«Πριν από έξι χρόνια, είχε κάνει ένα παρόμοιο έγκλημα, είχε σφάξει μία κυρία»

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στο Περιστέρι, όπου μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή. Τη γυναίκα φέρεται να έσφαξε ο σύντροφός της, ο οποίος μάλιστα πήγε στον ψυχίατρό του και του είπε πως τη σκότωσε.

Μια γυναίκα που μένει δίπλα στο σπίτι του άντρα μίλησε στο newsbeast.gr, αναφέροντας τα εξής: «Εγώ μένω εδώ 19 χρόνια. Με τον άντρα που συνελήφθη λέγαμε ένα γεια. Γνώριζα ότι είχε προβλήματα ψυχολογικά. Επίσης, πριν από έξι χρόνια, γύρω στις 24 Ιουλίου, είχε κάνει ένα παρόμοιο έγκλημα στο Λουτράκι στο εξοχικό του.

Είχε σφάξει μία κυρία, δεν ξέρω με πόσες μαχαιριές, τον έπιασαν, μπήκε μέσα… μετά όμως έμαθα ότι τον παρακολουθούσε ψυχίατρος στο Δρομοκαΐτειο και κάποιο διάστημα τον είδα ελεύθερο. Εξεπλάγην βέβαια και έμαθα ότι θα βγαίνει το πρωί και απλά το βράδυ θα είναι υποχρεωμένος να μπαίνει μέσα.

Εγώ τύχαινε δυο τρεις φορές να τον έχω δει όταν ξεκλείδωνα να μπω μέσα στο σπίτι μου, έμπαινε και εκείνος στο δικό του δίπλα, ένα γεια… Μία δύο φορές είχα ακούσει φωνές, τίποτα άλλο όμως… Τη γυναίκα αυτή δεν την είδα ποτέ».

Η ίδια δήλωσε ακόμη πως δεν άκουσε τίποτα όσον αφορά το έγκλημα. «Απλά κατέβηκα κάποια στιγμή κάτω και είδα περιπολικά. Εκείνη τη στιγμή κάτι σαν να ένιωσα ότι κάτι πρέπει να έχει γίνει».

«Ήταν μοναχικός τύπος, κλειστός», ανέφερε περιγράφοντας τον κατηγορούμενο.

Πηγή

Loading...

One thought on “«Πριν από έξι χρόνια, είχε κάνει ένα παρόμοιο έγκλημα, είχε σφάξει μία κυρία»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *