in

Ιησούς Χριστός: «Είχατε την Γνώση και την Κλειδώσατε». Ως πότε θα κρύβεται η Αλήθεια;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τα ιερατεία ανέκαθεν, εξαπατούσαν τους ανθρώπους, οδηγώντας τους μακριά από το φως της αλήθειας.

Ο Χριστός είπε απευθυνόμενος στους ιερείς του Γιαχβέ (Φαρισαίους-νομοδιδάσκαλους)

Κατά Λουκάν 11:52 οὐαὶ ὑμῖν τοῖς νομικοῖς ὅτι ἤρατε τὴν κλεῖδα τῆς γνώσεως αὐτοὶ οὐκ εἰσήλθετε, καὶ τοὺς εἰσερχομένους ἐκωλύσατε.

μτφ : Αλλοίμονο εις εσάς τους νομικούς, διότι αφαιρέσατε από τους ανθρώπους το κλειδί της γνώσεως, εσείς δεν μπήκατε και εκείνους που ήθελαν να μπουν τους εμποδίσατε.

Εδώ έχουμε λόγια του Χριστού, με τα οποία δυστυχώς, κανείς δεν ασχολείται. Ο Χριστός κατηγορεί τους νομοδιδασκάλους των Εβραίων ότι είχαν γνώση την οποία έθαψαν, εμποδίζοντας έτσι τους ανθρώπους να μπουν, σε αυτό που λέμε βασιλεία των ουρανών, που είναι ο πραγματικός φωτεινός κόσμος, η αληθινή ζωή, των απείρων φωτεινών συμπάντων (ουρανών).

Ποια γνώση είχαν και έθαψαν; Τι ήξεραν και δεν το έλεγαν;

Οι Εβραίοι νομοδιδάσκαλοι δεν ήταν άσχετοι. Είχαν πράγματι αρκετές γνώσεις, αφού ήξεραν ποιος είναι ο Γιαχβέ της Τορά, του νόμου, της πεντατεύχου. Ήξεραν ότι είναι ο Σατανάς, ο Γιαλνταμπαώθ, ο γιος του χάους και δεν μιλούσαν, αντιθέτως τον υμνούσαν, λέγοντας ψέματα στον κόσμο ότι είναι ο Δημιουργός Πατέρας Θεός. Ο Σολομώντας μάλιστα, είχε μια τεράστια βιβλιοθήκη, που μεταξύ των άλλων, περιείχε γνώσεις ελέγχου του ψεύτικου κόσμου (MATRIX) στον οποίο ζούμε, καθώς και γνώσεις επικλήσεων των κοσμοκρατόρων-αρχόντων και κατασκευαστών του κόσμου αυτού, των δαιμόνων, με σκοπό να τον υπηρετούν και να του κάνουν διάφορα θελήματα. Αυτή είναι η λεγόμενη σολομωνική που χρησιμοποιούν σήμερα οι Σατανιστές.

Ο Χριστός πήγε στο άντρο του Γιαχβέ Σαμαέλ Σατανά, εκεί που υπήρχε ο δικός του λαός, οι Εβραίοι που τον λάτρευαν, υπό την καθοδήγηση των νομοδιδασκάλων των ιερατείων τους, οι οποίοι τους κρατούσαν μέσα στην πλάνη, να λατρεύουν τον Σατανά, λέγοντάς τους ότι είναι ο Θεός.

Δεν πήγε ο Χριστός εκεί, όπως απόλυτα εσφαλμένα έχει επικρατήσει λόγω των ιερατείων, δήθεν επειδή ήταν οι Εβραίοι ο εκλεκτός λαός Του, αφού, όπως έχει αποδειχθεί ιστορικά, οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί μίλησαν πρώτοι για τον ένα Τριαδικό Θεό και περίμεναν τον ερχομό του Υιού του Θεού. Οι Εβραίοι ήταν και είναι ο εκλεκτός λαός του Γιαχβέ, του Σατανά, και ουδέποτε γνώριζαν τον Τριαδικό Δημιουργό. Ήξεραν και ξέρουν τον Γιαχβέ Σατανά και είναι εμποτισμένοι με τη νοοτροπία του, η οποία είναι άκρως αντίθετη απ’ αυτή του Χριστού και εννοείται και του Ουράνιου Πατέρα Του.

Εκεί λοιπόν, στη φωλιά του φιδιού, στο άντρο του σκότους και όχι κάπου που ήξερε ότι θα τον δεχτούν, πήγε ο Χριστός, και κατάργησε τον νόμο και την εξουσία του Γιαχβέ και έκανε γνωστό τον αληθινό Θεό Πατέρα, από τον οποίο όπως ο ίδιος μας είπε, απεστάλη. Έφερε φως στους ανθρώπους που Τον χρειάζονταν περισσότερο απ΄όλους πάνω στη Γη, αφού ήταν τυφλωμένοι από τον Γιαχβέ και δηλητηριασμένοι από τη νοοτροπία του. Οι Εβραίοι νομοδιδάσκαλοι πήραν εντολή από το αφεντικό τους, τον Γιαχβέ, να Τον σκοτώσουν και πράγματι Τον σκότωσαν, ως αποστάτη κατά του νόμου του Γιαχβέ, του λεγόμενου μωσαϊκού νόμου.

Ο Χριστός οδηγούσε τους ανθρώπους στην αναζήτηση, στην έρευνα των γραφών, όλων των γραφών, αφού τότε δεν υπήρχε αυτό που η εκκλησία ονόμασε τον 4ο μ.Χ αιώνα «Αγία Γραφή». Υπήρχαν αντίθετα, πολλές αρχαίες γραφές που τις έκρυβαν τα ιερατεία, ώστε να μην μάθουν οι άνθρωποι την Αλήθεια. Έλεγε όποιος ζητάει παίρνει και όποιος ψάχνει βρίσκει.

Μετά την αποχώρηση του Χριστού και με την διδασκαλία των Αποστόλων, άρχισαν να δημιουργούνται οι πρώτες πρωτο-χριστιανικές κοινότητες. Σιγά σιγά φτιάχτηκε η πρώτο-χριστιανική Εκκλησία, που αποτελούσε απλή ομάδα ανθρώπων με πνευματικό αρχηγό τους τον Χριστό. Δεν είχε δηλαδή οργανωμένο θρησκευτικό χαρακτήρα, αφού ο Χριστιανισμός ήταν παράνομος και ποτέ δεν ήταν θρησκεία, αλλά τρόπος ζωής, νοοτροπία, βασισμένη στην αλήθεια του Χριστού. Οι πρώτοι χριστιανοί, δέχονταν και αγαπούσαν τα αρχαία ελληνικά κείμενα, αφού στην ουσία έλεγαν τα ίδια με τον Χριστό και τα μελετούσαν παράλληλα με τις διδαχές του Χριστού, που εννοείται τότε δεν περιοριζόταν σε 4 παραποιημένα ευαγγέλια.

Από τον 2ο μ.Χ. αιώνα άρχισαν τα πράγματα να αλλάζουν. Οι δυνάμεις που υπηρετούν το σκότος, πολέμησαν και μέχρι περίπου τον 4ο μ.Χ. αιώνα, κατάφεραν και κατέλαβαν την Εκκλησία του Χριστού εκ των έσω. Σκότωσαν παρασκηνιακά, όσους εκ των πραγματικών Χριστιανών μπόρεσαν, ενώ άλλοι ιεράρχες δέχτηκαν να πουλήσουν το Χριστό με αντάλλαγμα τη ζωή τους, χρήμα, καρέκλα και εξουσία, στην νέα επίσημη και νόμιμη πλέον εκκλησία, αυτή των υπηρετών του σκότους.

Αυτή η νέα εκκλησία εξαφάνισε κάθε αρχαίοελληνικό κείμενο γνώσης, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των πραγματικών λόγων του Χριστού. Αφαίρεσε το κλειδί της γνώσης από τους ανθρώπους, τους οποίους μάντρωσε μέσα σε μία εβραϊκού τύπου υλιστική θρησκεία, σε ένα μαγαζί συγκαλυμμένης λατρείας του Γιαχβέ Σατανά και της υλιστικής νοοτροπίας του. Αυτό το μαγαζί (θρησκεία) ονομάστηκε Εβραιοχριστιανισμός ή αλλιώς Ορθοδοξία, έγινε η επίσημη θρησκεία του Ρωμαϊκού κράτους και σήμανε το τέλος κάθε ελεύθερης ανυπότακτης ελληνικής και πραγματικά χριστιανικής σκέψης και γνώσης, και τον ερχομό του πνευματικού μεσαίωνα.

Αυτή η νέα εκκλησία, που μόνο κατ’ όνομα ήταν «Χριστιανική», όρισε ως ιερά, πράγματα αντίθετα των διδασκαλιών του Χριστού, βασισμένα σε παραποιημένα και εκ του μηδενός γραμμένα από αυτήν κείμενα που ονόμασε «Αγία Γραφή», φτάνοντας στο σημείο να λέει πως ο Ιησούς Χριστός είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Γιαχβέ Σατανά.

Ανέκαθεν βλέπετε, τα ιερατεία, εμπόδιζαν και συνεχίσουν να εμποδίζουν τους ανθρώπους από το να μάθουν την απλή αλήθεια, το ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και πρέπει να επιστρέψουμε στον πραγματικό κόσμο, στην αληθινή ζωή, με το να ζούμε όπως μας είπε ο Χριστός, ως περαστικοί από τον κόσμο αυτό, βοηθώντας και προσφέροντας στους γύρω μας, ξε-αγχώνοντάς τους όταν και όπως μπορούμε, από τα προβλήματα που δίνει ο ψεύτικος αυτός κόσμος.

Ανέκαθεν τα ιερατεία έκρυβαν και έθαβαν την γνώση. Μάντρωναν τους ανθρώπους σε υλιστικές τυπολατρικές δεισιδαιμονικές θρησκείες και σε ανύπαρκτες ιδεολογίες και έβγαζαν ταυτόχρονα πλανεμένους, αιρετικούς (εδώ γελάμε) αλλά και σκότωναν μέχρι τα τέλη του μεσαίωνα, όσους ήξεραν τι πράγματι συμβαίνει, είχαν τη Γνώση της Αλήθειας και ήθελαν να την μεταδώσουν κιόλας. Δυστυχώς, ανέκαθεν η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων ακολουθούσε και συνεχίζει να ακολουθεί πιστά τα λόγια των ιερατείων, ως υπάκουα άβουλα πρόβατα, μη γνωρίζοντας ή μη θέλοντας να δεχτούν ότι τους οδηγούν κατευθείαν στη σφαγή.

Από αυτή την προβατίλα και την ηλιθιότητα ήρθε να μας ελευθερώσει ο Χριστός, δείχνοντάς μας το πνευματικό μονοπάτι που οδηγεί στην Ελευθερία, έξω από τον κόσμο του Γιαχβέ.

Γνώσεσθε την Αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς

To άρθρο περιείχε στοιχεία από ραδιοφωνική εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου.

EΛ Ηunter 888 http://www.el.gr/thriskia/orthodox/138-orthodox/76335-ihsoys-christos-eichate-thn-gnwsh-kai-thn-kleidwsate-ws-pote-tha-krybetai-h-alhtheia

diadrastika.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. το οτι μιλησε ο ΧΡΙΣΤΟΣ για τον ΑΒΡΑΑΜ που τον θεωρούσε ως πατέρα-πρόγονο των Εβραίων δεν σας εξηγεί την ΣΥΝΟΧΗ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΠΑΛΑΙΑΣ – ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ???Ειναι μεγάλη βλασφημία το να λέμε οτι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ καθως η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ εχει τους λόγους του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ και επίσης ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ που ελαβαν ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ αλλα περιέχει και την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ την οποία πιστεύουν οι Εβραίοι..

  • ο λιακοπουλος ειναι εντεταλμένος πράκτορας ακομα και οτι θα βγαλει την καινή διαθηκη χωρις της αλλοίωσης των Εβραίων λεει, οποιος πιστεύει σε αυτες της βλακείες για τον Θεό της παλεας διαθηκης δεν θα σωθεί γιατι υβρίζει το αγιο πνευμα που αυτο φώτισε τους αποστόλους και εγραψαν την καινη διαθήκη και ολους τους αγιους που πιστεύαν στην παλαιά διαθήκη, αλλα τωρα που ηρθε ο λιακοπουλος να φερει της φώτιση απο τον μασονο david icke μονο που εκείνος ειναι ακομα χειρότερα δεν κατηγορεί μονο τον γιαχβε αλλα και τον Χριστό οτι ο σατανας

 2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

  ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ

  ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ .

  ΤΟ ΣΑΘΡΟ ”ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ” ΤΟΥ

  ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ :

  Από τον 2ο μ.Χ. αιώνα άρχισαν τα πράγματα να αλλάζουν. Οι δυνάμεις που υπηρετούν το σκότος, πολέμησαν και μέχρι περίπου τον 4ο μ.Χ. αιώνα, κατάφεραν και κατέλαβαν την Εκκλησία του Χριστού εκ των έσω.

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΕΛΩΝΑΝΘΡΩΠΟΙ

  ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ 200 ΜΕ 250 ΧΡΟΝΙΑ

  ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!

   • ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΕΙΜ Η ΕΛΟΧΕΙΜ Η Η

    ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 7 ΝΑΝΟΥΣ?

    ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.

    ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ.

    ” ΕΨΑΞΑΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”

    ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

    • ΟΤΑΝ ΑΔΑΗ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΙΛΟ,Η ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
     ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
     ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑ?
     ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ?
     ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΟΓΙΚΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ.
     ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
     ΟΥΔΕΙΣ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΛΟΓΟ,ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
     ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ.
     ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
     ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!
     ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΥ,ΟΣΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ!!!
     ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ,ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΘΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ.
     ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΕΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΟΙΔΩΡΩ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
     ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΝΑ ΕΡΕΥΝΩ.
     ΤΕΛΟΣ.

     • συμφωνω με ολα οσα εχεις πει κατα καιρους και θελω να προσθεσω και τα παρακατω….βλεπουμε στο παραπανω κειμενο αλλα και στο σχολιασμο που ακολουθησε απο τους φιλους, πως μπερδευεται το ψεμμα με την αληθεια, αλλοτε απο προθεση (περιπτωση λιακοπουλου)- και αλλοτε απο πληθωρα πληροφοριων, που ειτε αντιφασκουν, ειτε ειναι πολυσυνθετες και δειχνουν αντιφατικες διχως να ειναι. ας τα παρουμε ενα ενα ομως. για αρχη ολη η πληροφορια που δινει ο λιακο στο παραπανω αρθρο (ο οποιος ειναι συστημικος και βαλτος απο σκοτεινα κεντρα) ειναι αληθης με εξαιρεση την τελευταια φραση που ειναι ακραια προπαγανδα. η ορθοδοξια δεν ειναι ομοια στην ουσια της με τον εβραιοχριστιανισμο. παρολο που αυτος ηταν ο στοχος τους, τον πετυχαν μονο εν μερει και οχι επι της ουσιας. κατα τα αλλα ολο οσα αναφερει ο πρακτορισκος λιακο ειναι αληθη. εγινε αυτη η σκοπιμη αναμειξη για τους λογους που αναφερει. η κύρια αιτια που εγιναν ηταν να χαθει η ουσια και το αληθινο Πνευμα της διδασκαλιας του Ιησου Χριστου απο τους πρωτοχριστιανους. πραγμα που συνεβη . τα μυστηρια που αφησε ο Χριστος ηταν 24. απο αυτα στη συγχρονη εκκλησια του απεμειναν μονο τα 7. τα υπολοιπα τα εξαφανισαν με συνοδους και λοιπες ανομες πρακτικες. Αυτό ηταν το κυριο πληγμα που δεχτηκε η αληθινη εκκλησια και όχι τοσο η παραποιηση των γραφων. Λογω του ότι τα κειμενα ηταν δομημενα με μαθηματικη γλωσσα (ελληνικη αριθμοσοφια) ακομα και μετα την κοπτοραπτικη που τους εγινε διατηρησαν την δομη της αληθειας τους. Ώστε οσοι τα μελετουν με την καταλληλη προθεση να ξεκλειδωνουν ακομα και αυτά που δεν φαινονται. ας μην εξετασουμε τα περι παλαιας διαθηκης ειναι πολυπλοκο. η παλαια εχει εντος της κειμενα που ειναι θεοπνευστα και αλλα που ειναι εμβολιμα απο τον ψευτοθεο. δεν ειναι της παρουσης ομως άλλα μας καινε τωρα.. ας την μελετησει ο καθενας και ας βγαλει τα δικα του διανοητικα αλλα και ψυχικα συμπερασματα. σιγουρα θα βρει οφελος πνευματικο απο πολλα κειμενα της. οχι από ολα. προσπαθησαν λοιπον να φτιαξουν ενα Ιησου κομμενο και ραμμενο στα μετρα τους προκειμενου να ανακοψουν την ορμητικη δυναμη της πρωτης κοινωνιας χριστιανων που στο πνευματικο πεδιο ηταν πρωτοφανης, αλλα κυριως να κλεψουν την «ουσια του»- και αφου την διαστρεβλωσουν να τραφουν ενεργειακα από τους εμψυχους που θα ενιωθαν ελξη στα ψηγματα αληθειας που θα εμεναν μετα την διεστρεβλωση. Τα ευαγγελια που δεν περασαν από την «ιερα εξεταση» των συνόδων, τα λεγομενα γνωστικα, που αποκηρυξαν, δεν είναι πλαστα στο συνολο τους. Είναι θεοπνευστα. Αναμεσα τους δημιουργησαν και πλαστα σε μεταγενεστερο χρονο, που γραφησαν με την προθεση να αποδομησουν τα αληθινα. Σοκαρεστε αρκετοι, από αυτό το νιωθω, αλλα αυτή είναι η αληθεια. Σε πιο πανω σχολιο ο φιλος «τη ρωμιοσυνη μη την κλαις» κανει μια εκτενη ιστορικη αναφορα, στο περιεχομενο των γνωστικων ευαγγελιων αλλα και στην επικαλουμενη αιρεση των γνωστικων. Οι κοσμικοι δουλοι, εκπροσωποι της εγκοσμιας λατρειας, δεν τα κατεστρεψαν . λειτουργησαν με το σκεπτικο ότι τελειοτερη κρυψωνα για το μεγαλυτερο μυστικο είναι να το εχεις εμφανες, μπροστα στα ματια αυτου, από τον οποιο το κρυβεις ! Δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια όμως. Όχι για ολους- και ισως όχι για τωρα. Οι λεπτομερειες δηλ, του πως εξεπεσε ο κοσμος και η υπαρξη μιας οντοτητας, που λειτουργει ως θεος-δυναστης εντος του υλικου συμπαντος, ακομα και αν είναι αληθης, δεν είναι σωτηριολογικου χαρακτηρα. η σωτηρια της ψυχης δηλ δεν εξαρταται αμεσα από την κατανοηση αυτου του συνταρακτικου κατά τα αλλα γεγονοτος…οι πρωτοι γνωστικοι -των πρωτων δυο αιωνων -ηταν σαν τους πρωτους χριστιανους στην καθαροτητα της λατρειας τους και στην κοινωνια τους. Δυστυχως όμως πολεμηθηκαν εκ των εσω και πραγματι κατεληξαν σε αιρετικες πρακτικες και δογματα. Ειχαν όμως τον ρολο τους και την συνεισφορα τους, καθως διατηρησαν μυστικα, εντος των κλειστων ασκητικων κοινωνιων τους, τα εξαφανισμενα μυστηρια του Χριστου που η εγκοσμια εκκλησια ειχε απορριψει. Υπαρχουν ανθρωποι στη Συρια σημερα, που γνωριζουν περι αυτων των μυστηριων, ελαχιστοτατοι…και υποφερουν για ολους μας αυτή τη στιγμη. Ας επιστρεψουμε όμως στον λιακοπουλο για να δουμε λιγακι τον ρολο του. Ο τυπος αυτος είναι ο ορισμος της κουτοπονηριας με την οποια δουλευει το δαιμονικο συνεχες ώστε να παραπλανησει εάν είναι δυνατον, ακομα και τους εκλεκτους. (οσους εχουν πνευματικη διψα και κλιση ουρανια). Κινειται ορμωμενος από τις αδελφοτητες τις οποιες καταγγελει και φτιαχνει ένα «Εκρηκτικο Μειγμα» που δεν είναι άλλο από το μπερδεμα ανατριχιαστικης αληθειας με ψευδος που αγγιζει την Υβρις. Σκοπος του (και της αδελφοτητας που υπηρετει) είναι με ολη αυτή την ψυχικη ενεργεια που συσωρευεται, με οσους τον ακουνε εστω και για πλακα, οσους τον διαβαζουν και μελετουν τις «αποκαλυψεις του», να φορτισει ένα δυνατο συλλογικο εγρηγορος, αυτό του «Πολεμαρχου του Θεου» που όμως θα ελεγχουν ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ… βλεπετε ανησυχουν πολύ για το τι σκεφτεται ο ελλην ορθοδοξος και θελουν να στρεψουν την προσοχη του σε συγκεκριμενες ατραπους. Και τωρα ας περασουμε στην ουσια . δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευλογια, δυναμη και τυχη σε ολο το υλικο συμπαν, από το να εισαι γεννημενος, σε αυτη τη δεδομενη στιγμη Έλληνας και Ορθόδοξος. Αυτό είναι το πραγματικο εκρηκτιμο μειγμα… με ότι αυτό συνεπαγεται για οσους καταλαβαινουν. Η ορθοδοξια εκπορευεται από την ψυχη αυτου που προσεγγιζει τον Χριστο και αυτή είναι ακομα η Δυναμη που υπαρχει στον «χωρο» ψυχης – ελλαδος. Αυτήν πολεμουν λυσσαλεα με μνημονια, λαθρο-επικοισμο , και κατά μετωπο επιθεση στην ορθοδοξη παραδοση και παρακαταθηκη. Εχουν αμολησει όλα τα σκυλια τους. Μασονους, σεχτες, δηθεν αφυπνιστες παιζουν όλα τα χαρτια τους, εδώ σε εσας. Θαρσειτε λοιπον. Παρτε θαρρος. Δεν ειστε μυρμηγκακια όπως συχνα σας επεβαλλαν να νιωθετε. Ειστε Έλληνες Ορθόδοξοι και ειστε η μονη δυναμη και ελπιδα για την ανθρωποτητα. Σας παρακαλω εσεις οι ελαχιστοι…προσευχη, προσευχη, προσευχη, συχνη θεια κοινωνια. Εσεις οι ελαχιστοι , οι μονοι… ακουγεστε. ______________________ σε οποιον εχει ωτα ακουειν. Θαρσειται…

     • Δηαδή, για να καταλάβουμε, το πρόβλημα ήταν η Ορθόδοξη Εκκλησία η οποία κατέστρεψε και εξαφάνισε την πρωτοχριστιανική κοινωνία; Μπορείς να μας πεις αγαπητέ ποια ήταν η πρωτοχριστιανική κοινωνία; Ποιες οι δομές της, το δόγμα της, οι λειτουγρικές εργασίες της, καθώς και η μυστηριακή ζωή της με τα 24 μυστήρια που αναφέρεις; Πες μας, ποιοι ήταν οι εκπρόσωποι της πρωτοχριστιανικής κοινωνίας; Διευκρίνησέ μας σε παρακαλώ, πως οι Οικουμενικές συνόδοι αλλοίωσαν το χριστιανικό πνεύμα; Δηλαδή, πως ακριβώς επέβαλαν και διαστρέβλωσαν την αλήθεία; Περιμένω επιχειρήματα κι όχι θεωρίες.

     • Και κάτι άλλο. Πως οι”αλήθειες” αυτές, όπως λες, θα εμπόδιζαν την επίσησμη εκκλησία να ασκήσει την εξουσία αυτή που ασκεί, υποτίθεται, μέχρι σήμερα; Τι ήταν αυτό δηλαδή, που αν το αποδεχόταν τότε η εκκλησία, δεν θα μπορούσε να ασκήσει την εξουσία της και έπρεπε να το καταστρέψει και να το εξαφανίσει;

 3. Ματθ.21,5 ειπατε τη θυγατρι Σιων,ιδου ο βασιλευς σου ερχεται σοι πραυς και επιβεβηκως επι ονον και πωλον υιον υποζηγιου.____21,12…Και εισηλθεν ο Ιησους στον ναον του Θεου και εξεδιωξε απο τας αυλας του ιερου τους πωλουντας και αγοραζοντας,ανετρεψε τα τραπεζια των αργυραμοιβων και τα καθισματα αυτων που πωλουσαν περιστερια προς θυσιαν και λεγει εις αυτους.΄΄ειναι γραμμενο (στην Αγ.Γραφη) ο οικος μου θα ονομαστει οικος προσευχης.αλλα εσεις τον εκαματε -με την αισχροκερδεια και την απληστια σας – σπηλαιο ληστων΄΄.____21,15….Οταν δε οι αρχιερεις και οι γραμματεις ειδαν τα θαυμαστα εργα που εκανε ο Ιησους και ηκουσαν τα παιδια στον ναο να κραζουν και να λεγουν ΄΄δοξα και τιμη στον απογονο του Δαυιδ΄΄,ηγανακτησαν και ειπαν εις αυτον.΄΄ακουεις τι λεγουν αυτα τα παιδια;΄΄.Ο δε Ιησους τους ειπε ΄΄ναι ακουω.αλλα διατι σεις ενοχλεισθε; Δεν εχετε,λοιπον,ποτε αναγνωσει εις την Γραφην,που προλεγει οτι απο το στομα των νηπιων και βρεφων,που θηλαζουν ακομη,συνεθεσες ω Θεε,δοξολογιαν;΄΄______21,42-43…Λεγει εις αυτους ο Ιησους.΄΄ουδεποτε λοιπον εδιαβασατε εις τας Γραφας.λιθον,τον οποιον απερριψαν ως ακαταλληλον οι κτισται,εγινε ακρογωνιαιος λιθος – εις την πνευματικη οικοδομη του Θεου,δηλ.εις την Εκκλησιαν – η οποια εγινε παρα του Θεου και ειναι αξιοθαυμαστη στους οφθαλμους μας;Δια τουτο σας λεγω,οτι θα αφαιρεθει απο σας η βασιλεια του Θεου και θα δοθη εις εθνος,που θα παραγη καρπους,δηλ.εργα αγαθα.Εκεινος δε,ο οποιος θα πεση εναντιον του ακρογωνιαιου αυτου λιθου,θα κατατσακισθη.Και εις οποιον πεση επανω ο βαρυς αυτος λιθος,θα τον καμη συντριμμια και σκονην΄΄.Και οταν ηκουσαν οι αρχιερεις και οι Φαρισαιοι τας παραβολας του,ενοησαν πλεον οτι δι’αυτους ομιλει.Και παρ’ολον οτι εζητουσαν να τον συλλαβουν,δεν ετολμησαν,επειδη εφοβηθησαν τον λαον,ο οποιος εσεβετο και ετιμουσε αυτον ως προφητην.____(ενα ελαχιστο δειγμα μεσα απο την Καινη Διαθηκη,που δειχνει οτι ο Ιησους ακολουθουσε πιστα τις Γραφες των Εβραιων,θεωρουσε τον ναο του Σολομωντα οικο του Θεου και τη Σιων,τη συναγωγη των Εβραιων, κορη του Θεου.Θα αφαιρεθει τους ειπε απο εσας η βασιλεια του Θεου,πραγμα που σημαινει,πως σε αυτους ειχε δοθει.Το λαθος των Εβραιων,οχι ολων γιατι υπηρχαν και πραγματικα πιστοι,ηταν οτι θεωρουσαν τους εαυτους τους ευσεβεις και παιδια του Θεου,ενω οι πραξεις τους ηταν αντιθετες και ηταν τοσο τυφλοι,νεκροι πνευματικα,ωστε δεν μετανοησαν οπως η πορνη,ο τελωνης,ο ληστης για να σωθουν)

  • Αυτα φιλε ειναι “προθετα” κεφαλαια που δεν υπηρχαν στους πρωτους χριστιανους! Διαβασε για τους γνωστικούς και τον Mαρκιωνα! Και σκεψου πως ειναι δυνατον ο δημιουργος να αλλαζει και απο εκδικητικος να γινετε θεος αγαπης? Αφου τοσο στην παλια διαθηκη ο γιαχβε λεει οτι δεν αλαζει, αλλα τοσο και στα Ευαγγελια ο Χριστος αναφερει καθαρα οτι ο Πατερας ειναι αγαπη!. Εχεις

   • Μα γι’αυτο ακριβως τους ειπε πως θα αφαιρεθει απο αυτους η βασιλεια του Θεου.Γιατι διαστρεβλωναν το λογο του Θεου και τον ερμηνευαν οπως τους συνεφερε.Γι’αυτο ακριβως ο Χριστος τους ειπε πως δεν γνωρισαν τον Πατερα του,οχι γιατι δεν τους φανερωθηκε.Για τον ιδιο λογο δεν αναγνωρισαν και τον Χριστο,γιατι εχουν φτιαξει δικες τους προδιαγραφες και τον θελουν κατα παραγγελια.

    • Και δεν ειναι προσθετα κεφαλαια,ετσι ακριβως παραδοθηκαν εξ αρχης απο τους Αποστολους.Απλως οι Γνωστικοι αφαιρουσαν η προσθεταν οτι ηθελαν για να ταιριαξουν ολες τις θρησκειες της εποχης,οπως κανουν τωρα οι Οικουμενιστες.Οσο για τον Μαρκιωνα,ο ιδιος ο πατερας του, που ηταν επισκοπος Σινωπης,τον εδιωξε απο την επισκοπη.Ο Μαρκιων εφτιαξε δικο του κανονα της Καινης Διαθηκης – αναγκαζοντας ετσι και την Ορθοδοξη Εκκλησια να απαντησει -δεχομενος μονο το ευαγγελιο του Λουκα απο το οποιο περιεκοψε οτι δεν συμφωνουσε με τις αποψεις του και 10 επιστολες του Απ.Παυλου.Τι πρεπει δηλ. να κανουμε.Θα κατηγορησουμε την Ορθοδοξη Εκκλησια οτι προσεθεσε αυτα που οι αλλοι αφαιρεσαν;Οπως εχουμε πει πολλες φορες εδω μεσα,κριτηριο για να μπει ενα κειμενο στον κανονα της Εκκλησιας μας,ηταν μονο να ειναι εργο Αποστολου.Μονο αυτα μπηκαν στον κανονα και κανενα για του οποιου τον συγγραφεα υπηρχαν αμφιβολιες.

     • 2 Περιπτωσεις υπαρχουν
      α) Οι γνωστικοι αφαιρεσαν απο τα Ευαγγελια καθετι που αφορουσε την παλια διαθηκη και οτι ο Χριστος ηταν εβραιος
      β) Οι κρονιοι προσθεσαν στα Ευαγγελια κοματια της παλαιας διαθηκης ωστε να καταφερουν να ελέγξουν τον εξαπλωμενο λογο-αληθεια του Χριστου.
      Εαν καθησεις και ψαξεις να βρεις την αληθεια θα δεις οτι ισχυει το (β)
      1) Η διαφορετικη περιγραφη του Ουρανιου Πατερα απο τον ιδιο τον Χριστο (θεος αγαπης) σε σχεση με τον γιαχβε της παλιας διαθηκης (θεος εκδικητικος)
      2) Εχετε σκεφτει το μεγαλο σφαλμα που κανετε να εξισωνετε τον Θεο αγαπης και δημιουργο της ψυχης μας με εναν εκδικητικο θεο? Και αυτα που λενε οι Κρονιοι οτι ταχα ητανε αλλες εποχες σκληρες κ.τ.λ.π και ετσι ητανε τοτε ο θεος τα βγαζουνε απο το βρομικο μυαλο τους γιατι δεν μπορουν να νιωσουν την απεραντη αγαπη που εχει Ουρανιος Πατερας. Και οι χριστιανοι που τους ακολουθειτε προτιματε τα λογια του γιαχβε κρονου απο τα λογια του Χριστου.
      3) θεωρείται πιο σωστο να αλλαζετε την φυση του Δημιουργου πιστευοντας οτι εναι και εκδικητικος γιατι ειναι “δικαιος” και διαταζει την σφαγη χιλιαδων Ελληνων αλλα και των δικων του! απο το να σκεφτείτε οτι καποιοι προσθεσαν εδαφια για να αλλαξουν την Αληθεια. Και μαλιστα οπως μας βεβαιωνει ο Χριστος στο βασιλειο του εξωαποδω?
      4) Οι προφητειες του γιαχβε δεν εκπληρωθηκαν στο προσωπο του Χριστου, Εφτιαξε τον ναο του Σολομωντα? Εφερε ειρηνη παντου? Για αυτο και οι εβραιοι δεν τον δεχτηκαν, τωρα εαν ξερετε εσεις καλυτερα την παλια διαθηκη απο τους εβραιους πηγαινετε να τους κανετε μαθημα….
      5) Οι γνωστικοι κυνηγηθηκαν και σκοτωθηκαν απο αυτους που αλλαξανε τα Ευαγγελια και προσθεσαν εδαφια της παλαιας. Πολυ “Χριστιανικο” εκ μερους τους…..

     • Τι θα πει Κρονιοι που αναμασατε συνεχεια.Οι Ολυμπιοι δηλ. ηταν καλυτεροι;Υπαρχουν ιστορικες αποδειξεις για την εποχη του Κρονου;Τι ηταν ο Κρονος;Ηταν ιστορικο προσωπο η μυθος;

     • Αγαπητέ ΚΑΠΟΙΟΣ, ένα πραγματάκι μόνο θα σου πω και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Αναφέρεις σε ένα σημείο το εξής: “4) Οι προφητειες του γιαχβε δεν εκπληρωθηκαν στο προσωπο του Χριστου, Εφτιαξε τον ναο του Σολομωντα?”……. Δηλαδή ο Χριστός όταν ήταν 12 ετών παιδί ποιον ναό επισκέφθηκε; Ή αργότερα όταν μπήκε στην Ιερουσαλήμ, σε ποιο ναό δίδασκε; Και εάν εννοείς τυχόν ανακατασκευή του ναού, τό’ πε και τό’ κάνε. Όπως ο ίδιος είχε πει, θα τον γκρεμίσει και σε τρεις μέρες θα τον ξαναχτίσει. Τον γκρέμισε με την σταύρωσή του και τον ξαναέχτισε με την ΕΝΔΟΞΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ….

    • Ενταξει ειναι ενας καλος συλλογισμος. Οτι αλλαξανε την Παλια διαθηκη και παρουσιασανε τον γιαχβε σαν κακο και εκδικητικο. Αρα πρεπει να αφαιρεθει απο την ορθοδοξη εκκλησια και την δοξολογια! Αλλα ξεχνας οτι ο Χριστος ειπε Ιωαννη 1.18 “Τον Θεόν κανείς ποτέ δεν έχει ίδει. Ο Υιός ο μονογενής, που υπάρχει προαιωνίως πάντοτε στον κόλπον του Πατρός, εκείνος εφανέρωσεν εις ημάς και κατέστησε γνωστόν τον Θεόν.” Αρα εφοσον ο Χριστος μας φανερωσε την φυση του ουρανιου πατερα μας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο γιαχβε της παλιας διαθηκης ποιος ειναι; Ειναι ο διαδικος (καλος (για αυτους που τον λατρευουν) και κακος) Κρονος. Ενα απο τα 7 ουρανια σωματα που “ελεγχουν την ανθρωποτητα και εχουν δημιουργησει τις θρησκειες. Δες στον πολο του Κρονου που σχηματιζεται το αστερι του δαυβιδ, η ιερη ημερα τους ειναι το Σαββατο που σημαινει ” Η ημερα του Κρονου”, τον κυβο που φορανε οι ραβινοι και συμβολιζει τον Κρονο και την φυλακη, Το οτι κοβουν το πετσακι τους σε ενθυμιση του κρονου που εκοψε τα γεννητικα οραγανα του ουρανου… ¨Και φυσικα “ο Μεγας αρχιτεκτων της υλης” που οι μασονοι λατρευουν, και εγκλωβιζουν την ψυχη τους σε αυτον, παιρνοντας ορκους δεσμους…

   • ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

    ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠ ΑΥΤΟ

 4. Κι αν τα χωρία που αναφέρεις στο κείμενό -στα οποία στηρίζεις τον συλλογισμό σου- είναι αλλοιωμένα; Θέλω να πω ότι αποδέχεσαι τον Θεάνθρωπο αλλά απορίπτεις την Ορθόδοξη εκκλησία και χάρην αυτής της απόρριψης, νομιμοποιείς τις αιρέσεις, καθώς είναι αιρέση κάθε δόγμα εκτός του ορθοδόξου. Σε μία εποχή πλήρους σύνγχησης και ψυχοπνευματικής αποσύνθεσης, υποκινείς τον μέσο πιστό ή εν δυνάμη πιστό, να απομακρυνθεί παντελώς απο αυτό που πρώτα από όλα κάνεις αποδεκτό, τον Θεάνθρωπο. Πραγματικά θα είχε ώφελος να καταθέσεις το δικό σου δόγμα ακόμα κι αν είναι αιρετικό, παρά να ωθείς στον μηδενισμό και την λατρεία του απείρου. Ακόμα καλύτερα να δήλωνες άθεος-δηλαδή χωρίς Γνώση Χριστού- τότε, θα μπορούσε κάποιος να δικαιολογίσει την τοποθέτησή σου. Τέλος, είναι φανερό ότι βρίσκεσαι μακρυά της Αλήθειας καθώς, θα έπρεπε διακριτά να σημειώνεις πως πρόκειται για: μία ταπηνή άποψη για την οποία φέρω την πλήρη ευθύνη. Τόσο για την ορθότητα όσο για την πιθανή βλάβη που θα προκαλέσεις σε ανθρώπους ευαίσθητους ακόμα πνευματικά. Πρόσεξε: γίνεσαι χειρότερος απο αυτούς που καταδεικνύεις, καθώς ακυρώνεις εύκολα τους πάντες χάρην της ατομικής σου κρίσης την οποία απο-Θεώνεις. Ποιός είσαι εν Χριστό αδελφέ; Ποιό ώφελος έχει η δημοσιοποίηση του κειμένου σου, το οποίο “νομιμοποιείς” εκμεταλευόμενος ένα τηλεοπτικό πρόσωπο; Ποιό το ώφελος εκτός της δημοσιοποίησης μίας πνευματικής φλυαρίας που φανερά σε φέρνει σε αδιέξοδο, συμπαρασύροντας όποιον βρείς μπροστά σου;

  • Αιρεση ειναι να ψαχνεις την αλήθεια; Ο Χριστος δεν ειπε “Θα γνωρίσετε την αλήθεια και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει;” Τι θεωρεις πιο πιθανο: ο θεος οτι ειναι εκδικητικος σε αντιθεση με αυτα που ειπε ο Χριστος ή οτι αλοιωσανε τα Eυαγγελια; Εχουμε πολλα στοιχεια που μαρτυπουνε κατι τετοιο… Ψαξε για Μαρκιωνα και τους γνωστικους…

   • Οι άλλοι αλλοιώνουν, εσύ όχι. Υπερηφάνεια και αλαζονεία. Άρα ο ορισμός του αιρετικού. Αιρετικός είναι και ο μισόκαλος. Απο υπερηφάνεια έπεσε, (διαιρέθηκε απο τον θεό).
    Ο άδικος και ο εγωιστής αντιλαμβάνεται και ερμηνεύει το Δίκαιο ως εκδίκηση ή τιμωρία.
    Οπότε όλοι οι γιατροί που συμβουλεύουν τους ασθενείς για το καλό της υγείας τους, είναι τιμωροί και εκδικητικοί, όταν έλθει η αρρώστια. Δεν φταίει ότι οι ασθενείς είτε δεν κατάλαβαν είτε παράκουσαν. Αν αφαιρέσεις ένα γιώτα ή μία κεραία είτε πλανάσαι είτε γίνεσαι αιρετικός. Στην αρχή δεν είσαι… μετά γίνεσαι, από υπερηφάνεια, αλαζονεία και εγωισμό.
    Για τον Κύριο Λιακόπουλο α) Προσπάθησε να γράψεις μόνο ένα βιβλίο ή ρώτα κάποιον γνώστη: πως μπορεί κάποιος να γράψει 116 βιβλία; Είναι 61 και έγραψε το πρώτο στα 19. Γράφει 2,76 βιβλία τον χρόνο. Β) Αποκλείει τον δημόσιο διάλογο, αναφέροντας πως δεσμεύεται από συμβόλαιο. Γ) το βιβλίο που αναφέρει τις αλλοιώσεις της Αγίας Γραφής θα έπρεπε να το διαθέτει δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή για να μας απαλλάξει από τους ψεύτες. Επί πληρωμή σωτηρία μόνον ο παπισμός, ο οποίος διαθέτει και το αλάθητο. «Ματθ. 10,8 Σας δίδω εξουσίαν να θεραπεύετε ασθενείς, να καθαρίζετε λεπρούς, να ανασταίνετε νεκρούς, να διώχνετε δαιμόνια. Προσέχετε, μη εμπορευθήτε ποτέ το χάρισμα αυτό• δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δώστε..» Αναφέρομαι στην Αγία Γραφή γιατί δεν αρνούμαι την θεοπνευστία της, οπότε μπορώ.
    Παράβλεψε τις τρείς μη λογικές σημειώσεις Α, Β και Γ και κατόπιν μπες στον σκοταδισμό που δεν έχει γυρισμό ονομάζοντάς τον αλήθεια. Αγαπητέ αδελφέ εύχομαι πνευματική υγεία.

    • Ασε τα αδελφε και τις δηθεν ευγενειες με τις οποιες μιλαγαν ανεκαθεν οι μεγαλοι “φωτισμενοι” που κατεστρεψαν οπως λεει το αρθρο τα παντα.

     οι άλλοι αλλοιώνουν, εσύ όχι. Υπερηφάνεια και αλαζονεία. Άρα ο ορισμός του αιρετικού. Αιρετικός είναι και ο μισόκαλος. Απο υπερηφάνεια έπεσε, (διαιρέθηκε απο τον θεό).

     Ο ορισμός του άσχετου ξέρεις ποιος ειναι ;
     Οι ορθοδοξοι βγαζουν τους παντες αιρετικους εκτος απ τους εαυτους τους, ασχέτως αν δέχονται ενα κάρο αλλοπρόσαλα πράγματα. Άβουλα ζωα, πρόβατα.

     Ο άδικος και ο εγωιστής αντιλαμβάνεται και ερμηνεύει το Δίκαιο ως εκδίκηση ή τιμωρία.

     Και εκείνος που είναι άσχετος διαβάζει την αλήθεια και επειδή είναι κολλημένος στο δόγμα του και το έχει θεοποιήσει, εθελοτυφλεί γιατί φοβάται μην παει…στην κόλαση.

     Οπότε όλοι οι γιατροί που συμβουλεύουν τους ασθενείς για το καλό της υγείας τους, είναι τιμωροί και εκδικητικοί, όταν έλθει η αρρώστια. Δεν φταίει ότι οι ασθενείς είτε δεν κατάλαβαν είτε παράκουσαν.

     Ασχετο παράδειγμα.

     Αν αφαιρέσεις ένα γιώτα ή μία κεραία είτε πλανάσαι είτε γίνεσαι αιρετικός. Στην αρχή δεν είσαι… μετά γίνεσαι, από υπερηφάνεια, αλαζονεία και εγωισμό.

     Αυτή η άποψη είναι η άποψη της Ορθοδοξίας. Μην πηγαίνεις να την επιβάλεις δήθεν ως σωστή. Χιλιάδες άνθρωποι διαφώνησαν με αυτή στο παρελθόν-΄οπως λεει το άρθρο- και τους σκοτώσαν όλους ως δηθεν αιρετικους. Βέβαια δεν μας λένε τι έλεγαν οι δηθεν Αιρετικοι, αφού τα βιβλία τους τα έκαψαν όλα. Γιατί τα έκαψαν ; Μήπως γιατί δεν έλεγαν ψέματα αλλά την αλήθεια ; Μήπως γιατί ήθελαν να κρύψουν κατι ; Σκέψου το.

     Για τον Κύριο Λιακόπουλο α) Προσπάθησε να γράψεις μόνο ένα βιβλίο ή ρώτα κάποιον γνώστη: πως μπορεί κάποιος να γράψει 116 βιβλία; Είναι 61 και έγραψε το πρώτο στα 19. Γράφει 2,76 βιβλία τον χρόνο.

     Αν δουλεύεις για την αλήθεια κι αυτό κάνεις και πολλά άλλα. Αυτά γίνονται με τη δύναμη του Χριστού.

     Β) Αποκλείει τον δημόσιο διάλογο, αναφέροντας πως δεσμεύεται από συμβόλαιο.

     Είσαι άσχετος και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ. Ο ίδιος δεκάδες φορές απο την δημοσια τηλεοπτική του εκπομπή έχει καλέσει οποιονδήποτε θεωρεί οτι διαφωνεί με όσα λέει και μπορεί να αποδείξει οτι εκείνος λέει ψέματα, στα βιβλία που βγάζει για τις παραποιήσεις της γραφής κτλ, να βγεί να κάνει δημόσιο διάλογο μαζί του, και αν αποδειχθεί οτι τα λέει λάθος ο Λιακό, έχοντας μονο το αρχαιο κειμενο μπροστα τους, τοτε θα κάψει ολα του τα βιβλια στο Σύνταγμα. Πιστεύεις οτι μπορείς να αποδείξεις οτι κάτι ειναι λαθος ; Καθηγητες πανεπιστημιου και θεολόγοι δεν μπόρεσαν να πουν τίποτα, μπορείς εσύ ; ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα : )

     Γ) το βιβλίο που αναφέρει τις αλλοιώσεις της Αγίας Γραφής θα έπρεπε να το διαθέτει δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή για να μας απαλλάξει από τους ψεύτες.

     Το βιβλίο το πουλάει στην τρομερή τιμή των 2 € μέσα στο πακετο. Εισαι συκοφάντης αλλά οχι καλός και έξυπνος συκοφάντης. Και ο Χριστός είχε ταμείο με τους μαθητές του για τις ανάγκες τους. Πως νομίζεις οτι πηγαινε και μιλουσε εκεί που πήγαινε ; τι παραμύθι εχεις φαει ;

     Επί πληρωμή σωτηρία μόνον ο παπισμός, ο οποίος διαθέτει και το αλάθητο.

     Ε όχι δα, και η “αγια” Ορθοδοξια, λεει οτι οι οικουμενικες συνοδοι εγιναν με…φωτιση αγιου Πνευματος (βλασφημουν και το Αγιο Πνευμα) και οσα ειπωθηκαν ηταν ολοσωστα και θεοπνευστα. Επομενως γιατι αν ήταν έτσι έγινε καθε σύνοδος 3 και 4 φορές και σε καθε μία έβγαινε διαφορετική απόφαση ;

     «Ματθ. 10,8 Σας δίδω εξουσίαν να θεραπεύετε ασθενείς, να καθαρίζετε λεπρούς, να ανασταίνετε νεκρούς, να διώχνετε δαιμόνια. Προσέχετε, μη εμπορευθήτε ποτέ το χάρισμα αυτό• δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δώστε..»

     Μην τα μπλέκεις, εδώ μιλάμε για εξουσία χαρίσματος θεραπείας.

     Αναφέρομαι στην Αγία Γραφή γιατί δεν αρνούμαι την θεοπνευστία της,

     Επομενως και ο Γιαχβε και οι Εβραιοι που λατρευαν το Σατανα ειναι ιεροι για σενα. Επομενως ο Χριστος μιλησε για καταδικη και σφαγες, και ο Γιαχβε που σκοτωνει, καιει, κατεβαζει φωτια, εκανε εναν ατελη κοσμο, λεει ξεκαθαρα πως εκεινος εκανε το σκοταδι, λεει οτι θα κανει τους Εβραιους να δανειζουν τους παντες και να τους κρατουν δεσμευμενους μεσω των δανειων. Αυτα ειναι αρκετα, και απεδειξες περιτρανα μιλώντας στο πνευμα των μασόνων ιεραρχών του 4ου αιώνα, οτι είναι συκοφάντης, αλλά και τον Χριστό τον συκοφαντούσαν επειδή έλεγε την Αλήθεια.

     οπότε μπορώ. Παράβλεψε τις τρείς μη λογικές σημειώσεις Α, Β και Γ και κατόπιν μπες στον σκοταδισμό που δεν έχει γυρισμό ονομάζοντάς τον αλήθεια. Αγαπητέ αδελφέ εύχομαι πνευματική υγεία.

     Εύχομαι να αρχίσεις να ερευνάς και να βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα. Όσο για το ποιος ειναι ο σκοταδισμός, φαίνεται, απο το ποιοί σκότωσαν, κατέστρεψαν, έκαψαν, λεητάτησαν, και όρισαν αντίχριστα πράγματα ως ιερά που δυστυχώς κάποιοι άσχετοι ευκολόπιστοι τα δέχονται δίχως να βάλουν τη λογική τους να δουλέψει.

     • Για ανέφερε παραδείγματα και στοιχεία! Αυτούς που έκαψαν και λεηλάτησαν τη γνώση αυτή καθώς και αυτούς που σκότωσαν για τη γνώση αυτή; Ιδέα δεν έχετε για το τι ήταν οι γνωστικοί, ούτε για τα παρακλάδια και τον τρόπο λειτουργίας τους. ΜΑΘΗΜΑ 1ο: Όταν διαβάζουμε κάτι από μία πηγή, πρώτα από όλα εξετάζουμε την πηγή. Ποιος είναι αυτός, που λέει αυτά που λέει, τι ρόλο βαράει, πως λειτουργεί κ.α. (δεν αναφέρομαι ατομικά σε κάποιον). Όταν διαπιστώσουμε την εγκυρότητα της πηγής, τότε προχωράμε στο κείμενο. ……. Οπότε μάθετε τι ρόλο βάραγαν οι γνωστικοί και πόσο σαλταρισμένοι ήταν και μετά θα πάμε στο δεύτερο μάθημα.

     • Έκαψαν, σκότωσαν, λεηλάτησαν ακριβώς για τον ίδιο λόγο που θα έκαιγες και εσύ την Αγία Γραφή. Είσαι οπαδός μίας ιδεολογίας. Δεν είσαι Εσύ. Οπότε ανάλυσε την συμπεριφορά σου και απάντησε το γιατί και το πως, για κάθε ιστορικό ή μελοντικό γεγονός.

 5. ολα καλα..και θα συμφωνησω σε πολλα..ΑΛΛΑ πες μ γιατι ο Χριστος στα 13 του ειπε στην Παναγια και τον Ιωσηφ οταν τον εψαχναν..και τον βρηκαν να διδασκει..:..γιατι με ψαχνατε..δεν ξερατε που θα με βρειτε?..δεν ξερατε οτι θα ειμαι στον οικο του πατερα μου??!!γιατι πηγε στα 13 του να θυσιασει στην Ιερουσαλημ??γιατι εκπληρωθηκαν οι προφητειες τον Εβραιων προφητων??γιατι οταν ειδε τους εμπορους εξω απο τον ναο του ΠΑΤΕΡΑ του γυρισε τους παγκους αναποδα???και πολλα αλλα..αν οχι εσυ..ας μου απαντησει καποιος γιατι κανω ερευνα..!ευχαριστω.

  • Η γραφή σε πολλά της σημεία είναι παραποιημένη ωστε να φαίνεται οτι ο Χριστός είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Γιαχβέ που είναι ο Σατανάς

   Ο Γιαχβέ, αν διαβάσεις τα εβραικα κειμενα, στην λεγομενη “παλια διαθηκη”προστάζει λιθοβολισμούς, ρίχνει συνεχώς κατάρες, ζητάει και τάζει χρηματα και χρυσαφικά, ειναι εμπαθής , σκοτώνει όποιον του αντιστέκεται κλπ κλπ κλπ….

   Αυτός ο ψευτοθεός δεν έχει σχέση με τον Χριστό και με τον Πατέρα που ήρθε να μας κάνει γνωστό.

   Ωστόσο λές κάτι στο οποίο θέλω να σταθώ.

   γιατι εκπληρωθηκαν οι προφητειες τον Εβραιων προφητων??

   Δεν υπάρχει καμία προφητεία για τον Χριστό στα εβραϊκα κείμενα, μην σε παραμυθιάζουν. Οι Εβραίοι δεν δέχονται Αγία Τριάδα, μόνο το Γιαχβέ, που είναι ο Σατανάς. Όσο για τις λεγόμενες “προφητείες”, αποτελούν υποσχέσεις του Γιαχβέ δια στόματος κάποιων τελάληδων του, για τον ερχομό κάποιου μεσσία που :

   1) Θα φτιάξει και πάλι το ναό του Σολομώντα.
   2) Από εκεί μέσα θα κυβερνά όλο τον κόσμο και παντού θα φέρει ειρήνη
   3) Δεν θα μιλήσει ποτέ ενάντια σε κανένα εβραικό κείμενο της Τορά (Νόμου)
   4) Θα ενώσει όλους τους Εβραίους και θα τους δώσει φράγκα, γυναίκες και χρυσό.

   Πές μου εσύ, τι απ όλα αυτά έκανε ο Χριστός ;

   Επομένως δεν είναι αυτός που περίμεναν οι Εβραίοι. Πράγματι οι Εβραίοι δεν δέχονται τον Χριστό ως μεσσία τους, διότι αυτοί έχουν υπόσχεση απ τον θεό τους τον Γιαχβέ οτι θα έρθει άλλος, που θα τους δώσει τα πάντα εδω στον υλικό ψεύτικο κοσμο, ο Αντίχριστός.

   Γενικά θέλουν όλα έρευνα. Αυτό μας είπε και ο Χριστός μας. Προσωπικα τα ξεδυάλυνα ακούγοντας τον Λιακόπουλο. Έχω ακούσει εκατοντάδες ερευνητές, αλλά μόνο εκείνος κατάφερε να ξεδιαλύνει τα πάντα μέσα μου βασισμένος πάντα σε ιστορικά στοιχεία.

   • ΗΣΑΙΑΣ…΄΄Ενα κλωναρι θα φυτρωσει απ’τον κορμο του Ιεσαι κι ενα κλαδι θα καρποφορησει απο τις ριζες του΄΄(11,1-5)…..΄΄Πανω του θ’αναπαυεται το Πνευμα του Κυριου,το πνευμα αυτο που θα του δινει σοφια και συνεση΄΄……΄΄Γεννηθηκε για μας ενα παιδι,μας δοθηκε ενας γιος του οποιου η εξουσια υπαρχει ΑΠ’ΑΡΧΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ,και τ’ονομα του θα’ναι:’Συμβουλος θαυμαστος,ΘΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ,αιωνιος Πατερας και της ειρηνης Αρχοντας.Μεγαλη θα’ναι η εξουσια του και η ειρηνη ατελειωτη΄΄(9,5-6)….΄΄Δεν ειχε ωραια και ελκυστικη εμφανιση.Δεν ειχε λαμπροτητα προσωπου ουτε καλλος.Το προσωπο του ηταν καταφρονημενο,χωρις τιμη και δοξα.Δεχτηκε εξευτελισμους και ταπεινωσεις εκ μερους των ανθρωπων.Αυτος ομως φερει πανω του το βαρυ φορτιο των αμαρτιων μας.ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ,ΥΠΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ.ΧΑΡΗ ΔΕ ΣΤΗ ΠΛΗΓΗ ΕΚΕΙΝΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑΜΕ.Και αυτος παρ’ολες τις κακωσεις που υπεστη,δεν ανοιξε το στομα του.ΣΑΝ ΑΦΩΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ.Σαν αμνος μπροστα σ’αυτον που τον κουρευει,ετσι βαδιζει,χωρις να ανοιγει το στομα του.Αφαιρεθηκε βιαια και αδικα απο τη γη η ζωη του.Το παιδι μου αυτο,λεγει ο Θεος,δεν επραξε καμια παρανομια,ουτε βρεθηκε ποτε ψευδος στο στομα του.Αν προσφερετε αυτον ως εξιλαστηριον θυμα για τις αμαρτιες σας,η ψυχη σας θα λυτρωθει.Αυτος θα παρει ως δικη του πνευματικη κληρονομια πολλους,γιατι με τη θεληση του παραδοθηκε στο λυτρωτικο για μας θανατο.Και δια της θυσιας του ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ΄΄…΄΄Θα θυμηθουν και θα ξαναγυρισουν στον Κυριο ολα τα εθνη της γης.Θα γονατισουν μπροστα του ολες οι φυλες του κοσμου,γιατι σ’Αυτον ανηκει το Βασιλειο και Αυτος εξουσιαζει τα εθνη.Μπροστα του θα γονατισουν ολοι οι μεγαλοι της γης΄΄…΄΄Ο Κυριος και Θεος λεει:΄΄Εγω θα βαλω στη Σιων ενα λιθαρι στερεο,πολυτιμο,ακρογωνιαιο λιθαρι,θεμελιο γερο.Οποιος πιστευει σ’εμενα δεν θ’απογοητευτει΄΄(28,16)…΄΄ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΝΤΑΨΟΥΝ,κι ο βραχος πανω στον οποιο θα πεσουν.Πολλοι θα σκονταψουν,θα πεσουν και θα συντριφθουν,θα παγιδευτουν και θα συλληφθουν΄΄(8,14-15)…Ο γεροντας και προφητης Συμεων,κρατωντας στα χερια του το βρεφος Ιησου,ταυτιζει τον επαγγελλομενο απο τον Ησαια με τον Ιησου Χριστο,οταν λεει:΄΄Αυτος θα γινει αιτια να καταστραφουν η να σωθουν πολλοι Ισραηλιτες.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΛΕΓΟΜΕΝΟ,για να φανερωθουν οι πραγματικες διαθεσεις πολλων΄΄(Λουκ.2, 34-35)_________ΜΙΧΑΙΑΣ :΄΄Και συ Βηθλεεμ,που αλλιως λεγεσαι και οικος αρτου,μικρη εισαι μεταξυ των πολεων του Ιουδα.Δεν εχεις ουτε χιλιους κατοικους.Αλλα απο σενα θα προελθει για τη δικη μου δοξα ενας αντρας,για να γινει αρχοντας του Ισραηλιτικου λαου.Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ΄΄(5,4)_____ΜΑΛΑΧΙΑΣ :΄΄Ιδου,εγω στελνω τον αγγελιοφορο μου,λεει ο Θεος,για να προετοιμασει το δρομο ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.Θα ειναι μια φωνη που θα ακουστει στην ερημο:Ετοιμαστε την οδο του Κυριου,κανετε ισιους τους δρομους του Θεου μας΄΄(Μαλ.3,1 & Ησ.40, 3-5)_____ΖΑΧΑΡΙΑΣ :΄΄Να χαιρεσαι,θυγατερα Σιων,να διαλαλεις θυγατερα Ιερουσαλημ:Να, ερχεται σε σενα ο βασιλιας σου,δικαιος και ΣΩΤΗΡΑΣ,πραος και καβαλα σ’ενα γαιδουρακι΄΄(9,9)…΄΄ΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ΄΄(Ζαχ.11)…΄΄Οταν καποιος τον ρωτησει:Τι ειναι οι πληγες αυτες μεσα στα χερια σου;Εκεινος θα απαντησει:ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ,ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ΄΄(13,6)……(και πολλα ακομα,κυριως στους ψαλμους.για περισσοτερα talantoblog.blogspot.com/2016/12/blog-post_24.html

    • Αυτές οι δηθεν προφητείες, αναφέρονται στην εβραϊκη παράδοση στον λαό του Ισραήλ σε μεταφορική σημασία.
     Με είχε παραξενέψει και εμένα πριν καιρό και το έψαξα. Μιλάει για τον λαό του Ιστραήλ και τον προσωποπεί, πράγμα που συμβαίνει σε αρκετά σημεία της Παλιάς Διαθήκης.

     Αυτά τα σημεία τα πηραν οι Εβραιοχριστιανοί και λένε πως εκεί προφητεύεται ο Χριστός.

     Οι Εβραίοι το ακούνε και γελάνε γιατί ξέρουν που αναφέρονται τα σημεία αυτά, δυστυχώς η ηλιθιότητα είναι ανίκητη, και η άγνοια επίσης. Η τελευταία νικιέται μόνο με την έρευνα και δίχως να δέχεται κάποιος οτι του λενε αμάσητα σαν άβουλο ζωο

    • Σε άλλα σημεία, εκεί που παρουσιάζεται αναγγελία για τον ερχομό κάποιου προσώπου, που λέει οτι θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα, αυτός είναι ο Αντίχριστος που τον υπόσχεται εδώ ο ίδιος ο Σατανάς δια μέσω των ανθρώπων-τελάληδών του, Εβραίων πάντα.

     Δεν υπάρχει καμία προφητεία για τον Χριστό στα εβραϊκα κείμενα, μην σε παραμυθιάζουν. Οι Εβραίοι δεν δέχονται Αγία Τριάδα, μόνο το Γιαχβέ, που είναι ο Σατανάς. Όσο για τις λεγόμενες «προφητείες», αποτελούν υποσχέσεις του Γιαχβέ δια στόματος κάποιων τελάληδων του, για τον ερχομό κάποιου μεσσία που : 1) Θα φτιάξει και πάλι το ναό του Σολομώντα. 2) Από εκεί μέσα θα κυβερνά όλο τον κόσμο και παντού θα φέρει ειρήνη 3) Δεν θα μιλήσει ποτέ ενάντια σε κανένα εβραικό κείμενο της Τορά (Νόμου) 4) Θα ενώσει όλους τους Εβραίους και θα τους δώσει φράγκα, γυναίκες και χρυσό. Πές μου εσύ, τι απ όλα αυτά έκανε ο Χριστός ; Δεν υπάρχει καμία προφητεία για τον Χριστό στα εβραϊκα κείμενα, μην σε παραμυθιάζουν. Οι Εβραίοι δεν δέχονται Αγία Τριάδα, μόνο το Γιαχβέ, που είναι ο Σατανάς. Όσο για τις λεγόμενες «προφητείες», αποτελούν υποσχέσεις του Γιαχβέ δια στόματος κάποιων τελάληδων του, για τον ερχομό κάποιου μεσσία που : 1) Θα φτιάξει και πάλι το ναό του Σολομώντα. 2) Από εκεί μέσα θα κυβερνά όλο τον κόσμο και παντού θα φέρει ειρήνη 3) Δεν θα μιλήσει ποτέ ενάντια σε κανένα εβραικό κείμενο της Τορά (Νόμου) 4) Θα ενώσει όλους τους Εβραίους και θα τους δώσει φράγκα, γυναίκες και χρυσό. Πές μου εσύ, τι απ όλα αυτά έκανε ο Χριστός ;

     • Λες οτι οι προφητειες περιγραφουν τον Αντιχριστο.Γι’αυτο ακριβως οι προφητειες λενε,θα θεσω λιθον που θα γινει λιθος προσκομματος για τους Εβραιους.Τοπον αγιασμου η καταστροφης.Ακομα κι εδω μας αφηνει ελευθερους να επιλεξουμε ποιον απο τους δυο θα δεχτουμε.Μια ειναι η προφητεια απο την μονη πηγη που γνωριζει το μελλον,απλα ο καθενας την ερμηνευει κατα την προαιρεση του και εκει ακριβως ειναι το προσκομμα.Στην Αποκαλυψη,φαινεται καθαρα ποιος θα ειναι ο Μεσσιας των Εβραιων.

 6. ΜΑΛΙΣΤΑ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟΝ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ,Η ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ,ΔΙΑΒΟΛΟΥ(ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ),ΟΧΙ ΟΝΟΜΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!
  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΑΡΟ,ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟ!!!
  ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΕΠΑΡΣΗ!!!
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ,ΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,(ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ)?ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΤΕΡΑ,ΥΙΟΝ,ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ,ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ.
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ,Η ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ!!!
  ΗΜΑΡΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ??

 7. Ο Λιακοπουλος συμβαλλει στην γενικοτερη αποβλακωση. Απο την μια θεωρει τον θεο της Π.Δ ως τον Σατανα και απο την αλλη μας μιλαει για τον Ελ Σανται που ειναι ενα ονομα του θεου της Π.Δ και για τον Μιχαηλ που τον γνωρισαμε απο αυτη την παραδοση και γενικοτερα η κατασταση ειναι κατι περισσοτερο απο κωμικοτραγικη. Μιλαμε για μια επικινδυνη παρακρουση και η κατασταση παει απο το κακο στο χειροτερο και δεν υπαρχει ουτε ιχνος ελπιδας στον οριζοντα καθως γενικοτερα ολοι αυτοι που αυτοαποκαλουνται Ελληνοκεντρικοι επιδιδονται σε εναν διαγωνισμο μαλακιας που δεν εχει προηγουμενο στην παγκοσμια ιστορια. Αποψη μου ειναι οτι ο καλυτερος τροπος για να σωθει οσο το δυνατον πιο ανωδυνα ο πλανητης απο τους Ελληνοκεντρικους ειναι μια πυρινικη βομβα.

 8. Αφήνω για τους ιστορικούς και τους θεολόγους το θέμα παλαιά διαθήκη. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Ορθοδοξία και όχι τα άλλα Χριστιανικά δόγματα είναι το αγκάθι της νέας τάξης. Άρα λίγα λόγια για την Ορθοδοξία. Όσο για τον Λιακόπουλο, να ξέρετε ότι ξεκίνησε έντεχνα λέγοντας συνταρακτικές αλήθειες με σκοπό όπως αποδεικνύεται τώρα μετά από χρόνια να αποπροσανατολίσει επικίνδυνα το κοινό που τον εμπιστεύθηκε. Να θυμάστε ότι ο Σατανάς για να περάσει ένα ψέμα μπορεί να δώσει δέκα αλήθειες. Οι καιροί είναι πονηροι, οι κίνδυνοι τεράστιοι και ο πόλεμος πνευματικός. Όρθοδοξια η θάνατος.

  • Λές οτι η η νέα τάξη πολεμά την ορθοδοξία (Εβραιοχριστιανισμό)

   Ναι, διότι αποτελει δημιουργια της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ.

   Αντίθετα η Νέα τάξη έχει θρησκεία της το Ισλάμ και αυτο προωθεί παντού.

   Επομένως η Νεα ταξη πολεμάει την ορθοδοξία, την θρησκεια δηλαδή του Εβραιοχριστιανισμού, διότι αποτελεί την ιδεολογική πλατφόρμα του εχθρού της, της Παλιάς τάξης πραγμάτων.

   Τον Χριστό τον χτυπά και η νέα τάξη και η παλαια, αφου εκείνη κατέστρεψε την πραγματικη χριστιανική πίστη και έφτιαξε την θρησκεία.

   Απλή λογική, αρκεί να ξέρει κανείς Ιστορία. Αναφέρεις τον Λιακόπουλο αλλά μάλλον δυστυχώς δεν ξέρεις τι έχει αποκαλύψει τα τελευταία 5 τουλάχιστον χρόνια. Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις.

   • Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος Δ.Λιακοπουλος που περιέργως έχει γράψει έως τώρα περισσότερα βιβλία από κάθε άλλον Έλληνα, είναι τόσο πιο ειδικός σε θέματα πίστεως ακομη και από φωτισμένους γέροντες, που θα πρεπει να διαφωνήσω με βασικές θέσεις της Χριστιανικής πίστης και να ακολουθήσω κάτι υποτιθεται παραπλήσιο. Κάπως έτσι ξεκινούν οι αιρεσεις. Όμως θα επιμείνω σε αυτό που είπα πριν. Όπως γνωριζουμε, στους έσχατους καιρούς που μάλλον ζούμε, θα αυξηθούν φαινόμενα σωτηρων, προφητών και ειδικών ώστε να πλανηθουν οι άνθρωποι. Περισσότερο για τέτοιος μου μοιάζει ο Λιάκος. Στην καλύτερη περίπτωση είναι αριστοτέχνης βιβλιοπώλης εκμεταλλευόμενος όμως τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Επί της ουσίας των όσων λέει, τα τελευταία χρόνια το “έχει κάψει, έχει ξεφύγει εντελώς”. Δυστυχως πολύ ασχολήθηκα με το άτομο αυτο. Όσο για τα αρχικά που λες ότι η νέα τάξη πολεμά την Ορθοδοξία διότι η τελευταία εκπροσωπεί την παλαιά τάξη το θεωρώ απλά αστείο. Ελάχιστα εκατομμύρια Ορθοδόξων πάνω στη γη από ότι φαίνεται είναι άκρως απειλητικά για όλο το σαθρό οικοδόμημα των κοσμοεξουσιαστων, μόνο και μόνο επειδή έχουμε το όπλο της προσευχής στον αληθινό Θεό. Τώρα οποίος θέλει μπορεί να αναζητά Νεφελίμ, ερπετομορφους, Ανδρομέδιους, Σείριους και ότι άλλο επιθυμεί. Με αφήνει αδιάφορο. Την Ορθοδοξία όμως θα την υπερασπίζομαι από επίδοξους συκοφάντες.

 9. Αδελφια τα πραμματα εχουν φτασει στο αμην…..Ολοι ξερουμε οτι ο Ιεχωβας ειναι ο κρονος,δηλαδη ο Σατανας…………τα εχουμε πει αυτα τα πραμματα……………..ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ,Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!!ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ……………………………………Δεν γινεται να πηγαινεις στα μοναστηρια και στις εκκλησιες και να σου λενε οτι ο θεος ειναι ο ιεχωβας!!!χαχαχχαχαχχα,δεν γινεται να κανεις ολονυχτιες και λιτανειες στον ΣΑΤΑΝΑ……………………………………,,,,,,,ΡΕ ΚΡΟΙΦ ,ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ……ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ?……Απαντησε αδελφε………..εδω ειμαστε, ολο αυτια…………………………Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ[ευτυχως]……………………………………ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΘΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΑ! ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!δεν μπορει οι μοναχοι μας να ειναι αντιεβραιστες και καθε μερα ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΒΡΑΙΟ ΣΑΤΑΝΑ!!!χαχχαχαχχαχαχχαδεν γινεται ρε, δεν παει ετσι….εχουν σαλταρει τα ατομα ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΙΣΤΟΥΣ!!!!……………….Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ [ΜΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ] ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ……Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ…………….ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ….Εχει σαλταρει ο κοσμος αδελφια………ολοι ξερουμε οτι οι ρωμαιοι εκτελουσαν τον κοσμο σε ξυλα και εμεις πσιτευουμε οτι σταυρωθηκε ο χριστος στο συμβολο του κρονου δηλαδη το αναπτυγμα του κυβου ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!!!!………….διαβαστε λιγο και μαθηματικα….ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ………https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CF%82 ……………………………………..ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ………………………ΕΣΥ ΡΕ ΚΡΟΙΦ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ?……………….εχουμε γινει μπουρδελο, εχουμε Χασει την μπαλα και εγω και εσεις και ολος ο κοσμος……………………………πιστευουμε στον Χριστο δηλαδη στον θεο της αγαπης, και το συμβολο της πιστεως μασ ειναι ο σταυρος του Κρονου!!!!………………..,,,,,,

  • ενα ενα τα θυμαμαι……..τι σχεση εχει η ορθοδοξια με τον κυβο του Κρονου ,που λατρευουν στην κααμπα υα μουσουλμανια ….?ριχτε βλεαφαρακι….https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CF%82#/media/File:Kabaa.jpg …………….ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΧΕΙ…..ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ,Ο ΚΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ…….ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΑΡΑ ΝΑ. ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ….. http://www.travelstyle.gr/wp-content/uploads/2017/03/14000847061181851265.jpg ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΑ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!!………………………………………………………………………γαμωτο ειναι να σε πιανει τρελα!!!!!Οσο και θολουρα να εχω ,οσο και να μην ειμαι τοσο ψαγμενος οσο μερικοι απο εδω……..αλλα ρε πουστη μου, ενα και ενα κανουν δυο………… http://www.nicholson1968.com/uploads/2/6/4/9/26496640/452363_orig.jpg ……… Kaλη σας νυχτα αδελφια……………………. http://www.yahuahreigns.com/images/jewishcube.jpg

  • Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΑΝ ΕΖΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

   ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ

   Ο ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΓΙΑΧΒΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

   ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΓΚΗΛΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

   Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ.

   • οποτε αγαπητε φιλε και εσυ συμφωνεις μαζι μου….οξω απο δω η παλαια διαθηκη του Σατανα και μεσα μονο ο χριστος…..ετσι?ελπιζω να καταλαβα καλα τα οσα γραφεις…………..ο δημιουργος σαν πατερας ειναι πλατωνικο δημιουργημα,αν και αυτος εχει πατερα το ΕΝ……ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΥΓΙΖΕΙΣ Η ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ!!!…….

  • ΠΑΝΔΑΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΖΟ,ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ!!!!
   ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΝΔΑΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΔΕΛΦΔΕ.
   ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΛΕΣ Σ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΛΟ!!!!
   ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΦΙΛΑΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΤΣΑ ΜΟΥΤΣΑ,ΑΛΛΑ ΦΥΛΑΞΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΣΥΜΒΟΛΟ Σ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
   ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ,ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΦΛΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ,ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΑΤΕΡΑ ΔΟΞΑΣΕ ΜΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΞΑΖΩ ΕΣΕΝΑ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ,ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
   ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΩ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟΝ,ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ.
   ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΚΕΙΝΟΥ.
   ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!!!
   ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΦΙΛΕ ΠΑΝΔΑΡΕ?
   ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ,Ο ΩΝ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ!!!
   ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΠΑΝΔΑΡΕ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ,ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟ.
   ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΥΜΗΣΗ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΥΛΙΚΗ?
   ΑΥΤΑ.

   • Αγαπητε φιλε κροιφ……..ειμαι πρακτικος ανθρωπος…..ειμαι οπαδος του 1+1=2….οποιοςτο υπολογιζει 11, θα παει φυλακη απο χρεη και η τραπεζα θα του παρει το σπιτι και τα παιδια του θα μεινουν στον δρομο……………………..!!!!…………………………ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ……..λες για ολον ενω δεν λες ποιος ειναι ο πατερας……ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΧΩΒΑΣ!!!!……Αρα δεν τον δεχεσαι ουτε εσυ τον Σατανα για πατερα του χριστου,εγω αυτο καταλαβα απο τα γραφομενα σου……………………….ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΔΟΞΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ..ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ?….ΝΑ, Η ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ …………………………εχει σαλταρει ο κοσμος αγαπητε φιλε……χαχχαχαχχα,και εσυ βεβαια και εγω και ολοι μας…….προσπαθουμε να κανουμε το μαυρο ασπρο………………..εσυ γραφεις τον χριστο με ΜΑΚΡΟ ΕΙ….εγω βλεπω εκκλησια και παιρνω δρομο…..δεν παω ουτε στον επιταφιο πλεον,μονο την ανασταση για την παραδοση !!!!!και για το χριστος ανεστη!!!………………………………………….ΟΤΑΝ Η ΚΑΑΜΠΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ……κοιτα το κεντρικο κτηριο οχι τα πλαινα…….δες και τα λινκ που ποσταρα…………ΔΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ ,ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ………..τι σκατα κανουμε αγαπητε φιλε…………ΟΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ…..ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ…………ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΙΕΧΩΒΑΣ………..ΔΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ……””«Η αντίληψη των ανθρώπων για τους θεούς έχει διπλή πηγή: Τα βιώματα της ψυχής και τη θέαση των άστρων!!!!!!!!!!!!………………………………….ποιο αστρο αντιπροσωπευει ο ιεχωβας?……ΑΥΤΟ http://www.nicholson1968.com/uploads/2/6/4/9/26496640/452363_orig.jpg ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ?……….ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ http://www.yahuahreigns.com/images/jewishcube.jpg ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩ….. http://2.bp.blogspot.com/-IVBujAJjIj0/VyQzChxRS2I/AAAAAAAAG-M/f-q8NjZz8SAsuivd0BWAjK0_5os1tHilACK4B/s1600/Cube.png ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΔΕΛΦΕ……………..?

    • ΡΕ ΠΑΝΔΑΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΛΔ!!!!
     ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ,Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑ,ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΜΙΑΣΜΑ?ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ!!!
     ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΓΙΑΧΒΕ(ΗΜΑΡΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΕ ΜΟΥ),ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ!!!(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ),ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΙΣ.
     ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ,ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ!!!!
     ΡΕΕΕΕΕ ΠΑΝΔΑΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ?!!!!!?
     ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΧΩΡΑΤΑ,ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ,ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ?Η ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΔΛΔ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!
     ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
     Η ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟΝ,ΩΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΝΑΔΑ,Η ΤΟΝ ΜΑΧΕΣΑΙ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ,ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
     ΤΕΛΟΣ.

 10. Ολα οσα λεει ο Λιακοπουλος ειναι ανοησιες που απυθυνονται σε ατομα χαμηλης νοημοσυνης και αντιληψης. Απο τα 15 μου περιπου που ξεκινησα να ψαχνω αυτα τα θεματα ποτε δεν μπορεσα να παρω στα σοβαρα αυτα που λεει ο Λιακοπουλος. Η κατασταση αναμενετε να γινει πολυ χειροτερη και με τον Λιακοπουλο και με τον ΟΕΑ και με τους Εψιλον και με ολο αυτον το συρφετο και δεν υπαρχει καμια ελπιδα στον οριζοντα περα απο την πυρινικη βομβα. Ο Θεος να μας λυπηθει και να μας αφανισει μια ωρα αρχυτερα.

 11. Όσοι δεν είναι Χριστιανοί βρίσκουν δύσκολο να πιστέψουν πως ζούμε στις έσχατες μέρες…

  Η Αγία Γραφή αναφέρει: «…για να θυμηθείτε τα λόγια… γνωρίζοντας πρώτα τούτο, ότι στις έσχατες μέρες θα έρθουν εμπαίκτες, που θα περπατούν σύμφωνα με τις δικές τους επιθυμίες και λέγοντας: Πού είναι η υπόσχεση της παρουσίας του; Δεδομένου ότι από την ημέρα που οι πατέρες κοιμήθηκαν, όλα παραμένουν έτσι από την αρχή της κτίσης.» (Επιστολή Πέτρου Β΄ 3: 2, 3 – 4)

  Ο ερχομός του Αντιχρίστου είναι ένα σημάδι του τέλους. Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Παιδάκια μου, είναι έσχατη ώρα· και καθώς ακούσατε ότι ο αντίχριστος έρχεται, και τώρα πολλοί αντίχριστοι υπάρχουν· γι’ αυτό γνωρίζουμε ότι είναι έσχατη ώρα.» (Επιστολή Α΄ Ιωάννη 2: 18)

  Είπε ο Ιησούς πότε θα ερχόταν το τέλος; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Και τούτο το Ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε ολόκληρη την οικουμένη, για μαρτυρία σε όλα τα έθνη. Και τότε θα έρθει το τέλος.» (Ματθαίος 24: 14)

  Οι άνθρωποι που θα προσποιούνται πως είναι ο Ιησούς θα προσπαθήσουν να εξαπατήσουν τους ανθρώπους στους έσχατους καιρούς. Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Τότε, αν κάποιος σας πει: Να, εδώ είναι ο Χριστός ή εδώ, μην πιστέψετε. Επειδή, θα σηκωθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες, και θα δείξουν μεγάλα σημεία και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς.» (Ματθαίος 24: 23 – 24)

  Θα υπάρξουν σημάδια στον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια. Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Κι αμέσως ύστερα από τη θλίψη εκείνων των ημερών ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό και οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν. Και τότε θα φανεί το σημείο του Υιού του ανθρώπου στον ουρανό. Και τότε θα θρηνήσουν όλες οι φυλές της γης και θα δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα.» (Ματθαίος 24: 29 – 30)

  Ποιά ηθική κατάσταση θα χαρακτηρίζει την κοινωνία των εσχάτων ημερών; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Γνώριζε μάλιστα τούτο: ότι στις έσχατες ημέρες θα έρθουν κακοί καιροί, επειδή οι άνθρωποι θα είναι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, απειθείς στους γονείς, αχάριστοι, ανόσιοι, άσπλαχνοι, ασυμφιλίωτοι, συκοφάντες, ακρατείς, άγριοι, αφιλάγαθοι, προδότες, προπετείς, τυφλωμένοι από εγωισμό, περισσότερο φιλήδονοι παρά φιλόθεοι, ενώ μεν έχουν μορφή ευσέβειας, όμως έχουν αρνηθεί τη δύναμή της. Και αυτούς απόφευγέ τους.» (Επιστολή προς Τιμόθεο Β΄ 3: 1 – 5)

  Μια αύξηση της γνώσης και των ταξιδίων είναι ένα σημάδι των τελευταίων ημερών. Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Κι εσύ Δανιήλ, κλείσε με ασφαλή τρόπο αυτά τα λόγια και σφράγισε το βιβλίο μέχρι τον έσχατο καιρό. Τότε πολλοί θα περιτρέχουν και η γνώση θα πληθυνθεί.» (Δανιήλ 12: 4)

  Τι άλλα σημάδια των τελευταίων ημερών αναφέρει η Αγία Γραφή; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Και θα υπάρχουν σημεία στον ήλιο και στο φεγγάρι και στα αστέρια. Κι επάνω στη γη στενοχώρια των εθνών με απορία και θα ηχεί η θάλασσα και τα κύματα. Οι άνθρωποι θα λιποψυχούν από τον φόβο και την προσδοκία των δεινών που επέρχονται στην οικουμένη, επειδή οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν.» (Λουκάς 21: 25 – 26)

  Οι συζητήσεις για την ειρήνη και την ασφάλεια είναι ένα σημάδι των τελευταίων ημερών. Η Αγία Γραφή αναφέρει: «…δεδομένου ότι εσείς ξέρετε ακριβώς πως η ημέρα του Κυρίου, σαν κλέφτης μέσα στην νύχτα, έτσι έρχεται. Επειδή, όταν λένε: Ειρήνη και ασφάλεια, τότε έρχεται επάνω τους αιφνίδιος όλεθρος, όπως οι πόνοι της γέννας στην έγκυο γυναίκα και δεν θα ξεφύγουν.» (Επιστολή προς Θεσσαλονικείς Α΄ 5: 2 – 3)

  Τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι, όταν βλέπουν να γίνονται όλα αυτά; Η Αγία Γραφή αναφέρει: «Αγρυπνείτε, λοιπόν, επειδή δε ξέρετε ποια ώρα έρχεται ο Κύριός σας. Να γνωρίζετε όμως τούτο, ότι αν ο οικοδεσπότης ήξερε σε ποια φυλακή της νύχτας έρχεται ο κλέφτης, θα αγρυπνούσε και δεν θα άφηνε να διαρρηχθεί το σπίτι του. Γι’ αυτό κι εσείς γίνεστε έτοιμοι, επειδή κατά την ώρα που δεν στοχάζεστε, έρχεται ο Υιός του ανθρώπου.» (Ματθαίος 24: 42 – 44)…

 12. ARKETA ME TON AIRETIKO XARAKTHRA TWN KATOXIKWN!! DIAVASTE PRAGMATIKA THN AGIA GRAFH, DIAVASTE EPISHS K ERMHNEYTIKES ANALYSEIS KA THA KATALAVETE OTI O YHW EINAI O PRAGMATIKOS K MONADIKOS THEOYLHS.
  PERI LITHOVOLISMOWN K MOCSAIKOY NOMOY, TO MONO POY EXETE NA ANALOGISTEITEINAI NA KATANOHSETE THN TOTE PRAGMATIKOTHA THS EPOXHW, EKSOY K PAROMOIOI NOMOI. TO ISRAHL SE SXESH ME TOYS GYRW LAOYS THS EPOXHS K PERIOXHS, HTAN PRWTOPORO SE O,TI AFORA DIKAIOSYNH K H8IKH.

  deite ta video tou parakatw group, parakalw:

  https://www.youtube.com/user/jointhebibleproject

 13. Ἀπό τό 1914 εἶχε ξεκινήσει στή Γερμανία ἕνας πόλεμος ἐναντίον τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης. Τό πρόβλημα τῶν προτεσταντῶν στή θεολογία ἦταν: γιατί ἡ Παλαιά Διαθήκη; Στόν Ρωμαιοκαθολικισμό δέν ὑπῆρχε τέτοιος προβληματισμός. Τό 1933, πού ἀνέβηκε ὁ Χίτλερ, ἀρχίζει ἕνας σιωπηλός ἀλλά καί ἐμφανής πόλεμος ἐναντίον τοῦ Ἰουδαϊσμοῦ καί τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης. Ἡ Παλαιά Διαθήκη ἐξοβελίστηκε τότε ἀπό τούς Deutsche Christen (Γερμανούς Χριστιανούς). Τό φαινόμενο αὐτό, τό ὁποῖο ξεκίνησε ἀπό καθαρά ρατσιστικά κίνητρα, εἰσβάλλει σήμερα στή χώρα στήν ὁποία ποτέ δέν εἶχε εἰσαχθεῖ ὁ ρατσισμός, δηλαδή στήν Ἑλλάδα, καί μάλιστα οἱ πολέμιοι τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης, ἄνθρωποι πολλές φορές πού εἶναι «ὑπέρ τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων», στρέφονται πρός τήν ἀρχαία ἑλληνική θρησκεία. Εἶναι ἡ παγκοσμιοποίηση , εἶναι μία ἐκδήλωση μιᾶς βαθυτέρας νόσου πού ὑπάρχει σέ ἐγκεφάλους πού ἐπηρεάζουν ‘αλλους πού δέν ἔχουν ἐγκυρότερη πληροφόρηση.
  Στή λατρεία τῆς Ἐκκλησίας, ἄν ἀποβάλλουμε τά ἑβραϊκά θά πρέπει νά καταργήσουμε στή μικρή παράκληση τό «Κύριε εἰσάκουσον τῆς προσευχῆς μου». Ἐπίσης, τό «Ἐλέησόν με ὁ Θεός κατά τό μέγα ἔλεός σου» θά ἔπρεπε νά εἶναι ἀπόβλητο. Ἡ θεία πρόνοια οἰκονόμησε στή γλώσσα τήν ἑλληνική νά μεταφραστοῦν ὅλα αὐτά. Ἀκόμη οἱ εὐχές, ἡ λατρεία, ἡ ὑμνογραφία, κ.λπ. στηρίζονται στίς ὠδές, καί αὐτές εἶναι ὠδές τῆς πρώτης Γραφῆς, ἡ ὁποία εἶναι ἡ Παλαιά Διαθήκη. Καί στήν εἰκονογραφία ποιός εἶναι ὁ συμβολισμός τῆς Ἁγίας Τριάδος; Ὅπως τήν παρουσιάζουν κάποια φραγκοφερμένα δημιουργήματα, ἤ μέ τήν ἀπεικόνιση τῆς φιλοξενίας τοῦ Ἀβραάμ, ὅπως τήν ἀπέδωσε ὁ Ρουμπλιώφ, μαθητής τοῦ δικοῦ μας Θεοφάνους;
  Μᾶς ζητοῦν νά καταργήσουμε τόν Ἡσαΐα καί νά ξαναγράψουμε ὅλη τήν Μεγάλη Ἑβδομάδα? Γιατί ἡ Μεγάλη Ἑβδομάδα εἶναι ἕνα χαρακτηριστικό παράδειγμα γιά τό πόσο μέσα στή ζωή τῆς Ἐκκλησίας εἶναι ἡ Παλαιά Διαθήκη. Τή Μεγάλη Παρασκευή, τήν πιό ἱερή μέρα τῆς Μεγάλης Ἑβδομάδας, διαβάζουμε στίς Ὧρες Ψαλμούς καί Προφητεῖες καί στόν Ἑσπερινό διαβάζουμε, μέχρι νά φτάσουμε στόν λόγο τοῦ Σταυροῦ, ἀπό τήν Παλαιά Διαθήκη. Καί τό Μεγάλο Σάββατο ἀκοῦμε τά ἀναγνώσματα τῶν Τριῶν Παίδων, κ.ἄ.
  Συνέχεια τῆς Ἀρχαίας Ἐκκλησίας εἶναι ἡ Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία ἀνόθευτη με την Παλαιᾶ Διαθήκη , τό κήρυγμα τοῦ Χριστοῦ καί τῶν Ἀποστόλων γενικά. Ἔχουμε εὐτυχῶς διατηρήσει ἀνόθευτο ὅ,τι μᾶς παραδόθηκε ἀπό τούς Πατέρες μας κι αὐτοί παρέλαβαν συνεπῶς κι ἐμεῖς παρελάβαμε ἀπό τό πρῶτο ποίμνιο, τήν πρώτη Ἐκκλησία, τόν ἀρχιποίμενα Χριστό καί τούς Ἁγίους Ἀποστόλους.
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ:
  Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της καινής διαθήκης στηριζεται στην παλαιά διαθήκη ,
  η κατάργηση της Π.Δ θα φέρει και το γκρεμισμα της Κ.Δ , την ακύρωση θεοπνευστίας της ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ
  την επικράτηση του ατομικού γνωστικιστικού χριστιανισμού ΜΙΑΣ XΡΗΣΕΩΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ,
  ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ.
  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

  • Αβασιμα αυτα που λες….
   Δηλαδη εαν ερευνουσες και ήσουνα πεπεισμένος 100% οτι Γιαχβε ειναι ο πλανητης Κρονος και ο εξαποδω που σταυρωσε τον Χριστο θα διατηρουσες την υμνολογια της Εκκλησιας στην παρουσα μορφη μονο και μονο για να διατηρησεις την παραδοση?
   λες παρακατω “Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της καινής διαθήκης στηριζεται στην παλαιά διαθήκη , η κατάργηση της Π.Δ θα φέρει και το γκρεμισμα της Κ.Δ Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της καινής διαθήκης στηριζεται στην παλαιά διαθήκη , η κατάργηση της Π.Δ θα φέρει και το γκρεμισμα της Κ.Δ ” Απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα? Οι πρωτοι χριστιανοι ειχαν τα Ευαγγελια και τα θεωρουσαν θεοπνευστα χωρις την συνδρομη της παλιας διαθηκης. Μαλιστα πιστευαν με θερμη οτι ο Χριστος κατεβηκε για να μας απελευθερωσει απο τα δεσμα των 7 κυριαρχων πλανητων μεταξυ αυτων και ο γιαχβε-Κρονος. Ολοι οι υμνοι της Εκκλησιας θα καθαριστουν απο την πανουκλα του γιαχβε!

   • Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ,

    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

    ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ

    ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 % ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ

    ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Π.Δ?

    ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΛΑΙΑ

    ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΗ

    ΔΙΑΘΗΚΗ.ΓΡΑΦΕΙΣ Απο που το εβγαλες αυτο το

    συμπερασμα? Οι πρωτοι χριστιανοι ειχαν τα

    Ευαγγελια και τα θεωρουσαν θεοπνευστα χωρις

    την συνδρομη της παλιας διαθηκης.

    ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ…..

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΥΤΕ

    ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ

    ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΤΕ

    ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ

    ΑΛΛΟ(ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ)
    Ε Ν Ω Τ Ω Ρ Α?

    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ,

    ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΧΑΜΗΛΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ

    ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ,Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ

    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ

    ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ

    ΔΙΑΘΗΚΗ!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!

    • ΑΚΟΥ ΑΔΑΗ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΑΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.
     ΑΣ ΠΑΡΩ ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΔΛΔ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ,,ΚΑΙ Ν ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΚΑΘΕ ΤΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ?
     ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΛΛΗ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΤΕΛΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ),ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΘΕΟΣ(ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ).
     ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ,ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΛΔ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΛΔ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΙΣ,ΕΛΛΗΝΑΣ,ΔΛΔ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ,ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ,ΔΛΔ ΝΑ ΜΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΟΠΩΣ (ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΑΝ),ΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.
     ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟΝ,ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΘΕΟΝ,ΜΗ ΛΑΓΑΡΙΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΝΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΤΟΥ ΥΙΟΙ!!!
     ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑ ΧΡΕΙΣΤΟΝ!!!ΔΛΔ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΥΠΟΛΑΤΡΙΚΟ,ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ,ΣΤΑΥΡΟΣ(Η ΕΝΩΣΗ).
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΛΗΘΩΣ ΘΕΟΣ ΕΣΤΙ ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ.ΤΕΛΟΣ.

     • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ CROIF101,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

      ΑΠΟΔΩΜΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΠΟΔΟΜΟΥΜΕ

      ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ

      ΟΧΙ .H ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ

      ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ MAΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

      ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ,ΝΑ

      ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

      ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ:
      «Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. ούτοι ούν προσήλθον Φιλίππω τω από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας, και ηρώτων αυτόν λέγοντες· Κύριε, θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα, και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος και λέγουσι τω Ιησού· ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων· Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός τού ανθρώπου.» (Ιω. 12, 20-23)

      ΕΔΩ Ο ΥΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ

      ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ

      ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.

      ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ

      ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ

      ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

      ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

    • ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ,Η ΑΛΗΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ?
     ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΗΕΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΟΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
     ΚΑΙ Σ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΦΙΒΟΛΙΑ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.
     ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ,ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ!!!
     ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΠΙΚΡΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ.ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ,ΤΥΦΛΟΥΣ,ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΓΑΠΗ,ΑΛΛΑ Η ΖΗΛΕΙΑ,Ο ΦΘΟΝΟΣ,ΚΑΙ Ο ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ(ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ,ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ)!!!ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ HOLYWOOD!!!!ΒΕΒΑΙΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.
     ΚΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΑΜΕ!!!

     ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

 14. ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ

  ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ
  ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ

  ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΛΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.

  ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ “ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ”, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

  ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ.

  ΔΙΑΒΑΣΕ, ΜΑΘΕ, ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ

  ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ

  • Τελικά εσύ ή είσαι ο ίδιος ο Λιάκος ή κάτι άλλο συμβαίνει. Και συγκρίνεις την αυθεντία του Χριστού του ίδιου με τον Λιάκο; Ήμαρτον!

 15. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

  Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ,Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ,

  (ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ),

  ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ

  ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΩΛΗΤΗΣ

  ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΤΑ

  ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ?

  ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ

  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ

  ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

  ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

  ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟΙ

  ΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!

  • ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΔΑΗ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ,ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
   ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΑΜΕΣΣΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙΣ ΝΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
   ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
   ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΑΙΜΟΝΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
   ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
   ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΓΙΟΙ,ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
   ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΨΑΞΤΟ(ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΑΣ),ΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΨΑΞΤΟ(ΠΙΣΤΕΥΕ,ΚΑΙ ΜΗ,ΕΡΕΥΝΑ).
   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΚΑΙ Η ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΙΞΕΙΩΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΑΟΣ!!!!
   ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΑΗ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
   ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΧΡΕΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ,Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.
   Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΔΑΗ!!!ΔΛΔ ΟΤΙ Ο ΟΤΙ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ(ΠΑΤΗΡ,ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ),ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ,Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΓΕΝΝΗΘΕΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ.
   ΤΕΛΟΣ.
   ΤΕΛΟΣ.

 16. Η Αγία Γραφή στα χέρια του αιρετικού αποτελεί πρόβλημα, παύει να είναι λόγος του Θεού, θεόπνευστο βιβλίο, έργον Θεανθρώπινο. Γίνεται βιβλίο σχετικό, ανθρώπινο, άνευ θείου κύρους. Όμως η αξία της Γραφής δεν έγκειται απλώς στο ότι περιέχει σπουδαίες και υψηλές διδασκαλίες. Η αξία τους, κυρίως είναι ότι αυτές προέρχονται από τον Θεό, έχουν θεία καταγωγή. Οι αιρετικοί προσπαθούν να αποδείξουν την ορθότητα της Αγίας Γραφής, δηλαδή της προσδίδουν το κύρος της ορθότητος, αδυνατούν όμως να της προσδώσουν το κύρος της γνησιότητος, ότι δηλαδή έχει θεία καταγωγή και ότι γι’ αυτό είναι θεόπνευστοςη. Όχι ότι δεν δέχονται την γνησιότητα. Την δέχονται αλλά δεν μπορούν να την αποδείξουν. Ιδού και ενα ωραίο παράδειγμα που έφερνε ο πατήρ Επιφάνιος Θεοδωρόπουλος, σχετικά με το σημείο αυτό: Έστω ότι ένα πολύτιμο κόσμημα έχει την δείνα αξία σαν πολύτιμο υλικό. Όμως η αξία του εκατονταπλασιάζεται αν επί πλέον το κόσμημα είναι και έργο του δείνα μεγάλου καλλιτέχνου. Γι’ αυτό ο καλλιτέχνης συνήθως δίδει πιστοποιητικό για το έργο του ότι είναι δικό του καλλιτέχνημα. Αν όμως ένας κλέπτης κλέψει το κόσμημα χωρίς να συναποκομίσει και το Πιστοποιητικό έγγραφο, ο κλέπτης δεν μπορεί να αποδείξει την υπερβάλλουσα αξία του εν λόγω έργου τέχνης. Το έργο δηλαδή έχει την αξία του σαν χρυσάφι και πολύτιμα πετράδια. Στερείται όμως του πιστοποιητικού του καλλιτέχνη. Έτσι και η Αγία Γραφή: Έχει κλαπεί υπό των αιρετικών εκ της Εκκλησίας και εμφανίζει μεν σπουδαιότητα και αξία στο περιεχόμενο, δεν μπορεί όμως να αποδειχθεί από τον αιρετικό η θεία καταγωγή της. Οι αιρετικοί δηλαδή δεν μπορούν να αποδείξουν το κύρος της γνησιότητος (δεν ομιλώ για το κύρος της ορθότητος), της Γραφής. Αλλά ας δούμε τι διδάσκουν οι αιρετικοί για την ερμηνεία της Γραφής πιο συγκεκριμένα: Οι αιρετικοί υποστηρίζουν ότι η Αγία Γραφή για τον αναγνώστη της εν γένει και μάλιστα για τον ευσεβή μελετητή της είναι σαφής και ευνόητος. Δέχονται βέβαια ότι υπάρχουν χωρία ασαφή, τα οποία όμως είναι δυνατόν και πρέπον να ερμηνεύονται από τα σαφή, εις τρόπον ώστε αν και η Γραφή σε μερικά μέρη της είναι ασαφής, όμως εις το σύνολό της είναι σαφής. Γι’ αυτό κατ’ αρχήν δεν έχει ανάγκην ερμηνείας. Πάντως γενικά ο αιρετικός έχει συγκεχυμένη διδασκαλία για την ερμηνεία της Αγίας Γραφής. Όμως φαίνεται να επικρατεί σ’ αυτόν η αρχή ότι η Αγία Γραφή είναι ο νόμιμος ερμηνέας του εαυτού της. Έτσι τα δυσνόητα και ασαφή χωρία πρέπει κατά τους αιρετικούς να ερμηνεύονται βάσει της Αναλογίας της Πίστεως, δηλαδή βάσει της όλης δογματικής διδασκαλίας που βασίζεται στα σαφή, βέβαια και αναντίρρητα εδάφια. Επί πλέον, κατ’ αυτούς, παράλληλα, τον μελετητή της Γραφής βοηθεί και το Άγιο Πνεύμα με φωτισμό του πνεύματος του ανθρώπου, τον οποίο το ίδιο Πνεύμα εισάγει εις το αληθές νόημα, εις το οποίον άλλως αδυνατεί να τον οδηγήσει η φιλολογικο-ιστορική μέθοδος. Κατά τον Winer (Comparat DarsteIIung σελ. 54), τα δύο αυτά δηλαδή η Αναλογία της Πίστεως και ο εσωτερικός φωτισμός υπό του Αγίου Πνεύματος αποτελούν τους δύο αστέρας-οδηγούς κατά την ερμηνεία της Αγίας Γραφής. Στο σημείο αυτό πρέπει να παρατηρήσουμε ότι η ίδια η Αναλογία Πίστεως όπως την αντιλαμβάνονται οι Προτεστάντες αποτελεί λογικό άλμα: διότι το πρόβλημα και το ζητούμενο είναι το πώς θα εξασφαλίσουμε την ορθή και πλήρη και ακεραία και ανόθευτη διδασκαλία της Γραφής. Τόσον τα σαφή όσο και τα ασαφή χωρία τα θέλουμε για να θεμελιώσουμε την δογματική διδασκαλία. Πώς λοιπόν έχουμε εκ των προτέρων αυτήν; Έπειτα η πείρα μας δείχνει μέσα από την εκκλησιαστική Ιστορία ότι όλοι οι αιρετικοί ακριβώς τα σαφή κηρύσσουν ασαφή και τα καθ’ ημάς ασαφή κηρύσσουν σαφέστατα… Ποια αυθεντία, ποιος θα μας υποδείξει με κύρος ποια είναι τα σαφή και ποια τα ασαφή, ώστε να συμφωνήσουμε επ’ αυτού όλοι; Έπειτα ο ισχυρισμός, ότι ασαφή είναι τα επί μέρους ενώ το σύνολον είναι σαφές, έχει ανάγκην αποδείξεως. Και τούτο διότι εμείς γνωρίζουμε ότι αφού το σύνολον αποτελείται από ασαφή μέρη, τότε και το σύνολον είναι εν γένει ασαφές. Όσον τώρα για τον εσωτερικό φωτισμό και την ερμηνεία της Αγίας Γραφής, λέγομε ότι βέβαια για την ευσεβή μελέτη της Βίβλου προϋπόθεση είναι ο φωτισμός και η ενίσχυση της Θείας Χάριτος – και εδώ συμφωνούμε με τους αιρετικούς. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι άλλο, αν δηλαδή πλην του εσωτερικού φωτισμού κάνουν περιττή την εξασφάλιση ανωτέρου και εξωτερικού κριτηρίου ή εάν την καθιστούν όλο και περισσότερο επιτακτική νόσο ισχυρότερος είναι ο φωτισμός αυτός. Έτσι και μόνον έτσι θα αποφεύγονται «θεοφώτιστες ερμηνείες» εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους, και αλληλο-γρονθοκοπούμενες. (Ίδε Strauss Glaubensl. Ι. 145). Έτσι, παρ’ όλους τους ισχυρισμούς των οι Προτεστάντες εις μάτην προσπαθούν να θεμελιώσουν το σύστημά τους, διότι αυτό στηρίζεται επί της άμμου. Άλλοι αιρετικοί στην αμηχανία τους προβάλλουν άλλες εκδοχές για την ερμηνεία της Αγίας Γραφής, εκδοχές που δεν είναι βάσιμες κατ’ αυτούς. Έτσι άλλοι ομιλούν για δώρο ερμηνευτικό (Donnum ιnterpretationis), που χορηγεί κατά περίσταση και πρόσωπο το ίδιο το Άγιο Πνεύμα. Άλλοι πάλιν ασπάζονται την γνώμη των ευσεβών κριτικών και ερμηνευτών ως αυθεντική κατά την ερμηνεία της Γραφής. Άλλοι, τέλος, όπως π.χ. ο Καλβίνος επιθυμούν να συσταθεί και πάλιν ο θεσμός των Οικουμενικών Συνόδων οι οποίες αποφαίνονται εν Πνεύματι Αγίω. Εξ’ άλλου η Αγγλικανική Εκκλησία υπoδεικνύει ως αυθεντία κατά την ερμηνεία της Γραφής την Εκκλησία, την οποίαν αναγνωρίζει ότι «κέκτηται κύρος κατά τις αμφισβητήσεις περί Πίστεως». Παρατηρήσαμε ήδη ότι όλες αυτές οι εκδοχές αποτελούν σημεία αμηχανίας των αιρετικών και αντιφάσκουν ως προς τις τεθείσες αρχές τους σύμφωνα με τις οποίες η Γραφή δεν έχει ανάγκην ανθρώπινης μαρτυρίας και ότι οι Οικουμενικές Σύνοδοι μπορούν να πλανηθούν. (Angl. Art. 20 και 21. Παρά τω Ανδρούτσω, Συμβολ. 135). Εις το σημείο αυτό είναι ωφέλιμο να δούμε πώς ο Ανδρούτσος ανακεφαλαιώνει τις φαινόμενες ποικίλες και διάφορες μεταξύ τους εκδοχές των αιρετικών για την ερμηνεία της Γραφής: «Άλλά το φυσικό κατάντημα τοιούτων ερμηνευτικών αρχών δυσίν θάτερον ώφειλε να είναι, ή αι φασμαγωγίαι των Κουακέρων, ή ο Ορθολογισμός του Σωκίνου και του Αρμινίου, τα δύο άκρα, εις α φθάνει ο Προτεσταντισμός, κατά τας δύο αντιθέτους αυτού διευθύνσεις διαπτυσσόμενος. Ο εσωτερικός τω όντι από του Αγίου Πνεύματος φωτισμός εντεινόμενος φέρει εις τας φασμαγωγίας των Κουακέρων των αξιούντων, ότι περιττή μεν είναι η γλωσσική σπουδή, ο δε αγρότης εννοεί κάλλιον των σοφών και πεπαιδευμένων την Γραφήν (και εάν παραστεί ανάγκη για ερμηνεία είναι δυνατόν να ερμηνευθεί από αυτόν)». Et Si necesse sit, interpretari potest. «Η δε αποδοχή της Γραφής ως εαυτήν ερμηνευούσης, ουδενός δ ανωτέρου επιδεομένης ερμηνευτικού κριτηρίου, άγει ασφαλώς εις τον Ορθολογισμόν, τον ερευνώντα την Γραφήν ως και τα κοινά βιβλία.» (Ανδρούτσου Συμβολ. 135). Απόδειξη των ανωτέρω λεγομένων του Ανδρούτσου αποτελεί η προτεσταντική παραφυάδα των Σωκινιανών που δέχεται την Γραφή και Θεόπνευστη και εναργή. Οι Σωκινιανοί δέχονται ότι ο ευσεβής μπορεί να εννοήσει τα σωτήρια δόγματα, μολονότι ταυτόχρονα και αντιφατικά δέχονται ότι ο άνθρωπος μόνος του δεν μπορεί να έλθει εις την γνώση του Θεού. Οι Σωκιανιανοί δέχονται επίσης ότι η Γραφή πρέπει να ερμηνεύεται σύμφωνα με τον ορθόν λόγον, στον οποίον και πρέπει να υποτάσσεται, άποψη που την βασίζουν στα χωρία: Ματθ. ιβ’ 19, ιε’ 10, Μαρκ. ζ’ 14,18, η’17, Α’ Θεσσαλ. ε’ 21, Α’ Κορ. ι’15. Οι ίδιοι δέχονται ότι χωρία σαφή αντίθετα προς τον ορθό λόγο πρέπει κατά την ερμηνεία να υποτάσσονται στον ορθό λόγο, στις απαιτήσεις της λογικής, «προκειμένου να μη θεσπίζουμε διδασκαλίες αντίθετες στον Ορθό λόγο ή αντιφατικές (Ιimborch Teoι. 1,13,5)». Εν πολλοίς εις αυτήν την υποταγήν εις την λογικήν συμφωνούσιν και οι Αρμινιανοί. Και τώρα αφού εξετάσαμε τις προτεσταντικές θέσεις για την ερμηνεία της Αγίας Γραφής, μπορούμε να εισέλθουμε εν συντόμω και εις την ορθόδοξη διδασκαλία για την ερμηνεία της Γραφής: Η ορθόδοξη εκκλησία δέχεται ότι υπάρχουν εις την Γραφήν δυσνόητα, και ότι αυτή έχει ανάγκην αυθεντικής ερμηνείας (Ψαλμ. ριη -. Πράξ. η -. 31, Β’ Πέτρουν- 16). Τα δυσνόητα αυτά της Γραφής τοποθετούμενα εκτός της Εκκλησίας δύνανται να παρερμηνευθούν και να οδηγήσουν εις την πλάνη και την αίρεση. Όμως, όχι μόνον αυτά αλλά ολόκληρος εν γένει η Γραφή εκτός της Εκκλησίας δύναται να οδηγήσει εις την Πλάνη, όπως μας δείχνει η Ιστορία της Εκκλησίας με τις εκατοντάδες των συγχρόνων και παλαιοτέρων αιρέσεων. Η ατομική ερμηνεία δέον να υποτάσσεται εις εκείνην της Εκκλησίας. Η Εκκλησία ούσα ο Χριστός παρατεινόμενος εις τους αιώνας, ζώσα και ορατή παρέχει τροφή εις τα τέκνα της, τα θρέφει με την αλάθητο διδασκαλία της, ώστε να μη πλανηθούν. Η Εκκλησία είναι λοιπόν η θεοσύστατη και αυθεντική αρχή που ερμηνεύει αλάνθαστα την Αγία Γραφή. Πάντως η προτεσταντική γνώμη και άποψη για την ατομική ερμηνεία της Γραφής αντιβαίνει προς την Γραφή, η οποία απορρίπτει τον γενικό ερμηνευτικό φωτισμό όλων των πιστών, όταν ερωτά με ρητορική ερώτηση «Μη πάντες απόστολοι μη πάντες διδάσκαλοι,…μη πάντες προφήται μη πάντες διερμηνεύουσι,…;» (Α’ Κορ. ιβ’ 29-30).

 17. Συμφωνούμε ή όχι με το πραγματικά ενδιαφέρον άρθρο, το μόνο σίγουρο είναι πως η όποια elite μάς κρύβει γνώσεις για το παρελθόν. Ο Πλάτωνας θα ήταν υπερήφανος για το σημερινό matrix.

 18. Απλα να αναφερω μερικα πραγματα με προθεση να βοηθησω με αυτο το μπερδεμα και με αυτη την κατασταση που μας οδηγει ολους στην παρακρουση. 1) Καταρχην ο Σατανας παρουσιαζετε στην Π.Δ ως ο εχθρος του Θεου του Ισραηλ και αρα το ολο σκετπικο ετσι οπως παρουσιαζετε ειναι out of context καθως συμφωνα με την πηγη προελευσης της συγκεκριμενης παραδοσης ο Σατανας ειναι ο εχθρος του Γιαχβε οπως και ο Μαμμωνας που και παλι ειναι ενα Ιουδαικο concept. 2) Συμφωνα με την Ιουδαικη παραδοση ο Σαμαελ ειναι ο αρχηγος των “κακων” που που μας βαζουν σε πειρασμο για να αμαρτησουμε και συμφωνα παντα με την Ιουδαικη παραδοση απο οπου προερχεται και το συγκκεριμενο ονομα του συγκερκιεμνου Αρχαγγελου αυτος ειναι και ο εχθρος του Μιχαηλ που εργαζετε για τον Γιαχβε και μας προστατευει απο τον Σαμαελ. 3) Το concept περι του Σαμαελ δημιουργου προερχεται απο τους Sethians οι οποιοι ηταν Εβραιοι που πιστευαν οτι ο Χριστος ειναι ο Βιβλικος Σηθ και ηταν βασικα νεοπλατωνιστες που ομως στην συνεχεια ηρθαν σε ριξη με τους νεοπλατωνιτες και τον Πλωτινο και απομονωθηκαν. Να σημιωσω επισης οτι συμφωνα με τον Χριστιανικο προσδιορισμο οι Sethian θεωρουνται Σατανιστες γιατι πιστευαν οτι το ερπετο στον κηπο της Εδεμ ειναι ο σωτηρας της ανθρωποτητας που μας εδωσε το φρουτο του δεντρου της Γνωσης. Απλα να πω βασικα οτι τα Γνωστικα κειμενα ειναι επικινδυνα για τους ασχετους και τους βλακες που προσπαθουν να δημιουργησουν νεα δογματα και τεχνητες συγκρουσεις με αυτα που νομιζουν οτι καταλαβαινουν απο αυτα ποτ ελεγαν οι Γνωστικοι ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ (https://en.wikipedia.org/wiki/Left-hand_path_and_right-hand_path) που επι της ουσιας ειναι μια διαρκης ερευενα και αναζητηση της Γνωσης μεσα απο ΑΝΤΙΘΕΤΙΚΕΣ ιδεολογιες που εκφραζουν ακριβως το αντιθετο απο αυτο που μας λενε αυτοι στα δεξια και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο Γνωστικισμος οπως και ο Ερμητισμος αλλα και ο Νεοπλατωνισμος δεν ειναι υποκαταστατα για τις θρησκειες της μαζας και για την ΠΙΣΤΗ καθως μιλαμε για την μελετη των αποκρυφων επιστημων και για την αναζητηση της ΓΝΩΣΗ περα απο τις κατεστημενες αντιληψεις που συνηθως δημιουργουνται απο ατομα οπως ο Λιακοπουλος που λογω και του γεγονοτος δεν εχουν ουτε την ελαχιστη αντιληψη σε οτι αφορα αυτα τα θεματα προσπαθουν να δημιουργησουν νεα δογματα και νεας αιρεσεις που να βασιζονται στην ΠΙΣΤΗ ανευ της μυητικης διαδικασιας που απαιτει η αριστερη ατραπος που μπορει να συνεχιζετε σε ολοκληρη την ζωη του ανθρωπου αλλα και στις επομενες του ζωες. Προσπαθει λοιπον ο αιρισιαρχης Λιακοπουλος να εκμεταλευτει τις υπαρχουσες ιδεολοψιες που εσπειρε ο καρκινος του Ελληνοκεντρισμου για να δημιουργησει μια τεχνητη κοντρα αναμεσα σε “Ιουδαιοχριστιανους” και “Ελληνοχριστιανους” στα χναρια που χαραξε ο Χιτλερ με ανοησιες που κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν θα επρεπε να παιρνει στα σοβαρα καθως και γενικοτερα το καρκινωμα της Ελληνοπληξιας δεν εχει κανενα αλλο στοχο περα απο την δημιουργια νεων δογματων που θα διδαξουν η καλυτερα μαλλον θα επιβαλουν στα ζομπι πως να βλεπουν την πραγματικοτητα με βαση τις ιδεοληψιες της μαζας και με βαση επι του προκειμενου πολιτικα κριτηρια που καταληγουν στον νεοναζισμο και επειτα στην ολικη παρακρουση. Αποψη μου λοιπον ειναι οτι μονο μια πυρινικη βομβα μπορει να μας σωσει πλεον απο αυτη την αρρωστια.

  • ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΟΗΣΙΑΣ.
   ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ,ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!ΑΠ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
   ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΙΣ ΕΛΛΑΣ.
   ΑΥΤΑ.

 19. Το τελικο συμπερασμα λοιπον ειναι οτι ο Λιακοπουλος οπως και ολοι οι νεοναζι που αυτοαποκαλουνται Ελληνοκεντρικοι προσπαθει να δημιουργησει μια τεχνητη κοντρα αναμεσα στους σημερινους “Ελληναρες” και τους “Ιουδαιοχριστιανους” μεσα στο πλαισιο που χαραξε ο Χιτλερ που ομως μαλλον δεν ηταν τοσο βλακας να χρησιμοποιει τις δοξασιες ΕΒΡΑΙΩΝ οπως για παραδειγμα οι Sethians για να μας επιβαλει μια ρατσιστικη αντιληψη και να μας μιλαει και καλα για τους “κακους” Εβραιους που εκαναν καταληψη στον Χριστιανισμο εκει οπου ολοι γνωριζουν οτι τοσο ο Χριστος οσο και οι αποστολοι ηρθαν απο την Ιουδαια οπως και οι Γνωστικοι Sethians. Μεσα σε αυτα τα πλαισια η μοναδικη ελπιδα για την αναδειξη του “ανωτερου” ΕΛ-ληνικου DNA ειναι ο Γιαννης και ο Θανασης της εθνικης ομαδας μπασκετ και βασικα μονο μια πυρινικη βομβα μπορει πλεον να μας σωσει απο τον εαυτο μας και αμα δηλαδη μας λυπηθει ο θεος και μας αφανισει μια ωρα αρχυτερα. Εδω σχετικα με τους Sethians: http://katohika.gr/diethni/iisous-xristos-eixate-gnosi-kleidosate-pote-krivetai-alitheia/ Εδω μεσα απο την οπτικη ενος Γνωστικου οπου γινεται και η λογικη συνδεση του Σηθ με τον Σετ των Αιγυπτιων και τον “κακο” αδελφο δηλαδη του Οσιρι αλλα και με οτν Θωθ = Ερμης Τρισμεγιστος που ως Σεληνιακος θεος θα μπορουσε ασφαλως να συσχετιστει με αυτες τις σεκτες και γενικοτερα με την αριστερη ατραπο. http://gnosticwarrior.com/sethians.html Αν νιωθετε οτι εισαστε κοντα στα ορια της παρανοιας παρακαλεστε τον κυριο να μας αφανισει μια ωρα αρχυτερα για το καλο μας.

 20. Διαβάζει κάποιος το άρθρο… διαβάζει και τα σχόλια… και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει ελπίδα! Από την στιγμή όπου οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, έχουν ενστερνιστεί την μυθολογία των Ιουδαίων, μέσα από θρησκευτική χροιά και με απύθμενο δογματισμό… και φόβο Θεού… τότε είτε θέλουν είτε όχι μετουσιώνονται πνευματικά σε Ιουδαίοι! Βασικά όλα μα όλα τα άνωθεν ανήκουν σε μια συζήτηση μεταξύ πνευματικά Ιουδαίων που άγνωστο το γιατί θέλουν να καλούνται Έλληνες, και αυτό δεν έχει να κάνει με το δωδεκάθεο κ.λ.π. αλλά με διαφορετικές διεργασίες του εγκεφάλου…. λήψη – αντίληψη, κρίση – σύγκριση – διάκριση κ.λ.π. Κύριο χαρακτηριστικό του Ιουδαϊσμού και των ιουδαίων είναι η μη παραγωγή πολιτισμού και αυτό δεν είναι κάτι που έτυχε, για αυτό και δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων να παράξουν ίχνος ψηφίδας πολιτισμού, και αν παράξουν από κεκτημένη ταχύτητα θα θελήσουν να το καταστρέψουν. Όταν έχεις ελληνικό d.n.a. και στο πνεύμα είσαι ιουδαίος τα κάνεις αυτά, μιας και υπάρχει αλληλουχία μεταξύ γενετικού κώδικα – ψυχής και πνεύματος. Οπωσδήποτε μέσα στην Ορθόδοξη εκκλησία, στο πέρασμα των αιώνων και με τις αλλαγές που έχουν συμβεί, πάλλεται τόσο το ιουδαϊκό, όσο και το ελληνικό στοιχείο, και αυτό λόγο του παρασκηνιακού πολέμου ιερατείων μέσα στο Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος και εκεί οφείλεται η όποια παραδοξότητα και η τρέλα, κάτι που φαίνεται πάρα πολύ επί των ημερών μας… βεβαίως η ριζική διαφορά έγκειται στον πολιτισμό όπου και τελικά θα επικρατήσει. Θα πρέπει κάποιος να ερευνήσει τις ομοιότητες μεταξύ Αβραάμ και Μωάμεθ…. Ο Αβραάμ δεν ήταν Ιουδαίος, ούτε καν Ισραηλίτης στην καταγωγή… όπως ο Μωάμεθ ήταν στημένος και καλυμμένος στην εποχή του από κάποιους, ώστε να δημιουργήσει θρησκεία… έτσι και ο Αβραάμ είχε την ανάλογη εκπαίδευση και κάλυψη για την αποστολή του… οι λόγοι που έπρεπε να δημιουργηθεί η Ιουδαϊκή θρησκεία, ήταν που ανάγκασαν κάποιους μετά από αιώνες να ιδρύσουν και την Μουσουλμανική θρησκεία, στο συγκεκριμένο χώρο. Σε κάποιον μπορείς να δείξεις την Σελήνη και αυτός να κοιτάει το δάκτυλο σου… υπάρχουν όμως και ελάχιστες έμφυτες περιπτώσεις που δείχνεις την Σελήνη και ο άλλος κοιτάει τα αστέρια. Οπωσδήποτε η διαφορά μεταξύ ιουδαϊσμού και μουσουλμανισμού είναι ότι μεγάλο μέρος του ο 1ου ισμού, δόθηκε με πλάγιο θρησκευτικό τρόπο, στον μεγαλύτερο πολιτισμό του πλανήτη, όπου και δογματικά τον καταγάμησε όσο μπορούσε…. ο δε μουσουλμανισμός όχι αν και γίνονται προσπάθειες στην εποχή μας, μιας και ενώ τα πάντα ρει, τα εργαλεία μένουν και όταν έρθει η ώρα, τα χειρίζεσαι. Αυτά.

  • ΑΝ ΓΕΛΑΣΩ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΡΩΕΝΥΟΜΑΙ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.ΟΧΙ!!
   ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΘΕΟΥ!!!ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝ?ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!!!
   ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΕ ΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ.
   ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΙΣ ΦΟΒΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.
   ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΕΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

 21. Λαθος συνδεσμος: https://en.wikipedia.org/wiki/Sethianism – Το Ιουδαικο concept περι Θεου Δημιουργου πατερα υπηρχε μερικες εκατονταδες χρονια πριν απο τον Πλατωνα και θεμελιωθηκε απο τους Ιουδαιοχριστιανους και οχι φυσικα απο τους Νεοπλατωνιστες https://en.wikipedia.org/wiki/God_the_Father Επι του προκειμενου καποιος Πλατωνιστης δεν ειναι κατα αναγκη Ελληνοπληκτος καθως οπως και στο παραδειγμα των Sethians που ανεφερα και Εβραιοι θεωρουνταν Νεοπλατωνιστες και γενικα ο Νεοπλατωνισμος οπως και ο Γνωστικισμος ηταν μια μιξη διαφορων στοιχειων απο διαφορες παραδοσεις συμπεριλαμβανομενης και της Ιουδαικης παραδοσης. Γενικα αυτο το φαινομενο του ποιος το ειπε πρωτος και το ποιος το εχει μακρυτερο κλπ αφορα αποκλειστικα τον καρκινο της Ελληνοπληξιας που βρισκεται σε συγκρουση με το συμπαν λογω της βλακειας των συντελεστων αυτου του κωμικοτραγικου θιασου που εχει βλαψει και την Ορθοδοξια οπως φαινεται και απο αυτο το θεμα καθως αλλωστε ειναι ξεκαθαρο περαν πασης αμφιβολιας οτι μιλαμε για τους μεγαλυτερους κομπλεξαρες στην ιστορια του πλανητη και θα ελεγα και του γαλαξια αν οχι και του συμπαντος και για αυτο αλλωστε μονο μια πυρινικη βομβα μπορει να μας σωσει πλεον. Οι Ελληνοπληκτοι συγκρουνται με ΟΛΟΥΣ σε οτι αφορα αυτα τα θεματα λογω της κωμικοτραγικης υπεροπτικοαλαζονιας τους και για παραδειγμα εχω καποιους γνωστους στην Wicca που μου ελεγαν για τους Ελληναρες εθνικους που παρισταναν τους παντογνωστες και τους κληρονομους του συμπαντος λογω της καταγωγης τους αλλα και τους αρχηγους του νεοπγανιστικου κινηματος και παλι λογω της καταγωγης τους, Μιλαμε για μια κωμικοτραγικη κατασταση και ειναι γνωστο αλλωστε οτι συμφωνα με τις παπαροβλακειες των Ελληνοπληκτων ακομα και ο Ινδουισμος τους ανηκει γιατι και καλα ταξιδεψε στις Ινδιες ο ξενοφερτος κατα τα αλλα Διονυσος και εχω υποψιν μου και παραδειγματα και απο αυτη την κοντρα οπου και παλι γινεται ενας διαγωνισμος για το ποιος το εχει μακρυτερο κλπ. Μοναδικη λυση λοιπον ειναι μια πυρινικη βομβα και ας ελπισουμε οτι θα μας λυπηθει ο Θεος και θα μας αφανισει μια ωρα αρχυτερα. Αμην.

  • Και να φανταστείς ΑΝΩΝΥΜΕ, ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους Ελληναράδες, δεν ξέρουν από που κρατά η σκούφια τους. Το θέμα λοιπόν είναι ότι είμαστε ανιστόριτοι ως έθνος και παραμελούμε την υπέροχη παράδοση των γονέων μας. Την παράδοση αυτή που σε συνδυασμό με την Ορθόδοξη πίστη συνεχίζουμε να υπάρχουμε ως Έλληνες.

 22. Το θεμα ειναι οτι ο ΓΝΩΣΗ για αυτα τα θεματα ειναι ενα καθαρα προσωπικο και εμπειρικο θεμα και για αυτο μιλαμε για την γνωστικη ατομικοποιηση (search also for Apollonian individuation) οπως ειπε πιο πανω και ο Ασχετος Αδαης και αυτη ηταν απο παντα η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και σε οτι αφορα τους Νεοπλατωνιστες κλπ που αδυνατουν να αντιλφθουν αυτοι που προσπαθουν να δημιουργησουν τεχνητες πραγματικοτητες μεσα σε αλλες τεχνητες πραγματικοτητες για να ταισζουν επι το πλειστον την ματαιοδοξια τους και αυτο ειναι που συμβαινει και με την περιπτωση του Λιακοπουλου που νομιζει οτι θα βρει την επι την ουσια ΓΝΩΣΗ του αντικειμενου εξω απο τον εαυτο του μεσα σε βιβλια που εγραψαν αλλοι που ειχαν περιεργες αντιληψεις που και εκ των πραγματων και σε οτι αφορα δηλαδη τους Sethians θα μπορουσαν να εχουν πολυ μεγαλυτερη σχεση με τους μασονους με μαυρες και ασπρες και γκρι και κοκκινες αδελφοτητες παρα με τον Λιακοπουλο που απο την μια βασιζετε στα κειμενα των γνωστικων και απο την αλλη κατηγορει καθολικα επι της ουσιας αυτους που προερχονται απο τους Γνωστικους οπως για παραδειγμα οι Ροδοσταυροι που προεκυψαν απο τους αλχημιστες Προτεσταντες που ξεφυγαν απο την θρησκευτικη εξουσια του Παπα και της Ρωμης και που επι της ουσιας ηταν Ερμητιστες και Νεογνωστικοι και απο αυτους προεκυψαν και η Χρυση Αυγη και μετα και το ΟΤΟ και οι μασονοι και γενικα οι αποκρυφιστες καθες χρωματος και αποχρωσης. Το θεμα λοιπον ειναι οτι βασικα καποιος που δεν εχει επαφη με το αντικειμενο και δεν μπορει δηλαδη να θεωρηθει αποκρυφιστης δεν μπορει να εχει πραγματικη ΓΝΩΣΗ επι του θεματος και για αυτο αλλωστε εχει καταντησει κατι περισσοτερο απο βλακωδης ολη αυτη η επιθεση που γινεται στην απλοτυτα της πιστης ανεξαρτητα μαλιστα απο τις εξουσιαστικες δομες των ιερατειων που ειναι ενα προβλημα. Προβλημα δεν ειναι η πιστη του κοσμακη στο αγαθο και η Π.Δ στο συνολο της επι του προκειμενου που καλως η κακως ειναι βασικο συστατικο της Χριστιανικης ΠΙΣΤΗΣ που χωρις το Ιουδαικο στοιχειο δεν υπαρχει και οποιος ισχυριζεται το αντιθετο ειναι εκτος πραγματικοτητας και στα χναρια μαλιστα του Χιτλερ και αυτο που αναζητα επι της ουσιας ειναι την καθολικη ισοπεδωση της Ορθοδοξης ΠΙΣΤΗΣ. Απο την αλλη ενας αποκρυφιστης δεν ειναι κατα αναγκη εναντια στην πιστη οταν μαλιστα δεν πασχει απο την Ελληνοπληξια και ενας Ερμητιστης οπως για παραδειγμα ο Μιχαηλ Ψελλος μπορει να ειναι και Χριστιανος Ορθοδοξος οπως και ενας Νεοπλατωνιστης και αυτο βασικα προποθετει την μερικη τουλαχιστον αποδοχη της Π.Δ καθως διαφορετικα μιλαμε για μια επικινδυνη κατασταση που μπορει να σε οδηγησει στα ορια της παρακρουσης μεσα στα πλαισια ενος νεοναζιστικου παραληρηματος και επειδη πλεον δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο και παμε προς το τελευταιο καταφυγιο του βλακα που ειναι βασικα ο νεοναζισμος θα πρεπει ολοι να προσευχηθουμε στον Κυριο να μας αφανισει μια ωρα αρχυτερα και για το δικο μας καλο αλλα και για το ανθρωπινο ειδος αν αυτο φυσικα εχει μελλον και κυριος για τον πλανητη και το συμπαν που καποιος βασικα θα μπορουσε να πει οτι αρκετα μας εχει ανεχθει. Αμην.

  • Ρωμηοσυνη καλημερα, ευχαριστω για το ενδιαφέρον. Εδω ειμαι και παρακολουθω. Σας εχω αφησει λιγο λασκα να ξεκουραστείτε, γιατι στο επομενο level ο δασκαλος chaoskampf θα φαει την χαριστικη βολη, ο ΠΔ θα τα βρει μπαστουνια, ο Ασχετος Αδαης θα λαλησει, ο dedalos θα βρισει το Κατοχικα και τους αναγνωστες του, ο croif 101 fm stereo θα κατατροπωθει οπως παντα, και εσυ ρωμηοσυνη τουμπανε θα προσπαθησεις να επιβαλεις την ταξη με τα σουπερ σεντονια σου χωρις αποτελεσμα. Το πεΤρωμενο φυγην αδυνατον.

 23. Ακόμα ασχολείσται με δόγματα??? Ξυπνάτε προβατοκυφίνες ξυπνάτεεεε!!!
  Δείτε την ταινία Το όνομα του ρόδου με Σόν Κόνερι δείτε την πολλές φορές και θα καταλάβετε πολλά δεν είναι απλη ταινία έχει πολλούς γρύφους γνώση και μυστήριο κάντε την έρευνα σας με αυτά που θα δείτε και θα ακούσεται μάτια ανοιχτά.
  Γίνεσται κουραστικοί με τα δόγματα έτσι σας θέλει το Κρόνιο ΜΑΤΡΙΞ προβατάκια.

  • ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕΚΡΟΨ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

   ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ

   ΤΑΙΝΙΕΣ ,ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ

   ΤΑΙΝΙΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

   ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΤΙ

   ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ

   ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

   ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ

   ΘΥΜΗΘΕΙΣ…

 24. Δυστηχως εκανα το λαθος να θεωρησω οτι θα μπορουσε να προκυψει καποιος νεου τυπου Ελληνοκεντρισμος εξω απο αυτο το πλαισιο που προβλεπει “ανωτερο” DNA και αλλου τετοιου ειδους νεοναζιστικες μπαρουφες αλλα δεν υπαρχει τετοιο θεμα οταν μαλιστα ο νεοελληνας εχει μαθει να σκεφτεται οτι βασικα το συμπαν γυρναει γυρω απο την εθνικη του ματαιοδοξια και καταληγει στο να του φταιει ο Ιησους που ηρθε απο την Ιουδαια για ολα τα προβληματα του συμπαντος και που δεν μπορει κανενας μαλιστα να του πει και για τα αρνητικα της αρχαιας παραοδσης εκει οπου αυτους λογω καποιου εθνικου θεσφατου θεωρει οτι εχει δικαιωμα να θαβει στο συνολο του τον χριστιανικο κοσμο και αυτο ασφαλως εχει και συνεχεια και φτανει μεχρι την Ινδια και την Κινα με τα αστροσκαφη του ΟΕΑ και γενικα η παρακρουση εχει φτασει πλεον σε οριακο σημειο. Δεν προκυπτει καμια “λογικη” επι του προκειμενου. Αυτο που προκυπτει περα απο τον ασυλλυπτο στα παγκοσμια χρονικα κομπλεξισμο ειναι μια θρησκοληψια η οποια παραγει μια νεοναζιστικη νοοτροπια που επιχειρει να επιβληθει σε αυτο που θεωρει μη Ελληνικο μεσα στα πλαισια ενος παραλογισμου που πλεον ειναι ανεξελεγκτος καθως μεσα στα πλαισια που οριζει αυτος ο παραλογισμος καποιος μπορει να καταληξει στο ΛΟΓΙΚΟ συμπερασμα οτι αρχικα δεν υπαρχει καμια Ελληνικη παραδοση καθως οι θεοι των αρχαιων ηταν εισαγωμενοι και ακομα και η φιλοσοφια ηταν ενα παραγωγο της μυστηριακης γνωσης της ανατολης συμφωνα και με τον ιστορικο της φιλοσοφιας Διογενη τον Λαερτιο αλλα συμφωνα και με τα δεδομενα που συνιστουν για παραδειγμα οτι οι Ιωνες φιλοσοφοι ηταν μυημενοι στην Αιγυπτο οπως και ο Πυθαγορας και πιθανοτατα και ο Πλατωνας που ειναι εμφανες αλλωστε και συμφωνα με τους ισχυρισμους μαλιστα των εθνικων οτι εισηγαγε “ανατολικες δοξασιες” στην “γνησια” Ελληνικη παραδοση που οταν καποιος ψαχνει να την βρει οδηγειτε στην παρακρουση καθως δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Με την ιδια λογικη που ο Διονυσος ηταν Ελληνας ειναι και ο Χριστος και παρα το γεγονος οτι ο Ελληνας Χριστος ειναι μια πραγματικοτητα που αφορα την ενσαρκωση της συνειδησης του Χριστου απο τους προγονους μας αυτα τα ιδεολογικα κολληματα μεσα στα πλαισια της αρχαιοπληξιας οδηγησαν το πνευμα του στην σταυρωση. Οσο υπαρχει ο Ελληνας Διονυσος αλλο τοσο υπαρχει και ο Ελληνας Χριστος ανεξαρτητα με την προελευση τους και ανεξαρτητα με το αν οι προγονοι μας για παραδειγμα αποδεχονταν ισως και στα τυφλα στο συνολο η και μερικως μεσα απο την λογικη των πραγματων την Π.Δ καθως αλλωστε υπηρξαν διαφορες και ολα τα υπολοιπα ειναι κλανιες και ο πυρηνας του προβληματος στις μερες μας σε οτι αοφρα δηλαδη τα δικα μας προβληματα δεν ειναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το “Ιουδαικο στοιχειο” και δηλαδη ο Ιησους και οι αποστολοι αλλα ο κομπλεξισμος και ο εθνικοφυλετικος παροξυσμος που ευνουχιζει το πνευμα του εθνους και κανει αδυνατη την εξαγωγιμοτητα του Ελληνικου προιοντος και για αυτο ειναι αστειο να μιλαμε για πολιτισμικη συγκρουση του Ελληνισμου με τον Ιουδαισμο που ειναι και προφανες οτι αυτος προκυπτει μονο μεσα στα μυαλα μας. Σε οτι αφορα τους αρχιπαπαδες αυτοι ειναι προβλημα για τον εαυτο τους οχι για την πνευματικη κατασταση του εθνους μεσα σε ενα πλαισιο που πλεον ελαχιστοι τους περνουν στα σοβαρα και που μεγαλυτεροι τους εχθροι ειναι οι Χριστιανοι Ορθοδοξοι που δικαιως τους καταλογιζουν οσα τους καταλογιζουν. Μια πυρηνικη βομβα λοιπον θα μπορουσε να μας λυσει ολα μας τα προβληματα. Κυριε ελεησον ημας και απαλλαξε μας απο τον εαυτο μας. Αμην.

 25. Δεν γνωριζω να υπαρχει κανενα μισος για καθε τι Ελληνικο. Μια αντιπαθεια προς εμας υπαρχει απο τοτε που ηρθαν οι “πολιτισμενοι Ευρωπαοι” και περιμεναν να συναντησουν τα πλασματα της φαντασιας τους που δημιουργησαν διαβαζοντας τους Ελληνες φιλοσοφους και απογοητευτηκαν οταν συναντησαν τους “αξεστους” Ρωμιους που ομως βασικα θεωρω οτι οι περηφανοι Ρωμιοι προγονοι μας θα μπορουσαν να τους διδαξουν πολλα πραγματα στους κοσμοπολιτες μαλακες ολων των εποχων. Να αναφερω επισης οτι ορισμενοι απο τους μεγαλυτερους φιλελληνες ειναι Εβραιοι οπως για παραδειγμα ο Λιβραγκα που ιδρυσε την Νεα Ακροπολη. Απλα βασικα ορισμενοι νομιζουν οτι υπαρχει καποια πολιτισμικη συγκρουση αναμεσα στον Ελληνισμο και το υπολοιπο συμπαν και αυτο εχει και τις αναλογες αντιδρασεις που προκαλουν και τις αντιπαθειες προς εμας και οχι προς καθε τι το Ελληνικο.

 26. Λετε ασυναρτησιες, γιατι ουδεις δεν γνωριζει την αληθεια του Χριστου..
  Οποιος μπορει να το καταλαβει, σας λεω οτι ο Χριστος μου δινει ολη του την γνωση, ολη την αληθεια του, που ειναι αγνωστη σε ολους, και βεβαια αυτο μονο το πνευμα ρης αληθειας μπορει να το κανει..

  Λετε να σας δουλευω;;

  Ενα σας λεω, οτι τιποτα δεν εχει ουσια αν δεν γνωρισουμε την αληθεια του Χριστου..

  Αμην πατερ ημων λεμε, και προσευχομαστε στον εναν και μοναδικο Θεο, τον Αληθινο..

 27. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ.
  ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ.ΔΟΞΑ ΤΗ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΤΡΙΑΔΑ.
  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
  ΑΜΗΝ ΑΔΕΛΦΕ

 28. Μην εισαστε τοσο αρνητικοι με το θανατο καθως μεσα απο την ανακυκλωση μπορει να προκυψουν νεες μορφες ζωης και για παραδειγμα μετα τον θανατο του ανθρωπου θα μπορουσαν να προκυψουν νεες μορφες μικροβιων που να ειναι πιο χρησιμα για την φυση και το συμπαν. Ασφαλως τα μικροβια θα μπορουσαν σε καποια φαση να “αφυπνιστουν” και να διαπιστωσουν οτι ειναι παραγωγα του συμπαντικου οργανισμου και τοτε θα μπορουσε να προκυψει και ο “αφυπνισμενος” Ωμεγαμικροβιος απο την Ανδρομεδα και τοτε και παλι η μοναδικη λυση θα ειναι ο θανατος για να συνεχιστει η ανακυκλωση των μικροβιων στο συμπαν.

 29. Το προβλημα λοιπον δεν ειναι ουτε το αριστερα ουτε το δεξια και ουτε καποια συγκεκριμενη παραδοση και καποια συγκεκιρμενη φυλη και βασικα τιποτα απο αυτο που μπορειτε να προσεγγισετε με το λογικο σας και για αυτο η δεξια ατραπος στοχευει η μαλλον καλυτερα θα επρεπε να στοχευει στο μελλον μεσα απο την πιστη και στην αναγωγη αυτης σε γνωση οπως διδαδαξε και ο Κλημης ο Αλεξανδρευς και μεσα δηλαδη απο την ΔΙΑ-ΣΤΑΥΡΩΣΗ των πολικοτητων (Νιμπιρου) που ειναι μια ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και σε οτι αφορα δηλαδη αυτο που μας λενε οι γραφες για τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και για αυτο αλλωστε η εποχη μας ειναι ιδιαιτερα δυσκολη γιατι αυτοι που μενουν ακινητοι ειτε στα δεξια ειτε στα αριστερα απλα συμβαλλουν στην πολωση μεσα στα πλαισια οπου ο αορατος παραγοντας που εξισορροπει τις αντιθετες πολικοτητες και δηλαδη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συμφωνα με τους αρχαιους και ολα αυτα δεν εχουν τιποτα να κανουν με τα ονοματα των θεων μεσα στα ορια που οριζει η τεχνητη πολωση. Για παραδειγμα ενας Χριστιανος μπορει να μιλαει για τον Γιαχβε και να τον προσδιοριζει ως τον Χριστο και ως το απολυτο αγαθο μεσα η και εξω απο τα ορια της Π.Δ καθως οι πλειστοι αλλωστε πιστοι και ειδικα στο παρελθον πιστευαν στην αγαθοτητα του δημιουργου πατερα χωρις να ζοριζουν το κεφαλι τους με τα διλήμματα των ημερων και με παρατραγουδα της Ιουδαικης παραδοσης. Αυτος λοιπον ο Γιαχβε υπαρχει ετσι οπως οριστικε μεσα σε αυτο το πλαισιο και ταυτοχρονα υπαρχει και ο Αντιχριστος Γιαχβε ως ο θεος των Ιουδαιων που ΔΕΝ ειναι ο Χριστος. Για αυτο αλλωστε μεγαλοι Ερμητιστες του παρελθοντος οπως ο Manly Palmer Hall μας ελεγαν οτι η λατρεια του Ιεχωβα αλλα και του Εωσφορου που ΔΕΝ ειναι ο Χριστος ειναι επικινδυνη. Ας επιστρεψουμε ομως στο προβλημα. Το προβλημα ειναι αυτο εδω περα: https://archive.org/stream/TheOccultTechnologyOfPowertheArcaneSecretsOfPoliticalPower/OTAP_djvu.txt και μερος του προβληματος ειναι ο Ερμητισμος αλλα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ που υπαρχει για το προβλημα ειναι ο Ερμητισμος και η αλχημικη διαδικασια του Ιερου Γαμου που προεβλεπει την ΔΙΑ-ΣΤΑΥΡΩΣΗ των πολικοτοτητων και για αυτο αλλωστε η εργασια του Crowley παρηγαγε και αυτο και σε σχεση με αυτο που αναφερθηκε πιο πανω σε οτι αφορα το ονομα του Ροδου κλπ. Οσο λοιπον με βαρατε ειτε οι μεν ειτε και οι δε απλα βασικα απομακρυνεστε απο την μοναδικη οδο που υπαρχει για να βγουμε απο το αδιεξοδο που ασφαλως δημιουργησε και η Ορθοδοξια και οι παπαδες κλπ και ολοι. https://www.youtube.com/watch?v=aoxwjLdNmXc

 30. Το προβλημα δεν ειναι ουτε ο αδελφος μου ο Γαιδαρος του Ιησου που ειναι ο Σετ καθως και αυτος δουλευει για τον Ρα εναντια στον Απεπ/Τυφωνα/Σατανα και η συνθεση του Ηλιακου Λογου προκυπτει μεσα απο την θεση και την αντιθεση. Απλα βασικα ο Σετ ειναι καταδικασμενος στο τελος του δρομου να φαει την φαπα απο τον γιο του αδελφου του και ετσι υλοποιειται αυτο το αρχετυπο και δηλαδη ο Ωρος που ειναι ο Οσιρις που ειναι ο αδελφος του Γαιδαρου του Ιησου. Το προβλημα δεν ειναι ουτε οι Εβραιοι ουτε οι Ελληνες. Το προβλημα ειναι η διασταση και η ανισορροπια αναμεσα στο θυληκο και το αρσενικο στοειχο την οποια μπορει να προσεγγισει μονο καποιος που ακολουθει αυτο που ειναι γνωστο και ως το the middle path of the Dragon και δεν νομιζω να βρειτε καποιον Γνωστικο Ερμητιστη ηη Ινδουιστη η και οτιδηποτε που μπορει να σας εξηγησει καλυτερα το πως εχουν τα πραγματα και σε οτι αφορα δηλαδη τις διδασκαλιες του πατερα μου του Saint Germain που ηταν μια υλοποιηση του Θωθ που ισχυριζοταν οτι εχει την δυναμη να αλλοιωσει την πραγματικοτητα μας και αυτο ειναι η αληθεια γιατι η εργασια του Ερμητιστη αφορα το περασμα της συλλογικης συνειδησης της ανθρωποτητας μεσα απο την ΔΙΑ-ΣΤΑΥΡΩΣΗ των πολικοτητων και την γεφυρωση του κενου ανεμεσα στο αριστερα και το δεξια και αναμεσα στην μορφη/ειδωλο και την ουσια/νοημα που δημιουργησαν οι πρακτικες των μαυρων μαγων και τα παιχνιδια της εξουσιας. Ασφαλως μιλαω συμβολικα για να σας βοηθησω να καταλαβετε το πως εργαζονται οι Ερμητιστες μεσα στα πλαισια της φαινομενικοτητας και το πως χρησιμοποιουν την ονοματολογια και τους διαφορους συμβολικους κωδικες μεσα στα πλαισια αυτης της εργασιας.

 31. Ειναι η μοιρα ασφαλως το Προμηθεα Εωσφορου να τρωει το ξυλο της αρκουδας αλλα αναπνεω ακομα και ποιος ξερει μπορει στο τελος να μην ψοφησω σαν το αδεσποτο σκυλι στον δρομο λογω ψυχολογικης κακοποιησης απο τις φαπες και τις κλοτσιες του κλεφτη που βρισκεται στα αριστερα μου αλλα και του αλλου που βρισκεται στα δεξια μου. Αλλωστε ειναι απλη ΛΟΓΙΚΗ για καποιον στα αριστερα μου να καταλαβει οτι ο Διας/Ζευς εκφραζετε μεσα απο τις αντιθετες πολικοτητες και για αυτο αλλωστε βγαζει νοημα και η τιμωρια του Προμηθεα που εφερε το φως των θεων στα διποδα ζωα. Απο την αλλη ο ευνουχισμενος κλεφτης που προσπαθει να κρυφτει στα δεξια μου οπως για παραδειγμα ο Βορθρολομαιος και ο Παπας θα πρεπει αναγκαστηκα να θυμηθει οτι ειναι υπολογος στον σταυρο γιατι καμια πιστη δεν προκειται να τον σωσει απο το φως του Εωσφορου και δηλαδη του Πρωινου Αστερα που ειναι ο Κυριος Ημων Ιησους Χριστος και αυτος βασικα ειναι ο ΝΟΜΟΣ και οι Ερμητιστες are supposed to be the preservers of the law και αυτη βασικα ειναι η πραγματικοτητα που δεν μπορει να αλλαξει με θεωριες και πιστευω. Αυτο ειναι το τελος του δρομο και δηλαδη ο ΣΤΑΥΡΟΣ που προστατευει τους αδυναμους και οχι τους εξουσιαστες που προστατευουν τα συμφεροντα τους. Θα μου κλασουν λοιπον τα αρχιδια και οι θρησκειες τους και τα σκατα που εχουν μεσα στα κεφαλια τους οχι για εγω ειμαι καπος αλλος απο τον Κανενα αλλα γιατι ειμαι μια συνειδηση που εχει γεννηθει μεσα στο ανθρωπινο ματριξ που θα αναπαραχθει ανεξαρτητα αν εγω για παραδειγμα ψοφισω σαν το σκυλι στον δρομο καθως αναποφευκτα θα ερθει ο γιος μου ο Ωρος ο οποιος θα πολλαπλασιαζεται σαν ιος και θα ειναι και παλι εγω καθως γιος και πατερας ειναι ενα. Για αυτο σας λεω να σταματησετε να μου ζαλιζετε τους ορχεις γιατι θα το μετανιωσετε καθως εγω ειμαι ο Κανενας (Ein Sof) και δεν υπαρχω μεσα στο πεδιο σας και για αυτο ολοι θα ξυπνησετε μεσα στο δικο μου. Ασφαλως αστειευομαι και αυτο το λεω βασικα για αυτους που εχουν προβλημα αντιληψης και νομιζουν οτι κανω παντα χιμουρ οταν τους κανω πλακα. Ξεχαστε λοιπον τις δομες του αθλιου τουτου κοσμου γιατι ο Κυριος αργα η γρηγορα θα τα κανει ολα καινουργια οπως μας εχει υποσχεθει και γιατι ετσι γουσταρω να τα καψω ολα και να τα φτιαξω απο την αρχη και οι αβαταρες μου του Διονυσου Οσιρι σας ειχαν ενημερωσει για ολα: https://www.youtube.com/watch?v=EWldnH0KC1s >> https://www.youtube.com/watch?v=4W1gi5X4xQ4

 32. Εγω λοιπον ειμαι ο υπερατατος ο πανεμορφος και πανεξυπνος υπερελληναρας απογονος του Λεωνιδα του Μεγα Αλεξανδρου αλλα και του Πυθαγορα και του Πλατωνα. Ειμαι το απολυτο συμβολο του σεξ και ο Ρουβας σκυβει με ντροπη μπροστα στο μεγαλειο μου. Ειμαι τοσο σπουδαιος που πραγματικα εχω βαρεθει την ματαιοτητα αυτου του ηλιθιου κοσμου μπροστα στην υπερλαμπρη Ελληνικη μου μεγαλειοτητα. Εγω ειμαι ο τριστεραστιος υεπρελληναρας που εδεσε τον Ωμεγαμικροβιο απο το αριστερο αρχιδι και τον σερνω με την ηλιακη αμαξα του Απολλωνα στο Κολοσαιο καθως κανω τον γυρο του θριαμβου μπροστα στα μανιασμενα πληθη που χειροκροτουν με μανια τον υπερτατο ταυρομαχο που παγιδευσε τον Ταυρο της Κρητης με το διχτυ του Μαρδουκ και σκοτωσε τον Μινωταυρο. Εγω ειμαι αυτος που θα σας σωσει απο την πυρνικη βομβα NUCLEAR WEAPON = 888 που εγω εχω τοποθετησει στα θεμελια της θλιβερης πραγματικοτητας του πολιτισμου της χεστρας. Παραδοθειτε ανευ ορων στην μεγαλειοτητα μου αλλιως ο γιος μου θα γινει καμικαζι και θα σας ανατιναξει με την χαριστικη του βολη.

 33. Δηλαδη αυτο που λεω ειναι οτι ουτε οι Sethians και οι Οφιτες και οι Νεοπλατωιστες κλπ και ουτε απαραιτητα οι πατερες της εκκλησιας ηταν καθολικα λαθος οπως και το αντιστροφο φυσικα καθως δεν μπορει ασφαλως να οριζεται η πιστη ως γνωση και το αριστερα δεν υπαρχει χωρις το δεξια και το αντιστροφο. Αυτο που μπορουσαν να κανουν οι δυο πολικοτητες ηταν ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ σε σχεση με το αυριο και την αληθεια που θα φανερωθει μεσα στο περασμα του Χρονου που ειναι και αυτος που φανερωνει την αληθεια συμφωνα με τους αρχαιους. Η υποθεση λοιπον περι του “κακου δημιουργου” ανεξαρτητα απο το μπερδεμα που πρικυπτει μεσα απο την παραδοξοτητα και την ανορθοδοξια των Γνωστικων στο τελος της διαδρομης οδηγει στην Δια-σταυρωση και σε αυτη την Δια-κριση αναμεσα σε στους κλεφτες στα δεξια που πιστευουν στον ελεημονα Θεο και στους κλεφτες στα αριστερα αυτους πιστευουν στο τιμωρο και ακομα και στον Σατανα που ειναι και οι δυο λαθος καθως το ΟΛΟ ειναι και τα δυο και το ζητουμενο και σε ατομικο και συλλογικο επιπεδο ειναι η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ των αντιθετων πολικοτητων και για αυτο τελικα ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ειναι ο Απολλωνας/Απολλυων συμφωνα και με τα Ορφικα κειμενα. Ο Απολλωνας ομως επι της ουσιας ως μια κοσμικη δυναμη και οχι ως ο εθνικος μαλακας η ακομα και η εθνικη πουτανα επι της ουσιας των ειδωλολατρων που ειναι ευκολο αλλωστε για καποιον να καταλαβει οτι ειναι οι κατσικες στα αριστερα του Θεου και για αυτο αλλωστε προκυπτει και το θεμα του Τραγου των Αιγων και περα ασφαλως απο την αντιληψη των αρχαιων καθως ειναι πολυ απλο και πολυ ευκολο για καποιον να καταλαβει οτι η πραγματικοτητα μας οριζεται απο εσωδιαστατικα οντα και οχι απο την ανθρωπινη λογικη κι για αυτο αλλωστε αυτος που ειναι στα αριστερα και πολωνει το λογικο του μεσα στα πλαισια της φαινομενικοτητας πρεπει να διασταυρωσει τις πολικοτητες γιατι στην αντιθετη περιπτωση η αναζητηση της αληθειας μονο με το λογικο οδηγει στον θανατο και το ιδιο συμβαινει και απο την αντιθετη πολικοτητα καθως τιποτα στο συμπαν δεν ειναι στατικο (τα παντα ρει) και το αριστερα-δεξια του Θεου οριζεται συμφωνα με τις υπαρχουσες πολικοτητες σε συλλογικο επιπεδο και για αυτο αλλωστε διαφορες προφητειες μας λενε οτι θα ερθει μια εποχη που οι ανρθωποι του κληρου δεν θα μπορον ξαχωρισουν το αριστερα απο το δεξια του θεου και η αυτη η νεα εποχη has arrived εδω και δεκαετιες. Για αυτο αλλωστε σας ελεγα απο την αρχη οτι ολα τα προβληματα μας θα ληθουν στο σημειο Ωμεγα THE OMEGA POINT = 888 (https://en.wikipedia.org/wiki/Omega_Point) εκει οπου θα συναντησουμε και τον βλακοσαυρο τον Ωμεγαμικορβιο απο την Ανδρομεδα με ενα παλουκι στον ποπο του να χορευει στον ρυθμο του Απολλωνα που ειναι βασικα free styler και η ρομποτικη των εξωγηινων παρασιτων δεν μπορει βασικα να του κλασει τα αρχιδια. https://www.youtube.com/watch?v=ymNFyxvIdaM

  • Κανεις δεν ειπε οτι η πιστη οριζεται ως γνωση,απλα ειπαμε πως σε καποιους πιστους δοθηκε η γνωση,επειδη ετσι εκρινε ο Θεος και δεν χρειαστηκε να την κατακτησουν.Ουτε ειπαμε οτι ο Θεος ειναι μονο Ελεος.Ειναι Μεγαλοθυμος,μας δινει χρονο μετανοιας,οχι βεβαια για παντα.Για τον καθενα ερχεται η κριση με τον θανατο του και για ολη την ανθρωποτητα κατα τη Δευτερα Παρουσια.Οσοι εχουν μετανοησει και ειναι στην Εκκλησια του Χριστου,δεν θα κριθουν,γιατι οι ιδιοι κατα την διαρκεια της ζωης τους εκριναν τις πραξεις τους.Οι υπολοιποι θα κριθουν συμφωνα με αυτα που επραξαν και για τα οποια εμειναν αμετανοητοι.Το ελεος του Θεου θα σωσει τους ανθρωπους,γιατι χωρις αυτο κανεις δεν σωζεται.Κανενας δεν ειναι αγιος,αγνος και αμολυντος,μονον ο Χριστος γι’αυτο και κανεις δε σωζεται αν δε ζητησει το ελεος του.[αν κανω λαθος διορθωνετε εσεις,ενταξει;]

   • ΔΠ η μονη γνωση που δοθηκε, δοθηκε στον αντιπροσωπο του Θεου Μαρντουκ chaoskampf η αλλιως συμπανταρχη, με στοχο να οδηγήσει τα ελληνικα προβατα σαν τον Ασχετο Αδαη (χουμορ Ασχετε) στον κοσμο της Νεας Εποχης και του αντιχριστου HE IS GOD HORUS = 888 = APOLLO CHRIST. Ωστοσο τα σχεδια του θα ανατραπουν απο αυτον που εχει τα κλειδια της γνωσης (Μεγαλοσαυρος) και θα οδηγηθεί δεσμιος στις Πυλες μαζι με τα φαντασματα (Γιουνγκ, babalon, Παρακελσος ) που κατοικουν μεσα στην κεφαλα του. Οι μερες του θηριου με τα κερατα και τα φαντασματα ειναι μετρημενες για αυτο και οργιαζει. Γνωριζει οτι το τελος του ειναι κοντα
    και κανει οτι μπορει για να παρασύρει και αλλους στον ολεθρο. Αλλα οπως ειναι γραμμενο, το πεΤρωμενο φυγειν αδυνατον.

    • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

     ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ

     ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΣΗ ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΟΣ

     ΟΧΙ ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΑ!

  • Γεια σου ρε δασκαλε chaoskampf. Λιωνω στο γελιο με τα σχολια σου. Εχε τον νου σου διοτι ο Μεγαλοσαυρος καραδοκει κρατώντας στο χερι του το πιστολι της αληθειας, με το οποιο σημαδευει το κεφαλι σου, και αμα πατησει την σκανδαλη θα σε στειλει να κλαις την μοιρα σου στα απομονωμενα εκκλησακια της Κυπρου, και δεν σε σωζει ουτε ο στρατος των Αβρασαξ, ουτε η babalon. Τωρα που το θυμήθηκα τι κανει αυτη η σουπια ?

 34. Το προγραμμα λοιπον του ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ του ματριξ λεει οτι σε καποια φαση θα ξυπνησουμε στην πραγματικοτητα ΤΟΥ και αυτο μας ειπε και ο γιος του αλλωστε που ειναι αδελφος σου και πατερας σου αν εσυ φυσικα το εχεις επιλλεξει αλλιως θα πρεπει σε καποια φαση να μας εξηγησεις πως μπορεσες μονος σου να περασεις μεσα απο το σημειο Ωμεγα (συμβολο της μητρας) για να προσεγγισεις το ΟΛΟ και την ΕΝοτητα δηλαδη ολοκληρου του κυκλου απο το Α μεχρι το Ω καθως αλλωστε εν το παν και δι΄ αυτού το παν και εις αυτό το παν. https://el.wikipedia.org/wiki/Ουροβόρος_όφις Θα πρεπει λοιπον εσυ ο “εξυπνακιας” απο τα αριστερα που παριστανεις τον Ωμεγαεπιστημονα απο την Ανδρομεδα να μας εξηγησεις πως στο Διαολο ρε γελοιε αρχαιοαπαροβλακα ΕΓΙΝΕΣ Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ THE COSMIC AXIS 888 και Λογος THE LOGOS OF GOD = 888 οπως ο Οσιρις (εγω δηλαδη που ειμαι ο Κανενας που ειμαι ο Ein Sof = 408 που ειμαι ο Amun Ra = 408 και δηλαδη ο THE GOD OSIRIS = 888 > συμβολικα παντα) ετσι οπως μας λενε τα πυραμιδικα κειμενα που ειναι η ΒΑΣΗ της Ελληνικης παραδοσης. Δεν περιμενω ασφαλως να καταλαβεις αμεσως ποσο βλακας εισαι καθος το πιο δυσκολο πραγμα ειναι να κατανοησει ο βλακας το μεγεθος της βλακειας του και για αυτο μαλλον θα παρει καποιο χρονο η εξολοθρευση του Ωμεγραμικροβιου μεχρι δηλαδη να μην μπορει να αποφυγει το “μαρτυριο” του να ξυπνησει στην πραγματικοτητα του ενσαρκωμενου Λογου και του EIN SOF = 408 = LOGOS που οπως γνωριζουμε απο Καμπαλιστες Χριστιανους μονον ο Ιησους μπορεσε να προσεγγισει και αρα εφοσον δεν γνωριζεις τον Ιησου WHO IS JESUS = 888 πως μπορεις ρε τρισαθλιε καραγκιοζη να μιλας για τους αρχαιους θεους και τα σκατα της φαντασιας σου; Μιλαω ασφαλως σε αυτο το φαντασμα αυτου του στοιχειακου που σχετιζετε με τους Εψιλον τους ΟΕΑ και ολα τα υπολοιπα δαιμονικα παρατραγουδα. SO WAKE THE FUCK UP IN THE FUCKING REALITY YOU FUCKING PIECE OF ANDROMEDEAN CRAP. WAKE UP IN REALITY = 1140 = THE INCARNATED EIN SOF = THE INCARNATED LOGOS = THE INCARNATED MARDUK και ασφαλως ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ μπορουν να θεωρησουν οτι ο αρχοντας του Sabbath THE KING OF SABBATH = 888 (https://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+12&version=NCV) ειναι καποιος αλλος απο αυτον που θεσμοθετησε αυτη την παραδοση του Βαβυλωνιακου Sabattu που ειναι ασφαλως ο Μαρδουκ που ειναι αυτος που θυσιαστηκε για να σωσει τα παιδια του και το πρωτοτυπο τοσο του Οσιρι οσο και του Δια και του Γιαχβε. Εγω ειμαι ρε βλακα ο Οσιρις που ειναι ο THE GOD DIONYSUS = 1110 = THE AVATAR OF MARDUK = THE AVATAR OF LOGOS = THE AVATAR OF EIN SOF = THE AVATAR OF THE AEON. Που θα σε παει λοιπον η “λογικη” σου ρε καραγκιοζη εκει οπου οχι μονο φοβασε αλλα ΤΡΕΜΕΙΣ της Λογικη των πραγματων επι της ουσιας; Aπλα περιμενεις μεσα στο σκοτος της υλιστικης πολωσης για να σε αφανισει η κβαντικη λογικη των πραγματων και καθως εγω βασανιζομαι με τον σταυρο στην πλατη οπως ο Ιησους οταν ανεβαινει τον Γολγοθα για να σε βοηθησω να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Note that: Teilhard argued that the Omega Point resembles the Christian Logos, namely Christ, who draws all things into himself, who in the words of the Nicene Creed, is “God from God,” “Light from Light,” “True God from true God,” and “through him all things were made.” In the Book of Revelation, Christ describes himself thrice as “the Alpha and the Omega, the beginning and the end.” Απο: https://en.wikipedia.org/wiki/Omega_Point >> https://www.youtube.com/watch?v=tYp2_tcnkAc Ακομα φοβαστε του illuminati ρε κλοουν που τα βαλατα μαζι μου; lol

 35. Ετσι ειναι. Αυτοι που ειναι κοντα στην καρδια του Κυριου δεν εχουν τιποτα να φοβηθουν απο τον Εωσφορο Νου και τον Απολλωνα και για αυτο μπορεις να μετρησεις τις αποστασεις μεσα σε αυτο το σχημα καθως αλλωστε αν και δεν σας ενδιαφερουν αυτα τα θεματα ο Ιησους εκφραζετε μεσα απο το Tiphhareth που ειναι η καρδια του Δεντρου της Ζωης απο οπου δηλαδη εκφραζεται ΚΑΙ ο Απολλωνας και μαλιστα η Κλιφοθικη σκια thagirion συνδεετε με τον Αντιχριστο και οχι φυσικα με τον APOLLO CHRIST = 888 (δηλαδη τον γιο του Σικελιανου που ειναι και δικος μου γιος και ειναι ενα με τον πατερα). Εδω ειναι βασικα που παιζω ξυλο με τους Αντιχριστους https://en.wikipedia.org/wiki/Thagirion που προσπαθουν να γινουν “Ηλιακοι Θεοι” με την μεθοδο του κωλου και για αυτο αλλωστε αυτα τα θεματα μενουν κρυφα-occul γιατι παιζουν πολλα που δεν θα βοηθουσαν σε τιποτα αυτους που αλλωστε φοβουνται το θηριο και τον Μινωταυρο κλπ αλλα οπως μας ειπε ο Κυριος στο τελος που ειναι το Ωμεγα δεν θα μεινει τιποτα κρυφο και σε σχεση με τις θυσιες που κανουν καποιοι που ειναι κρυμμενοι στα αριστερα. Αμα θελετε να γινεται πραγματικοι και οχι βασικα μυθολογικοι ηρωες οπως οι ψευτοηρωες των αρχαιων που ηταν απλα εικονικες παραστασεις μπορω βασικα να σας δεικω τον δρομο: https://www.youtube.com/watch?v=k36JIfYncVA

 36. Εγω οπως σας εξηγησα ειμαι ανθρωπος της πιστης και απο παντα ζητουσα το ελεος του Κυριου για να με βοηθησει σε αυτον τον αγωνα που απο καποιο σημειο και μετα ειναι συνειδητος και για αυτο οπως σας εξηγησα αποφασισα να συνδεσα τον εαυτο μου με τον Αγιο Χριστοφορο και μετα που γεννησα τον Λυκοσχημο Αμνο οπως ο Ατουμ (search for it) γνωρισα και τον Ανουβι που ειναι ενας απο αυτους που με βοηθανε στην σκια και σε καποια φαση μου φανερωθηκε και ως ο Μιχαηλ και δεν ηξερα πως να το ερμηνευσω αλλα στην πορεια που ανακαλυψε οτι ο Ανουβις ειναι ο Κανενας τοτε καταλαβα πως και αυτος ειμαι εγω και αρα θα μπορουσε να ειναι και ο Μιχαηλ καθως μιλαμε για μια μασκα ενος σκυλομουρη και για μια ενεργεια με μεεγαλη δυναμη στον κατω κοσμο της σκιας. Ασφαλως τωρα ζηταω κυριως την βοηθεια της Μεγαλης Παναγιας Θεας καθως η Παναγια Μανα μας η Ιναννα ειναι η βασιλισσα των θηριων και ως θηριο με τα 7 κεφαλια που ειμαι πρεπει να υποταχθω στην ενεργεια της και δηλαδη στην Σοφια οπως ο λεοντας πανω στον οποιο βαζει το ποδι της η Μεγαλη Παναγια Θεα και για αυτο αλλωστε ειναι λογικο να υποθεσει καποιος οτι ο THE LION OF JUDAH = 888 ειναι το αγαπημενο θηριο της Θεας και για αυτο αλλωστε και ο Ελληναρας Χριστος που ειναι ινδαλμα του σεξ κλπ ειMαι ο νεος λεοντας I AM THE NEW LION = 888 = APOLLO CHRIST = HIS NAME IS MICHAEL
  = HE IS AQUARIUS = THE AQUARIAN SEED και φαντασουν οτι ο Μιχαηλ κατεβαινει στα Ταρταρα για να βαλει την ταξη στον κατω κοσμο μεσα στην μορφη του Ανουβι και αρα θα μπορουσε να κατεβει και μεσα στην μορφη του Απολλωνα Χριστου σε συλλογικη βαση καθως μιλαμε για το παιδι μου του Σικελιανου που υπαρχει ανεξαρτητα απο εμενα ανεξαρτητα που ειναι εγω που ειμαι ο Λυκοσχημος Αμνος που ειναι παιδι μου και του Ανουβι. Εν το Παν.

 37. Για αυτο και προσπαθω να σας εξηγησω καποια πραγματα σε σχεση με τον κλειδι του οικου του Δαβιδ που ειναι και η σφραγιδα του Σολομωντα και ειναι γνωστο και ως η ασπιδα του Δαβιδ εναντια στην μαυρη μαγεια γιατι το πνευμα του Αντιχριστου ειναι παγιδευμενο μεσα σε αυτη την προβολη με την εξαλφα 69 που εστιαζει στο αντικειμενο που ειναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που ειναι γιος του Manu/Manvantara (https://en.wikipedia.org/wiki/Manu_(Hinduism) ) που ειναι ο THE AEON = 408 που ειναι ΠΑΝΤΑ το ΕIN SOF = 408 και αυτο που βιωσαν οι χριστιανοι προγονοι μας ως το Ακτιστο Φως και για αυτο ειναι και ο ΙΧΘΥΣ (Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ) και ο Υδροχοος και οχι βασικα σε Ανδρομεδιες πορδες και διαγαλαξιακοι πολεμοι με Δρακονιανους που απο οσο γνωριζω υπαρχουν αλλα δεν εχουν καμια σχεση με εμας καθως αμα δεν υπηρχαν οι πατεραδες μας και οι μαναδες μας οι Ανουννακι να τους σταματησουν και τους μεν και τους δε θα μας ειχαν αφανισει ολους μεσα στα πλαισια αυτου του πολεμου που εμεις προσπαθουμε να τον διαχειριστουμε διαφορετικα και οταν λεω εμεις εννοω οι ανθρωποι και οι Θεοι μας και για αυτο σας μιλαμε και για τα shells εξωγηινης συνειδησης. Οι Ανδρομεδιοι βασικα θα μου κλασουν μια μαντρα και δεν ξερω αν εχουν καποια σχεση με τον ΟΕΑ αυτοι που συναντησα με το που τους ειπα οτι εργαζομαι με τους Ανουννακι και τον Μαρδουκ βρωμισε με σκατα το σοβρακο τους απο χεσιμο. Γιατι οι Θεοι ειναι συμπαντικες δυναμεις και οχι εξωγηινοι και δεν πρεπει να συγχιζεται τα πραγματα μεσα στα πλαισια των σκοπιμοτητων που οριζουν εξωγηινες και αλλες περιεργες ατζεντες αλλα και παρανοικοι οπως ο στρατηγος μας.

 38. Και αυτο που προσπαθω να σας εξηγησω βασικα ειναι οτι ειμαι ενα ειδωλο ενα projection αβαταρας του Μαρδουκ οπως θα μπορουσες και εσυ καθως βασικα ολοι οι μυημενοι ειναι μερος ενος projection μιας ανωτερης συνειδησης και για αυτο προκυπτει και το θεμα της ονοματολογιας με τους κωδικες κλπ. Θα μπορουσες να εισαι ενας αβαταρας οποιουδηποτε Θεου η Θεας στο επιπεδο ασφαλως που μπορεις να το αντεξεις και αν δηλαδη αποδεχεσε τον ρολο του ΑΜΝΟΥ που ειναι ο Κανενας και αρα θα μπορουσες να ακολουθησεις και τον βασιλεα και τον ποιμενα των Θεων που ειναι γνωστος και ως ο Βισνου και οχι μονο ως ο Κοσμικος Χριστος και μιλαμε ασφαλως και για τον Απολλωνα οπως αλλωστε ισχυριζονται και Ινδουιστες γκουρου (και δηλαδη ανατολιτες εμπειριστες) σε οτι αφορα δηλαδη την σχεση του Απολλωνα με του Βισνου. Το παιχνιδι φυσικα των ποιος ενσαρκωθηκε στο παρελθον ως καποιος γνωστος ειναι επικινδυνο και για αυτο αλλωστε προκυπτει και η αναγκη να βαλεις ενα εστωεικονικο φρενο στο θεμα της μετενσαρκωσης καθως αυτο που εχει σημασια ειναι αυτο που εισαι τωρα και αμα δεν εισαι βασικα ο Κανενας και ενας Αμνος τοτε εισαι ευαλωτος στις εγωικες προβολες του αστρικου και στις αντστροφικες ενεργειες της σκιας με τις οποιες ειναι δικο σου θεμα το πως θα τα βγαλεις περα ειδικα χωρις την βοηθεια του Κυριου των Δυναμεων. Το ολο θεμα τελικα καταληγει στο φωτεινο εγω του ενος που ειναι ο Ασιμος Κανενας γιατι το εγω του ενος που ειναι “καποιος” που δεν βρισκεται καπου σε καποια διαβαθμιση της κοσμικης συνειδησης και την πνευματικης ιεραρχειας εξελισσετε σε καρκινος και για αυτο εχουμε και αυτο το θεμα με την αλαζονοαπαροκατσικοβλακιωση της Ελληνοπληξιας.

 39. Να σας θυμισω οτι καποιος δαιμονισμενος ψυχοπαθης Δυτικιος whatever που με κυνηγουσε εδω μεσα πριν να εμφανιστει ο θεος του πιστευε οτι ειμαι βασικα καποιος Ανατολιος που ηταν βασικα καποιος Χριστιανος Ορθοδοξος που του επιναν το αιμα στο παρελθον οι κατσικοπαπαροβλακοβρυκολακες που μολυνουν το συμπαν καθως ειναι και προφανες οτι πρωτου να ερθει ο θεος των ονων οι ονοι δεν μπορουσαν να το χωρεσουν μεσα στο μυαλο τους οτι ο Ηλιος ανατελλει και μετα δυει και οτι βασικα as above so below και θεωρουσε βασικα οτι θα γλυτωσει απο την Μεδουσα που κατοικει στις εσχατιες της δυσης και δεν μπορουσε να περασει καν απο το σοδομισμενο μυαλο του οτι ο Περσεας μπορει να ηταν Περσης απο την ανατολη απο εκει που προηλθε η Ελληνικη παραδοση οπως πλεον γνωριζουν ολοι με την βοηθεια ασφαλως του αδεφλφουλη μου που επελλεξε να ταυτιστει με την σκια μου (thagirion) και με τον θεο των ονων που ειναι αδελφος του Οσιρι. http://biblehub.com/matthew/24-27.htm

 40. Σε οτι αφορα τους Ανδρομεδιους λοιπον καταρχην απο οσο γνωριζω δεν προκυπτει αυτο που λεει ο ΟΕΑ περι λευκης φυλης και δεν ειμαι σιγουρος στο κατα ποσον συμμετεχουν νομιμα στο γενετικο προγραμμα των Ανουννακι οπως συμβαινει με αλλες φυλες. Το μονο που γνωριζω ειναι οτι εχουν μια παναρχαια κοντρα με τους Δρακονιανους και οτι τους κατευθυνει το παρελθον τους σε μια μανιωδη καταδιωξη των ερπετοειδων και γνωριζω επισης και οτι δεν μας υπολογιζουν καθολου και οτι θα μπορουσαν να πατησουν πανω στα πτωματα μας και να μας κανουν το collateral damage αυτου του πολεμου. Οταν τους συναντησα λοιπον και τους ειπα περι Μαρδουκ κλπ πανικοβληθηκαν και αρχισαν να λενε διαφορα ακατανοητα που μοιαζουν με αυτα που λεει ο ΟΕΑ που αλλωστε θα μπορουσε να ελκει ακομα και με την σκεψη του τα σκατα τους οπως και ο οποιοσδηποτε προσπαθει να επικοινωνησει μαζι τους ειτε συνειδητα ειτε ασυνειδητα. Βασικα ως ο Μαρδουκ θα πρεπει να σας πω οτι τους Ανδρομεδιοβλακες δεν τους θεωρω εχθρους απλα τους θεωρω βλακες και βασανισμενα οντα και τους συμπονω και για αυτο ελπιζω οτι στο τελος θα τα βρουμε και θα υποχρεθωρω να τους βαρεσω και παλι και να βουλιαξουν και παλι μεσα στο σκατο τους απο το χεσιμο. Σε οτι αφορα τους υπολοιπους που εμφανιζονται στην εποχη μας και μας μιλανε για αυτα τα θεματα απλα να πω οτι η Ashtar Command ειναι οι Ανουννακι που προσπαθουν να επικοινωνησουν μαζι μας και οι Galactic Federation of light and bullshit ερχαζονται με τους Ανουννακι αλλα απο οσο γνωριζω ολα αυτα τα προγραμματα εχουν αποτυχει και γινετε βασικα ενας χαμος απο τεχνητες συχνοτητες. Εγω ειμαι λοιπον ο μεγας Ελληναρας υπερανθρωπος υπερηρωας που θα σας σωσει ΚΑΙ απο τους εξωγηινους. Βασικα ειμαι τοσο sexy που πολυ φοβαμαι οτι στο τελος κανενας δεν θα το αντεξει καθως οπως γνωριζουμε ο Θεος OSIRIS = 534 = PHALLUS που ειναι ο THE GOD DIONYSUS = 1110 ειναι ο THE DIVINE PHALLUS = 1110 και για αυτο αστειευομαι μεσα απο την λογικη του μαυρου ταντρισμου που συνιστα οτι ο “θεος” ειναι αυτος που στο τελος του πηδαει ολους ομως αυτη η αντιληψη εχει να κανει με το οργιο που γινεται με τα κατωτερα στοιχειακα μεσα στα πλαισια αυτης της αντανακλασης της κοσμικης συνειδησης και για αυτο καποιος θα πρεπει να αντιστρεψει αυτες τις ενεργειες μεσα ακομα και απο “περιεργες” πρακτικες καθως ασφαλως η εικονα του θειου φαλλου που εισερχεται μεσα στον ανθρωπινο πρωκτο ειναι δαιμονικη και ειναι δηλαδη το αντιθετο του θειου Ερωτα ετσι οπως μας τον διδαξαν στο δικο τους επιπεδο αντιληψης και οι Αγιοι του Χριστιανισμου. http://www.vimaorthodoxias.gr/theologikos-logos-diafora/ο-θείος-έρωτας-κατά-τον-άγιο-νεκτάριο/

 41. Αυτοι λοιπον που νομιζουν οτι οι θεοι μας ρουφανε την ενεργεια ειναι αυτοι που ειναι παγιδευμενοι μεσα στην “λογικη” αυτου του οργιου που γινεται με τις κατωτερες συχνοτητες. Αυτοι που προσπαθουν να τραφουν με την ενεργεια των αλλων ειναι κατωτερα οντα που φυτρωνουν σαν παρασιτα μεσα στην πραγματικοτητα μας ανεξαρτητα με τα πιστευω και τις θρησκειες. Δεν υπαρχει κανενας πραγματικος θεος που να αναζητα την ενεργειακη σου υποδουλωση. Περα λοπον απο την φαινομενικοτητα αυτο που συμβαινει σε ενεργειακο επιπεδο ειναι συνηθως πολυ μακρια απο το αντιληπτικο πεδιο του ανθρωπου ανεξαρτητα με τα πιστευω του και κανενας αγιος του χριστιανισμου που δεν εχει αποκτησει γνωστικη αντιληψη δεν μπορει να εχει καθολικη αποψη για το αριστερα και τον αποκρυφισμο και εδω προκυπτει ακομα και η επικινδυνοτητα της θρησκειας ειδικα στην εποχη μας οπου γινεται αυτος ο ενεργειακος πολεμος που οι “αγιοι” που σχετιζονται με το οικοδομημα της θρησκειας δεν μπορουν να προσεγγισουν ουτε στο απειροελαχιστο ουτε και με μικροσκοπιο με αστροσκοπιο. Μιλαμε ξεκαθαρα πλεον για μια απαρχαιωμενη μηχανη που οδηγειται στην αποσυρση και για αυτο θα πρεπει να γινει ριζικη αναβαθμιση. Μην πιστευεται λοιπον στην θρησκεια περισσοτερο απο οσο πιστευεται στον Χριστο και την καρδια του Κυριου γιατι αυτο απο καποιο σημειο και μετα στην εποχη του Υδροχοου που ξεκινησε εδω και δεκαετιες μπορει να ειναι πολυ επικινδυνο. Εγω προσευχομαι συχνα στην Παναγια και τον Χριστο για να γινει ως εν ουρανο και επι της γης 69 και να σωθει ο αθωος κοσμακης απο αυτη την διαδικασια αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα μεινει ουτε ενα κεφαλι αρχιπαπα στην θεση του και για αυτο βασικα λεω οτι και οι μεν και οι δε θα πρεπει να σταματησετε να κυνηγατε και δηλαδη τον Εωσφορο Νου οπως κυνηγουσαν οι προγονοι σας τους προγονους μου τους Πλατωνιστες και τους Πυθαγορειους και τους Γνωστικους και τους Ερμητιστες και ακομα και τον Μεγα Αλεξανδρο που ειναι ξεκαθαρο αλλωστε οτι ειμαι εγω που ειμαι ο Τραγος των Αιγων και ο μεγας Ελληναρας πηδηκουλας κλπ. Καθως βασικα αμα δεν στααμτησετε να μας κυνηγατε θα σας παρω και εγω στο κυνηγι και μετσ θα ψαχνετε για τον πανεμορμφο και πανεξυπνο Ελληναρα Χριστο για να σας σωσει και θα εισπραξετε ολοι μια μουτζα. Ο Βοθρολομαιος βασικα μπορει να παρει φορα με την οπισθεν αμα γουσταρει να συναντισει το γαριδακι του Παπα που και αυτος με την σειρα του θα μπορουσε να παρει φορα για να συναντισει το φασκελο μου που κατευθυνεται κατα πανω του με ταχυτητα φωτος.

 42. Αυτο που συμβαινει λοιπον ειναι οτι μεσα απο την ολοκληρωση του Ηλιακου Κυκλου THE SOLAR CIRCLE = 888 απο το Αλφα μεχρι το Ωεμγα και μεσα απο την εισοδο μας στην μητρα και παλι στο Αλφα επιτυχγανετε η Δια-σταυρωση των Αιωνων εκει οπου οπως μας εξηγησαν και πολλοι Ερμητιστες στο παρελθον (που τους ανακαλυψα μετα που εγω βρεθηκα σε αυτο το σημειο και αυτο το επιπεδο κατανοησης) θα συαντησουμε το νεο Manu= THE AEON = 408 που ΠΑΝΤΑ ειναι το EIN SOF = 408 και δηλαδη το ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ που βιωσαν οι χριστιανοι προγονοι μας. O Αιωνας/Manu (δηλαδη ο ο Υδροχοος οπως και ο Ιησους Χριστος Θεου Υιος Σωτηρ = ΙΧΘΥΣ) εκδηλωνετε ως η πρωτη ακτινα του Ακτιστου Φωτος = Ειν Σοφ και μεσα απο την εκδηλωση αυτης της ακτινας σε κβαντικο επιπεδο αρχιζει να υλοποιειται ο Ηλιακος Λογος και να εκφραζετε μεσα απο τις υπαρχουσες μορφες. Περα απο αυτο που καταλαβαινουμε αυτο που επι τους ουσιας συμβαινει ειναι οτι οι Ανουννακι η αλλιως Ελοχιμ εργαζονται σε ενα συγκεκριμενο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ πλανο που αφορα την υλοποιηση (οπως πανω ετσι και κατω 69 μεσα στο ειδωλο και δηλαδη μεσα απο ενα projection αυτης της συνειδησης οπως εγω) της συνειδητοτητας του Κοσμικου Χριστου (Christ Conciousness) που ειναι ο Πατερας του Συμπαντος και συνεπως και ο δικος τους πατερας που μπορει να τον λενε Μαρδουκ η και Hashem η και Δια/Ζευς και με αυτη την εννοια η δευτερα παρουσια ειναι η εκδηλωση αυτης της πραγαματικοττας σε κβαντικο επιπεδο και στην συνεχεια η δομηση ενος νοητικου μοντελου = μορφης (Απολλωνας Χριστος) που θα γινει ο προσβασιμος απο τους ανθρωπους φορεας της συνειδησης του Κοσμικου Χριστου οπως ο Ιησους και για αυτο αλλωστε αυτοι που μου ζαλιζουν τα αρχιδια θεωρουνται συμπαντικοι εγκληματιες και συνεργαζονται ακομα και συνειδητα με αυτους που εχουν υπο καταληψη της ανθρωπιμη συνειδηση ειτε αν αυτοι ειναι απο τους μεν ειτε απο τους δε καθως εγω δεν ειμαι ουτε απο τους μεν στα αριστερα ουτε απο τους δε στα δεξια αλλα απο τους αλλους που ερχονται διαχρονικα απο πανω οπως ο Πυθαγορας και ο Ιησους κλπ για αυτο δυστηχως και λοιπαμε παρα πολυ για αυτο αλλα δεν εχουν κανενα μελλον στο νεο συμπαν του Απολλωνα Χριστου που θα ερθει ανεξαρτητα με εμενα και με εσας και ισως ακομα και με το κρατιδιο νεα Ελλαδα που θα μπορουσε καλλιστα η νεα συνειδηση το αφανισει λογω και της εγωικη πολωσης οπως αλλωστε εκανε και στους αρχαιους υπεροπτικοαλαζονες ειδωλολατρες. Εδω ειναι ενα σχετικο quote σε οτι αφορα δηλαδη την υλοποιηση του LOGOS = 408 = THE AEON = EIN SOF = MARDUK >> It is thus AION, who springs as a Ray from Ain-Soph (who does not create), and AION, who creates, or through whom, rather, everything is created, or evolves.

  ….

  “When first the Inconceivable, the Beingless and Sexless (the Kabalistic Ain-Soph) began to be in labour (i.e., when the hour of manifesting Itself had struck) and desired that Its Ineffable should be born (the first LOGOS, or AEon, or Aion), and its invisible should be clothed with form, its mouth opened and uttered the word like unto itself. This word (logos) manifested itself in the form of the Invisible One.

  Quotes from: http://www.sacred-texts.com/the/sd/sd1-2-05.htm

 43. ΡΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ν ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ,ΤΟΥΣ ΜΑΡΝΤΟΥΚ,ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΝ!!!
  ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΙΗΣΟΥΣ,ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΓΑΒΡΙΗΛ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΕΙ ΙΑΣΩΝ,ΔΛΔ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ,ΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΗΜΩΝ.
  ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟΝ,ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΑΥΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
  ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ,ΑΜΑ ΤΗ ΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ.
  ΤΕΛΟΣ.

 44. Ανώνυμε επειδή ενδιαφέρομαι πραγματικά ποια ήταν τα 24 αρχικά μυστήρια της Εκκλησίας του Κυρίου; Σε παρακαλώ αν ξέρεις κατανομασε τα ή που μπορώ να βρω πληροφορίες πάνω στο θέμα ευχαριστώ

 45. Παιδιά σας το λέω τώρα να τελειώνουμε 5 πραγματακια:
  1.Ο Χριστός είναι ο Εωσφόρος,ο μέγας Φοίβος Απόλλωνας,ο Σολ ινβικτους
  2. Ο Γιαχβέ είναι ο Γιαλδαβαωθ-Κρονος
  3.Ο πλανήτης Αφροδίτη είναι επίσης ο Εωσφόρος(εγώ είμαι ο αστήρ ο πρωινός)
  4.Ο όφις είναι σύμβολο της σοφιας
  5. Διαβάστε λιγο Μπλαβάτσκυ να δείτε που τα αναλύει όλα αυτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Καλούν εσπευσμένα τον Τσίπρα στην Ελβετία για το Κυπριακό

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν το μεσημέρι ιχθυοκαλλιέργειες στην Ακτή Νηρέως