Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
16:03 - 27/10/2021

Πανελλαδική Κινητοποίηση Υγειονομικών στις 22/10/’21

Ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κινητοποιήθηκαν την Παρασκευή 22/10/2021 υγειονομικοί από την Λάρισα και πολλά μέρη της Ελλάδας. Η πορεία ξεκίνησε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και κατέληξε στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι υγειονομικοί έδωσαν το “παρών” σε μία κυριολεκτικά ασφυκτική σε πλήθος κόσμου διαμαρτυρία. Με αγωνιστικό παλμό και με συνθήματα διεκδίκησαν την άρση της «υποχρεωτικότητας» η οποία στοχεύει στον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών, αλλά και την καθιέρωση μιας μορφής διακρίσεων και οδεύει ολοταχώς στη δημιουργία κοινωνίας δύο τάξεων.

Το παρόν έδωσε και το ΚΕΝΥΔ της Κατερίνης με δύο λεωφορεία γεμάτα από εργαζόμενους του υγειονομικού τομέα του ΓΝ Κατερίνης και του ΨΤ (Ψυχιατρικού Τομέα)
Αντιτίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με νέου τύπου mRNA πειραματικά εμβόλια, αμφίβολης αποτελεσματικότητας και καταφανούς βλαπτικής ενέργειας στους εμβολιαζόμενους.

Η αθεμελίωτη άποψη ότι οι παρενέργειες από την επιβολή των εμβολιασμών «δεν είναι σοβαρές» επεκτείνεται και στις νεότερες ηλικίες καθώς καθιερώνει των εμβολιασμό σε νεότερες ηλικίες αλλά ακόμη και σε παιδιά.

Η κινήσεις όλων των υγειονομικών σε αναστολή, έχουν σκοπό την άρση της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, όχι μόνο του εμβολίου αλλά και οποιασδήποτε άλλης που θα προκύψει .

Λέμε ΟΧΙ στον εξαναγκαστικό εμβολιασμό
Λέμε ΟΧΙ στην καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων
Λέμε ΟΧΙ στην στην κατάργηση των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων
Λέμε ΟΧΙ στην ανεμπόδιστη εξουσία και παρανομία της κυβέρνησης
Λέμε ΟΧΙ στην εξακολουθητική και ανεπίτρεπτη πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ
Λέμε ΟΧΙ σε κάθε μορφή ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Λέμε ΟΧΙ «στις κυβερνητικές ορέξεις»
Λέμε ΟΧΙ στο διχασμό και στη δημιουργία κοινωνίας δύο τάξεων

Λέμε ΝΑΙ στις ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα
Λέμε ΝΑΙ στην αυτοδιαχείριση του σώματος του εκάστοτε πολίτη
Λέμε ΝΑΙ στο δικαίωμα της επιλογής αν θα υποστεί ή όχι εμβολιασμό
Οι αγώνες μας θα συνεχιστούν και έχουν στόχο:
την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ
την ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ με δύο Rapid test, όπως αυτό ισχύει για κάθε εργαζόμενο
τη ΔΑΦΑΝΕΙΑ
την ΙΣΗ μεταχείριση
την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ

“Οι άνθρωποι που πάνε μπροστά σ’ αυτόν τον κόσμο, είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν, κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους.”

Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*