16:09 - 08/12/2020

Πρόεδρος Ελλήνων Ιατρών Μ. Βρετανίας: «ΔΕΝ θα κάνω το εμβόλιο, δεν έχω επαρκείς πληροφορίες»

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! «Βόμβα» από την κα Σονίδου…Ξαφνικά έπεσε το Skype

H Πρόεδρος Ελλήνων Γιατρών Λονδίνου, Κυριακή Σονίδου, μίλησε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και για τους εμβολιασμούς που ξεκίνησαν στην Βρετανία και πέταξε την «βόμβα»:

«Σε αυτή την φάση δεν θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, γιατί δεν έχω επαρκείς πληροφορίες για τον εαυτό μου και για τους ασθενείς μου».

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από το Κράτος, διαχρονικά στο σύστημα Υγείας, το οποίο εγώ υπηρετώ εδώ και 13 χρόνια με συνέπεια, όλοι οι εμβολιασμοί γίνονται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. (…) Περιμένουμε μια ενημέρωση, περιμένουμε από τους αρμόδιους φορείς και το MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) που ενέκρινε το εμβόλιο να στείλει κάποια έγγραφα, κάποιες μελέτες, κάποιες πληροφορίες, να γίνει κάποια καμπάνια, μια εκστρατεία ενημέρωσης, πρώτα των γιατρών και μετά των ασθενών για να ξέρουμε πού βαδίζουμε», υπογράμμισε η κα Σονίδου, τονίζοντας πως η ελλιπής ενημέρωση για το εμβόλιο εγείρει ερωτήματα και προβληματισμό.

«Είναι θέσφατο να υπάρχει κάποια ενημέρωση. Όλα τα μάθαμε μέσω μίας συνέντευξης τύπου της Pfeizer. Μαθαίνουμε τα πάντα από τα ΜΜΕ, αλλά εγώ στα χέρια μου ως γιατρός δεν έχω λάβει τίποτα».

Δείτε το ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ αυτό ΒΙΝΤΕΟ:

el.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh