Πουλμαν απο αθήνα για την κηδεια του Ηρωα Κατσίφα …

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος του Αγίου Αθανασίου Βουλιαρατιού έχοντας βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας θεωρεί χρέος του να παρακινήσει όλους τους Βουλιαρατινούς καθώς και τους φίλους να παρευρεθούν στην κηδεία του αγαπημένου μας Κώστα Κατσίφα.

Για το λόγο αυτό ναυλώνει λεωφορεία από Αθήνα ώστε όσοι επιθυμούν, να είναι παρόντες στη διαδρομή για την τελευταία κατοικία του παιδιού μας.

Το κόστος θα είναι 20€ για εισιτήριο με επιστροφή. Ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή την προσφορά την εταιρεία του συγχωριανού μας Euro Interlines Komatas-tours.

Παρακαλούμε θερμά όσοι επιθυμούν να έρθουν να δηλώσουν υπεύθυνα τη συμμετοχή τους στα παρακάτω τηλέφωνα:

•Παναγιώτης Βλάχος : 697 9566440
•Αλέξανδρος Μπούνταλης : 694 2497227
•Νίκος Γκάζικας : 698 6924779

Ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής θα ανακοινωθεί με νέα δημοσίευση μόλις γίνει γνωστή η ημέρα της κηδείας.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί από όλους ώστε να δώσουμε βροντερό παρών και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα για τον τόπο και την πατρίδα μας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του.

Εκ του Συλλόγου

ΠΗΓΗ

Loading...

One thought on “Πουλμαν απο αθήνα για την κηδεια του Ηρωα Κατσίφα …

  1. Με της καρδιάς το πυρωμα μετριέται και το αίμα!!! says:

    Ελληνας καρδια μου , δυνατη φαρα και παραξενη …φοβιστικη πολυ στο επιπεδα που δεν θελουν να γνωριζεις …τους χαλας την σουπα στο πεδιο της επιβολης τους ….Συγνώμη που ‘δανείζομαι’ τα λόγια σου γνωρίζω ότι αναφερόσουν σε κάτι άλλο αλλά είναι αυτό που ένιωσα μόλις τον είδα. . Εύχομαι ακόμα και οι ΑΕΤΟΙ να δηλώσουν ηχηρό παρόν την μέρα αυτή.. Και οι δικός σου ΑΕΤΟΣ να ξυπνήσει επιτέλους και τους τελευταιους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *