10:45 - 09/12/2018

Προσοχή! Αναξιόπιστο site , φακελώνει , δυσφημεί , και περιορίζει την ελευθερία έκφρασης σε άλλα sites με το πρόσχημα των fake news

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Πρόκειται για το site «Ελληνικά Hoaxes» ,ellinikahoaxes.gr ( βλέπε παραδείγματα στο τέλος ότι το ίδιο είναι αναξιόπιστο σε μεγάλο βαθμό ) το οποίο εγκαινιάζει μια νέα εποχή συγκεκαλυμμένης λογοκρισίας με το πρόσχημα των fake news και τούτο , διότι δρα και αυθαίρετα . Η λογοκρισία πηγάζει ως γνωστόν από τη θέληση των κυβερνώντων (και όχι μόνο) να ασκούν έλεγχο στην κοινωνία με τρόπο δικαιολογημένο . http://ellinikahoaxes.gr/2018/12/06/greek-hoaxes-detector/

Οι κίνδυνοι :

Οι αναγνώστες που γίνονται «συνδρομητές του » για να ενημερωθούν από το συγκεκριμένο site , εάν το site που διαβάζουν είναι αναξιόπιστο , δίνουν τη δυνατότητα να καταγραφούν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη και παρέχουν έμμεσα μια σειρά από προσωπικά τους δεδομένα , να τα διαχειριστεί μια αυθαίρετη ιδιωτική πρωτοβουλία που σκοπό έχει το κέρδος και να ξεχωρίσει στον ανταγωνισμό.

Τους δίνεται συνεπώς η δυνατότητα να αναδείξουν (αφού με δική τους βάση δεδομένων χαρακτηρίζουν ένα site αναξιόπιστο) την ειδησιογραφία που επιθυμούν , έτσι μπορεί να αρκούνται σκόπιμα σε μια αντίφαση ή σε μια εσφαλμένη αναφορά κάποιων στοιχείων για να σπιλώσουν μια ολόκληρη αλήθεια και να δυσφημήσουν ένα ολόκληρο αντίπαλο site .

Άλλοτε πάλι , καίτοι μια φερόμενη ως ψεύτικη είδηση δημοσιοποιείται – κατά κόρων – από περισσότερες πηγές, επιλεκτικά μπορεί να τη χρεώνει σε μια πηγή για να την δυσφημήσει . Με άλλα λόγια ενεργοποιεί παράλληλα και μια μορφή έμμεσου εκβιασμού.

Ήδη , πολλά sites – και όχι μόνο – προχωρούν από κοινού σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής εναντίων του ellinikahoaxes.gr, για δυσφήμηση και διαφυγόντα κέρδη , ως έχουμε ενημερωθεί.

Η κυβερνήσεις , μέσα από το νομικό πλαίσιο ,πράγματι προχωρούν σε περιορισμούς της ελευθερίας του λόγου όταν πρόκειται για δυσφήμηση, συκοφαντία, βωμολοχία, πορνογραφία, στάση (στασιασμό), ρητορική μίσους, διαβαθμισμένες πληροφορίες, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικό απόρρητο κτλ , ωστόσο , τέτοιες κινήσεις είναι το λιγότερο περίεργες , όταν αναλαμβάνονται από ιδιωτικές πρωτοβουλίες ,παρασκηνιακά και στα πλαίσια ενός ανταγωνισμού .

Μια τέτοια κίνηση είναι προφανές ότι προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών και το δικαίωμα τους στην αναζήτηση , στην λήψη και στην διάδοση πληροφοριών και ιδεών , πνίγει την ελευθερία έκφρασης και την επιλογή του αναγνώστη να εστιάσει σε ότι τον εκπροσωπεί και τον εκφράζει ελέυθερα.

Πόσο είναι ηθικό για παράδειγμα, να πείσουμε 1.2 δισεκατομμύρια που πιστεύουν στους εξωγήινους , ότι δεν υπάρχουν ;

Έτσι αυθαίρετα λοιπόν , ανοίγεται ο δρόμος να χαρακτηριστούν fake news οι ιστορίες που στηρίζουν τις διάφορες μεγάλες θρησκείας , να αμφισβητηθούν ιστορικά γεγονότα , να ειπωθεί ότι , δεν υπάρχει ζωδιακός κύκλος , δεν υπάρχουν ή υπάρχουν UFO , δεν πήγαμε τελικά στο φεγγάρι , δεν γινόμαστε αστρόσκονη , δεν υπάρχει παράδεισος , το σκόρδο δεν κάνει καλό στην υγεία κτλ

Η πρόσβαση άλλωστε στο διαδίκτυο δεν είναι υποχρεωτική , όπως υποχρεωτική δεν είναι και η επιλογή ενός συγκεκριμένου site και πληροφορίας . Κάθε άνθρωπος έχει την κριτική ικανότητα να διαπιστώσει μόνος του εάν αυτό που πληροφορείται είναι βάσιμο ή όχι , αληθινό ή όχι .

Το να σπεύσεις να του αντικαταστήσεις αυτήν του την κριτική ικανότητα αυθαίρετα, είναι απάνθρωπο και κοινωνικά επικίνδυνο.

Η ελευθερία της έκφρασης και διάδοσης των στοχασμών αποτελεί συστατικό στοιχείο της προσωπικότητας που κατοχυρώνεται στο άρθρο 14 παρ. 1 του Συντάγματος και στο άρθρο 10 παρ. 1 ΕΣΔΑ. Το 14 Σ μολονότι αναφέρεται στην γραπτή και δια του τύπου έκφραση κατοχυρώνει οπωσδήποτε και την έκφραση γνώμης μέσω του διαδικτύου. Στην έκφραση περιλαμβάνονται ιδέες, γεγονότα, μηνύματα ειδήσεις και γενικότερα κάθε άποψη με την οποία το πρόσωπο εκφράζει τα συναισθήματα και τις ιδέες του. Επομένως κάθε είδους μήνυμα που μεταδίδεται στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ προστατεύεται ως ελευθερία της έκφρασης. Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να διαμορφώνει ελεύθερα την γνώμη του με λόγο και με εικόνα και να την διαδίδει στο χρόνο και το χώρο επιλογής του στο διαδίκτυο, χωρίς δυσμενείς γι’ αυτόν συνέπειες .

Μερικά Παραδείγματα που δείχνουν ξεκάθαρα τη δική του αναξιοπιστία και το ότι λειτουργεί βάσει σκοπιμοτήτων:

1-Χαρακτηρίζει αναξιόπιστο δημοσίευμα , μια αλήθεια που πολλοί δεν γνώριζαν. http://ellinikahoaxes.gr/2018/10/31/albania-air-policing-facts/

Συγκριμένα αναφέρει ως συμπέρασμα . «Ένα παραπλανητικό δημοσίευμα του Pronews.gr, φτάνει να γίνει επερώτηση στη Βουλή, τη στιγμή που είναι γνωστό σε όλους πως η Ελλάδα στα πλαίσια των νατοϊκών της υποχρεώσεων, έχει -εν μέρει- υπό την ευθύνη της τον εναέριο χώρο της Αλβανίας από το 2009 και του Μαυροβουνίου από το 2018, γεγονός που δεν επιβαρύνει τον αμυντικό προϋπολογισμό της χώρας μας »

Παραβλέπει , και συνεπώς ψεύδεται σκόπιμα , ότι συνιστά δαπάνη η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ που φτάνει το 2,46% ως ποσοστό επί του ΑΕΠ http://www.fortunegreece.com/article/pies-chores-tou-nato-xodevoun-ta-perissotera-se-stratiotikes-dapanes/ , όπερ σημαίνει ότι οι αποστολές air policing σε όλο τον αλβανικό εναέριο χώρο , κοστίζουν, ενώ παράλληλα , δεν αντιπαραθέτει το ποιος πληρώνει το καύσιμο, για συντήρηση των αεροσκαφών κτλ

2-Ενώ είναι γνωστή η δράση της παραστρατιωτικής οργάνωσης ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ http://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/toyrkika-mme-ellhnes-astynomikoi-ston-ebro-edeiran-egdysan-metanastes/post36431 που δρα εξαιτίας της ανυπαρξίας της Ελληνικής πολιτείας στην περιοχή , όπως και το ίδιο το Υπουργείο εξωτερικών διαπιστώνει www.cnn.gr/news/ellada/story/13986/espasan-ta-grafeia-tou-kommatos-deb-stin-komotini , σπεύδει να διαψεύσει το Υπουργείο Εξωτερικών , διαπιστώνοντας ( κάνοντας αποδεχτά ως αληθινά όσα αναφέρονται σε σχετική επερώτηση , που το ίδιο τροφοδότησε με στοιχεία ) ότι δεν υπάρχει τέτοια οργάνωση , προκειμένου να αποκρυφτεί το πρόβλημα στον Έβρο και να προσβάλλει , προβάλλοντας ως αναξιόπιστο , τηλεοπτικό σταθμό και συγκεκριμένο site .

3-Ενώ η εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» σε πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι «η Ελληνική Αστυνομία εντόπισε σε κρύπτη οικίας στο Παλαιό Ψυχικό, το ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να ανήκει σε πρώην πολιτικό του…» συμπεραίνει ότι τούτο είναι ολόκληρο fake-news από το γεγονός και μόνο ότι το διαψεύδει η αστυνομία , παραβλέποντας σκόπιμα http://ellinikahoaxes.gr/2018/11/10/19-ekatommyria-krypti-psychiko/ , ότι η αστυνομία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποίησε την επιχείρηση άλλη υπηρεσία .Έτσι ισχυροποιεί την εντύπωση ότι η εφημερίδα ψεύδεται , όχι ενδεχόμενος από λάθος ενημέρωση της , αλλά εις γνώσης της .

4-Ενώ κανείς δεν αμφισβήτησε ( ούτε η αστυνομία ) την είδηση ότι πράγματι δύο μαθητές Γυμνασίου στο Αγρίνιο συνελήφθησαν – τότε με τις καταλήψεις – αναφέρεται ψευδώς ότι το Υπουργείο παιδείας διέψευσε την συγκεκριμένη σύλληψη βαφτίζοντας fake news σχετικά δημοσιεύματα www.newsbeast.gr/greece/arthro/4267943/eleytheroi-afethikan-oi-dyo-mathites-poy-synelifthisan-sto-agrinio-gia-tin-katalipsi-se-scholeio Από πουθενά όμως δεν προκύπτει επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο για το συγκεκριμένο θέμα όπου η σύλληψη των μαθητών έγινε για λόγους διατάραξης της οικιακής ειρήνης (για θέμα άσχετο με την κατάληψη δηλαδή) για το οποίο το Υπουργείο δεν πήρε θέση . http://ellinikahoaxes.gr/2018/12/03/silipsi-2-mathiton-sto-agrinio/

Η συντακτική ομάδα των Των Ελληνικών Hoaxes αποτελείται και από τους:

Θοδωρής Δανιηλίδης – Ιδρυτής, Συντονιστής ερευνών
Θοδωρής Μαγουλάς – Αρθρογράφος, Ερευνητής
Μάριος Φωτίου – Αρθρογράφος, Ερευνητής
Γιώργος Γιώτης – Αρθρογράφος, Ερευνητής
Σπύρος Αυγερινόπουλος – Αρθρογράφος, Ερευνητής
Θάνος Επαχτίτης – Αρθρογράφος, Ερευνητής
Δημήτρης Αλικάκος – Δημοσιογραφική επιμέλεια
Άγγελος Ι. Αγγελέτος – Νομικός σύμβουλος

Σημ Θα παρακολουθούμε ΚΑΙ το συγκεκριμένο site για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για συγκεκαλυμμένη ρητορική μίσους , προκειμένου αποστείλουμε τα πεπραγμένα του στην εισαγγελία

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τμήμα εσωτερικής ασφάλειας )

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Συμπτωματικα προκυπτει και ενα αλλο θεμα σχετικα με καποια τρολ που εχουν μαλιστα μια πολυ συγκεκριμενη ψυχωση εναντια στον Ιησου Χριστο και τους χριστιανους που εμφανιζονται σε ολα τα σχετικα θεματα οπουδηποτε αναφερετε το ονομα του Ιησου και προσπαθουν με καθε τροπο να δυσφημισουν να λασπωσουν και να φιμωσουν οτιδηποτε πνευματικο με το προσχημα μαλιστα της εθνικοτητας μεσα στα πλαισια ενος νεοναζιστικου παραλληρηματος, που ουδεμια μαλιστα σχεση εχει με τις αντιληψεις των αρχαιων τους οποιους προσπαθουν να καπηλευθουν με μοναδικο στοχο την πλυση εγκεφαλου και θα ηθελα να γινει αντιληπτο οτι αυτο γινεται σε συνεργασια με τα συγκεκριμενα φασιστικα μεσα που επικαλουνται “επιστημονικη αυθεντια” σε θεματα που αγνωουν πληρως και απο καθε αποψη και σε συνεργασια μαλιστα οολι αυτοι τα εχουν βαλει με τον Ιησου Χριστο και τους χριστιανους και με την εθνικη συνοχη.

  Ελπιζω να μου επιτραπει να παραθεσω ενα σχετικο ποστ που εκανα αλλου αναφορικα και με την ΝΤΠ των αθεων υλιστων που προσπαθουν να καταστρεψουν ολες τις εθνικες παραδοσεις και ολες τις θρησκειες και να θαψουν το παναθρωπινο πνευμα. Σχετικα και με τους εξωγινους και τον ζωδιακο κυκλο και ολα αυτα που αυτοι οι δαιμονικοι κυκλοι πρσπαθουν να στιγματησουν ως “ψευδοεπιστημη” και εχουν επιβαλει μια αρρωστημενη αντι-πνευματικη και αντι-θεικη συνειδηση στο παγκοσμιο.

  Σχετικα με το θεμα Ματθαιος 24 (χρονοαγκυρα?) οπου ενα ψυχωτικο τρολακι προσπαθει να επβαλει την φασιτικη του αντιληψη.

  Απο: https://katohika.gr/ellada/anaskopisi-ta-simeia-ton-kairon/

  Σχετικα με το Ματθαιος 24 και την μεγαλη θλιψη > great tribulation και το ετος 2020 (χρονοαγκυρα?).

  http://www.esophoria.net/the-prophecy/

  Συμφωνα και μετα χριστιανικα κειμενα που ειναι προσαρμοσμενα απο την θρησκευτικη εξουσια κλπ ο Ιησους μας λεει οτι θα ειναι μαζι μας μεχρι το τελος του Αιωνα και δηλαδη την εποχη των Ιχθυων:

  https://biblehub.com/matthew/28-20.htm

  Αυτο που ερχεται λοιπον συμφωνα με την ολη λογικη του θεματος και συμφωνα με τα αρχαια μυστηρια και την αρχαια σοφια και γνωση του ολου θεματος αυτο που ερχεται ειναι η συντελεια του Αιωνα.

  Μετα την συντελεια του Αιωνα και την μεγαλη θλιψη-tribulation το ετος 2020 θα ερθει η δευτερη ελευση του σταυρου [+] HE IS THE CROSS = 888 = HE IS AQUARIUS που ειναι στοον δρομο.

  Sieg Hail!

  Η παραδοση της ορθοδοξιας που τελειωνει και δεν προκειται να γινει καμια “αναλαμπη” οπως σωστα τοποθετησε στον σωστο χρονο ο Ματθαιος 24 (χρονοαγκυρα?) μας μιλαει για το βασιλεα του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΑ και δηλαδη του Υδροχοου.

  Σχετικα με την μοναδικη αληθεια του Κυριου Ημων Ιησου Χριστου και την δευτερη ελευση του Χρστου μετα το tribulation (check the link above) που ειναι ξεκαθαρο οτι θα γινει μετα το τελος του Αιωνα των Ιχθυων και δηλαδη στην εποχη μας, καθως συμφωνα με την ολη λογικη του ολου θεματος αναφορικα με τους Αιωνες εχουμε μπει στην εποχη του Υδροχοου.

  http://www.esophoria.net/the-new-atlantis-is-rising/

  Σχετικα με τους δαιμονισμενους νεοναζι που προσπαθουν να σκοτωσουν το πανανθρωπινο πνευμα για να ταιζουν το υλιστικο θηριο και τον κομπλεξισμο του απογονου του μαλακα:

  Περί Μακρόν και άλλων δαιμονίων (ή δαιμόνιων)

  Σχετικα με το θηριο που ταιζει αυτα τα αρρωστακια με κουτοπoνηριστικες και βδελυγματικες ανοησιες σε συνεργασια με αυτα τα site που επικαλουνταιι “επιστημονικη αυθεντια” με μοναδικο στοχο να σκοτωσουν την ψυχη μας και το πανανθρωπινο πνευμα για να ταιζουν την υλιστικη και αθειστικη αρρωστια:

  Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

  Σημειωση: Ακομα λοιπον και αν εγω και οι αριθμοι και οι χρονοαγκυρες και τα crop circles και ολα αυτα που μας ελεγαν οι αρχαιοι και ΟΛΑ αυτα ειναι “ψευδοεπιστημη” δεν πρεπει να εξεταστουν και με ποια κριτηρια αυτοι (και δηλαδη και το Hellenic Hoaxes και οχι μονο) ερχονται να επιβαλουν σε εμενα την φιμωση και με ποια ΓΝΩΣΗ θα κρινουν αυτα που λεω?

  Στην “νεα ταξη” των αθεων υλιστων φασιστων εχω να πω μονο το εξης: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

  Ειναι και εγω ΦΑΣΙΣΤΑΣ: https://www.youtube.com/watch?v=ABQQHwf4sYA

 2. Συμπτωματικα προκυπτει και ενα αλλο θεμα σχετικα με καποια τρολ που εχουν μαλιστα μια πολυ συγκεκριμενη ψυχωση εναντια στον Ιησου Χριστο και τους χριστιανους που εμφανιζονται σε ολα τα σχετικα θεματα οπουδηποτε αναφερετε το ονομα του Ιησου και προσπαθουν με καθε τροπο να δυσφημισουν να λασπωσουν και να φιμωσουν οτιδηποτε πνευματικο με το προσχημα μαλιστα της εθνικοτητας μεσα στα πλαισια ενος νεοναζιστικου παραλληρηματος, που ουδεμια μαλιστα σχεση εχει με τις αντιληψεις των αρχαιων τους οποιους προσπαθουν να καπηλευθουν με μοναδικο στοχο την πλυση εγκεφαλου και θεωρω οτι πρεπει να γινει αντιληπτο οτι αυτο γινεται σε συνεργασια με τα συγκεκριμενα φασιστικα μεσα που επικαλουνται “επιστημονικη αυθεντια” σε θεματα που αγνωουν πληρως και απο καθε αποψη και σε συνεργασια μαλιστα ολoι αυτοι τα εχουν βαλει με τον Ιησου Χριστο και τους χριστιανους και με την εθνικη συνοχη.

  Ελπιζω να μου επιτραπει να παραθεσω ενα σχετικο ποστ που εκανα αλλου αναφορικα και με την ΝΤΠ των αθεων υλιστων που προσπαθουν να καταστρεψουν ολες τις εθνικες παραδοσεις και ολες τις θρησκειες και να θαψουν το παναθρωπινο πνευμα. Σχετικα και με τους εξωγινους και τον ζωδιακο κυκλο και ολα αυτα που αυτοι οι δαιμονικοι κυκλοι πρσπαθουν να στιγματησουν ως “ψευδοεπιστημη” και εχουν επιβαλει μια αρρωστημενη αντι-πνευματικη και αντι-θεικη συνειδηση στο παγκοσμιο.

  Σχετικα με το θεμα Ματθαιος 24 (χρονοαγκυρα?) οπου ενα ψυχωτικο τρολακι προσπαθει να επβαλει την φασιστικη του αντιληψη.

  Απο: https://katohika.gr/ellada/anaskopisi-ta-simeia-ton-kairon/

  Σχετικα με το Ματθαιος 24 και την μεγαλη θλιψη > great tribulation και το ετος 2020 (χρονοαγκυρα?).

  http://www.esophoria.net/the-prophecy/

  Συμφωνα και με τα χριστιανικα κειμενα που ειναι προσαρμοσμενα απο την θρησκευτικη εξουσια κλπ ο Ιησους μας λεει οτι θα ειναι μαζι μας μεχρι το τελος του Αιωνα και δηλαδη την εποχη των Ιχθυων:

  https://biblehub.com/matthew/28-20.htm

  Αυτο που ερχεται λοιπον συμφωνα με την ολη λογικη του θεματος και συμφωνα με τα αρχαια μυστηρια και την αρχαια σοφια και γνωση του ολου θεματος ειναι η συντελεια του Αιωνα.

  Μετα την συντελεια του Αιωνα και την μεγαλη θλιψη-tribulation το ετος 2020 θα ερθει η δευτερη ελευση του σταυρου [+] HE IS THE CROSS = 888 = HE IS AQUARIUS που ειναι στον δρομο.

  Sieg Hail!

  Η παραδοση της ορθοδοξιας που τελειωνει και δεν προκειται να γινει καμια “αναλαμπη” οπως σωστα το τοποθετησε στον σωστο χρονο ο Ματθαιος 24 (χρονοαγκυρα?) μας μιλαει για τον βασιλεα του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΑ και δηλαδη του Υδροχοου.

  Σχετικα με την μοναδικη αληθεια του Κυριου Ημων Ιησου Χριστου και την δευτερη ελευση του Χρστου μετα το tribulation (check the link above) που ειναι ξεκαθαρο οτι θα γινει μετα το τελος του Αιωνα των Ιχθυων και δηλαδη στην εποχη μας, καθως συμφωνα με την ολη λογικη του ολου θεματος αναφορικα με τους Αιωνες εχουμε μπει στην εποχη του Υδροχοου.

  http://www.esophoria.net/the-new-atlantis-is-rising/

  Σχετικα με την συμπραξη των δαιμονισμενωνν νεοναζι με τους αθεους αριστεροφασιστες που προσπαθουν να σκοτωσουν το πανανθρωπινο πνευμα για να ταιζουν το υλιστικο θηριο και τον κομπλεξισμο:

  Περί Μακρόν και άλλων δαιμονίων (ή δαιμόνιων)

  Σχετικα με το θηριο που ταιζει αυτα τα αρρωστακια με κουτοπoνηριστικες και βδελυγματικες ανοησιες σε συνεργασια με αυτα τα site που επικαλουνταιι “επιστημονικη αυθεντια” με μοναδικο στοχο να σκοτωσουν την ψυχη μας και το πανανθρωπινο πνευμα για να ταιζουν την υλιστικη και αθειστικη αρρωστια:

  Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

  Σημειωση: Ακομα λοιπον και αν εγω και οι αριθμοι και οι χρονοαγκυρες και τα crop circles και ολα αυτα που μας ελεγαν οι αρχαιοι και ΟΛΑ αυτα ειναι “ψευδοεπιστημη” δεν πρεπει να εξεταστουν και με ποια κριτηρια αυτοι (και δηλαδη και το Hellenic Hoaxes και οχι μονο) ερχονται να επιβαλουν σε εμενα την φιμωση και με ποια ΓΝΩΣΗ θα κρινουν αυτα που λεω?

  Στην “νεα ταξη” των αθεων υλιστων φασιστων εχω να πω μονο το εξης: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

  Ειμαι και εγω ΦΑΣΙΣΤΑΣ: https://www.youtube.com/watch?v=ABQQHwf4sYA

  Δεν νομιζω να ποσταριστει αλλα εγω ηθελα να τα πω καθως αυτο που γινεται ειναι πολεμος και που δεν εχει μαλιστα καμια σχεση με την τεχνητη πολωση ανμεσα στους “δεξιους” και τους “αριστερους” καθως στα ακρα προκυπτει ξεκαθαρα συμπραξη στην δαιμονικη και φασιστικη παρακρουση και για αηυτο αλλωστε ερχεται ο φασισμος του σταυρου που εκφραζει τον κοσμικο αξονα (THE COSMIC AXIS = 888) συμφωνα και με την συλλογικη μνμη τη ανθρωποτητας και θα θρηνησουν ολα τα εθνη + καθως μιλαμε για τους συμπαντικους νομους.

  30 Καὶ τότε θὰ φανῇ εἰς τὸν οὐρανὸν τὸ σημεῖον τοῦ Υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου καὶ τότε θὰ θρηνήσουν ὅλαι αἱ φυλαὶ τῆς γῆς, καὶ θὰ ἰδοῦν τὸν Υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου νὰ ἔρχεται ἐπάνω εἰς τὰ σύννεφα τοῦ οὐρανοῦ μὲ πολλὴν δύναμιν καὶ δόξαν.

  Σχετικα και με το σημειο του Υιου του Ανθρωπου (δηλαδη τον σταυρο που εκφραζει την ενωση της υλης/ανθρωπου με το πνευμα/θεος) μπορειτε να βρειτε την Αληθεα στους παραπανω συνδεσμους που εχει υποστει βιασμο απο το πνευμα το ψευδους τοσο απο τους “αριστερους” οσο και απο τους “δεξιους”. Αν οχι απλα μπορειτε να περιμενετε στα τυφλα την μεγαλη θλιψη για την οποια σας μιλαει και το αρθρο “Σημεια των Καιρων” του “ακαταλληλου” site των κατοχικων.

 3. Κοκκινιστό με ρύζι 12/09/2018 @ Δεκέμβριος 9, 2018 2:45 μμ

  Αυτοί στο fakenews δε έχουν ιδέα τι παραμύθι έχουν φάει σε όλα τα επίπεδα καί ότι όλη τους η ζωή και οτι η πραγματικότητα που ζούν είναι fake.

 4. Τωρα, θα τσακωνόμαστε και γι αυτο.. Θα εγκαταστησουν την εφαρμογη με το σκεπτικό ότι “ΕΓΩ ειμαι σωστα ενημερωμένος”, “ΕΓΩ είμαι αλάνθαστος” και θα γίνεται τις μουρλής προσπαθώντας να πείσεις πως δεν εισαι ελεφαντας

 5. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΞΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΠΟΛΛΟΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 99% ΨΕΥΤΙΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΜΠΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ.

  • Φίλε Sofoklis, τα παραπανω που γράφεις πολύ ΣΩΣΤΑ 200% και ένας από τους μπροστάρηδες στην αναπαραγωγή ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ είναι ο κατοχικός.
   α. ρε αλιβερίσιε, παλι θα το κόψεις το σχόλιο ή θα αρίζεις να βρίζεις.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*