18:47 - 01/11/2020

«ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΜΟΡΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. κ. Νεόφυτος, αναφέρει σε ομιλία του στην Κύπρο (σ.σ. στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020), τι θα συμβεί μετά το Β΄ κύμα της πανδημίας, για να μας προσγειώσει και να μας ωθήσει σε μετάνοια, Εξομολόγηση και επιστροφή, πριν την απότομη “στροφή” που θα πάρει ο κόσμος, καθώς ο κορωνοϊός, είναι μόνο μία από τις δοκιμασίες…

“Μετά τον δεύτερον κορωνοϊό και τον σεισμό τον μεγάλο (σ.σ. πρόκειται για σαφή πρόβλεψη του μεγάλου σεισμού της Σάμου) και την πείνα που έρχεται (σ.σ. έρχεται και το κλείσιμο της εστίασης), να δούμε την “μαγκιά” του καθενός”, λέει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο Μητροπολίτης και μας ταρακουνά από τον “ύπνο” του υλισμού και τον εφησυχασμό της “τεχνολογίας”, ενώ η αντίστροφη μέτρηση τρέχει!

Και ενώ μπαίνουμε στο “κόκκινο”, κάποιοι εξακολουθούν να κάνουν τον “μάγκα”, να υβρίζουν, να εμπαίζουν, να εκμεταλλεύονται, να αρπάζουν, να διαστρέφονται, να μην βοηθούν τον συνάνθρωπο, να μην μετανοούν, να θέλουν να κλείσουν πάλι τα επίγεια κάστρα του Χριστού, τις Εκκλησίες και τα Μοναστήρια μας, που δεν κάνουν τίποτε άλλο από τον να Τον παρακαλούν για το Έλεός Του και την προστασία και σωτήρια του σύμπαντος κόσμου, όλης της ανθρωπότητας και τους γένους ημών, σε Ελλάδα, Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, Πόλη και Ομογένεια.

Διαβάστε στην Ελεύθερη Ωρα του Σαββάτου και για τη συγκλονιστική επιβεβαίωση της Γερόντισσας της Αθήνας που έκανε λόγο για «τσουνάμι δεινών που θα ταρακουνήσει την Ελλάδα», ενώ και 8 γέροντες σε γνωστό μοναστήρι προφήτευσαν το φονικό σεισμό!

elora.gr

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ο νεοφυτος μορφου μιτροπολιτης δεν ειπε γιαυτον τον τοπικό αλλα αλλο πολυ μεγαλο

    δεν εχουμε δει τιποτα ακομα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*