ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν το μεσημέρι ιχθυοκαλλιέργειες στην Ακτή Νηρέως

· Κατοχικά Νέα

Η πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιεργειών στην Ακτή Νηρέως στο δήμο Κύμης-Αλιβεριου, κατέστρεψε ολοσχερώς την επιχείρηση και χάρη στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας –κλιμάκιο Αλιβερίου και εθελοντών, δεν επεκτάθηκε.

Πρόκειται για τις πρώτες ιχθυοκαλλιέργειες που συναντά κάποιος στη διαδρομή από το  Αλιβέρι στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά δυνάμωσε γρήγορα γιατί στο χώρο βρίσκονταν εύφλεκτα υλικά όπως βενζίνη και φελιζολ.

Στο σημείο έσπευσαν το Λιμεναρχείο Αλιβερίου, η Πυροσβεστική και η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας “SAR312” , εθελοντές της οποίας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε υπάλληλο που εργαζόταν στις εγκαταστάσεις και είχε εγκαύματα στα χέρια.

Προανάκριση για τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς κάνει η Πυροσβεστική. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά στο χώρο υπήρχαν εργαζόμενοι της επιχείρησης. Πρόλαβαν να ξεφύγουν και έτσι δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός και δεν διατρέχει κίνδυνο για την υγεία του κανένας. Στο σημείο διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων για λίγη ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


eviakosmos
 

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία αρχείου πόλης, όχι από το περιστατικό στην ΚαβάλαΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: 28χρονος έπεσε από τέταρτο όροφο και εγκλωβίστηκε σε κάγκελα – Επέμβαση της Πυροσβεστικής

Ενδεικτική φωτογραφία καταστήματος εστίασης, όχι της Pizza FanΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

PIZZA FAN: 9 συλλήψεις και έρευνα για μη απόδοση ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ – Τι εξετάζουν οι αρχές

Φωτογραφία αρχείου ηλεκτρικού δικτύου, όχι του Great Sea InterconnectorΔΙΕΘΝΗ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ: Το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου, το τουρκολιβυκό μνημόνιο και η στάση της Γερμανίας

Μία απάντηση στο “Παρανάλωμα του πυρός έγιναν το μεσημέρι ιχθυοκαλλιέργειες στην Ακτή Νηρέως”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *