19:38 - 20/05/2019

Ποιοι χρηματοδοτούν τις ΜKΟ που μας γέμισαν αιτούντες ασύλου;

Αυτές οι τρεις ΜKΟ έχουν επιτελέσει το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό έργο στη δύσμοιρη χώρα μας. Από πού όμως έρχονται τα χρήματα ώστε οι «Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις» να συνεχίσουν το έργο αυτό; Η απάντηση αυτή έρχεται από τις ίδιες τις σελίδες του βέβαια. Όταν πατήσετε το donate (δωρεές) οι δυο εκ των τριών μας διαφωτίζουν με τα αποτελέσματα.

Μια παράλειψη που έγινε στο ζωντανό όπου συζητήθηκε το θέμα των ΜKΟ είναι πως στη σελίδα της ΗΑΙS ενώ ξεκίνησε την φιλανθρωπία στον τόπο μας το 2015 μας ενημερώνουν ότι η ίδρυσή της έγινε το 2016. Παράξενα πράγματα.

Οι χρηματοδότες της ΙsraΑΙD

Οι χρηματοδότες της Greeκ Cοuncil for Refυgees

Το παράξενο ξεκίνημα του έργου πριν την ίδρυση της HΙΑS

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 05/20/2019 @ 8:17 ΜΜ

  Tρεξτε ολοι να ψηφισετε, κοροιδα…..Tο σχεδιο ειναι ενα, το τελικο. ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΛΟΣ.

 2. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 05/20/2019 @ 11:48 ΜΜ

  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.
  ΒΡΩΜΙΑ, ΓΚΡΑΦΙΤΙ, ΣΠΡΕΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟΣΗΜΑΝΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΑ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΑΣΟΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΝΔΡΟ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
  ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΠΑΖΑΡΟ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ.

  ΚΑΜΙΝΗ ΗΣΟΥΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑ ΚΑΜΙΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ.

  Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΥΡΠΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ.
  Κατάγομαι από τη Μάνη και γεννήθηκα στην Εύβοια το 1950 όταν ο πατέρας μου, ο Ηλίας Καπερνάρος, μετατέθηκε εκεί ως ενωμοτάρχης της ελληνικής χωροφυλακής και παντρεύτηκε την Βασιλική, την μητέρα μου που γεννήθηκε στην Παλιά Αρτάκη της Προποντίδας. Το Γυμνάσιο το τελείωσα στα Νέα Λιόσια, στο σημερινό ‘Ιλιον όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Αθήνα. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 1974. Τότε κατατάχθηκα στο στρατό και υπηρέτησα ως έφεδρος αξιωματικός για 30 μήνες εκ των οποίων οι 8,5 στον ‘Εβρο.

  Πήρα το απολυτήριό μου από την Λαμία διότι δεν έδωσα το δικαίωμα σε κανέναν να μεσολαβήσει να υπηρετήσω τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα, αν και πολλοί το έπρατταν κάνοντας, παράλληλα με τη στρατιωτική θητεία τους και την δικηγορική άσκηση. ‘Ετσι, όταν απολύθηκα από το στρατό ξεκίνησα από την αρχή την άσκησή μου. Σήμερα έχω συμπληρώσει 33 χρόνια μάχιμης δικηγορίας.
  Είμαι παντρεμένος με την ‘Ελενα και μαζί έχουμε έναν υιό, τον Βασίλη και μία κόρη, την Βάσια.
  Δεν υπήρξα αλλά και δεν θέλω να γίνω ποτέ επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι ήδη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων από τις εκλογές του 2014. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έδωσα μάχες μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και επειδή θέλω να συνεχίσω τον αγώνα μου,τον κοινό μας αγώνα, ζητώ και πάλι τη στήριξη των Αθηναίων Δημοτών, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους και στις προηγούμενες εκλογές.
  Πιστεύω ότι η Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι μακριά από κόμματα και ταμπέλες διότι μας αφορά άμεσα.
  Δημιούργησα την ανεξάρτητη παράταξη “Αθήνα, το σπίτι μας”, με συνοδοιπόρους μου τους Δημότες Αθηναίων, μακριά από κόμματα και τα ρουσφετολογικά τους νταλαβέρια.

  Μένω σταθερός στις θέσεις και τις αρχές μου μέχρι το τέλος αυτής της σκληρής μάχης απέναντι σε όσους έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν βρώμικο παιχνίδι σε όλους τους Αθηναίους.

  Όλοι μαζί και πρώτος εγώ, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να αλλάξουμε την Αθήνα, γιατί η Αθήνα, είναι το σπίτι μας.

  • Μακριά από συνεργάτες του διαβόλου

   Καπερνάρος : Θα συνεργαστούμε και με το … διάβολο (!!!!!!!) για την πατρίδα

 3. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 05/21/2019 @ 12:21 ΠΜ


  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ 300 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ.

 4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 05/21/2019 @ 12:34 ΠΜ


  ΕΔΩ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

 5. o καζακης λεει οτι θα γινει η παραδωση της ακινητης περιουσιας των δημων στους τοκογλυφους ακολουθοντας την μοιρα της του δημοσιου βασει 3μνημονιου εξ ου καιη σφιξα των προδοτων να εξασφαλισουν την κονομα της προδοσιας των την ωρα της παραδοσης μεσω δημοτικων αποφασεωνκλπ.κλπ.

 6. Ο Αναμάρτητος. 05/21/2019 @ 2:42 ΠΜ

  Ποιοι χρηματοδοτούν τις ΜKΟ που μας γέμισαν αιτούντες ασύλου;

  …ενώ η φωτογραφία εικονίζει τον γενικόν Ιέρακα (γεράκι) & εξουσιοδοτημένο προφανώς τοποτηρητή του κατεστημένου,
  ενός δηλαδή επίδοξου κατακτητου,
  ενός μπαστακα
  (κατ’ άλλους κεχαγιά στ’ αρκί δια μας)
  στην ευρύτερη περιοχή,
  ειδικώς στα εδάφη μας.

  Μαύρη ώρα να’ τανε που εμφανίστηκαν στη γη όλοι αυτοί οι “υλη-λάγνοι” απατεώνες οι οποίοι παραχώσανε παρά, χρήμα & χρυσό σε τρύπες τις οποίες μετά ονόμασαν τράπεζες για να μας παίρνουνε το αίμα να πίνεται ως βορά/ τροφή απο τον “μαύρο” αφέντη και πρίγκηπά τους (πριγκιψ σκότους ο… κύριος)
  ( = Το πέραν/μακράν ημών & των αισθήσεων μας Ον,
  αφού υπερβαίνει τις διαστάσεις μας καθιστώντας το ως εκ τούτου αδιαΝΌΗΤΟΝ έως αόρατο) αλλά και όχι μονάχα πλάσμα (εκτόπλασμα) που διαθέτει αυτό μα ακόμη να μας παίρνουν το ιδρώτα,
  τον κόπο,
  τον μόχθο των ανθρώπων γιατί/επειδή ΖΟΥΝΕ ΑΝΆΜΕΣΑ ΜΑΣ τρώγοντας ότι παράγουμε στο αιρετικό
  (εκτόπλασμα οπως ειπαμε)
  το οποίον εκτός όλων των άλλων εκλύεται στην ατμόσφαιρα μέσα από τον πόνο και το δάκρυ του ανθρώπου.
  Εκεί, ετσι μας καταντήσανε ενώ εμείς δεν παίρνουμε ούτε χαμπάρι ούτε από λόγια.
  Τραβάμε ντουγρού για τον όλεθρο.

  Για …. τροφή του… πρίγκηπα τους!

  • Ο Αναμάρτητος. 05/21/2019 @ 2:47 ΠΜ

   Λυπάμαι που “προκύπτουν” ξεκαρφωτες λεξεις ειτε δυσνόητα σημεία μα με το κινητό ότι και να κανω κατά την πληκτρολόγηση όλο κάτι χάνω όλο κάτι αλλάζει από μόνο του και μου γ@μει τον αδοξαστο τόσο που δεν βγαίνει καλά το τι θΈΛω να πω.
   Τες πα υπομονή μέχρι να ΈΛθει η αυτού εξοχοτης ο οτε να μας φτιαξει τη βλάβη.
   Λυπάμαι ου γίνεται αυτό όμως να που γίνεται.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*