Προκαλεί Αλβανός βουλευτής: «Ρατσιστικό κράτος η Ελλάδα – Αυτό το είδος πιέσεων από τον Π.Καμμένο είναι επαναλαμβανόμενες και ποταπές»

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Με προκλητικό τρόπο αναφέρεται στην Ελλάδα Αλβανός βουλευτής με αφορμή το θέμα με τους νεοσύλλεκτους φαντάρους που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον «αετό» και απειλούνται με αυστηρές ποινές.

Ο Πύρο Λούταϊ χαρακτηρίζει την Ελλάδα ρατσιστικό κράτος και κάνει λόγο για «ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του χωρίς να σέβεται τις ελευθερίες τους. Μάλιστα, στην ανάρτησή του στο fecebook ο Αλβανός βουλευτής παραλληλίζει το σήμα του αετού που έκαναν οι νεοσύλλεκτοι αλβανικής καταγωγής με τις ελληνικές σημαίες που υψώνουν στην Αλβανία ομογενείς.

6 thoughts on “Προκαλεί Αλβανός βουλευτής: «Ρατσιστικό κράτος η Ελλάδα – Αυτό το είδος πιέσεων από τον Π.Καμμένο είναι επαναλαμβανόμενες και ποταπές»

 1. TsoliasPsolias says:

  Ναι,εντάξει…Εϊπε ότι είχε να πεί…Δεν είπε και αυτά που γίνονται τόσο στην χώρα του,όσο και εδώ εις βάρος των Ελλήνων.Δεν είπε πουθενά για το μίσος τους προς τους Έλληνες,τις άπειρες προκλήσεις,οι οποίες πέρασαν «απαρατήρητες» απο τα φυντάνια μας,καθώς και την εγκληματικότητα που ανέβασαν.Θα πρέπει να κοιταχτεί γιατί η μνήμη του τον προδίδει σιγά σιγά.Όμως όσο δεν μιλάει και κυρίως όσο δεν αντιδρά κανείς,τόσο θα αξιώνουν κυριαρχική θέση οι υπάνθρωποι τουρκαλβανοί.

 2. ΕΙΡΗΝΗ says:

  …ΡΑΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΑ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΝΟΣ…ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)!! ΟΥΣΤ ΛΟΙΠΟΝ,,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΡΑΤΣΕΣ … ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ… ΠΟΛΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ!!!! https://www.youtube.com/watch?v=XnlaRYdzs5c

 3. Ανώνυμος says:

  Ο Πύρος τα έχει μπερδέψει… η ελληνική μειονότητα της Β. Ηπείρου είναι αναγνωρισμένη από την Αλβανική κυβέρνηση, υπάρχει το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας (17/5/1914), όπου μέσα σε αυτό η Αλβανική κυβέρνηση αναγνωρίζει την ελληνική μειονότητα, αλλά και την αυτονομία της Β. Ηπείρου, όπου καταπατάει σε συνεχή παραβίαση των διεθνών κανόνων. Στην Ελλάδα (ακόμα) δεν υπάρχει ουδεμία Αλβανική μειονότητα, έτσι δεν μπορεί να γίνει καμία αναφορά σε 2 διαφορετικές καταστάσεις, όταν η πρώτη (οι Ηπειρώτες) είναι νόμιμη και γηγενής και η δεύτερη (Αλβανοί) είναι παράνομη και μη γηγενής. Οι αλβανικής καταγωγής πολίτες που κατοικούν στην μητροπολιτική χώρα των Ελλήνων, ουσιαστικά είναι παράνομοι.. το ότι συνεχίζουν να διαμένουν, αυτό οφείλεται στην δήθεν ελληνική πολιτεία που κάνει πολυετή πεολειχία στους διεθνείς τραπεζίτες της ιουδαιοχαζαρίας, με αποτέλεσμα η χώρα των Ελλήνων, να έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο συνονθύλευμα μπάσταρδων αλλοφύλων. Όπως ζούνε εδώ Αφγανοί, Τζαμαϊκανοί, Ουιγούροι κ.λ.π. έτσι ακριβώς ζούνε και οι Αλβανοί. Αυτά.

 4. Χριστινα says:

  Σύντομες διαδικασίες χωρίς φανφάρες κ άνοιγμα δρόμου για προπαγάνδες περί ηρωισμού. Κατάργηση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ και ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ πίσω στη «μητέρα» πατρίδα. ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΟΥΝ . ΑΥΤΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ. Απλά όλα! Ο Αλβανός στην Αλβανία όπως ο Ελληνας στην ΕΛΛΑΔΑ. Τ Ε Λ Ο Σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *