ΠΩΣ NΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ; ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ..

ΠΩΣ NΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ; ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ;
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ..

Ο Κατσιφας στην αγκαλιά της γαλσνολευκης παρεα με την δοξα στου ταφου την σιωπη ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΜΕ ΛΌΓΙΑ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΡΑΦΑΚΙΑ ΟΥΖΟ. ..
ΕΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ’ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΘΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΘΑΝΩΝΤΕΣ …ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΘΑΝΏΝΤΑ ΚΑΤΣΙΦΑ.
Οταν ενας Λαος ξεχνα την Ιστορία του τοτε οι κυβερνωντες πολιτικαντηδες παίρνουν αποφάσεις που αλυσοδένουν τον Λαό χωρίς να αισθάνονται προδότες Ο Λαός σκύβει εύκολα το κεφάλι και ακολουθεί τους δήθεν μπροστάρηδες σαν κοπάδι πρόβατα χωρίς να αισθάνεται ένοχος αφού έχει επιλεκτική αμνησίαΤα ξένα αφεντικά λύνουν και δένουν στη χωρα,μας πουλούν και μας αγοράζουν .Ο Λαός που έχει χάσει την μνήμη του δεν αξίζει κανένα σεβασμό Να θυμάσθε όμως ότι eνας Λαός που ξεχνα το παρελθόν του χάνει και το δικαίωμα στο μέλλον Ισως είμαστε η μόνη χώρα όπου η αγάπη προς την πατρίδα σημαίνει πλεον “φασισμός” για ορισμένους. Απόδειξη ότι είμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα θύματα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων.
ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ ΈΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΠΌΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ ΌΤΙ ΑΛΛΆ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΉΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ. ΝΑ ΧΕΣΩ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ..ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..TΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ..ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΜΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ.
ΌΤΑΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΥΠΗΡΈΤΗΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΈΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΞΟΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ .ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑΤΖΑ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ …Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΦΡΟΥΡΌΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ
ΑΓΥΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ .
ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΙΕΔΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΆΛΑ.
ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ ΈΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΦΟΎΣΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΊΚΗ ..Ο ΚΌΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΏΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΏΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥ .. ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ …ΟΜΩΣ,
ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ….ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΝΙΓΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ
ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ,ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΎΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΆΒΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ..ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ..
ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ ΡΥΑΚΙ …ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ..
Ο ΛΌΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η
ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΛΕΓΌΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ . .ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕΤΑ .ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΓΑ ΈΡΙΞΑΝ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ .ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΊΘΑ ΑΠΟΣΙΩΠΉΘΗΚΕ ΓΡΉΓΟΡΑ…ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ..ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 62% ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΟ ΝΑΙ .ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΤΟΟΥΣΑΝ ;ΌΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ …ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ …..ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΞΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΆ ΣΥΡΡΟΗ ΤΌΣΕΣ ΠΡΟΔΌΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ. ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΤΗΣ ΎΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ . ΟΎΤΕ ΌΜΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΆΛΛΟΥ ΈΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΌΣΟ ΒΟΛΕΨΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΙΑΚΟΎ ΚΡΆΤΟΥΣ. .ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΓΑΛΟΥΧΉΘΗΚΕ ..ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΈΣΕΙ Η ΔΉΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΜΑΣ …
Η ΛΎΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ .ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΎΡΙΖΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΆΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΏΝ. ….ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ …
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,TOTE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΑΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ….ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ..…ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ..ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΆΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟ ΞΈΧΑΣΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΔΕΣ ..

Σχόλιο αναγνώστη

KORAKS

Loading...

8 thoughts on “ΠΩΣ NΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ; ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ..

 1. Ο παλιος says:

  Καλα ειστε τελειως μαλακομπουκωμενοι. Ε; Ολα αυτα που γραφετε και λετε, γιαα το πως θα φυγουν οι προδοτες…Σηματοδοτει κατευθειαν ενοπλο εμφυλιο πολεμο, τον οποιο ομως ολοι δεν γουσταρετε. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

  • Αυτοι ηδη εχουν ξεπουλήσει says:

   Την Θρακη την παραδιδουν στους Τουρκους  .Βαφτιζoντας τους Θράκες, Τουρκόσπορους.Την Μακεδονία την παραδιδουν στους Σκοπιανους βαφτίζοντας τους Μακεδονες Βουλγαρους .ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ .ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ  ΘΕΛΕΙ Β’ ΓΥΡΟ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ.ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ .ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΒΆΝΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.ΜΕ ΕΥΧΟΛΌΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΖΉΣΕΙ ..

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. says:

  ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.
  ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ BLACK FRIDAY AYTHN ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.
  ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ, ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
  ΒΓΑΖΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;
  ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ; EΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ TOYΣ ΜΕ 360 ΕΥΡΩ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ; ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ;
  ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ.
  ΤΙ ΛΕΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ Ε ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ.
  ΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ, ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ, ΟΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
  ΜΠΗΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ENA TOKΟΓΛΥΦΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ, ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΤΟΣΟ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΑΣ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΑΣ.
  ΞΑΝΑ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.
  ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ.
  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.
  ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ Σ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
  ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ.
  TO ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΟΛΟΣ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ.
  ΜΕΤΑ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ.
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ; ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΗΜΑ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
  ΒΓΑΖΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;

 3. χιος ο μαθηματικος says:

  ορεοι=καραμανληδες
  κυπαρησια=μητσοτακηδες
  σημητης ονομα και πραμα
  πολωνο+καναδο=παπανδρεηδες
  γαλικια+αν.θρακη=τσιπρ’αδες
  σ’αυτα αν βρεις τον κοινο παρανομαστη θα δεις αγαπητε κορακα οτι κανεις λαθος οταν μιλας για προδοτες γιατι απλουστατα δε ειναι ελληνες ειναι κατι αλλο=κοινος παρανομαστης.κατανοητο?

 4. Αθανασιος says:

  Συμφωνω απολυτα με τον καπιταλοφασιστοκορακα, απεργεια ολοι!τωρα! Ειδικα να απεργισουν οι μπατσοι και ο στρατος, ωστε να μπουν οι σωτηρες μας οι τουρκαλαδες,οι σκοπιανοι οι αλβανοι και οι βουλγαροι κομουνιστες εχθροι του εθνους και της πατριδας μας και να μας σκοτωσουν ολους! ωτε να γινουμε ηρωες και μαρτυρες στον παραδεισο του χριστου μας η στα ηλισια πεδια των αρχαιων γενναιων υπεριφανων προγωνων μας, γιατι αλλιως αυτον τον πορνης γιο ελληνικο πατριοτικο σκατολαο εμεις οι συριζανελ και νεοδημοκρατες μπολσεβικοι κομουνιστες θα κανουμε χιλια χρονια να τον ψωφησουμε ολους απο την καπιταλιστικη τραπεζικη ανεργεια,.,Κορακι μην πινεις αλλο ουζο με πασοκοσυριζανελ σφυροδρεπανο για αναγνωριση της ποιοτητας του εχει και ελληνικο πατριοτικο για αναρχικες παρτουζες με το φαντασμα του δικαιου κοσμου των αλητων που θα γ@μουνε τις γυναικες σας το κρατος πατριδα σας τις σημαιες σας τα λαβαρα σας και τους φραγκατους θεους σας που εχουνε χριστιανικα συριζανελ η αλλα εθνικοπατριοτικα φασιστικα καπιταλιστικα του ΔΝΤ λεφτα!..και ελληνικο ορθοδοξο καπιταλιστικο εθνικοπατριοτικο ΡC, για να αφυπνιζουν ναζιστακια ρατσιστες πληρωμενους και βολεμενους απο τον συριζανελ οπως εσυ,..λεφτα υπαρχουν..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *