπαιρναν εντολές από τη Σόφια και ανήκαν στη Σχισματική Βουλγαρική Εξαρχία! Ακόμα δηλαδή και οι «ήρωες» των Σκοπίων είναι Βούλγαροι! (Πρόκειται για την Ψευδοεπανάσταση του Ίλιντεν –Προφήτη Ηλία, την οποία σκηνοθέτησαν ένοπλες βουλγαρικές ομάδες, υποχρεώνοντας με βία και τρόμο, πολλά ελληνικά χωριά να κρατήσουν όπλα ή να βγουν στα βουνά, προκαλώντας την οργή των Τούρκων, που ξέσπασαν στους ελληνικούς πληθυσμούς με όλη τους τη μανία – Ολοκαύτωμα του Κρουσόβου)

► Υπενθυμίζεται ότι ο ιδρυτής του κόμματος VMRO-DPMNE (σημερινό κόμμα Γκρούεφσκι) και πρώην Πρωθυπουργός των Σκοπίων Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι (1998-2002), ζήτησε και έλαβε το 2006 βουλγαρική υπηκοότητα και διαβατήριο, διακηρύσσοντας πως είναι Βούλγαρος και αλλάζοντας το επώνυμό του σε Γκεοργκίεβ!. Το ίδιο έκαναν και χιλιάδες άλλοι Σκοπιανοί!

► Ακόμη, σημειώνουμε πως η Βουλγαρία έχει αναγνωρίσει πρώτη τα Σκόπια σαν «Μακεδονία», με τη ρητή διευκρίνηση πως δεν αναγνωρίζει «μακεδονική εθνότητα» και «μακεδονική γλώσσα», επειδή ακριβώς οι αυτοαποκαλούμενοι «Μακεδόνες» είναι Βούλγαροι και η γλώσσα τους βουλγαρική!

► Μάλιστα όταν το 1941, η Βουλγαρία σαν σύμμαχος των Ναζί, μπήκε στα Σκόπια, όχι μόνο δε συνάντησε καμμία αντίσταση, αλλά έγινε πανηγυρικά και με ενθουσιασμό δεκτή, επειδή η πλειοψηφία των κατοίκων ήταν Βούλγαροι, τους οποίους ο Τίτο τρία χρόνια μετά (1944), για να τους αποκόψει από τη Βουλγαρία, τους μετονόμασε αυθαίρετα «Μακεδόνες», πλάθοντας το παραμύθι του δήθεν ξεχωριστού «μακεδονικού έθνους», διεκδικώντας έτσι ταυτόχρονα και τη Βόρεια Ελλάδα, δηλαδή την αληθινή Μακεδονία! Δηλαδή «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια»…

Σε φωτογραφία ντοκουμέντο – που είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν η εφημερίδα Απογευματινή 15-3-2008, οι Βούλγαροι κάτοικοι των Σκοπίων, φαίνονται να υποδέχονται με ενθουσιασμό και τιμές Γερμανούς και Βουλγάρους, κρατώντας εκτός από το πορτραίτο του μισητού Χίτλερ, το πορτραίτο του τότε βασιλιά της Βουλγαρίας, το χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» που ποθούσε ανέκαθεν η Βουλγαρία από τον καιρό των Κομιτατζήδων, αλλά και ένα πανό που έγραφε με νόημα «ένα έθνος, ένας βασιλιάς, ένα βασίλειο»! Το Βουλγαρικό!…

σ.σ.στην τελευταία απογραφή, στα Σκόπια, 200.000 άνθρωποι δήλωσαν Ελληνική συνείδηση.
Τότε μάλιστα η Βουλγαρία ενσωμάτωσε τα Σκόπια στην Επικράτειά της, ενώ το 1942, όταν ο βασιλιάς της Βουλγαρίας επισκέφθηκε το κρατίδιο, του επιφυλάχθηκε παλλαϊκή υποδοχή!

► Αξίζει επίσης να καταγραφεί η δήλωση του ίδιου του Προέδρου της Βουλγαρίας Ζέλιου Ζέλεφ, όταν επισκέφθηκε την 20η Ιουνίου 1993 τη Σουηδία. Τότε – όπως καταγράφει ο ακούραστος Νικόλαος Μάρτης – ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της Σουηδικής Εφημερίδας Svenska Dagbladet για «Μακεδονικό Έθνος» και απάντησε κατηγορηματικά:
«Το “Μακεδονικό” Έθνος το δημιούργησε μετά τον Πόλεμο η Κομιντέρν και είναι Έγκλημα του Τιτοϊσμού και του Σταλινισμού»!

ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΛΑΒΟΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ”»!

► Την πλέον κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και δεν ήταν, δεν υπήρξαν και δεν είναι «Μακεδόνες» και πως δεν υπήρξε ή υπάρχει κανένα «Μακεδονικό Έθνος», έδωσε ο ίδιος ο πρώτος Πρόεδρος των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόρωφ, όπως αποκαλύπτει ο Νικόλαος Μάρτης:

«Το χαρακτηριστικό περιστατικό που αναφέρεται στο βιβλίο του «ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ» του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας Κίρο Γκλιγκόρωφ (σελ. 259), ότι στην δεξίωση που έγινε στη Νέα Υόρκη την επομένη της αναγνωρίσεως ως ανεξαρτήτου Κράτους των Σκοπίων, μια ομάδα νέων από την Αυστραλία του είπαν: “Εσείς μιλήσατε, αλλά δεν είπατε το σημαντικότερο. Δεν είπατε ότι εμείς είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ότι αρνηθήκαμε την καταγωγή μας, τους προγόνους μας”. Δυσκολεύτηκα να βρω απάντηση αμέσως (συνεχίζει ο Γκλιγκόρωφ στο βιβλίο του) και τελικά τους είπα: “Ξέρετε, σέβομαι τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας. Είναι δικαίωμα σας. Αλλά σύμφωνα με την ιστοριογραφία στον Μακεδονικό λαό επικρατεί η γνώμη ότι είμαστε Σλάβοι. Έχουμε έλθει στα Βαλκάνια τον 6ο και 7ο αιώνα έχουμε εγκατασταθεί στα εδάφη που ονομάζονται Μακεδονία. Δεν γνωρίζω το κατά πόσο στις φλέβες μας συνεχίζει να ρέει κάποια σταγόνα αίματος των αρχαίων Μακεδόνων”»!

► Αλλά καταγράφει ο Μάρτης και άλλη, δήλωση ντοκουμέντο του Κίρο Γκλιγκόρωφ, στην Εφημερίδα TORONTO STAR του Καναδά, στις 15 Μαρτίου 1992:
«Δεν είμαστε “Μακεδόνες” αλλά Σλάβοι. Δεν έχουμε συγγένεια με τον Αλέξανδρο τον Έλληνα και με την Μακεδονία του»!

Τρεις μήνες αργότερα, επαναλαμβάνει τη δήλωσή του μπροστά στις κάμερες, στις 3 Ιουνίου 1992, λέγοντας:
«Εμείς είμαστε Σλάβοι, δεν έχουμε καμμιά σύνδεση με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο μ.Χ. αιώνα»!

► Στις 25 Οκτωβρίου 2009, ο Κίρο Γκλιγκόροφ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, επιβεβαιώνει απόλυτα τα παραπάνω:
«Ερώτηση: Το 1993, στα Τίρανα, είχατε δηλώσει ότι ο λαός σας είναι σλαβικής καταγωγής, ότι δεν συνδέεται με τον Μέγα Αλέξανδρο και πως βρεθήκατε στην περιοχή τον 6ο αιώνα μ.Χ..
Γκλιγκόροφ: Εξακολουθώ και σήμερα να πιστεύω και να δηλώνω ακριβώς τα ίδια.
Ερώτηση: Γιατί τότε το ανθελληνικό κλίμα και η εμμονή στον «αρχαιομακεδονισμό» τα τελευταία χρόνια στη χώρα σας, δηλαδή να αποδείξουν κάποιοι επίσημα πως κατάγεστε απευθείας από τους αρχαίους Μακεδόνες;
Γκλιγκόροφ: Σοβαροί ιστορικοί γελούν με όλα αυτό που συμβαίνουν στη χώρα μου τα τελευταία χρόνια. Η Ιστορία είναι ένα παγκόσμιο αγαθό – αυτό ασφαλώς σημαίνει πως η ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά δεν μπορεί να μην είναι και ελληνική. Οι Έλληνες νομίζουν πως εμείς θέλουμε να αφαιρέσουμε ένα κομμάτι της ιστορικής και πολιτιστικής τους κληρονομιάς. Δεν λέω πως οι ανησυχίες αυτές είναι άνευ λόγου, αφού υπάρχουν υπερβολές και από τη δική μας πλευρά. Υπάρχουν ιστορικοί στη χώρα μου που υποστηρίζουν πως εμείς βρισκόμαστε στα χώματα αυτά 2.000 χρόνια πριν από τον Μέγα Αλέξανδρο. Για γέλια, δηλαδή… Έλεγα σε έναν φίλο μου ιστορικό ότι έτσι όπως πάμε θα βγούμε απευθείας απόγονοι του Αδάμ και της Εύας και θα αποδειχτεί και ότι ο Παράδεισος είναι «μακεδονικός» και ιδιοκτησία μας…»!!!

ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Όπως και να έχει, οι παλαιότεροι κάτοικοι των σημερινών Σκοπίων είναι οι Έλληνες και οι Αλβανοί. Οι υπόλοιποι, ήρθαν δεκάδες αιώνες μετά και γι΄ αυτό δεν μπορεί να είναι «Μακεδόνες» ούτε γεωγραφικά, αφού η Μακεδονία έφτανε ως Αχρίδα, Μοναστήρι, Κρούσοβο, Περλεπέ, Γευγελή, ενώ από εκεί και πάνω η περιοχή ονομαζόταν γεωγραφικά Παιονία και οι κάτοικοι Παίονες (Στρώμνιτσα, Στόβοι, Βελεσσά, Στιπ) και τέλος πιο πάνω η περιοχή της πόλεως των Σκοπίων, του Κουμάνοβου και του Τετόβου ονομαζόταν Δαρδανία και οι κάτοικοι Δάρδανοι, σφοδροί πολέμιοι ανέκαθεν των Μακεδόνων!
Άρα τουλάχιστον τα 2/3 του σημερινού κρατιδίου των Σκοπίων, είναι εκτός της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας! Και επομένως ούτε γεωγραφικά – όπως υποστηρίζουν προπαγανδιστές – δεν δικαιούνται να ονομάζονται «Μακεδονία»!
Σημειώνεται πως τα Σκόπια κάνουν εθνική-εθνολογική-ιστορική χρήση του όρου και όχι γεωγραφική. Ισχυρίζονται ότι αποτελούν «έθνος» Μακεδόνων και θα είναι εγκληματική εκείνη η Κυβέρνηση που τυχόν θα τους παραδώσει τον ελληνικό ιστορικό όρο «Μακεδονία»!

Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ
Τέλος, αναφέρουμε τη σύνθεση του σημερινού πληθυσμού του κρατιδίου που περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές: περίπου 240.000 – 300.000 Έλληνες (ελληνόφωνους, σλαβόφωνους ή βλαχόφωνους), περίπου 600.000 Αλβανούς, 100.000-200.000 Ρομά και περίπου 1.000.000 λοιπούς Σκοπιανούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι βουλγαρικής καταγωγής, ενώ λιγότεροι είναι οι Σέρβοι, οι Βόσνιοι, οι Τουρκόφωνοι και άλλες μικρότερες πληθυσμιακές ομάδες!

ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ …«ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ»;
Κάποιοι πολιτικοί, για να δικαιολογήσουν την πολιτική ανεπάρκειά τους και για να διευκολύνουν κερδοφόρες επενδύσεις ελληνικών επιχειρήσεων στα Σκόπια δισεκατομμυρίων δραχμών τότε, προέβαλαν από νωρίς τον ισχυρισμό ότι τάχα «δε συμφέρει να χαρίσουμε τα Σκόπια στη Βουλγαρία», παραβλέποντας τις μεγάλες Αλβανικές και Ελληνικές πληθυσμιακές ομάδες που διαβιούν εκεί ως τώρα, και αποτελούν το κλειδί των δυναμικών μελλοντικών εξελίξεων στην περιοχή.

Φαίνεται για κάποιους πως είναι πιο βολικό αντί «να χαρίσουν τα Σκόπια στη Βουλγαρία», να χαρίσουν τελικά την ίδια τη Μακεδονία μας στα Σκόπια (που έχουν πίσω τους Τούρκους, Σόρος, Πολυεθνικές Εταιρείες και Αμερικανικές Υπηρεσίες), μαζί με τους Έλληνες των Σκοπίων…

Εξ άλλου δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για ολοκληρωτική ενσωμάτωση των Σκοπίων στη Βουλγαρία. Ίσα ίσα, διαφαίνεται βάση των μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων της γείτονος, ως πιο πιθανή και δημοκρατική εξέλιξη, η τριχοτόμηση της περιοχής… (Αλβανικός, Ελληνοσερβικός, Βουλγαρικός τομέας)

Αλβανία και Βουλγαρία, έχουν σπεύσει ήδη να θεμελιώσουν μελλοντικά δικαιώματα. Η Ελλάδα;

Πηγή: Strategy Report, http://diaspora-grecque.com

kapagriniou

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Αυτη η νοοτροπια ειναι που οδηγησε στην γενοκτονια των Σλαβοφωνων Μακεδονων γιατι και καλα θα πρεπει να υποταχθουν στην εθνικιστοφυλετιστικοναζιστικοσοβινιστικη παρακρουση του νεοελληναρα, οπου ειναι και ξεθακαθαρο οτι ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου της Ελλαδας ειναι ομεγενες με τους Σλαβομακεδονες, που θα μπορουσαν μαλιστα και αυτοι να εχουν και Ελληνικες ριζες οπως προσπαθουσαν να τους πεισουν οι πρωτοι νεοελληνες οπως γνωριζουμε.

  Ακομα και εσεις ειναι πιθανο να εχετε Ελληνικες ριζες αν και δεν θα ελεγα οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες γιατι οι Βυζαντινοι κυνηγουσαν τους αρχαιους Ελληνες και αρα ειναι αρκετα πιο πιθανον ειναι οι αρχαιοι Μακεδονες να βρηκαν καταφυγιο αναμεσα στους Σκοπιανους οπως και ο Ζορμπας αλλωστε.

  Η γλωσσα τους ειναι ασφαλως Σλαβογενης αλλα οπως παραδεχθηκε εμμεσα και ο Μπαμπινιωτης και ο Μαζης μιλαμε για Μακεδονικη γλωσσα που γεννηθηκε στην συγκεκριμενη περιοχη.

  Προσπαθειτε μαλιστα να ορισετε γεωγραφικα την Μακεδονια συμφωνα με τους αρχαιους χαρτες οσαν να μην εχει υπαρξει η Βυζαντινη Μακεδονια. Πρροσπαθειτε να διαγραψετε λοιπον την ιστορια 2000 χρονων και ολοι μαζι εχετε συμβαλει σε αυτη την δημιουργια αυτης της χρονοδινης που σας βουλιαζει στα Ταρταρα μεσα απο την ψευδαισθηση του “εθνικα δικαιου” που σας πουλησαν οι εθνοντβατζηδες σας που εχουν αναγαγει την αρχαιοκαπηλια σε επιστημη.

  Οι προγονοι σας λοιπον ηταν ενα ιστορικο λαθος συμφωνα με αυτα που λετε και εσεις προκυψατε απο ενα ιστορικο λαθος και οχι μεσα απο μια φυσιολογικη ροη της ιστοριας και θα πρεπει να επιστρεψουμε στο αρχαιο status για να συνεχισετε να αρρωστενετε την περιοχη με τις εθνικιστοσοβινιστικες ανοησιες σας και θα πρεπει μαλιστα να μετανοησουν οι Σκοπιανοι γιατι οι προγονοι σας οι Ρωμαιοι που ηταν ενα λαθος οπως και εσεις (συμφωνα με την δικη σας τοποθετηση) τους ονομασαν Μακεδονες τον 7ο με τον 8ο αιωνα.

  ΕΥΤΗΧΩΣ που δεν θα περασει ο συμφωνια καθως το εγκλημα σας δεν πρεπει να περασει σε κανενα επιπεδο και δεν θεωρω οτι θα ηταν σωστο να εγκλωβιστει το οικουμενικο πνευμα του Αλεξανδρου μεσα στην εθνικιστοσοβινιστικη σας παρακρουση και αυτο μαλλον σκεφτηκε και ο Καζατζακης οταν αποφασισε να σας χαλασει τα “σχεδια” μαζι με τον Ασιμο που και αυτος εφαγε κλοτσιδι γιατι δεν υποταχθηκε στην πανουκλα σας. Αυτη ειναι αλλωστε η ιστορια του εσταυρωμενου πριν ακομα και απο τον Ιησου.

 2. Αυτη η νοοτροπια ειναι που οδηγησε στην γενοκτονια των Σλαβοφωνων Μακεδονων γιατι και καλα θα πρεπει να υποταχθουν στην εθνικιστοφυλετιστικοναζιστικοσοβινιστικη παρακρουση του νεοελληναρα, οπου ειναι και ξεθακαθαρο οτι ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου της Ελλαδας ειναι ομογενες με τους Σλαβομακεδονες, που θα μπορουσαν μαλιστα και αυτοι να εχουν και Ελληνικες ριζες, οπως προσπαθουσαν να τους πεισουν οι πρωτοι νεοελληνες οπως γνωριζουμε. Ασφαλως η επιλογη της φασιστονοοτροπιας του ψευτοθεου του σκοτους που εξεφραζε τους τοτε Ελληναρες ηταν η ΕΠΙΒΟΛΗ καθως αλλωστε ετσι μας εμαθε απο την αρχη της υπαρξης του απο την Ιουδαια μεχρι της Ρωμη.

  Δεν μπορουσε για παραδειγμα να σεβαστει αυτη την εθνοτικη ομαδα και την ιδιαιτεροτητα της καθως ασφαλως επρεπε να την υποταξει στο κεντρο εξουσιας που φτανει μεχρι και το πατριαρχειο καθως αυτο ειναι το θελημα του “θεου” για τους λαους που κατουρησαν σε πηγαδι. Ασχετα μαλιστα και με το γεγονος οτι αυτο το κατεστημενο ειναι που αρχικα τους προσδιορισε ως Μακεδονες των 7ο με τον 8ο αιωνα μεσα σε ενα πλαισιο οπου δεν υπηρχε εθνικη συνειδηση. Αλλαξαν λοιπον τα πραγματα με την παρεμβαση του “Εωσφορου” και δημιουργηθκε το νεο Ελληνικο εθνος και οι νταβατζηδες επρεπει να αλλαξουν τις μασκες τους.

  Ασφαλως ακομα και εσεις ειναι πιθανο να εχετε Ελληνικες ριζες αν και δεν θα ελεγα οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες αυτο το σεναριο γιατι οι Βυζαντινοι κυνηγουσαν τους αρχαιους Ελληνες και αρα ειναι αρκετα πιο πιθανον οι αρχαιοι Μακεδονες να βρηκαν καταφυγιο αναμεσα στους Σκοπιανους, οπως και ο Ζορμπας αλλωστε.

  Η γλωσσα τους ειναι ασφαλως Σλαβογενης αλλα οπως παραδεχθηκε εμμεσα και ο Μπαμπινιωτης και ο Μαζης μιλαμε για Μακεδονικη γλωσσα που γεννηθηκε στην συγκεκριμενη περιοχη.

  Προσπαθειτε μαλιστα να ορισετε γεωγραφικα την Μακεδονια συμφωνα με τους αρχαιους χαρτες οσαν να μην εχει υπαρξει η Βυζαντινη Μακεδονια. Πρροσπαθειτε να διαγραψετε λοιπον την ιστορια 2000 χρονων και ολοι μαζι εχετε συμβαλει στην δημιουργια αυτης της χρονοδινης που σας βουλιαζει στα Ταρταρα μεσα απο την ψευδαισθηση του “εθνικα δικαιου” που σας πουλησαν οι εθνοντβατζηδες σας που εχουν αναγαγει την αρχαιοκαπηλια σε επιστημη.

  Οι προγονοι σας λοιπον ηταν ενα ιστορικο λαθος συμφωνα με αυτα που λετε και εσεις προκυψατε απο ενα ιστορικο λαθος και οχι μεσα απο μια φυσιολογικη ροη της ιστοριας και θα πρεπει να επιστρεψουμε στο αρχαιο status για να συνεχισετε να αρρωστενετε την περιοχη με τις εθνικιστοσοβινιστικες ανοησιες σας και θα πρεπει μαλιστα να μετανοησουν οι Σκοπιανοι γιατι οι προγονοι σας οι Ρωμαιοι που ηταν ενα λαθος οπως και εσεις (συμφωνα με την δικη σας τοποθετηση) τους ονομασαν Μακεδονες.

  ΕΥΤΗΧΩΣ που δεν θα περασει ο συμφωνια καθως το εγκλημα σας δεν πρεπει να περασει σε κανενα επιπεδο και δεν θεωρω οτι θα ηταν σωστο να εγκλωβιστει το οικουμενικο πνευμα του Αλεξανδρου μεσα στην εθνικιστοσοβινιστικη σας παρακρουση και αυτο μαλλον σκεφτηκε και ο Καζατζακης οταν αποφασισε να σας χαλασει τα “σχεδια” μαζι με τον Ασιμο που και αυτος εφαγε κλοτσιδι γιατι δεν υποταχθηκε στην πανουκλα σας. Αυτη ειναι αλλωστε η ιστορια του εσταυρωμενου πριν ακομα και απο τον Ιησου.

  Επισης μην ξεχνατε οτι καλεσατε τους Ρωσους και συνεπως και του Τουρκους για να σας “λυσουν” το προβλημα. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ.

 3. Αυτη η νοοτροπια ειναι που οδηγησε στην γενοκτονια των Σλαβοφωνων Μακεδονων γιατι και καλα θα πρεπει να υποταχθουν στην εθνικιστοφυλετιστικοναζιστικοσοβινιστικη παρακρουση του νεοελληναρα, οπου ειναι και ξεθακαθαρο οτι ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου της Ελλαδας ειναι ομογενες με τους Σλαβομακεδονες, που θα μπορουσαν μαλιστα και αυτοι να εχουν και Ελληνικες ριζες, οπως προσπαθουσαν να τους πεισουν οι πρωτοι νεοελληνες οπως γνωριζουμε. Ασφαλως η επιλογη της φασιστονοοτροπιας του ψευτοθεου του σκοτους που εξεφραζε τους τοτε Ελληναρες ηταν η ΕΠΙΒΟΛΗ καθως αλλωστε ετσι μας εμαθε απο την αρχη της υπαρξης του απο την Ιουδαια μεχρι της Ρωμη.

  Δεν μπορουσε για παραδειγμα να σεβαστει αυτη την εθνοτικη ομαδα και την ιδιαιτεροτητα της, καθως ασφαλως επρεπε να την υποταξει στο κεντρο εξουσιας που φτανει μεχρι και το πατριαρχειο, καθως αυτο ειναι το θελημα του “θεου” για τους λαους που κατουρησαν σε πηγαδι. Ασχετα μαλιστα και με το γεγονος οτι αυτο το κατεστημενο ειναι που αρχικα τους προσδιορισε ως Μακεδονες τον 7ο με τον 8ο αιωνα μεσα σε ενα πλαισιο οπου δεν υπηρχε εθνικη συνειδηση. Αλλαξαν λοιπον τα πραγματα με την παρεμβαση του “Εωσφορου” και δημιουργηθκε το νεο Ελληνικο εθνος και παρα μαλιστα την θεληση των θρησκευτικων νταβατζηδων και για αυτο επρεπε να αλλαξουν τις μασκες τους.

  Αυτη λοιπον η ιστορια που εχει ποτιστει με ποταμια απο αιμα κυριως “γυφτοσκοπιανων” οι οποιοι γενοκτονηθηκαν στον βωμο του “θεου” των παπαδων οπως και εκατομμυρια αλλωστε κοσμος και για αυτο αλλωστε οι δαιμονες που εχετε μεσα στα κεφαλια σας παραλληρουν και αδυνατουν να πρσεγγισουν την λογικη των πραγματων. Συνεχιζετε λοιπον αυτη η ιστορια με τους “γυφτοσκοπιανους” με τους Ιουδαιοχριστιανους και τους αιρετικους και ολους βασικα τους “κατωτερους” και οσους εχει σφαγιασει το πνευμα του σκοτους στο ονομα της θρησκειας και του εθνους τους οποιους προσπαθει να εξευτελισει και λεκτικα και ουσιαστικα για να τους υποταξει στην παρανοια επι της ουσιας καθως περι αυτου προκειται. Η δαιμονικη παρανοια σας βρισκεται στο τελευταιο σταδιο.

  Δεν υπαρχει καν διαθεση για αλλολοσεβασμο και οποιος το επιχειρει εστω να προσεγγισει το θεμα μεσα σενα συμβιβαστικο πλαισιο πανω σε μια λογικη βαση οι αδιαπραγματευτοι ποτισμενοι με ποταμια απο αιμα αθωων δαιμονες του εθνικισμου και της θρησκευτικης πανουκλας θα τον βαλουν στο στοχαστρο οπως εγινε και με τον Καζατζακη κλπ και για αυτο αλλωστε δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να γινει πραγματικοτητα το θελημα σας συμφωνα με το νομο του Κρονου.

  Ασφαλως ακομα και εσεις ειναι πιθανο να εχετε Ελληνικες ριζες αν και δεν θα ελεγα οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες αυτο το σεναριο γιατι οι Βυζαντινοι κυνηγουσαν τους αρχαιους Ελληνες και αρα ειναι αρκετα πιο πιθανον οι αρχαιοι Μακεδονες να βρηκαν καταφυγιο αναμεσα στους Σκοπιανους, οπως και ο Ζορμπας αλλωστε.

  Η γλωσσα τους ειναι ασφαλως Σλαβογενης αλλα οπως παραδεχθηκε εμμεσα και ο Μπαμπινιωτης και ο Μαζης μιλαμε για Μακεδονικη γλωσσα που γεννηθηκε στην συγκεκριμενη περιοχη.

  Προσπαθειτε μαλιστα να ορισετε γεωγραφικα την Μακεδονια συμφωνα με τους αρχαιους χαρτες οσαν να μην εχει υπαρξει η Βυζαντινη Μακεδονια. Πρροσπαθειτε να διαγραψετε λοιπον την ιστορια 2000 χρονων και ολοι μαζι εχετε συμβαλει στην δημιουργια αυτης της χρονοδινης που σας βουλιαζει στα Ταρταρα μεσα απο την ψευδαισθηση του “εθνικα δικαιου” που σας πουλησαν οι εθνοντβατζηδες σας που εχουν αναγαγει την αρχαιοκαπηλια σε επιστημη.

  Οι προγονοι σας λοιπον ηταν ενα ιστορικο λαθος συμφωνα με αυτα που λετε και εσεις προκυψατε απο ενα ιστορικο λαθος και οχι μεσα απο μια φυσιολογικη ροη της ιστοριας και θα πρεπει να επιστρεψουμε στο αρχαιο status για να συνεχισετε να αρρωστενετε την περιοχη με τις εθνικιστοσοβινιστικες ανοησιες σας και θα πρεπει μαλιστα να μετανοησουν οι Σκοπιανοι γιατι οι προγονοι σας οι Ρωμαιοι που ηταν ενα λαθος οπως και εσεις (συμφωνα με την δικη σας τοποθετηση) τους ονομασαν Μακεδονες.

  ΕΥΤΗΧΩΣ που δεν θα περασει ο συμφωνια καθως το εγκλημα σας δεν πρεπει να περασει σε κανενα επιπεδο και δεν θεωρω οτι θα ηταν σωστο να εγκλωβιστει το οικουμενικο πνευμα του Αλεξανδρου μεσα στην εθνικιστοσοβινιστικη σας παρακρουση και αυτο μαλλον σκεφτηκε και ο Καζατζακης οταν αποφασισε να σας χαλασει τα “σχεδια” μαζι με τον Ασιμο που και αυτος εφαγε κλοτσιδι γιατι δεν υποταχθηκε στην πανουκλα σας. Αυτη ειναι αλλωστε η ιστορια του εσταυρωμενου πριν ακομα και απο τον Ιησου.

  Επισης μην ξεχνατε οτι καλεσατε τους Ρωσους και συνεπως και του Τουρκους για να σας “λυσουν” το προβλημα. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΣHΜΑΝΤΙΚΟ.

 4. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 10/01/2018 @ 12:03 ΜΜ

  Πρέπει να γίνει άμεσα έλεγχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς σε όλους τους βουλευτές μέχρι 5 βαθμού συγγενειας για να δούμε πλέον τι γίνετε γιατί αυτό που κάνουν δεν το κάνουν μόνο και μόνο επειδη είναι προδότες τα παίρνουν και μάλιστα τα χοντροπαίρνουν άμεσα να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί τους υπάρχει κανένας δικαστής ελληνοψυχος να το κανει

 5. Επισης θα πρεπει σε καποια φαση να κατανοησετε οτι εσεις δεν ειχατε ποτε αυτο το δικαιωμα να “πραχωρησετε” το ονομα Μακεδονια, ακομα και αν αυτη την “παραχωρηση” δεν την εκαναν οι προγονοι σας οι Ρωμαιοι που τους ονομασαν Σκλαβινους Μακεδονες απο τον 8ο με 9ο αιωνα, καθως δεν υπαρχει καποιος νομος που να προβλεπει κατι τετοιο περα απο τους συσχετισμους δυναμεων που μπορουν να διαμοφωσουν πολιτικα δεδομενα προς οφελος των δικων σας θεσεων, που χωρις καποια διεθνη συμβαση μπορουν να εκφραζουν μονο την εσωτερικη νομοθεσια του κρατους σας μεχρι στο σημειο εκεινο ασφαλως που δεν θα παραβιαζονται οι διεθνεις συμβασεις.

  Ολο αυτο που γινεται σε οτι αφορα το ονομα ειναι απλα μια ακομα μια παραισθηση που εχετε μεσα στο κεφαλι σας, καθως το δικαιωμα τους να αυτοπροσδιοριστουν με την ταμπελα που τους φορεσαν οι προγονοι σας ειναι αναφαιρετο και αδιαπραγματευτο και αυτο θα επρεπε καπως να το βαλετε μεσα στο μυαλο σας για να μπορεσετε να αντιμετωπισετε την πραγματικοτητα.

  Τωρα λοιπον δεν υπαρχει συμφωνια και τι αλλαζει και τι εγινε?

  Μεσα απο την συμφωνια θα μπορουσε να προκυψει μια νεα κατασταση μεσα στα πλαισια μιας συνεργασιας που θα ευνοουσε και τις δυο πλευρες και κυριως μαλιστα την Ελληνικη που θα μπορουσε να “παιξει” με τις πλατες του ΝΑΤΟ ασφαλως αυτο τον ρολο στα Βαλκανια και μεσα μαλιστα σε αυτη την κατασταση οπου η Ελλαδα βρισκεται μεσα στον βουρκο. Τωρα τι εγινε?

  Καταλαβατε τι εγινε?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh