Περίεργο περιστατικό: Απόβαση τεσσάρων Τούρκων στην Παναγιά – Τους συνέλαβαν οι ειδικές μας δυνάμεις

 

Ένα περίεργο περιστατικό μελετά το ΓΕΣ καθώς υπήρξε απόβαση τεσσάρων Τούρκων στην Παναγιά που βρίσκεται δίπλα στις Οινούσσες!

Οι Τούρκοι έφθασαν στο νησί με βάρκα και αφού τους εντόπισαν οι στρατιώτες του φυλακίου δήλωσαν ότι είναι Τούρκοι πολίτες, κουρδικής καταγωγής και πως θα ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Υποστήριξαν ότι κινδυνεύει η ζωή τους.

Oι στρατιώτες του Φυλακίου Παναγιάς ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο, το οποίο στη συνέχεια τους παρέδωσε στην Αστυνομία.

Αναμένεται να δικαστούν την Πέμπτη για το αδίκημα της παράνομης εισόδου στη χώρα, ενώ κατά την ακρόασή τους στο δικαστήριο, αναμένεται να υποβάλλουν αίτημα παροχής ασύλου.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
pentapostagma

Loading...

3 thoughts on “Περίεργο περιστατικό: Απόβαση τεσσάρων Τούρκων στην Παναγιά – Τους συνέλαβαν οι ειδικές μας δυνάμεις

  1. ΑΪΜΑΧΟΝ says:

    Τραγική ειρωνεία…Τους λάθρο
    Τους βάζουν μέσα στην Ελλάδα και αμέσως τους παραλαμβάνουν οι Μ.Κ.Ο (ΕΒΡΑΪΚΈΣ,ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ,ΕΛΛΗΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ Κ.ΤΛ.)και δεν υπάρχουν ούτε δικαστήρια ούτε τίποτα τους έχουν με λίγα λόγια νόμιμους λαθρομετανάστες…Και για τους Τουρκαλαδες έχει δικαστήρια και ιστορίες ποιους κοροϊδεύετε ρε προδότες …Λες και στους λάθρο δεν μπορούν να έχουν μέσα πράκτορες..ααα ρε μουσκαρια ελληνες με μικρό Έψιλον …

    • ΠΑΝΟΣ ΣΑΜΙΟΣ says:

      ΑΠΛΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *