12:34 - 09/08/2017

Προσλαμβάνονται 120 ιεροδάσκαλοι για τις μουφτείες της Θράκης

Σε προκήρυξη για πλήρωση 120 θέσεων ιεροδιδασκάλων ισλαμικής θρησκείας στις μουφτείες της Θράκης προχώρησε το υπουργείο Παιδείας.

Οι ιεροδιδάσκαλοι θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας εννέα μηνών. Το έργο τους θα είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης ή εφόσον το επιθυμούν και προκύψει σχετική ανάγκη και σε μαθητές μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θράκης.

Επίσης οι ιεροδιδάσκαλοι μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας − Θράκης, να διδάσκουν μαθήματα θρησκευτικής μουσουλμανικής εξειδίκευσης, καθώς και την αραβική γλώσσα στα μουσουλμανικά ιεροσπουδαστήρια της Θράκης, εφόσον έχουν τα αναγκαία τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, έστω και αν δεν κατέχουν παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.

Στην προκήρυξη αναφέρονται οι θέσεις, τα τυπικά προσόντα, η προθεσμία, ο τόπος υποβολής της αίτησης συμμετοχής, τα αναγκαία δικαιολογητικά και η διαδικασία διενέργειας της συνέντευξης.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο τεύχος 2757/τ. Β΄/8-8-2017 (ΑΔΑ: 6ΟΒ84653ΠΣ-ΠΑΜ) και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Πηγή

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Chris_

Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια..
Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις.
Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν.
Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε..
Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  ….ρε γαμω την αραβικη [αβρααμικη] θα μας ζαλιζει τα ουμπαλα εδω , ενω στην ερημο δεν ακουγεται αχνα…
 2. 1
  0
  Δεν καταλαβα;Θα μπορουν να διδαξουν και σε μαθητες μελη της μουσουλμανικης μειονοτητας που φοιτουν σε δημοσια σχολεια της πρωτοβαθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης της Θρακης;Διακρισεις στα δημοσια σχολεια;Δεν ισχυουν για τους μουσουλμανους τα ‘προοδευτικα’προγραμματα εκπαιδευσης;Δεν εχει γι’αυτους συγκριτικη θρησκειολογια;Μονο για τα ελληνοπουλα τα φυλατε τα ωραια;Οχι ρε παιδια η θα εχουμε ‘ισοτητα’ η οχι.
 3. 2
  0
  Όπως δεν θέλω με το ζώρι, αποκωδικοποιητή στο σπίτι μου, ούτε πλάσμα οθόνες και σμάρτφονς, έτσι δεν θέλω ισλάμ στην χώρα μου! Δικαίωμά μου να το διώξω με τις κλοτσιές! Όπως θα έδιωχνα με τις κλοτσιές κάποιον που απαιτεί να ρθει να βάλει αντίσκηνο στο οικόπεδό μου!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί