Πόσο πιθανό είναι να ζούμε τελικά μέσα στο Μάτριξ;

Ξέρω, είδες τον τίτλο που γράφει ζούμε σε matrix και σκέφτεσαι πως είμαι ένας ακόμη συνωμοσιολόγος που θέλει να μιλήσει για το πόσο φυλακισμένοι είμαστε σε μία ψεύτικη πραγματικότητα.Μην σταματήσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο όμως. Ας δούμε πρώτα μαζί κάποια ρεαλιστικά στοιχεία σχετικά με το πως διαμορφώνεται η πραγματικότητά μας γιατί νομίζω πως όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τι συμβαίνει ήδη, ή τι πρόκειται να συμβεί στην καθημερινότητά μας στο άμεσο μέλλον.

Πρώτα από όλα, από τότε που βγήκε το θρυλικό matrix, αρκετός κόσμος έχει αναρωτηθεί αν ζούμε όντως σε μία ψεύτικη πραγματικότητα όπου ελεγχόμαστε ολοκληρωτικά. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να απαντήσει ξεκάθαρα ναι η όχι. Όμως αν αναλύσουμε κάποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες, τότε ίσως μετά το τέλος του βίντεο να θεωρήσεις πως η πιθανότητα να ζούμε σε ένα matrix δεν είναι και τόσο παράλογη! Πριν προχωρήσω παρακάτω, να αναφέρω πως θα μιλήσω για κάθε λεπτομέρεια συνοπτικά, αφού κάθε ένα από τα στοιχεία χρειάζεται ξεχωριστό άρθρο για να αναλυθεί σε βάθος.

Simulation Hypothesis.

Για όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχει μία θεωρία που ονομάζεται Simulation Hypothesis. Αυτή η θεωρία υποστηρίζει πως δεν ζούμε σε ένα πραγματικό κόσμο, αλλά σε μία προσωμοίωσή του. Όπως ακριβώς στο matrix δηλαδή. Μάλιστα αρκετοί σοβαροί άνθρωποι υποστηρίζουν πως αυτό είναι αλήθεια, όπως ο διευθύνων σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, Elon Musk. Πέρισυ μάλιστα είχε δημοσιευθεί μία έκθεση από την Merrill Lynch στην οποία η γνωστή εταιρεία διαχείρισης πλούτου παρουσίαζε την άποψη ότι το περιβόητο «Μάτριξ» της γνωστής διάσημης κινηματογραφικής τριλογίας έχει πολλές πιθανότητες να συμβαίνει στα αλήθεια και ότι όλοι μας έχουμε 20-50% να ζούμε μέσα σε μια προσομοίωση ενώ ανέφερε πως «πολλοί επιστήμονες, φιλόσοφοι και ηγέτες του κόσμου των επιχειρήσεων πιστεύουν ότι υπάρχουν 20-50% πιθανότητες οι άνθρωποι να ζουν ήδη σε έναν εικονικό κόσμο προσομοίωσης, ο οποίος ελέγχεται από υπολογιστές». ! Την έκθεση μάλιστα δημοσίευσε το Bysiness Insider!! Ας υποθέσουμε πως η θεωρία της προσομοίωσης είναι υπερβολική.Αν δούμε την τωρινή πραγματικότητα, θα διαπιστώσουμε πως σιγά σιγά εισχωρούμε κατά κάποιο τρόπο ολοένα και περισσότερο σε μία ψεύτικη πραγματικότητα. Ο Εθισμός στα σύγχρονα smartphone,είναι μία απόδειξη πως ο άνθρωπος απομακρύνεται έστω και για λίγο από αυτό που αποκαλούμε φυσική πραγματικότητα. Στην εποχή που ζούμε η επικοινωνία αλλάζει και πραγματοποιείται μέσα από ένα εικονικό περιβάλλον, ακόμα και τις ώρες που βρισκόμαστε έξω με την παρέα μας.

H 4η Βιομηχανική Επανάσταση

Η εποχή που ζούμε χαρακτηρίζεται από την τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση σταδιακά θα αλλάξει ολοκληρωτικά την ανθρωπότητα. Τι σημαίνει όμως αυτό; Σε κάποιο Οικονομικό Φόρουμ από αυτά που πραγματοποιούνται ετησίως, αναφέρθηκε πως οι άνθρωποι σύντομα θα ενσωματώσουν τόσο πολύ την τεχνολογία, ακόμα και στο ίδιο τους το σώμα, που στο τέλος δεν θα μπορούμε να διακρίνουμε τι είναι φυσικό, και τί κατασκεύασμα της τεχνολογίας.Αυτή η έννοια ενισχύεται από το ρεύμα του Τρανσχιουμανισμού, που ενσωματώνει την τεχνολογία ώστε να ισχυροποιήσει το σώμα τόσο πολύ, ώστε οι λάτρεις αυτής της πιθανότητας θεωρούν πως τελικά θα είμαστε μελλοντικά ένας συνδυασμός ανθρώπων και ρομπότ. Για να συμβεί όμως αυτό, για να μπορέσουν να μας κάνουν να συνδέσουμε όλα αυτά τα τεχνητά χαρακτηριστικά, ήδη ζούμε σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, όπου τα πάντα παρακολουθούνται, και με την δική μας συγκατάθεση καταγράφουμε στο διαδίκτυο άπειρες πληροφορίες για την ζωή και τον εαυτό μας. Στόχος της 4ης Βιομηχανικής επανάστασης, είναι να παραμείνουν για πάντα συνδεδεμένοι οι άνθρωποι σε αυτό το δίκτυο, και θα εξαρτώνται πλήρως από την τεχνολογία. Αυτό το δίκτυο αν δεν λειτουργεί ήδη σαν το Matrix, σύντομα θα κάνει την πραγματικότητα των ανθρώπων τελείως διαφορετική σε σχέση με το πως την γνωρίζαμε πριν μερικά χρόνια.

Το παγκόσμιο Μυαλό, Εικονική & Επαυξημένη Πραγματικότητα


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σου φαίνονται τρελά όσα ακούς μέχρι τώρα; Η αλήθεια είναι πως ισχύουν και με το παραπάνω. Τι θα πεις όμως αν μάθεις πως οι Πολυεθνικές των Τηλεπικοινωνιών ξοδεύουν δις για να δημιουργήσουν ένα “Παγκόσμιο μυαλό”, που θα αποτελείται από τα στοιχεία που έχουμε δώσει όλοι εμείς στο Διαδίκτυο; Τα κινητά μας θα παίξουν ένα τεράστιο ρόλο στη συλλογή αυτών των πληροφοριών, ενώ την εμφάνισή τους έχουν κάνει ακόμα και τα “έξυπνα tattoo” που θα συνδέονται απευθείας με την πηγή αυτού του “Matrix”. Μάλιστα σύντομα, όλες οι σκέψεις μας θα ελέγχονται, αφού εταιρείες όπως το Facebook αναπτύσσουν τεχνολογίες ώστε ο χρήστης να συνδέεται στην πλατφόρμα μόνο με την σκέψη του. Σε αυτό το ενδεχόμενο βέβαια κάθε σκέψη θα μπορεί να διαβάζεται. Μέσα από αυτή την διαδικασία, ψεύτικες σκέψεις ίσως να εντυπώνονται στο τσιπ που θα βρίσκεται εγκατεστημένο μέσα στον εγκέφαλο του ανθρώπου.

Μία άλλη λεπτομέρεια που αποκαλύπτει περισσότερο το matrix στο οποίο θα ζούμε όλοι σε κάποια χρόνια, είναι η ανάπτυξη της εικονικής και της επαυξημένης πραγματικότητας. Πριν συνεχίσω, θέλω να επισημάνω πως αρκετές από αυτές τις τεχνολογίες εννοείται πως έχουν και τη θετική πλευρά τους, όπως κάθε τι που ανακαλύπτεται από τον άνθρωπο. Αυτό που έχει σημασία, είναι ο τρόπος που θα διαχειριστούμε τις καινοτομίες και τις ανακαλύψεις. Και αφού όπως έχουμε ήδη μάλλον διαπιστώσει ο κόσμος μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού γνωρίζουμε ήδη πως ελεγχόμαστε από παντού, από κλειστά σύνορα,το φόβο της τρομοκρατίας, τον έλεγχο των δεδομένων μας και άλλα, τότε μπορούμε να φανταστούμε πως μάλλον αυτές οι ανακαλύψεις δεν θα χρησιμοποιηθούν τόσο πολύ προς όφελος της ανθρωπότητας, όσο για τον απόλυτο έλεγχό της. Όσο περισσότερο αναπτύσεται η Εικονική πραγματικότητα, αλλά και η επαυξημένη πραγματικότητα, τόσο θα εγκλωβιζόμαστε μέσα της, που θα φτάσουμε στο σημείο να μην μπορούμε να διακρίνουμε τι είναι πια αληθινό και τι όχι. Το χειρότερο είναι πως αυτή η “εικονική πραγματικότητα” ίσως μέσα από την τεχνητή νοημοσύνη σύντομα θα αποφασίζει αν είμαστε ικανοί να ζήσουμε όπως θα θέλαμε, αν θα εργαστούμε σε μία δουλειά κ.ο.κ

Όσα είδαμε σε αυτό το άρθρο είναι μονάχα μερικά στοιχεία που υποδεικνύουν πως ζούμε σε μία κατασκευασμένη πραγματικότητα, σε ένα matrix που συνεχώς χτίζεται και εξελλίσεται για να μας αλλάξει, να μας ελέγξει, να μας φυλακίσει. Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, πιστεύω πως όχι τόσο μακρυά στο μέλλον, ο άνθρωπος θα εξαρτάται πλήρως από αυτή την πραγματικότητα που άλλοι έφτιαξαν για εμάς. Αυτό που θέλω να ακουσω όμως είναι η δική σας άποψη για όσα συζητήσαμε σήμερα. Η αν έχετε κάποια άλλα στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ή να απορρίπτουν πως ζούμε σε matrix, θα χαρώ να μου τα γράψετε στα σχόλια από κάτω. Όπως και να μου πείτε, αν αυτές οι ενδείξεις είναι ικανές να δείξουν στον κόσμο που δεν γνωρίζει πως τελικά θα καταλήξουμε να ζούμε μέσα στο matrix.

mindhack

Loading...

42 thoughts on “Πόσο πιθανό είναι να ζούμε τελικά μέσα στο Μάτριξ;

 1. ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΣΤΟΣ ΑΡΧΟΔΑΙΜΟΝΑΣ says:

  Χρυσές δουλειές θα κάνει ο Σατανάς στο μέλλον. Με τη χρήση της Νέας Τεχνολογίας, όλες οι ανθρώπινες ψυχές θα γίνουν δικές του. Αυτό πρέπει να το ξέρετε από τώρα, ώστε στο τέλος να μην μπορείτε να μας πείτε ότι δε σας ενημερώσαμε. Η επιλογή θα βαρύνει μόνο εσάς κι έτσι δε θα σας αφήσουμε να μετανοήσετε! Πάντα πρέπει ο άνθρωπος να γνωρίζει, ώστε να επιλέξει μόνος του, δυστυχώς αυτοί είναι οι κανόνες που μας έχουν δοθεί. Θα σας δώσουμε τον εικονικό Παράδεισο στη Γη και εσείς θα μας δώσετε την Ψυχή!

 2. ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΑΡΧΟΔΑΙΜΟΝΑΣ says:

  Χρυσές δουλειές θα κάνει ο Σατανάς στο μέλλον. Με τη χρήση της Νέας Τεχνολογίας, όλες οι ανθρώπινες ψυχές θα γίνουν δικές του. Αυτό πρέπει να το ξέρετε από τώρα, ώστε στο τέλος να μην μπορείτε να μας πείτε ότι δε σας ενημερώσαμε. Η επιλογή θα βαρύνει μόνο εσάς κι έτσι δε θα σας αφήσουμε να μετανοήσετε! Πάντα πρέπει ο άνθρωπος να γνωρίζει, ώστε να επιλέξει μόνος του, δυστυχώς αυτοί είναι οι κανόνες που μας έχουν δοθεί. Θα σας δώσουμε τον εικονικό Παράδεισο στη Γη και εσείς θα μας δώσετε την Ψυχή!

    • antisatanassasin says:

     ποσες σκεψεις νομιζεις ειναι δικες σου απο αυτες που γραφεις και λαλεις?? εισαι σιγουρος ο τι ο λογισμος σου ανηκει 100τοις 100 ?? και εγω δεν απαντησα στον ανωθεν αλλα σε αυτον που τον εβαλε και εγραψε αυτα….. Και οπως λεει και ο συμπαθεις και φιλος Stranger…… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ…. υπαρχει και αντιποδας δεν μας εχει παρει τελειως ο διαολος ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ……

     • ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΑΡΧΟΔΑΙΜΟΝΑΣ says:

      Δεν υπάρχουν Δαίμονες! Απλά τρολάρω την πίστη σε όλα αυτά τα «μεταφυσικά». Στη σημεριρή εποχή, ακόμη μερικοί θα νόμιζαν ότι είμαι και καλά δαιμονισμένος! LOL! Χαζά πράγματα είναι αυτά και ανήκουν μόνο στις ταινίες. Ο Σατανάς κι ο Θεός είναι ανθρώπινες δημιουργίες, επιβίωσαν ως αρχέτυπα μέσα στους αιώνες και συνεχώς οι άνθρωποι τους έδιναν άλλα ονόματα. Ως Σύμβολα, συμβολίζουν κάποια πράγματα, αλλά φυσικά δεν υπάρχουν. Σαν να λέγαμε ότι είναι αληθινός ο Santa Claus δηλαδή!! Δεν υπάρχουν Πνεύματα.

     • ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΑΡΧΟΔΑΙΜΟΝΑΣ says:

      Δεν υπάρχουν Δαίμονες! Απλά τρολάρω την πίστη σε όλα αυτά τα «μεταφυσικά». Στη σημερινή εποχή, ακόμη μερικοί θα νόμιζαν ότι είμαι και καλά δαιμονισμένος! LOL! Χαζά πράγματα είναι αυτά και ανήκουν μόνο στις ταινίες. Ο Σατανάς κι ο Θεός είναι ανθρώπινες δημιουργίες, επιβίωσαν ως αρχέτυπα μέσα στους αιώνες και συνεχώς οι άνθρωποι τους έδιναν άλλα ονόματα. Ως Σύμβολα, συμβολίζουν κάποια πράγματα, αλλά φυσικά δεν υπάρχουν. Σαν να λέγαμε ότι είναι αληθινός ο Santa Claus δηλαδή!! Δεν υπάρχουν Πνεύματα.

 3. ΗΡΩ says:

  έτσι και αλλιώς ένας ανθρώπινος εγκέφαλος είναι σαν υπολογιστής .. Κρατά αρχεία που συλλέγει κατά την πορεία της ζωής του. Άλλοτε είναι κρυφά και άλλοτε φανερά. Εάν είναι της λειτουργικότητας που το περικλείει ίσως επανέφερει αρχεία κατά βούληση. Και άλλοτε υπάρχουν αρχεία που δεν έχει επανέφερει αλλά τα έχει δεκτεί σαν αρχεία που δεν μπορεί να τα κατάταξει στην αντίστοιχη κατηγορία. έτσι όπως είναι ο μικρός αυτός ο υπολογιστής , φανταστείτε τον μεγάλον υπολογιστή …που τα επιριέχει όλα…

 4. ΗΡΩ says:

  συνέχεια:
  σε αυτήν την περίπτωση ο μεγάλος υπολογίστης στέλνει τα ανάλογα αρχεία στο μικρό υπολογιστή και έτσι επιτυγχάνεται ο μικρός υπολογιστής να τα δέχεται για δικά του. Αλλά αυτός ο μικρός υπολογιστής έχει την ευκαιρία να τα απορρίψει σαν ξένα ή τα δέχεται; Ή και να τα δεκτεί επειδή δεν τα αναγνωρίζει δεν τα απορρίπτει εντελώς απλά τα αφήνει για επιλογή του χρόνου που θα έρθει εάν τα απορρίψει ή όχι… τώρα η εντολή αυτήν γίνεται και ανάποδα;

 5. ΗΡΩ says:

  sσυνέχεια :
  Ο μικρός υπολογιστής να στείλει στον μεγάλον ώστε σαν μικρός ιός τον μολύνει και αρχίζει και καταρρέει… Μάλλον χρειάζεται χακάρισμα ..χαχα

  • ΣΟΦΟΣ says:

   Και ποιος σου είπε ότι ο άνθρωπος είναι υπολογιστής; διότι η σάρκα που ενδύθηκε η ψυχή μας είναι όμοια με τον υπολογιστή, τον κτιστό Νου δημιουργό αυτού του κτιστού κόσμου.

   • ΗΡΩ says:

    Όλοι μπορούμε να μπούμε στην θέση της κριτικής και να εκθέσουμε τον άλλον με τα λεγόμενα μας. Ένα παιχνίδι χαρακτηρίζεται και το μόνο που επικρατεί είναι ποιος θα ηγηθεί , ποιος θα το παίξει έξυπνος ,και ποιος θα είναι ο χαζός. Λοιπόν, σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια που βγαίνουν από την ωραία ψυχή σας. Υπάρχει πάντα ένας όμορφος τρόπος τον άλλον να το φέρεις κοντά σου , απλά δεν τον έχετε βρει.Δεν θα παίξω με τέτοιους κανόνες , θα φτιάξω δικούς μου.

 6. Λες;; says:

  Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τα 3/4 του πλανήτη (Κινέζους, Ινδούς, Μαγκλαντεσιανούς, Πακιστανούς, Αφρικανούς) να είναι δικτυωμένοι στο matrix και κάποιος υπερ υπολογιστής να ασχολείται με αυτά που περνάνε από το μυαλό τους.

 7. ΣΟΦΟΣ says:

  Άντε τώρα να τους δώσεις να κατανοήσουν τι είναι αυτός ο κόσμος, τι το σύνθετο και αισθητό μεταβαλλόμενο ανθρώπινο σώμα, που ενδύθηκε ο Αμετάβλητος Αθάνατος Άνθρωπος Νους και ψυχή. (Αμετάβλητη συνειδητότητα).

 8. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Συμφωνώ απόλυτα ότι πρόκειται για ένα σατανικό οικοδόμημα, το οποίο στοχεύει στην ολοκληρωτική υποταγή του ανθρώπου στο σατανά και στον απόλυτο έλεγχό του από αυτόν. Στόχος του αρχηγού των δαιμόνων είναι η ανθρώπινη ψυχή. Για αυτό και ο Ιησούς Χριστός είπε μη φοβηθείτε των αποκτενόντων υμίν το σώμα τη ψυχή μη δυναμένων αποκτείναι». Ο σατανάς νομίζει, ο ανόητος ότι μέσα από όλη αυτή τη σύγχυση και την κλωνοποίηση, ότι θα σαρκωθεί, όπως ο Ιησούς Χριστός, αλλά πλανάται.

 9. Ανώνυμος says:

  ΠΗΡΕΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΓΕΥΣΗ ΑΝΟΗΤΕ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.. ΔΙΏΞΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ .. ΔΕΙΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ .. ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ!!! ΓΑΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.. Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.. ΦΑΕΘΩΝ.. τι να πω!!η βλακεία είναι ΑΝΙΚΗΤΗ!!

 10. ΩΡΑΙΟ ΤΣΙΤΙ! says:

  ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΦΡΙΚΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΑΡΗΣ. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑΤΟΟ; ΤΟ ΧΑΛΚΑ ΣΤΗ ΜΥΤΗ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ;

 11. Αλέξανδρος says:

  βρίσκονται κ υπό ιατρική/φαρμακευτική παρακολούθηση…
  Άλλες φορές το θέλω να ξεφεύγω… Μ’αρεσει να κάνω δραστηριότητες π ξεκουράζουν ή ικανοποιούν τον εγκέφαλο μου! Κάποιες είναι πολύ υγιεινές, κάποιες αποδεδειγμένα βλαβερές!
  Άρα για ποια εικονική πραγματικότητα μιλάμε; Ανάλογα το πως μπορεί να αναπτύχθηκε ο εγκέφαλος μας, ο καθένας μας έχει τις δικές του ικανότητες! Αλλιώς αντιλαμβάνομαι εγώ κ Εσυ το φως, την μουσική, τα χρώματα κλπ
  Πιστεύω εάν δεν έχει ήδη γίνει, τοτε θα γίνει! Επειδή τ

 12. Αλέξανδρος says:

  Είναι πολλές φορές π το μυαλό μου ταξιδεύει κ σκέφτομαι διαφορά…
  Όπως τώρα π είμαι στον ΗΣΑΠ κ γυρνάω από την δουλειά μού…
  Από την μια η ζωή είναι δύσκολη!… Πολύ κόσμος τα περνάει δύσκολα, κ εάν, η επαυξημένη πραγματικότητα θα μπορούσε να απαλύνει λίγο, τα βάσανα-πόνο κλπ, Τότε θα έλεγα ΝΑΙ! Ειδικά εάν ήταν προσιτό.
  Από την άλλη, πάντα πίστευα ότι ζω σε μια διαφορετική πραγματικότητα. Και ίσως όλοι οι άνθρωποι ζούμε στην δίκη μας. Υπάρχουν βέβαια και οι «βεβαιωμένοι» οι οποίοι μπορεί να

 13. Ανώνυμος says:

  ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ…ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΡΕΙΣ…ΜΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΟΥΡΕΨΑ…ΛΕΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ…ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΥΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΥΡΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΤΕΝΙΣΤΟΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • ΣΟΦΟΣ says:

   Θεος Υπαρχει, αλλα η διαφορα ειναι οτι ο Αληθινος μονον την Ζωη γεννα, ενω ο ψευτικος Νους μηχανη μονον ρομποτακια θνητα και θεικα γεννα στους επτα δικους του ουρανους.

 14. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ SERVER ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΧ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ; Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΖΑΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥΣ SERVER ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ Η ΗΠΕΙΡΟΥΣ; ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ SERVER TON ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

 15. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΑΥΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ SERVER ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΥΘΟΥΣ ΩΚΕΑΝΩΝ; ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ WI-FI ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ SERVER, INTERNET ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΧΑΛΚΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ;

 16. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ; ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ; Η ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ; ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ;

 17. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, Ο ΧΑΛΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΟΣΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΠΟΣΑ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΒΛΕΠΕ ΣΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.

 18. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΧ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΔΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ; ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΣΙΑΤΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΦΑΣΤΦΟΥΤΑΔΙΚΑ, ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ISIS
  ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ.

 19. Ανώνυμος says:

  ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ. ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ.

 20. Αρίσταρχος says:

  Μια πολύ απλή απόδειξη είναι για όσους το έχουν βιώσει κατα την στιγμή ενος βίαιου γεγονότος πχ αυτοκινητιστικό ατύχημα κάποια δευτερόλεπτα οπου η αδρεναλίνη παιζει τον δικο της χημικό ρόλο ο παθών απλα παρακολουθεί σαν θεατής το ατύχημα σαν σε κινηματογραφική παράσταση χωρίς κανενα συναίσθημα η φόβο …

  • ΗΡΩ says:

   πίνακας ζωγραφικής είναι η ζωή του τώρα , σπάσιμο της εικόνας στα δύο είναι η ζωή του τώρα και η ζωή που δεν ξέρουμε..
   πάντα στην ασυνείδητη μεριά λόγω ότι στην συνείδηση είναι εικόνα χιονιού. Μόνο που δεν είναι πράσινη , το χιόνι είναι πάντα ασημένιο….γυαλίζει..σαν πέφτει..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *