20:36 - 10/10/2017

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ! Ήθελαν να προσευχηθούν στο πολεμικό μουσείο

Δύο περιστατικά με αλλοδαπούς που είχαν στόχο το Πολεμικό Μουσείο,έγιναν μέσα σε λίγα 24ωρα και προκάλεσαν αναστάτωση και αίτημα για αυξημένα μέτρα φύλαξης του χώρου.

Το πρώτο περιστατικό έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης αλλοδαπών μουσουλμάνων ,80 απ΄ αυτούς πήγαν στον προαύλιο χώρο του Πολεμικού Μουσείου και ζήτησαν να ασκήσουν εκεί τα θρησκευτικά τους δικαιώματα!!! Η ομάδα των 80 απομακρύνθηκε από την μικρή φρουρά που διαθέτει το Πολεμικό Μουσείο.
Τρεις μέρες μετά ακολούθησε νέο επεισόδιο.

Αρχικά δύο αλλοδαποί μπήκαν στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου και κατάφεραν να κλέψουν το κινητό υπαλλήλου που εργάζεται στο κυλικείο. Εκείνη τους αντιλήφθηκε και υποχρέωσε εκείνον που το είχε κλέψει να της το επιστρέψει. Της το έδωσε και τράπηκε σε φυγή. Λίγη ώρα μετά οκτώ άλλοι αλλοδαποί εμφανίστηκαν στο Πολεμικό Μουσείο, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και άρχισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα να φωτογραφίζουν επιδεικτικά τα εκθέματα. Ο Αξιωματικός Ασφαλείας τους είπε ότι πρέπει να πληρώσουν εισιτήριο κι αυτοί αποχώρησαν σχεδόν τρέχοντας.

Μετά απ΄ αυτά τα περιστατικά η διοίκηση του Πολεμικού Μουσείου με έγγραφό της ενημέρωσε τη στρατιωτική ηγεσία ζητώντας αύξηση της φρουράς. Έγγραφο έστειλε και στην ΕΛΑΣ, ζητώντας να μεριμνήσει για τη λήψη μέτρων ασφαλείας.

Να επισημάνουμε ότι η ανεξιθρησκεία στην Ελλάδα είναι εξασφαλισμένη και εγγυημένη. Όπως και η άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων οποιουδήποτε . Άλλο αυτό όμως κι άλλο τα “πρακτοριλίκια μετά προσευχής”.

Πηγή:militaire

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

 1. ΙΜΙ ΙΚΟΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΙ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 21:16
  5
  28
  Αντιπαλιιιιιιι….εχμι διγκιοματασ λεμιιιιι,απιτομι εντοκιτορασ μιρτσιντεσ κινεργιοσ,μιτσουνετα κιμιτριτα νακινιοθομε,ιπισισ θελμι μαγκαζια γκινεκιεσ μουντελασ κι γκενικα κανομι οτιθιλομε,τοχορα μασ ανικι,ιστι γκια ταμπαζασ
 2. 31
  3
  Ο ιστορικός ρόλος των άλλοτε Θηβαίων συνεχίζεται μέσα από την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ… δεν πάνε τυχαία όπου πάνε… Συριζαίοι είναι οι εγκέφαλοι που τους καθοδηγούν. Αυτά.
 3. 31
  1
  TO REMPELO!!!! AG.KOSMAS AITOLOS
 4. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 11 Οκτωβρίου 2017 @ 08:29
  0
  0
 5. 4
  0
  Το μουσείο έχει όπλα.
 6. 7
  0
  Τα ΜΑΤ μόνον γιά τους συνταξιούχους ,που δεν μπορούν να ζήσουν με τις συντάξεις πείνας που τους δίνουν οι τροϊκανοί και κυβερνητικοί πιθηκάνθρωποι, τα έχουμε; Γιατι δεν ξυλοφορτώνουν αυτόυς τους αλιτήριους που κανείς δεν τους κάλεσε στην χώρα μας και που έχουν και απαιτήσεις ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί