Περί Έρευνας..

θα μπορούσα να κάτσω και να γράφω ατελείωτες ώρες για τα περί έρευνας στην Ελλάδα,την αφορμή μου την έδωσε ο Ρομφαιοφόρος που ίσως τον πίεσα λίγο παραπάνω από τι θα έπρεπε.Ποιος δεν έχει διαβάσει Γιαννουλάκη,Κεραμυδά,Γιαννόπουλο,Βέμπο,Πάλμο κ.α πολλούς που μπορώ να γράφω παραγράφους ολόκληρες !!!

Μπορώ να γράφω ατελείωτες ιστορίες με τους ανθρώπους που έχω συναντήσει μέσα από το χώρο που αγαπώ..και δεν είναι άλλος από το μεταφυσικό-παράξενο,για να μην σας κουράζω όμως οι μεγαλύτεροι εχθροί μου ήταν από αυτό τον χώρο,μην αναφερθώ στα περιοδικά γιατί θα χαλάσω τη γλώσσα μου!

Τα μεγαλύτερα λαμόγια που προσπαθούν να σε εκμεταλλευτούν τάζοντας σου λαγούς με πετραχήλια μόνο και μόνο επειδή διψάς για γνώση! Γιατί στην ουσία αυτό επιδιώκει ο Ερευνητής..!Να μεταφέρει την έρευνα του.

Τώρα..μπορεί να μην γουστάρεις κανέναν από τους παραπάνω!Κανένα πρόβλημα..Δεν μπορείς όμως να αρνηθείς ότι  καθένας έχει βάλει το λιθαράκι του στην εκάστοτε έρευνα.Η λέξη που δεν υπάρχει πλέον στο χώρο είναι ο ‘ΣΕΒΑΣΜΟΣ’.

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι δυστυχώς είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη που ο Χριστός να κατέβει και να μας πει ‘Εγώ είμαι’ θα τον πούμε απατεώνα!

Πόσο πλέον να βγεις και να δείξεις σοβαρές έρευνες!


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολλοί λένε για τους παραπάνω ότι χάθηκαν..επειδή μιλάω με κάποιους από τους παραπάνω δεν χάθηκαν!

Απλά..απομονώθηκαν γιατί το επέλεξαν.

 

Loading...

8 thoughts on “Περί Έρευνας..

 1. Στέλιος Κομοτηνή says:

  Νομίζω ο μόνος που έφυγε ήταν ο Σωκράτης Αικατερινιδης, εξαιρετικός ερευνητής που ασχολήθηκε με τα Α.Τ.Ι.Α στην Ελλάδα, στην δεκαετία του 90 είχαμε και τηλεφωνική επαφή δεν θυμάμαι ακριβώς πότε αλλά ήταν για μια περίπτωση θέασης ufo στην ορεινή Ροδόπη,τέλος πάντων ήταν καταπληκτικος άνθρωπος, πάντα ήμουν περίεργος το τι απέγινε η δουλειά του πάνω στο θέμα (εκτός φυσικά από τα βιβλία του)

 2. Ανώνυμος says:

  Ας γράψουμε την γνώμη μας…. τον σεβασμό τον κερδίζουν άνθρωποι που φέρονται υψηλά με τα ταπεινά, και ταπεινοί (χαμηλών τόνων) με τα υψηλά. Στην Ελλάδα πάσχουμε από παντός είδους μεσάζοντες. Το λιθαράκι είναι καλό να το παραθέτη κάποιος εάν και εφόσον είναι δικό του, το έχει κάνει κτήμα του και θέλει να μοιραστεί είτε επί χρήμασι, είτε όχι με άλλους… δυστυχώς τα πολλά λιθαράκια που έχουμε πάρει όλοι μας, από εδώ και από εκεί… το μεγαλύτερο μέρος από όλα αυτά τα δημόσια πρόσωπα που τα παραθέτουν για να τα μοιραστούν, δεν τα έχουν κάνει κτήμα τους γιατί δεν είναι δικά τους… το μεγαλύτερο μέρος από τα λιθαράκια είναι κτήμα άλλων άγνωστων ερευνητών, όπου κάποια δημόσια πρόσωπα αλλά επιτήδειοι, που ήθελαν θέση στο τωρινό σύστημα αξιών και σε οποιοδήποτε χώρο, τα εμφανίζουν και τα παραθέτουν ως δικά τους!! Αν όμως κάποιος είναι του θέματος και τους ρωτήσει κάποια ειδικότερα πράγματα για το «λιθαράκι» που έχουν δώσει, τότε οι επιτήδειοι αποφεύγουν γιατί δεν γνωρίζουν να απαντήσουν! Η νεότερη Ελλάδα πατάει σε 2 πόδια, το ένα βρίσκεται στην αρχαία Ελλάδα, και το άλλο στο Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος. Ανάμεσα σε αυτά τα δυο στήθηκε μια «Κόκκινη Ορχήστρα». Ο λόγος που όλοι αυτοί οι ερευνητές, συγγραφείς κ.λ.π. έχουν σχεδόν εξαφανιστεί οφείλεται στην βαρυτική. Γιατί η φρικτή πραγματικότητα έχει αβάστακτο βάρος για ουσιαστικά ανούσιες κουβέντες… όταν για παράδειγμα ο επώνυμος Αν. Κεραμυδάς έκδιδε βιβλίο με τον τίτλο «2011 ο Θρίαμβος των Ε»… και όταν ήρθε το 2011 μας βρήκε αγκαλιά με το 1ο μνημόνιο και χωρίς κανένα μέλλον στην χώρα των Ελλήνων… τότε είχε έρθει η ώρα ώστε η βαρυτική της συλλογικής πραγματικότητας να κυριαρχήσει στον χώρο! Έτσι το κενό στον χώρο της παραφιλολογίας (που είχε κάποια σοβαρά πατήματα για να στηριχθεί), που άφησαν όλοι οι άνωθεν και άλλοι σαν και αυτούς λόγο της οικτρής συλλογικής πραγματικότητας, πήραν οι παραορθόδοξες εσχατολογικές προρρήσεις, ερμηνείες κ.λ.π. των νεότερων προφητών και «προφητειών» της ορθοδοξίας… και μπορεί να έφυγε ο Κεραμυδάς, με τον θρίαμβο των Ε, αλλά ήρθε ο Βαρδάκας με τον θρίαμβο του Παίσιου… και στην άρον – άρον πολιτική του αγιοποίηση (του Παίσιου) από το Φανάρι του Βαρθολομαίου! Όπως άλλοτε η Ομάδα Ε κ.λ.π., έτσι και τώρα κάποιοι άλλοι έχουν αναλάβει την σκυτάλη νουθετήσεως, επεξηγήσεως και τελικής διάσωσης μας, μα φυσικά από τους προαιώνιους εχθρούς μας… μέσω των νεότερων προφητειών που σε αρκετές περιπτώσεις η μια προφητεία αναιρεί την άλλη, δίνοντας η κάθε μια, μια διαφορετική πραγματικότητα για το ίδιο ζήτημα… και έτσι θεωρούν σίγουρα κάποια γεγονότα! Όποιος δεν συμφωνεί με όλα αυτά, η μέρος αυτών χαρακτηρίζεται από τις μάζες των αποβλακωμένων με διάφορους χαρακτηρισμούς. Όπως και να έχει η βαρυτική και σε αυτό το φαινόμενο θα κάνει την διαφορά πάντα μέσα από την συλλογική μας πραγματικότητα… και όπως αναιρέθηκαν και εξαφανίστηκαν κάποιοι άλλοι επώνυμοι… έτσι θα εξαφανιστούν και θα αναιρεθούν όλοι αυτοί. Αυτά.

 3. ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ says:

  ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΕΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ»ΦΑ-Ι» ΜΟΥ Ο ΕΝΤΟΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΓΕΙΕΣ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΙ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ.ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΞΕΡΕΙΣ,ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ,ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΤΙ ΕΝΟΩ…ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ.ΕΧΩ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΩ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΗΛΑΙΑ,ΠΕΝΤΕΛΗ,ΔΕΛΦΟΥΣ,ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ,ΚΤΛ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.ΚΤΛ…ΚΤΛ…ΚΤΛ.ΟΠΟΤΕ Η ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ,Η ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,Η ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Α Η’ Β ΛΟΓΟ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕΣ.ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ.ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΛΑΠΙΠΙΔΗ,ΕΙΤΕ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ,ΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,Η’ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ,ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ,ΜΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ,ΜΕ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΟΥΜΕ.ΩΣ ΕΔΩ.ΜΗ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΠΑΡΛΑΠΙΠΙΔΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ.ΛΕΓΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΖΕΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΦΕΡΤΑ.ΤΙ ΦΟΒΟΝΤΕ;ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ;ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΑΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ.ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΝ ΖΩΗ.,ΤΙ ΤΩΡΑ…ΤΙ ΜΕΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ.Η ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΜΕ,Η ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΉΘΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΓΚΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ….,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ MIND CONTROL.ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ…,ΤΟ ΠΑΡΛΑΠΙΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ.

  • alkiviadis says:

   κοίτα..όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει..!Και μην προσβληθείς με αυτό που γράφω γιατί και εγώ υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζω! 1ον) Αν περιμένεις να πάρεις άδεια για έρευνα άστο για μια άλλη ζωή! 2ον) Το δεν κοστίζει μια έρευνα είναι για τους ερασιτέχνες του είδους!Και μπορώ να σου το αναλύσω κάποια άλλη στιγμή..για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι στο κομμάτι της έρευνας που ασχολούμαι!3ον)Σε ότι αφορά τις δικές μου έρευνες μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος καλά..!Το περιστατικό με τον Κασταμονίτη το θεωρώ παιδικό μπροστά σε αυτά που έχω καταγράψει!Σίγουρα δεν γνωρίζεις ότι ήμουν ο πρώτος που έκανε έρευνα στο Ξενία και μάλιστα με τα σημαντικότερα ευρήματα μέχρι σήμερα.Για του λόγου το αληθές μπορείς να μπεις στο κανάλι μου στο YOUTUBE και να τσεκάρεις..και τελευταίο αδερφέ δεν πιστεύω σε κανένα mind control.
   https://www.youtube.com/channel/UCJFw5biybrbKn6U3goNX0Cg

   • ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ says:

    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΝD CONTROL ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΟΛΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ,ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΤΑ.ΜΙΝD CONTROL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ.MIND CONTROL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΜΑΛΟΥ ΩΣ ΟΜΑΛΟ Κ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ;MIND CONTROL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ;ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΟΔΑ;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ…ΝΑΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ MIND CONTROL;ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΓΚΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ;ΓΙΑΜΕΝΑ,ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ MIND CONTROL ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

 4. ΡΟΜΦΑΙΟΦΟΡΟΣ says:

  ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΑΧΕΣ ΠΡΩΤΟΠΡΟΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΕΝΟΕΙΤΕ.ΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΧΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ.ΘΕΛΗΣΗ,ΑΓΑΠΗ,ΗΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΚΑΙ «ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΤΕ.ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ;ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΕΝΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ;ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΜΩΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΝΤΑΣ ΑΔΕΙΑ,ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ; 😉 ΜΕ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΚΑΣΕΙΣ…ΤΟΥ ΣΤΙΛ…ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑΜΑΦΗΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ.ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *