ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υπό άκρα μυστικότητα.. !! ‘ΚΑΤΙ’ Δεν Πρέπει να ΠΗΓΑΙΝΕΙ κα-θό-λου …»ΚΑΛΑ» !!!

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

 

(Α Θ Ο Ρ Υ Β Α !…) ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ (έλα ντέ!) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ;;;

ΕΝΑ ΤΕ-ΡΑ-ΣΤΙ-Ο ‘ Γ Ι Α Τ Ι ‘!

700 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ;

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ;

«ΚΑΙΓΙΕΤΑΙ» ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ …ΧΡΗΜΑΤΑ; ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΩΝ;

Ή ΜΗΠΩΣ «Π Ι Ε Ζ Ε Σ Θ Ε» …Ε Ν Τ Ο Ν Ω Σ;

ΟΠΩΣ ΠΙΕΖΟΤΑΝ ΑΦΟΡΗΤΑ(…) Ο (ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ), ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΑΣ, κ.ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ; ; ; ; ; ;

ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ «ΠΗΡΕ»;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΧΑ «Δ Ι Κ Α Ι Ο Λ Ο Γ Ι Α»;

 

(‘ΚΑΤΙ’ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ κα-θό-λου …»ΚΑΛΑ»!) Υπό άκρα μυστικότητα (ΓΙΑΤΙ; ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ;) επωλήθησαν από το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο σε εταιρεία του εξωτερικού, η οποία ασχολείται με οικόπεδα, το Ελληνικό αμφιθαέτρο της ρωμαΐκής εποχής και ο ιππόδρομος της παραθαλάσσιας πόλεως Καισαρείας στο σημερινό Ισραήλ…

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υπό άκρα μυστικότητα.. !! ‘ΚΑΤΙ’ Δεν Πρέπει να ΠΗΓΑΙΝΕΙ κα-θό-λου …»ΚΑΛΑ» !!! - Εικόνα1

Τα ισραηλινά μέσα ενημερώσεως ασχολούνται εκτενώς με το γεγονός και εκφράζουν α π ο ρ ί ε ς (…) σχετικά με την εν λόγω πώληση των ελληνικών χώρων.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υπό άκρα μυστικότητα.. !! ‘ΚΑΤΙ’ Δεν Πρέπει να ΠΗΓΑΙΝΕΙ κα-θό-λου …»ΚΑΛΑ» !!! - Εικόνα2

Συνολικά, 700 στρέμματα γης (!) στην Καισάρεια πωλήθηκαν στην εταιρεία… Το αμφιθέατρο είναι συχνά ο χώρος σημαντικών εκδηλώσεων για ισραηλινούς και διεθνής καλλιτέχνες. Το τέλος αυτού του μήνα αναμένεται να δώσει δύο συναυλίες το γνωστό συγκρότημα ‘Pixies’.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υπό άκρα μυστικότητα.. !! ‘ΚΑΤΙ’ Δεν Πρέπει να ΠΗΓΑΙΝΕΙ κα-θό-λου …»ΚΑΛΑ» !!! - Εικόνα3

Η συμφωνία – με ένα ποσό που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί… – οριστικοποιήθηκε την τελευταία εβδομάδα μεταξύ της ελληνοορθόδοξης Εκκλησίας και της εταιρείας με το όνομα ‘Saint Ventures Limited’, η οποία σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα «The Times of Israel» εδρεύει κάπου (!!!…) στην Καραϊβική. Αριθμός χωρών σε εκείνη την περιοχή, είναι παγκοσμίως γνωστές ως «φορολογικοί παράδεισοι».

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υπό άκρα μυστικότητα.. !! ‘ΚΑΤΙ’ Δεν Πρέπει να ΠΗΓΑΙΝΕΙ κα-θό-λου …»ΚΑΛΑ» !!! - Εικόνα4

Η Καισάρεια ιδρύθηκε 2.000 χρόνια πριν, αναφέρουν τα ισραηλινά ΜΜΕ, από τον Βασιλιά Ηρώδη και έγινε η εμπορική πρωτεύουσα της αρχαίας Ιουδαίας. Συνεχώς γίνονται στην πόλη νέες ανακαλύψεις.

Εκτός του αμφιθεάτρου και του ιπποδρόμου στην Καισάρεια, περίπου 1.500 ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ιερουσαλήμ ανακάλυψαν (;), νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο, πως η γη, στην οποία βρίσκονται τα σπίτια τους, πωλήθηκε και αυτή υπό μυστικότητα σε συγκεκριμένο αριθμό εταιρειών ‘real estate’.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υπό άκρα μυστικότητα.. !! ‘ΚΑΤΙ’ Δεν Πρέπει να ΠΗΓΑΙΝΕΙ κα-θό-λου …»ΚΑΛΑ» !!! - Εικόνα5

Όπως ισχυρίζονται οι Ισραηλινοί, οι συμφωνίες πωλήσεως δεν έλαβαν χώρα απλά πίσω από την πλάτη των Εβραίων ιδιοκτητών, αλλά και χωρίς γνώση του Εθνικού Εβραϊκού Ταμείου, στο οποίο η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία νοίκιασε την γη για 99 χρόνια.

Σημειώνεται, πως το Ελληνοορθόδοξο Πατριαρχείο είχε αποκτήσει περίπου 4.500 στρέμματα ακινήτων στο Κέντρο της Ιερουσαλήμ, κατά την διάρκεια του 19ου αιώνος, σύμφωνα πάντα με τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Το 1950, αμέσως μετά την ανεξαρτησία του κράτους του Ισραήλ, συμφώνησε να νοικιάσει την γη του, στο Ταμεία του Ισραήλ για 99 χρόνια με προοπτική ανανεώσεως. Υπογραμμίζεται με έμφαση πώς ακόμα και η εβραϊκή Βουλή, η γνωστή ‘Κνεσσέτ’, είναι κτισμένη πάνω στην γη του Πατριαρχείου…

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υπό άκρα μυστικότητα.. !! ‘ΚΑΤΙ’ Δεν Πρέπει να ΠΗΓΑΙΝΕΙ κα-θό-λου …»ΚΑΛΑ» !!! - Εικόνα6

ΟΤΑΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ,Ο κ.ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ, ΤΟΝ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗ Ο ΝΥΝ κ.ΘΕΟΦΙΛΟΣ…

ΑΜΕΙΛΗΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!

ΠΟΥ Α Π Α Ι Τ Ο Υ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

ΟΧΙ …»ΜΕΘΑΥΡΙΟ», ΑΛΛΑ Α Μ Ε Σ Α!

Σε ποιόν και πρωτίστως ΓΙΑΤΙ, ΠΟΥΛΑΕΙ την γή και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ μνημεία, η Ελληνοορθόδοξη Εκκλησία των Ιεροσολύμων;

ΤΙ ‘ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ’ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΛΟΝ » Α Κ Α Θ Ο Ρ Ι Σ Τ Η » ΕΔΡΑ, «»ΚΑΠΟΥ»» (!!!) ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ;;;

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ, ΤΙ ΣΤΑ …ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (;) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;

ΔΕΝ «ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ» ΤΑΧΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ …ΕΠΑΡΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ;

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ (ΕΣΤΩ) ΤΙΣ …ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΚΕΙ;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

Ή Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΔΕΝ …»ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ»; ; ; …

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;

ΓΙΑΤΙ «ΑΠΟΡΟΥΝ» για την λίαν αιφνιδιαστική αυτή συμφωνία, ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ;;;

Τι ακριβώς σ χ ε δ ι ά ζ ε τ α ι ;

Επειδή το θέμα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ, απ’ ότι δείχνει ιδίως για όσους «γνωρίζουν καλά» τα περί ιδιοκτησίας εκεί στην ισραηλινή γή των πατριαρχικών εκτάσεων, όπως και διάφορα «ά λ λ α» ζητήματα (χωρίς να ματαιοπονούμε), θα ερωτήσουμε:

ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ «μας», πού Κ Ρ Υ Β Ο Ν Τ Α Ι πάλι ;;;

Ν Τ Ρ Ο Π Η ΤΟΥΣ!

hellasforce.com

Loading...

3 thoughts on “ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Υπό άκρα μυστικότητα.. !! ‘ΚΑΤΙ’ Δεν Πρέπει να ΠΗΓΑΙΝΕΙ κα-θό-λου …»ΚΑΛΑ» !!!

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

    Ο λόγος για τον οποίο έδιωξαν τον Ειρηναίο ήταν αυτός ότι δηλαδή καταχράστηκε την περιουσία του Πατριαρχείου ένα-δυο ξενοδοχεία με κάποιο Πααπδήμο και το Βαβύλη και ύστερα αυτοί απαλλάχθηκαν, ενώ ο Ειρηναίος καθαιρέθηκε και αυτή τη στιγμή είναι έγκλειστος. Βέβαια είναι γνωστός ο τρόπος με τον οποίο επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ (βλ. Κοντολίζα Ράις ) ο σημερινός Πατριάρχης. Και τώρα προχωράει σε αυτές τις εκποιήσεις. Στο παρελθόν είχε προβεί και κάπου αλλού σε εκποιήσεις δεν ξέρω σε ποιους, ούτε που βρισκόντουσαν. Τώρα φαίνεται έχουν ανάγκη από χρήματα. Όμως δεν μπορεί να ξεπουλιέται η περιουσία του Πατριαρχείου έτσι με τόσο αδιαφανείς διαδικασίες και να μην ενημερώνεται κανένας. Ασφαλώς ο Πατριάρχης κάπου στηρίζεται. Το πιθανότερο είναι να στηρίζεται στο Πάπα αυτή τη στιγμή. Τέλος πάντων τι να πει κανένας. Άλλη η πραγματική πίστη στο Θεό, η τήρηση των εντολών του και η εκπλήρωση του θελήματος Του και άλλη η άσκηση εξουσίας και το χρήμα. Η εξουσία και το χρήμα είναι παντού τα ίδια και οι μέθοδοι απόκτησής τους επίσης.

  2. Μπα μπα;;; says:

    Θέλουμε τώρα το κράτος να επέμβει επειδή κάποιος «ιδιώτης» πουλάει την περιουσία του; Τι νομική σχέση έχει το εκεί πατριαρχείο με την Ελλάδα; Πότε θέλουμε την εκκλησία ανεξάρτητη και πότε θέλουμε το επίσημο κράτος να παρεμβαίνει σε ότι αποφάσεις πάρει;
    Η πώληση έγινε τον Αύγουστο του 2016 και εμείς ξυπνήσαμε τώρα. Βέβαια και οι ισραηλινοί το έμαθαν τον Ιούνιο του 2017 όταν το Πατριαρχείο ζήτησε να μην πληρώνει δημοτικούς φόρους για ακίνητα που δεν είναι στην ιδιοκτησία του. Ο Πατριάρχης γίνεται Ιορδανός υπήκοος και η Ιορδανία μπορεί να ανακαλέσει την υπηκοότητά του και αυτομάτως να χάσει τη θέση του (τόση σχέση έχει με την Ελλάδα). Και ο Ειρηναίος είναι έγκλειστος λόγω πώλησης ακινήτων στους Ισραηλινούς (από το 2005)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *