Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
16:32 - 18/09/2022

Πλεύρης: “Τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ για τους άνω των 60 δεν έχουν νόημα ύπαρξης”! “Παράθυρο” κατάργησής τους;

Μας κάνει και…”χάρη”!

Για τον προσωπικό γιατρό, την κατάσταση στο υγειονομικό σύστημα και τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους μίλησε στον ΣΚΑΙ ο Υπ. Υγείας.
Προσωπικός γιατρός

«Τα κίνητρα θα εφαρμοστούν με τα μπόνους που έχουμε, ενώ τα αντικίνητρα της αυξημένης συμμέτοχης θα εφαρμοστούν μόνο όπου υπάρχει πλήρης επάρκεια γιατρών» σημείωσε ο κ. Πλεύρης.

=«Προσεγγίζουμε τα 3,5 εκατ. πολίτες εγγεγραμμένους στον προσωπικό γιατρό, ενώ είναι 3.300 οι γιατροί. Υπάρχει συμμετοχή ιδιωτών γιατρών, έχει φτάσει τα 30%. 4.000 ιδιώτες γιατροί μπορούν να μπουν στο σύστημα, έχουν μπει 1.200 γιατροί.

Την εβδομάδα που μας έρχεται πάμε στη δεύτερη φάση και ανοίγουμε τις ειδικότητες. Παθολογικές ειδικότητες, καρδιολόγοι, πνευμονολόγοι έχουν δυνατότητα να μπουν κι αυτοί στον προσωπικό γιατρό».

Ο κ. Πλεύρης δήλωσε ότι ακόμα υπάρχει δυσκολία να βρεις γιατρό στην Αθήνα, καθώς υπάρχουν ακόμα 500.000 κενές θέσεις, ενώ υπάρχουν κενές θέσεις και σε μερικά σημεία νησιών. «Δεν υπάρχει θέμα να εφαρμοστούν κυρώσεις σε αυτές τις περιοχές. Γιατροί θα μπαίνουν συνεχώς στο σύστημα, δεν θα εφαρμοστεί η αύξηση της συμμετοχής μέχρι να υπάρχει επάρκεια γιατρών σε όλα τα σημεία» διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας.
Πρόστιμα

Ο Θάνος Πλεύρης προανήγγειλε και την κατάργηση του προστίμου της ΑΑΔΕ για τους μη εμβολιασμένους άνω των 60 ετών, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος πια να υπάρχουν.

«Κοιτάμε συνολικά το θέμα των προστίμων… Σίγουρα για όσους έχουν εμβολιαστεί θα διαγράφουν τα πρόστιμα. Τα πρόστιμα ήταν ένας θεσμός που πέτυχε, και δεν υπάρχει λόγος πια να υπάρχει, θα δούμε το θέμα των προστίμων συνολικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Πρόκειται για το πιο βάναυσο και άδικο ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΟ της κυβέρνησης Μητσοτάκη που απλά έχει μπει στον “πάγο” τους τελευταίους μήνες.

Τα πρόστιμα ωστόσο σε όσους δεν τα πλήρωσαν εξακολουθούν να “φαίνονται” στο σύστημα.

el.gr

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. 3 και 33 και 3 πουλάκια κάθονταν..

  2. ΧΡΉΣΤΟΣ ΤΣΙΑΚΑΣ 09/18/2022 @ 8:32 ΜΜ

    Μεγάλος αλήτης τίποτα δεν ξεχνάμε στις εκλογές που έρχονται

  3. Σοβαρευτείτε ρε σείς στην κυβέρνηση των ανδρεικέλων . Η υγεία του λαού δεν επιτυγχάνεται με πρόστιμα και αστυνομικά μέτρα, αλλά μάλλον αυτή δεν σας ενδιαφέρει. Τι πειράζει εσάς και τους ομοίους σας αν ψοφήσουν άλλοι τόσοι Έλληνες; Οι λαθρέποικοι νά’ ναι καλά, που θα σας σφάξουν σαν τα τραγιά κάποια μέρα που δεν είναι μακρυά. Μη μας ζητήσετε τότε να σας σώσουμε δήθεν γιά της πατρίδος την τιμή, απάτριδες και ριψάσπιδες και λιμοκοντόροι της συμφοράς.

  4. Πινόκιο 09/19/2022 @ 5:08 ΜΜ

    Οι εκλογές θα τους συνετίσουν για λίγο, αλλά οι επόμενοι δεν θα ‘ναι διαφορετικοί, πρέπει να αντιδράσει ο λαός, πρέπει, τώρα που σιγά σιγά όλοι καταλαβαίνουν πως όλα ήταν μια τρομοκρατία και προπαγάνδα, τίποτα από αυτά που έλεγαν και λένε δεν είναι αλήθεια…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*