ΠAΛI ΜΕ ΧΡOΝOΥΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ;

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Περιμένοντας να πάρουμε την Αγιά Σοφιά χάσαμε την Ελλάδα. Με τη ματιά και την μελλοντική προσδοκία οι Έλληνες έσβησαν το παρόν και το παρόν τους προσπέρασε. Κάποιοι σας δείχνουν και σας λένε «Πάλι με χρόνια και καιρούς πάλι δικιά μας θα ναι», χωρίς όμως να σας φανερώσουν το γιατί και πώς.

Τι αξία έχει να πάρεις ένα κτίσμα όταν δεν είσαι άξιος να μπεις μέσα; Η Αγία Σοφία του Θεού είναι το κτίσμα όπου δοξαζόταν ο Τριαδικός Θεός και οι άνθρωποι που λειτουργούνταν μέσα ήταν πραγματικοί υιοί Φωτός· ενώ σήμερα οι Έλληνες είναι υιοί σκότους, αντίθεοι και πολέμιοι του Θεού.

Κακό το δέντρο, κακός και ο καρπός. Κακοί αντίχριστοι ποιμένες μιλούν για σατανάδες και μαγείες ανεχόμενοι το κράτος του αντιχρίστου, της παιδείας της ανωμαλίας και της βλασφημίας του Αγίου Πνεύματος. Και ο ελληνικός λαός βολεύεται αντί να τους ξυρίσει ως ανάξιους λειτουργούς του Θεού και ανάξιους υπηρέτες του χριστού Λαού. Αυτός που σιωπά σε αυτά τα εγκλήματα είναι συνένοχος κατά τον Μέγα Βασίλειο· εσείς Έλληνες δεν ξεσηκωθήκατε για την αντίχριστη παιδεία, ούτε φωνάξατε για τα όσα ανίερα συμβαίνουν στην Ελλάδα… παρά μόνο τρέξατε για να μην σας κόψουν τον παρά, το χρήμα. Κι εσείς τώρα θέλετε να πάρετε την Αγιά Σοφιά; Με τι προσόντα;

Ακούτε τους πολιτικούς που σας κοροϊδεύουν στα μούτρα, ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον από τους ψεύτες κι από όσους κατάντησαν την Ελλάδα ένα κουρέλι να ξευτιλίζεται διεθνώς. Πότε πιστέψατε στον Θεό; Πότε εναποθέσατε τις ελπίδες σας στον Χριστό; Πότε κάνατε το πιο απλό που ζήτησε, δηλαδή να στε αδερφωμένοι; Κομματιάστηκε η Εκκλησία σε νέο και πάτριο και μεταξύ τους σχίσματα και αιρέσεις, κι έτσι διαιρεθήκατε… το τυρί το είδατε, την φάκα όμως όχι. Και προσωπολατρείτε στο πρόσωπο του κάθε μητροπολίτη και κάθε πολιτικού που σας λέει ωραία λόγια που ευφραίνουν τα αυτιά σας, μα σας οδήγησαν ως πρόβατα στη σφαγή… ξεχνώντας τον μόνο Σωτήρα Ιησού Χριστό.

Και δεν είναι μόνο η ψυχική σωτηρία· αν θες να φτάσεις στην Αγιά Σοφιά και να σαι άξιος να σαι άξιος να την κατακτήσεις, θα πρέπει πρώτα να ισιώσεις τον εαυτό σου, να γίνεις Άνθρωπος και όχι ζώο με ανθρώπινη μορφή που σε έχουν σήμερα. Κι όπως είπε ο Χριστός «μην μεριμνάτε», να αφήσεις τον Χριστό να οδηγήσει τα πράγματα. Εσύ Έλληνα σήμερα, ως από μόνος σου θεός, έχασες την ψυχή σου, έχασες την Μακεδονία, ετοιμάσου να χάσεις κι άλλα εδάφη έως ότου να ισιώσεις. Ό,τι σπέρνεις, αυτό θερίζεις.

«Όταν οι λύκοι σε γλύφουν δεν είναι γιατί σε αγαπάνε, αλλά γιατί πεινάνε», έλεγε ο Κωστής Παλαμάς.

SOCRATESNIOS

Loading...

12 thoughts on “ΠAΛI ΜΕ ΧΡOΝOΥΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ;

 1. ρε υπαρχουν κοτσια; ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; says:

  ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΝΑΝΤΕΎΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΈΝΕ..ΠΆΛΙ ΜΕ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΎΣ ΠΆΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ
  .ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;
  ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ …ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΆΣΟΥΝ ΌΠΩΣ ΑΥΤΟΊ ΘΈΛΟΥΝ .
  ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ..
  ΑΠΛΩΣ ΕΡΩΤΩ ….ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ;
  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ;
  ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ;ΟΙ ΜΚΟ ;ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ; ΟΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΑΝΩΜΑΛΟΙ;ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ; ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ  ;
  ΟΙ ΡΩΜΑ ;
  ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΠΑΤΡΙΔΕΣ; ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ;
  ΟΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ ;
  ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΗΔΗ;
  ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ;
  ΟΙ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ;
  ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ;
  ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΛΕΧΡΙΤΕΣ ;
  ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ;ΟΙ 30000 ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ. ΡΕΕΕΕΕΕ  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΗΔΗ ..
  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ .
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ,8 ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΗΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΩΤΊΣΤΩΣ  ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ .
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ  ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΜΕΝΑ.
   Η ΧΏΡΑ ΤΕΛΕΊ ΥΠΟ ΚΑΤΆΛΗΨΗ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ..
  .ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ .ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟ ΠΡΟΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ   ΤΩΝ ΑΝΕΛ.

 2. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

  ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΙς ΠΡΟΦΗΤΕΙΕς ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕς ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ !

 3. ΛΑΚΗΣ says:

  ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Π. ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΎΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ!… ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΑΡΧΗ?

 4. ntinos says:

  OI ANTHROPOI POU DIADILOSAN EKEI PANO KI OPOU ALOU TOMLISAN NA POUN ELLAS MAKEDONIA EINAI ENA KI AYTONOITO FAGAN XILO MEXRI THANATOU !! DEITETA ESEIS POU PSIFISATE SIRIZA KAI GENIKA PRODOTIKA KOMATA !! ELLAS ORTHODOXIA SIMAINEI NA KUBERNA ANTHROPOS ME XRISTO STHN KARDIA ELLHNA !!! AYTOS IPARXEI KAI EINAI ANAMESA MAS!!! OI PROFITIES POU TON LEGOUN TON DEIXNOUN EINAI MPROSTA MASEMEIS DE TON BLEPOUME THOLOMENOI MESA STO EAYTOULAKOMAS KAI THN KOSMARA MAS POU ZOUME !!

 5. . says:

  αυτός που θα το efasrmosei αυτό είναι ΑΝΑΜΕΣΑ μας !!!!!!!!!!!! όταν ξεστραβωθούμε και τον δούμε τότε θα έρθει η άνοδος της ελλάδος γιατί μόνον αυτός ο κυβερνήτης που έχει γνήσιο ορθόδοξο πνεύμα και χριστό στην καρδια θα αναστήσει τον τόπο τούτο αυτό όμως «ΕΧΑΡΤΑΤΕΑΠΟ» ΕΜΑΣ !!!!!!!!! ποτε θα ξυπνήσουμε να τον δούμε και να τον αναδείξουμε !!! ποτε ??? ποτε θα είμαστε άξιοι να εκπληρωθούν τελικά οι προφητείες!!! αυτές akomaargoun γιατί εμείς αργούμε να τις εκπληρώσουμε με τα έργα μας τα άχρηστα!!! ομοφυλοφιλία σεξισμός ανηθικότητα μυαλά βρωμερά εγωισμός «παρτακισμος» ox «αδερφισμος» και δε συμμαζεύεται !! αυτά μας απαγορεύουν να ξεκινούμε να εκπληρώνουμε την προφητείες τις ελπιδοφόρες και όλο δόξα για την πατρίδα !!! δε καταλάβαμε ακόμα ότι όλα ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!! τίποτε μονο του δε θα γίνει !!

  https://www.youtube.com/watch?v=9e3TRIAuWSo

 6. Inept says:

  Για αλλη μια φορα η βλακεια των χριστιανοταλιμπαν φτανει στα peak. Πλεον οποτε μπαινω στα κατοχικα, εχω ετοιμα διπλα μου τα ποπ κορν και γελαω με τις ωρες, τετοια κωμωδια με τους δουλους του γιαχβε ειναι ανεπαναληπτη. Συνεχιστε να φανατιζεστε και να κοιμαστε, προγραμματισμενα μου βιορομποτακια.

  • . says:

   οταν οι φιλοι σου οι νεοταξητες βαλουν τους λαθρο μουσουλμανους να σφαζουν την οικογενεια σου τι θα καμεις ??? ποπ κορν κι εμεις οι ταλιμπαν χριστιανοι θα τρωμε και θα κοιταμε απλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *