ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ COPYRIGHT ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

· KORAKAS NEWS

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ COPYRIGHT ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τα πάντα στον υλικό κόσμο που ζείτε έχουν ένα copyright, θυμάστε την Φέτα και το όνομα της από τα πανάρχαια χρόνια; Η Ελλάδα κατάφερε να το προστατέψει και να αναγκάσει την Δανία να ονομάσει το τυρί έκτρωμα που κατασκεύαζε σε άσπρο τυρί, και ΟΧΙ σε Φέτα, όπως έλπιζαν.

Στην περίπτωση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας οι απατεώνες πολιτικοί, με τον κομμουνιστοφασίστα Τσιπρά έδωσαν το μεγαλύτερο copyright ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε γύφτους Σλάβους και πεινασμένους Αλβανούς!!!

Δεν είναι ανόητοι ή ηλίθιοι όπως πιστεύουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας…είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ γιατί γνωρίζουν τους διεθνείς κανονισμούς. ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ copyright ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ γιατί δεν θα ξαναέβρισκαν παρόμοια ευκαιρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσοι προδότες και άν πέρασαν από την βουλή δεν τολμούσαν να δώσουν το copyright ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ γιατί τότε επί Πασοκ και Νουδούλα δεν μας είχαν αποτελειώσει οικονομικά, ηθικά και εθνικά, είχαμε αντοχές πολλές και δεν τολμούσαν οι ύπουλοι όβριοι πολιτικοί σας να διαμελήσουν την Ελλάδα. Έπρεπε να έρθουν οι αριστεροί προδότες για να περάσουν στην ενσταύρωση του ελληνισμού. Καραδωκούσαν οι εθνοπροδότες πολιτικοί να πουλήσουν το copyright ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ γιατί ήταν η μοναδική τους ευκαιρία με τον σύγχρονο ΕΦΙΑΛΤΗ του ελληνισμού, τον Χαβαναγκίλα Τσιπρά…τον ανθέλληνα απατεώνα κομμουνιστή.

ΚΟΡΑΚΑΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Τσίπρας: Πρόγραμμα 7,39 δισ. ευρώ με αυξήσεις μισθών, μείωση ΦΠΑ και νέο Ταμείο ΣύγκλισηςΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας: Πρόγραμμα 7,39 δισ. ευρώ με αυξήσεις μισθών, μείωση ΦΠΑ και νέο Ταμείο Σύγκλισης

Κουνούπι Culex – φορέας του ιού του Δυτικού Νείλου στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Δυτικός Νείλος στο Παλαιό Φάληρο: Έκτακτοι ψεκασμοί μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα

ΕΛΛΑΔΑ

Μυστική συνάντηση στην Αθήνα: Ο Ιμπραήμ Καλίν συναντήθηκε με τον διοικητή της ΕΥΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά