in

Ποιοί είναι οι ”ειδικοί επιστήμονες” που εισηγήθηκαν να φοράνε μάσκα ακόμα και τα παιδιά;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η σχετική Υπουργική Απόφαση περί υποχρεωτικής μασκοφορίας σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια μνημονεύει την από 20-8-2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοιού.

Παραδόξως, αν και η εισήγηση αυτή αποτελεί αιτιολογία Υπουργικής Απόφασης , ωστόσο δεν βρίσκεται πουθενά αναρτημένη ή δημοσιοποιημένη όσο και αν ψάξαμε. Ούτε τηλεφωνικά στα αρμόδια υπουργεία Παιδείας και Υγείας μπορέσαμε να βρούμε κάποια άκρη.

Μέχρι νεωτέρας ας μάθουμε τουλάχιστον ποιοι είναι οι ειδικοί που απαρτίζουν αυτήν την Επιτροπή που τους ακούει η κα Κεραμέως τόσο τυφλά, όπως αποφάσισαν για τα νήπια και τους παιδικούς σταθμούς στην από 27-8-2020 συνεδρίασή τους:

Πρεζεράκος Παναγιώτης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, ως Πρόεδρος.

Κωτσιόπουλος Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Καραούλη Βασιλική, Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Ποιότητας Ζωής του Υπουργείου Υγείας.

Φιλίππου Δημήτριος, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.).

Αρκουμανέας Παναγιώτης, Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Παπαευσταθίου Νικόλαος, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοηθείας (Ε.Κ.Α.Β.)

Γκογκόσης Κωνσταντίνος, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Εκτάκτων Καταστάσεων Δημοσίας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

Τολούμης Γεώργιος, Υποπτέραρχος Διευθυντής Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ

Χατζηγεωργίου Δημήτριος, Υποπτέραρχος, Λοιμωξιολόγος, Διευθυντής Υγειονομικού Πολεμικής Αεροπορίας.

Γραμματέας: Τσιαμπαλή Βασιλική

Δεν υπάρχει ούτε ένας παιδαγωγός ή παιδοψυχολόγος και σχεδόν  όλοι είναι Υπηρεσιακοί Υπάλληλοι του κ. Κικίλια  και όχι ειδικοί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ όπως τουλάχιστον μας βομβαρδίζουν τα μέσα. Αλήθεια ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ και ο Υποπτέραρχος Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ τι γνώσεις έχουν για τα παιδιά μας;

Για την ιστορία ο κ. Πρεζεράκος , ο Πρόεδρος της Επιτροπής είναι  απόφοιτος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών σύμφωνα με το βιογραφικό του. Ο κ. Κωτσιόπουλος Μαθηματικός,  η κ. Καραούλη Πολιτικός Μηχανικός,  Ο κ. Φιλίππου Επίκουρος Καθηγητής Ανατομικής και Χειρουργικής Ανατομίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Αρκουμανέας Οικονομολόγος – MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Βοστώνης και σύζυγος της κας Αντωνοπούλου δημοσιογράφου στον ΣΚΑΙ, ο κ. Παπαευσταθίου είναι Διπλωματούχος Μηχανικός, πτυχιούχος του Τμήματος Αγρονόμων-Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Γιατί άραγε στις οδηγίες συνιστώμενης  μασκοφορίας στα νήπια από 4 ετών και άνω, δεν βάζει την υπογραφή του κανείς από τους γνωστούς λοιμωξιολόγους παρά μόνον οι ανωτέρω που ως επί το πλείστον είναι άσχετοι με το αντικείμενο; Αυτοί είναι οι ειδικοί που μας λέτε κ. Κεραμέως; Αυτούς πρέπει να εμπιστευτούμε για τα παιδιά μας;

Πηγή

Διαμαρτυρία Γονέων Για Την Χρήση Υποχρεωτικής Μάσκας

&Τέστ Στα Σχολεία

Report

What do you think?

50 points
Upvote Downvote

3 Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τέστ για τον Covid-19, είχαν πουληθεί σε χώρες, από το 2017!

Ό καυγατζής Κβαντομηχανικός Λόγος Τού Χριστού μέ τούς Ιουδαίους, ό γεμάτος αγανάκτηση γιά Δικαιοσύνη! Επεισόδιον 1