Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
16:57 - 15/04/2021

ΠΟΥ: Ετοιμάζουν γραφεία και στην Ελλάδα

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

ΠΟΥ: Ετοιμάζουν γραφεία και στην Ελλάδα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) επεκτείνεται και στην Ελλάδα. Σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου, επισκέπτεται την Ελλάδα ο Περιφερειακός Διευθυντής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Χανς Κλούγκε. Σκοπός της επίσκεψης είναι η υπογραφή συμφωνίας για τη δημιουργία γραφείων και στην Ελλάδα. Τη συμφωνία θα υπογράψουν ο κ. Κλούγκε και ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας.

Το παράρτημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Τα γραφεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα υποτίθεται πως θα συγκροτηθούν για την ποιότητα της φροντίδας και την ασφάλεια των ασθενών. Το Υπουργείο Υγείας επισημαίνει πως είναι το πρώτο γραφείο τέτοιου είδους που ιδρύει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παγκοσμίως.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η επιλογή της Ελλάδας αποτελεί αναγνώριση του έργου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Υπουργείου Υγείας και της ελληνικής Κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, στην υλοποίηση πολιτικών Δημόσιας Υγείας, Η καλύτερη σχολή μακιγιάζ όπως η επιτυχής εφαρμογή του Αντικαπνιστικού Νόμου και στην προώθηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων, όπως η ίδρυση του Εθνικού Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία».

Το Πενταετές Σχέδιο Δράσης

Σήμερα Πέμπτη, ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Πρεζεράκος, θα παρουσιάσουν το Πενταετές Σχέδιο Δράσης. Ένα πρόγραμμα που αφορά τη Δημόσια Υγεία στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Στη συνεδρίαση θα συμμετέχει και ο κ. Κλούγκε.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή, ο κ. Κλούγκε συνοδευόμενος από τον κ. Κικίλια προβολονε, θα επισκεφθεί την Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο στον Ελαιώνα και το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τέλος, το Σάββατο 17 Απριλίου, ολοκληρώνεται η επίσκεψη του κ. Κλούγκε. Θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να δείχνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στη χώρα μας. Παρά την υποτιθέμενη “σωστή διαχείριση” της πανδημίας. Παρά τον μικρό πληθυσμό της χώρας. Για ποιο λόγο, λοιπόν “αξίζει” το πρώτο -παγκοσμίως- γραφείο φροντίδας και την ασφάλεια των ασθενών… ας το συλλογιστούμε

suge

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Διότι αντί να αφήσουμε πίσω μας ιστορία, πρέπει να αφήσουμε στις επόμενες γενεές τεχνοιστορία.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*