11:05 - 05/12/2018

Περί Μακρόν και άλλων δαιμονίων (ή δαιμόνιων)

Με αφορμή τον Μακρόν, τον Πρόεδρο της Γαλλίας, που αυτές τις μέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ειδήσεων, καθώς στη Γαλλία φαίνεται ότι ο γαλλικός λαός, από τα μικρομεσαία και δεινοπαθούντα στρώματα, ξεσηκώνεται εναντίον του και των αντιλαϊκών πολιτικών του (αυθορμήτων ή μη), παρατίθενται μερικές σκέψεις για το «μοντέλο» αυτό πολιτικού.

Το «μοντέλο» Μακρόν εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια, ως δήθεν αντίδοτο στους πολιτικούς παλαιάς κοπής, γενεών και αντιλήψεων: πρόκειται για το νέο (συν πλην σαράντα), ωραίο (μπροστά στους τυφλούς σαφώς κυριαρχεί ο μονόφθαλμος) και χαριτωμένο μοντέρνο τύπο με προχωρημένες και «προοδευτικές» απόψεις που συνάδουν με τον πολιτιστικό μαρξισμό ασχέτως πολιτικού χώρου που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί.

Σίγουρα είναι οπαδός του δόγματος της «πολιτικής ορθότητας», προωθώντας πολιτικές για ανοιχτά σύνορα και ανοιχτές κοινωνίες δίχως ταμπού με έντονη στήριξη των δικαιωμάτων «εναλλακτικού «σεξουαλικού προσανατολισμού», ποστάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόζες με τους LGBT, είναι υπέρ της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης στη χώρα του, νομοθετεί υπέρ της μουσουλμανοποίησης, στοχοποιεί τον Χριστιανισμό, και υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την απαλλαγή της κοινωνίας από τα «στεγανά» της και του λαού που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί από κάθε έννοια παράδοσης, ιστορίας και εθνολογικής ομοιογένειας.

Με δύο λόγια: είναι οπαδός της παγκοσμιοποίησης και κάνει ο,τι μπορεί για να την προωθήσει, τασσόμενος, φυσικά, υπέρ των τραπεζικών συμφερόντων και των πολυεθνικών εταιρειών των γνωστών οικογενειών που διαχειρίζονται αυτόν τον πλανήτη.

Ο τύπος του Μακρόν αναπαράγεται σε διάφορες ποικιλίες, από Ομπάμα έως Ρέτνσι, (πρώην της Ιταλίας και ήδη ξεχασμένος), και φυσικά Τσίπρα (στο παρόν) ή Μητσοτάκη (στο μέλλον, όπως κάποιοι σχεδιάζουν στο καλά δουλευμένο σενάριο «δώσε στο πόπολο ελπίδα να συντηρείται το σύστημα»), και ενώ εμφανίζεται ως η ποθούμενη «ανάταση» αλλά όχι και «ανάσταση», στην πραγματικότητα κρύβει έναν εξαιρετικό άσο στο μανίκι του: διαθέτει την απροκάλυπτη στήριξη των επικυριάρχων του πλανήτη αυτού, αρκεί βέβαια να χορεύει στους ρυθμούς που του υπαγορεύουν.

Τα χαρακτηριστικά του: εμφανίζεται από το πουθενά ή σχεδόν πουθενά (ψάχνοντας στο βιογραφικό του θα βρούμε… καταληψίας στο σχολείο, τραπεζικός υπάλληλος των Ρότσιλντ, δικηγόρος με εκλεκτικές συγγένειες με προεξέχουσες βασιλικές οικογένειες ή απλά διαθέτει ένα βαρύγδουπο πολιτικό όνομα, με έναν πατέρα παλιότερο πρωθυπουργό).

Περιττό βέβαια να αναφέρουμε ότι το περασματάκι του από τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ το έχει κάνει οπωσδήποτε, όπως και κάποιο μεταπτυχιακό στο Χάρβαρντ ή ένα γύρο πέριξ του Στάνφορντ.

Όσον αφορά το επάγγελμά του μέχρι την εμφάνισή του στην πολιτική σκηνή, τις περισσότερες φορές ή δεν είναι κάτι αξιοπρόσεκτο (Μακρόν οικονομικός επιθεωρητής και μετά υπάλληλος στην τράπεζα του Ρότσιλντ) ή είναι αρκετά ασαφές και σε μια γκρίζα ζώνη (πού ακριβώς έχουν δουλέψει οι γηγενείς πολιτικοί είπαμε;). Λογικό βέβαια είναι, καθώς -ας είμαστε ειλικρινής- ποιος αφήνει μια μεγάλη καριέρα και μερικές υποψηφιότητες για νόμπελ  ιατρικής και χημείας για να πάει στην απαξιωμένη εδώ και πολλά χρόνια πολιτική;

Στα προσωπικά του τώρα θέματα, εμφανίζει κι εκεί αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με προεξέχον ότι ενώ στηρίζει αναφανδόν τα δικαιώματα των «εναλλακτικού φύλου» και σεξουαλικών προτιμήσεων και παρεκκλίσεων ατόμων, ο ίδιος εντούτοις εμφανίζεται ποιο μετριοπαθής, έχοντας επιλέξει για σύντροφο ή σύζυγο γυναίκες που είτε έχουν δική τους δυναμική προσωπικότητα (πχ Μισέλ Ομπάμα), είτε μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια άξια κοινωνικού σχολιασμού (πχ η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Μπριζίτ Μακρόν από τον σύζυγό της και ο αξιοπερίεργος-τουλάχιστον-τρόπος με τον οποίο γνωρίστηκαν) ή απλά πρόκειται για μια όμορφη καλοντυμένη παρουσία (πχ Σοφί Γγρεγκουάρ Τρυντώ) με την οποία μπορεί να ποζάρει σε στυλ σταρ διεκδικώντας το όσκαρ του πιο ωραίου ζευγαριού.

Παρένθεση: παρότι προωθείται εξαιρετικά έντονα και πιεστικά η κάθε μορφής σεξουαλική παρέκκλιση και ελευθεριότητα μέσω της θέσπισης νομοθετημάτων ώστε να «κανονικοποιηθεί» και να θεωρείται ως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό από τις παρούσες και μελλοντικές γενιές, εντούτοις στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες χώρες οι ιλουμινάτι δεν έχουν ακόμη προωθήσει το μοντέλο του γκέι πρωθυπουργού παρά μόνο σε κάποιες περιφερειακής σημασίας χώρες (πχ Λουξεμβούργο, Σερβία, σκανδιναβικές χώρες κ.α.).

Σε άλλες περιπτώσεις το όνομα του πατέρα παλιότερου πρωθυπουργού, όπως Τρυντώ στον Καναδά ή παλιότερα Μπους στις Η.Π.Α., εγγυάται -ή παραπλανά- ότι ο κανακάρης θα συνεχίσει από το σημείο που το άφησε ο πατέρας για τους παλιότερους ψηφοφόρους αλλά και τους νεότερους που βλέπουν ένα γνωστό επώνυμο να έχει πάρει την όψη νέου, μοντέρνου και κεφάτου πολιτικού να μιλάει για «ριζοσπαστικά» μέτρα, πχ. απελευθέρωση των ναρκωτικών για ψυχαγωγική χρήση, μωρά χωρίς φύλο και αλλαγή φύλου από τα 15 (έλεος!)

Στο ίδιο άλλωστε επικοινωνιακό μοντέλο βασίζεται και η προώθηση ετέρου γόνου στα καθ’ ημάς με το σλόγκαν «τι γκόμενος είσαι» (καθόλου στημένο, όχι).

Στην εν λόγω περίπτωση, συνδυάζεται το όνομα με την θελκτική εμφάνιση, ως εγγύηση για το μαζάνθρωπο, ηλικιωμένο νοσταλγό της δεξιάς και τη γυναίκα-ψηφοφόρο θαμώνα κουτσομπολίστικων εκπομπών.

Ο τύπος Μακρόν λοιπόν είναι ωραίος (και σωστά αφού απευθύνεται πρωτίστως σε γυναίκες ψηφοφόρους αλλά και ενδιάμεσες κατηγορίες όπως ομοφυλόφιλους, μετροσέξουλα κλπ που και αυτοί, δικαίως, θέλουν ένα όμορφο προσωπάκι στην πολιτική), νέος, φρέσκος, δροσερός και υποτίθεται αγνός, χωρίς να έχει συμμετοχή στο αμέσως προηγούμενο πάρτι διαφθοράς και οικονομικών σκανδάλων στη χώρα του.

Υποτίθεται πάντα, γιατί, όπως προαναφέρθηκε, μια προσεκτική ματιά στο βιογραφικό του θα δείξει εκλεκτικές συγγένειες με δομημένα κέντρα εξουσίας, ενίοτε και του παρασκηνίου.

Και κάνει και άλλα ωραία: ενώ στην αρχή, πριν εκλεγεί εννοείται, εμφανίζεται επαναστάτης, δυναμικός χαρακτήρας που «τα χώνει» στο σύστημα αλλά ταυτόχρονα προωθεί το νέο σύστημα, δηλ. ανοιχτά σύνορα, ανεξέλεγκτη μετανάστευση σε βάρος του εγχώριου πληθυσμού, με πρόσχημα πάντα «ανθρωπιστικά κριτήρια» και όχι φυσικά οικονομικά (η λογική θα ρωτούσε αν όντως υπάρχουν δουλειές για τον εισαγόμενο πληθυσμό) και δικαιώματα «υπερηφάνειας» μιας μειοψηφίας που παλεύει δαιμονισμένα να καταστεί κυρίαρχη κοινωνική ομάδα που θα επιβάλλει στους άλλους τις απόψεις της, εντούτοις στη συνέχεια (αφού εκλεγεί) ξεχνάει εκείνον τον ωραίο, δυναμικό ρόλο που έκανε τα πλήθη να παραληρούν και ξεκινάει να επιβάλλει τις ίδιες και χειρότερες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που πριν κατηγορούσε στους προηγούμενους παλαιάς κοπής και παλαιών αντιλήψεων «διεφθαρμένους», όπως τους κατονόμαζε, πολιτικούς.

Και που έφεραν βεβαίως τις χώρες τους στην κατάσταση που τις παρέλαβε αυτός (για να βάλει τον επιταχυντή καταστροφής και να τις κατεβάσει στο ναδίρ, σαν να έχει βάλει ένα ιδιότυπο στοίχημα με την ιστορία ποιος καταστρέφει γρηγορότερα, αποτελεσματικότερα και ταχύτερα).

Και αν σε άλλες περιπτώσεις απομακρύνθηκε γρήγορα (Ρέντσι στην Ιταλία) ή σε άλλες θα απομακρυνθεί βιαίως μετά από ξεσηκωμό του λαού και αντάρτικό πόλεων (Γαλλία) ενώ σε άλλες δεν θα απομακρυνθεί ο,τι και να κάνει σε βάρος του λαού (Ελλάδα), αφού πολύ απλά ο λαός έχει γίνει ζόμπι και δεν αντιδρά πια σε τίποτα, αναρωτιέται κανείς πόσους τέτοιους τύπους έχουν ως απόθεμα οι επικυρίαρχοι για να επιβάλλουν (στην αρχή με βελούδινο τρόπο) τον «γενναίο νέο κόσμο» που οραματίζονται για όλους ανεξαιρέτως, με μια θρησκεία, μια κυβέρνηση, ένα φύλο.

Η απάντηση είναι προφανής: άπειρους.

Το πρόβλημα, όμως, σε τελική ανάλυση, δεν είναι αυτοί!

Το πρόβλημα είναι ο μαζάνθρωπος που αδυνατώντας να ξεφύγει από τα στεγανά της φυλακής που του έφτιαξαν και τη μεταμφίεσαν σε «δημοκρατική κοινωνία», εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται ότι ΌΛΟΙ ανεξαιρέτως οι πολιτικοί του πλανήτη είναι ίδιοι, με μικρές παραλλαγές, παίζοντας τον ίδιο ρόλο στην προσχεδιασμένη και μεθοδευμένη με προσεκτικά και παμπόνηρα βήματα εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας, όταν, φυσικά, θα φύγει και το τελευταίο πέπλο νομιμοφάνειας και σοβαροφάνειας.

Αδυνατώντας λοιπόν να ξεφύγουν από το προσχεδιασμένο μοντέλο να αναζητούν και να εναποθέτουν μια ψεύτικη ελπίδα κυριολεκτικά όπου να’ ναι, οι λαοί που δεν κατανοούν τα σχέδια της νέας τάξης των πραγμάτων και των πιόνιων που αυτή χρησιμοποιεί, δεν μπορούν να διακρίνουν πίσω από τη βιτρίνα και προάγουν εσαεί το καταναλωτικό μοντέλο κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που τους προσφέρουν (με μικρές παραλλαγές προς τα υποτιθέμενα δεξιά ή αριστερά, μαρξισμός και καπιταλισμός, σε τελική ανάλυση, είναι η άλλη όψη του ίδιου ακριβώς νομίσματος), μέχρι την πλήρη κατάρρευσή του (ήδη έχει ξεκινήσει η οικονομική-χρηματοπιστωτική)

Η μόνη ελπίδα είναι η αφύπνιση και η επίγνωση αλλά και η κατά μέτωπο αντιμετώπιση της πραγματικότητας: να μην στηρίζουν τις ψεύτικες ελπίδες τους σε αχυράνθρωπους που όσο γρήγορα προωθήθηκαν στα ύπατα αξιώματα τόσο γρήγορα και θα τους απογοητεύσουν, για ακόμη μια φορά.

Αλλά η μνήμη είναι κοντή πάντα…

 

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (17)

 1. Μπαμπηςback 12/05/2018 @ 11:11 ΠΜ

  Αργυρώ κάτσε στην κουζίνα σου άσε τα παραφυσικά φαινόμενα και καθάρισε τίποτα μπάμιες σαν του Νικολάκη το πουλάκι!

 2. Φωτεινή. Μουτσουλα 12/05/2018 @ 11:50 ΠΜ

  Πολύ σωστά. βάλατε το σκίτσο του σιχαμερού διαβόλου στο ΕΥΣΤΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ. γιατι αυτός. κυβερνά. τον κόσμο οσο καιρό του το επιτρέπει. Ο Κύριος ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

 3. Φασολάκια

 4. Ειναι προφανες για το ποιους εργαζονται οι εθνοκατσικες που αυτοαποκαλουνται “Ελληνοκεντρικοι” (και ο γνωστος εγκληματιας που παριστανει τον εξυπνακια) που εχουν στο στοχαστρο τους την εθνικη ομοιογενεια και προσπαθουν με καθε τροπο να σπειρουν την τεχνητη πολωση απευθυνομενοι σε γιδια κα νομζουν οτι επειδη περνανε τα παχνιδακια τους στα εθνογιδια οτι δεν τους βλεπει κανενας και οτι θα περασει αυτη η αρρωστια αυτου του χεσμενου πολιτισμου του δυτικου λαμογιουπανθρωπου απο τους νομους του συμπαντος.

  Ασφαλως μιλαμε για κατσικογιδια καθως η πολωση που σπερνουν ειτε που θα στραφει εναντιον τους και θα τους θαψει ολους οπως και θα επρεπε αλλωστε ,ειτε που θα τους σφαξουν οι Ισλαμιστες για να δει χαρα ο κωλος του πουστη που εχει ζαλισει τα παπαρια στο συμπαν με την πουστια του που νομιζει οτι ειναι καποιου ειδους “προτερημα”.

  Αυτος ο τυπος υπανρθωπου για τον οποιο μιλαω ειναι κατι το πολυ συγκεκριμενο που εκφραζει και την ουσια ολων των “πολιτικων” που αναφερθηκαν και απλα βρισκει την πλεον φαιδρη του εκφραση στα ανθρωπομορφα παρασιτα που προσπαθου να εκφυλισουν τον Λογο και την Εννοια για να ταιζουν την πουστολαμογια και τον κομπλεξισμο του “απογονου” και του “κληρονομου”.

 5. Οι αριστεροφασιστες με τους δεξιοφασιστες ειναι ενωμενοι πουτσα-κωλο. Μαζι δεν κανουνε και χωρια δεν μπορουνε εκει οπου βασικα η μια πουσταρα αντλει επιχειρηματα απο την σκια και την σαπιλα της αλλης πουσταρας και γενικα γινεται του λοβοτομημενου αχρηστοφασιστοπουστα, που μεσα στο κεφαλι εχει μονο σκατα και για αυτο δεν εχει επιχειρηματα εξω απο αυτο το σχημα που προβλεπει η τεχνητη πολωση και η μαζικη αποβλακωση το διποδου μικροβιου.

 6. The Mirror of Eros [+] 12/05/2018 @ 3:44 ΜΜ

  Εγω θα προτεινα σε ολους και οχι μονο στην αρθογραφο να εισαστε φιλοζωοι και για αυτο δεν πρεπει να αφαιρειτε απο το πεδιο των αριστεροκατσικων τους εραστες τους της ακροδεξιας και γενικοτερα της δεξιας (που την ιδια απεχθεα μου προκαλει ουτως η αλλως) γιατι αυτο μονο δινει νοημα στην υπαρξη τους. Μονο ο ΕΡΩΤΑΣ μπορει νοηματοτησει την ¨συμπαθητικη” πουστια ενος λοβοτομημενου αριστεροζωου. Ερως ανικατε μαχαν!

  Οι αριστεροφασιστες με τους δεξιοφασιστες κατασκευαστηκαν ο ενας στα μετρα του αλλου και για αυτο αλλωστε ειναι τοσο ταιριαστη η πουτσα ενος δεξιοφασιστα με τον πρωκτο ενος αριστεροφασιστα. Ταιριαζουν σαν δυο σταγωνες απο ουρα που σμιγουν γινονται σκατα και εξαφανιζονται!

  Μιλαμε για τρελο ερωτα!!!

  Για αυτο θα προτεινα σε ολους του φιλοζωουν να προσεχουν να μην ταραξουν τον ερωτα στις αριστεροφασιστοκατσικουλες που προσπαθουν να πηδηξουν τα μυαλα ηλιθιων με τα επιχειρηματα που τους παρεχουν οι δεξιοφασιστες και δηλαδη ο φαυλος ΕΡΩΣ του πουστη.

  Σχετικα με την ταραχη εδω:

  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΚΗΣ, ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ… Θα υπογράψει η Ελλάδα το νέο Σύμφωνο Μετακίνησης του ΟΗΕ;

 7. Ο Τράγος των Αιγών 12/05/2018 @ 3:59 ΜΜ

  Δηλαδη τωρα βασικα πιστευεται οτι ο κατσικογαμης των αριστεροκατσικοφασιστων ο Ψωρος δεν θα γουσταρε στα νιατα του να εχει ενα γουρουνανθρωπο οπως ο Μιχαλοβλακος να του ξεσκιζει τον κωλο?

  Αφου βρε παιδια υπαλληλος κα δηλαδη πουστρακι των ναζι ητανε και λεει μαλιστα οτι οταν τον γαμουσαν οι ναζι στα νιατα του ηταν τα καλυτερα χρονια της ζωης τους. Αυτα φυσικα τα λεει με τα δικα του λογια αλλα ειναι θεμα αντιληψης, καθως το θεμα ειναι περα για περα ερωτικο κα εχει να κανει με μαυρο ταντρισμο αλλα αυτο δεν ειναι για εδω και για τις κατσικες ασφαλως που μπορει να παθουν μεγαλυτερη ταραχη οταν συνειδητοποιησουν οτι μεσα στον πνευματικο “κωλο” τους ειναι καρφομενες οι ψωλες διεστραμμενων πρασιτων που πηδανε τα αρρωστα μυαλα τους.

  Επιζω βασικα να μην “ενοχληθειτε” απο απο τα σεξουλικα μου σχολια γιατι θα σας πω παλιομοδητες και οπισθοδρομικους. Ολα σε αυτη την ζωη ειναι ενα γαμησι για τις κατσικες και ελπιζω βασικα να μην εισαστε ρατσιστες εναντιων των κατσικoγαμηδων και δηλαδη των He-Goat.

  Αυτη τωρα η ερωτικηη ιστορια με τις κατσικες μου θυμισε τον Σακη. Αντε ρε αφιερωενο σε ολες τις jεσκσιμενες κατσικες του πλανητη που χεστηkαν μεσα στην μασονιικη βαρκα του Εωσφορου (Hail Helel Ben Shahar!):

  • Sintallas Apollon 12/05/2018 @ 10:04 ΜΜ

   Φιλε εχεις ξεφυγει οχι μονο κατω απο τον πατο της κατσαρολας που βράζεις εισαι μεσα στη μαυρη γανα της από κατω πυροστιας!
   Αν δεν ειστε βαλτοι (που ειστε) γιατι δεν βλεπετε οτι ο αρθρογραφος ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;;;

 8. ανωνυμος 12/05/2018 @ 5:06 ΜΜ

  Πείτε και μια καλή κουβέντα. Έχουμε την Λεπέν που πάει για πρωτιά στη Γαλλία, τους Ιταλούς που έχουν φορέσει στενά παπούτσια στην Ευρώπη και κανένας δεν τολμάει να γράψει κάτι θετικό και τέλος την δικιά μας Χρυσή Αυγή που ενώ πάλι δεν την αναφέρει κανένας στις δημοσκοπήσεις είναι σταθερή τρίτη δύναμη.

 9. ΣΤΙΛΙΟΣ 12/05/2018 @ 5:17 ΜΜ

  Κάντε σας παρακαλώ πολύ μια έρευνα για την έννοια της λέξεως δαίμονας.

 10. Απολλώνιος 2018 + 12/05/2018 @ 8:07 ΜΜ

  Κοιταξτε να δειτε αυτα τα παιχνιδια που παιζουν οι “Ελληνοκεντρικοι” (που σας εχουν καψει τα μυαλα) με τις λεξεις και τις εννοιες ειναι πολυ επικνδυνα. Η λεξη δαιμονας/demon χρησιμοποιειται σε παγκοσμια πανθρησκευτικη βαση για να ποσδιορισει αρνητικα πνευματα.

  Χωρις την σχετικη φορτιση ειναι απλα μια λεξη που καποιος μεσα σε ενα διαφορετικο πλαισιο και σιγουρα οχι συγκρουσιακο και αλληλοξαρτωμενο (δηλαδη οπως συμβαινει) θα μπορουσε να φορτισει την λεξη με την Σωκρατικη εννοια και να μην εχει επιπτωση.

  Απο την αλλη οπως γνωριζω πολυ καλα καποια λοβοτομημενα αρρωστακια εχουν οδηγηθει συνειδητα στην δαιμονολατρεια μεσα στο πλαισιο που οριζει η χριστιανικη και οχι η Σωκρατικη πραγματικοτητα για παραδειγμα.

  Επισης η λεξη ειχε φορτιστει αρνητικα και απο Ελληνες μυστικιστες και θεουργους οπως για παραδειγμα ο Ιαμβλχος που επισης μιλησε για αρνητικα πνευματα που προσδιοριζονται ως δαιμονες.

 11. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 12/05/2018 @ 9:31 ΜΜ

  τι μαθαίνουμε απο τα τρολοσχολια που βρίζουν κιόλας; οτι ενώ οι νεοταξιτες νεκρόφιλοι σαν τον μακρόν ξηλώνουν τα κράτη που κυβερνούν για όλα φταίει η χρυσή αυγή, απλα πράματα!, ξυδι μαζι με μπαφο εκει στην κουμουντουρου και στην συγγρου, που να σταματησουν τα διαπλεκωμενα μμε την μαύρη προπαγανδα- ομερτα και να αρχίσουν να προβάλλουν τις θέσεις του λαϊκου συνδέσμου χρυση αυγη, εκεί να δείτε τι θα γίνει ζωα δίποδα ανθέλληνες μειοδότες

 12. Απολλώνιος 2018 12/06/2018 @ 6:51 ΠΜ

  Η Χ.Α ειναι το μεγαλυτερο νεοναζιστικο “κομμα” στον πλανητη και δεν εχει καμια σχεση με την Λεπεν που αρνηθηκε να συνεργαστει μαζι τους και με τιποτα αλλο περα απο την πευματικη πανουκλα που τροφοδοτει και το αντιθετο της κλπ. Ειναι ενα ξερασμα και η απολυτη ντροπη και ξεφτυλα του ανθρωπινου ειδους και ο κοσμος εχει βαρεθει τα δαιμονισμενα κομματοσκυλα και του Χιτλερ κλπ.

  Το αρθρο λεει την αληθεια και ασφαλως η Χ.Α δεν ηταν δεν ειναι και δεν προκειται ποτε να ειναι η λυση για κανενα προβλημα.

  Μιας και αναφερθηκαν οι Ελληνοκεντρικοι νεοναζι (οχι απαραιτητα της Χ.Α) και οι δαιμονες να μην ξεχασουμε να αναφερουμε και παλι τις πεποιθησεις του Σατανιστη ηγετη αυτης της εγκληματικης οργανωσης που επικαλειτω το μαυρο “φως” του Εωσφορου και ειναι γνωστο πλεον γενικοτερα οτι νεοναζι μεσα και εξω απο την Χ.Α επικαλουνταν δαιμονες για να βλαψουν τους χριστιανους.

  Κατα τα αλλα:

  Hail Hitler!

  Καθως εισαστε μονο για να γελαμε εμεις οι Γαλλοι.

 13. Ο Τράγος των Αιγών 12/06/2018 @ 7:14 ΠΜ

  Βασικα που ειπα οτι διαφωνω με το αρθρο?

  Αριβως το αντιθετο ειπα.

  Απο που εξαγετε τα “συμπερασματα” σας?

  Σε οτι αφορα αυτο που ειπα για τον Σορος ειναι γνωστο οτι στα νιατα του εργαζοταν για τους ναζι και αυτο που ειπε οτι βασικα περασε τα καλυτερα χρονια της ζωης του ως υπαλληλος τους.

  Μηπως απλα εισαστε τηλεκατευθυνομενα ζομπι και ο μοναδικος σκοπος της υπαρξης σας ειναι να ταιζετε την τεχνητη πολωση και να καιτε τα μυαλα των εθνοκατσικων?

  Μιλαμε βασικα οτι αυτη η πανουκλα που εχετε επιβαλει στην καμμενη συνεδηση των εθνοζομπι οτι οποιος δεν συμφωνει με το συστημα και με τους αριστεροφασιστες κλπ πρεπει να ειναι ναζι ειναι ενα απιστευτο πνευματικο εγκλημα, που το μονο που κανει ειναι να καιει την συνειδηση ανυποψιαστων και να τροφοδοτει με επιχειρηματα την αντιθετη πλευρα, καθως μαλιστα ειναι ξεκαθαρο οτι τοσο ο κομμουνισμος τοσο ο ναζισμος προηλθαν απο διεστραμμενα μυαλα και κατασκευαστηκαν για ακριβως αυτον το λογο και δηλαδη για να νοηματοδοτει η μια πανουκλα την αλλη και ειναι ππροφανες οτι μιλαμε για εναν συνειδησιακο καρκινο που σας οδηγει στον ολεθρο.

 14. Απολλώνιος [+] 12/06/2018 @ 7:38 ΠΜ

  Προσεξτε πως λειτουργει ο καμμενος εγκεφαλος ενος κομματοσκυλου μαλιστα εθνοζομπι που προσπαθει να μας πεισει οτι ο ναζισμος μπορει να ειναι η απαντηση για το οποιοδηποτε προβλημα του πλανητη.

  Το αρθρο λεει την αληθεια για το συστημα και ΑΡΑ η λυση ειναι ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ και δηλαδη το εκτρωμα του συστηματος!

  Κανενας δεν θα ξεφυγει ρε απο το πνευμα του πουστη, καθως εμεις οι ναζι ειμαστε οι φυλακες του ματριξ της πλανης και για αυτον αλλωστε τον λογο μας κατασκευασε ο κατασκευαστης μας (ποιος αραγε?) για να υπηρετουμε την δαιμονικη παρανοια και την τεχνητη πολωση.

  Οτι ακουμπανε το βρωμζουν. Μιλανε για τον Τραμπ και προσπαθουν επι της ουσιας να τον κανουν να φαινεται ως αυτο για τον οποιο τον κατηγορουν οι αριστεροφασιστες. Μιλαμε για το τερμα της γελοιοτητας και δεν παει παρακατω η φαση με την πανουκλα σας.

  Εχετε αρρωστησει μαζι με τους υπολοιπους την συνειδηση και κανενας εγληματιας δεν προκειται να γλυτωσει απο το συμπαν ειτε αριστερος ειτε δεξιος και σταματηστε να κλαιγεστε σαν παρθενες. Το εγκλημα σας εχει ξεπερασει σε υψος τον Ολυμπο.

  Εισαστε παδια της πολωσης απο την οποια τρεφεστε και εξω απο την πολωση η αρρωστημενη ιδεολογια σας δεν υπαρχει και ειναι ενα απλα ενα σκατο που βρωμιζει την ανθρωπινη συνειδηση και οι αριστεροφασιστες νοηματοδοτουν την δικη σας πανουκλα και vice versa και αυτο ειναι το ολο θεμα μαζ σας. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ. Εισαστε απλα ΣΚΙΕΣ σαν αυτες που καλεσατε για να καψετε τους χριστιανους και ολυς τους ανθρωπους βασικα καθως λαθος ειναι να θεωρειστε ανθρωποι.

  Ποιοι γνωστη οικογενεια τραπεζιτων χρηματοδοτουσε ρε τους Ναζι κα για ποιον εργαζοταν ο Σορος στα καλυτερα χρονια της ζωης του?

 15. Απολλώνιος [+] 12/06/2018 @ 8:04 ΠΜ

  Ποιο ειναι το συμπερασμα των αρστεροφασιστων οταν διαβαζουν την αληθεια που περιγραφει αυτο το αρθρο?

  Ειναι ΝΑΖΙ φασιστες κλπ.

  Παραδοξως οι ναζι εξαγουν ακριβως το ιδιο συμπερασμα!

  Αυτο που κανουν αυτες οι ΣΚΙΕΣ ειναι να ακυρωνουν αυτα τα αρθρα και την ΛΟΓΙΚΗ μεσα απο την στοχευση των θυμολογικων συμπλεγματων των εθνογιδιων που εχουν καλλιεργησει μαλιστα σε συνεργασια με τους “εχθρους” τους.

  Μιλαμε ξεκαθαρα επισης για μια Βαρβαρικη πνευματκη ασθενεια, συμφωνα με την γλωσσα των αρχαιων καθως βασικα οπως μας ειπε ο Αριστοτελης, Ελληνας τοτε θεωρειτω αυτος που ελεγχει το θυμικο με το λογικο και το αντιθετο και δηλαδη οι “Βαρβαροι” ηταν ακριβως αυτο που εκφραζουν αυτες οι ΣΚΙΕΣ του Χιτλερ μαλιστα που παριστανουν τους Ελληναρες.

  Επισης ειναι ξεκαθαρο και μεσα απο την εξαγωγη τοηυ λογικου συμπαρσματος οτι μιλαμε για μια “βαθια ενωση” (ερωτικης φυσεως οπως ισχυριζομαι) σε ενα αορατο επιπεδο που σχετιζεται με πολυ συγκεκριμενα τελετουργικα και με τον μαυρο ταντρισμο και δηλαδη και τον σοδομαζοχισμο (οπου σαδιστης βαλε ακροδεξιος οπου μαζοχιστης βαλε ακροαριστερος και το ολο σχημα θα βγαζει τρελο νοημα).

  Ειναι ξεκαθαρο αλλωστε για εμας τους πραγματικους Ελληναρες οτι ολες οι σχετικες ππρακτικες σχετιζονται με την ουσια του Ερωτα που ειναι ο πρωτος enchanter και για αυτο δεν μπορει κανενας να κρυφτει απο το καθρεφτακι του.

  Ασφαλως δεν ειναι τυχαιο που και ο Μιχαλολιακος και ο Μαρξ καλεσαν το μαυρο “φως” του Εωσφορου και μαζι δεν κανουνε και χωρια δεν μπορουνε και κατασκευαστηκε ο ενας για τον αλλο και αυτη ειναι η πραγματικοτητα επι της ΟΥΣΙΑΣ που δεν αλλαζει με περισσοτερη βρωμια και μεγαλυτερη πολωση.

  Αυτα αναφορικα και με τους ΔΑΙΜΟΝΕΣ και τα δαιμονισμενα ζομπι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh