ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Πειραιάς: Νεκρός 36χρονος σε κρουαζιερόπλοιο – Βρέθηκε απαγχονισμένος στην καμπίνα του

· Κατοχικά Νέα

Απαγχονισμένος εντοπίστηκε ένας άνδρας στην καμπίνας του, σε κρουαζιερόπλοιο σημαίας Μπαχάμες, το οποίο ελλιμενιζόταν στον σταθμό επιβατών εξωτερικού λιμένα Πειραιά.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 36χρονο αλλοδαπό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη, για την ύπαρξη απαγχονισμένου άνδρα, εντός της καμπίνας του, σε κρουαζιερόπλοιο σημαίας Μπαχάμες, το οποίο ελλιμενιζόταν στον σταθμό επιβατών εξωτερικού λιμένα Πειραιά.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 36χρονο αλλοδαπό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

protothema.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Χέρια ανθρώπων σε ένδειξη υποστήριξης, ενδεικτική φωτογραφίαΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΚΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ: Εικονικές νοσηλείες και έξι πρόσωπα στον ανακριτή

Εγκατάσταση ασφάλειας, ενδεικτική φωτογραφία, όχι από την ένοπλη εισβολή στη ΛάρισαΕΛΛΑΔΑ

ΛΑΡΙΣΑ – ΕΝΟΠΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Δύο φύλακες όμηροι και πυροβολισμοί εναντίον τρίτου

Κτίριο σε αστικό περιβάλλον, φωτογραφία αρχείου, όχι το γραφείο του υπουργούΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ: Τι συνέβη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *