ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Προσοχή γονείς!!! Mercendes και ημιφορτηγάκια “φορτώνουν ελληνάκια”

· Κατοχικά Νέα

van

Προσοχή γονείς!!! Mercendes και ημιφορτηγάκια “φορτώνουν ελληνάκια”

Έξαρση γνωρίζει η “επιχειρηματικότητα” στην Πάτρα, με την βιομηχανία της επαιτείας να γνωρίζει μια νέα χρυσή εποχή.

Με τους καιρούς να αλλάζουν, οι εγκέφαλοι του κυκλώματος διαπίστωσαν πως οι “επαγγελματίες επαίτες” δεν αποδίδουν πια όπως παλιά, οπότε έγινε σαφής η ανάγκη για αλλαγή στρατηγικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το επόμενο βήμα στην βιομηχανία επαιτείας, όπως όλα δείχνουν, είναι η ενοικίαση ανήλικων παιδιών, με κύρια πηγή ανθρωπίνου δυναμικού την πόλη της Πάτρας.

Σύμφωνα με την Εισαγγελία Πατρών, το Χαμόγελο του Παιδιού και λοιπούς Κοινωνικούς Οργανισμούς, το κύκλωμα παιδικής εκμετάλλευσης, που έχει τις ρίζες του στα Βαλκάνια, προσεγγίζει διάφορες οικογένειες στην Πάτρα με σκοπό την ενοικίαση των παιδιών τους για ένα κομμάτι ψωμί.

Στην συνέχεια τα παιδιά φορτώνονται σε λευκές mercedes ή ημιφορτηγά και μεταφέρονται στην Αθήνα, όπου τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία ζητιανεύοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η διαδικασία αυτή κρατά για μέρες, καθώς τα παιδιά παραλαμβάνονται από τους αλλοδαπούς στην αρχή της εβδομάδας και δεν επιστρέφουν στην Πάτρα για τουλάχιστον 3 – 4 ημέρες, με την τύχη τους κατά την διάρκεια της “εργασίας” τους στην Αθήνα να παραμένει άγνωστη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν δύο αδελφάκια, ένα κοριτσάκι 16 ετών και ο μικρότερος αδελφός της ετών 14.

Τα παιδιά αυτή την στιγμή δουλεύουν ως επαίτες σε κάποιο σημείο της Αθήνας, ύστερα από το κλείσιμο της συμφωνίας ανάμεσα στους γονείς τους και το κύκλωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της, με τις αρχές να δηλώνουν έτοιμες για επέμβαση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ένας ανήλικος επαίτης μπορεί να βγάλει από 30 έως και 200 ευρώ σε ένα οκτάωρο, με το 80% και άνω, να περνά απευθείας στους λογαριασμούς της οργάνωσης.

voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/47862-mercendes.html

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στον πυρήνα της ευρωπαϊκής προσπάθειας για Return Hubs εκτός ΕΕ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξηΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Τι κατέθεσαν τα τρία παιδιά για το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντραΕΛΛΑΔΑ

Ανακύκλωση: Ζητούνται πίσω άλλα 25 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για τα πολυκέντρα

2 απαντήσεις στο “Προσοχή γονείς!!! Mercendes και ημιφορτηγάκια “φορτώνουν ελληνάκια””

  1. Φωναξτε την αστυνομια για εκμεταλλευση μικρου παιδιου επετη αν δειτε ανηλικα παιδια στους δρομους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά