ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας: “Η μάσκα δεν είναι για προστασία, δηλώνει την υποταγή μας. Η χρήση της στην εκκλησία, μας ντροπιάζει όλους”

· Κατοχικά Νέα

“Όταν μιλάμε για ηπατίτιδα, εννοούμε μια φλεγμονή του ήπατος, που μπορεί να είναι οξεία ή και χρόνια” ανέφερε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας.

“Τα αίτια μπορεί να είναι πολλά, με βασικότερα τους ιούς. Σε αυτή την καινούργια περίπτωση, οφείλεται σε αδενοιό και συγκεκριμένα τον 41, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν υπεύθυνος για λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, δηλαδή για κοινό κρυολόγημα. Βέβαια δεν έχουμε ακόμα επαρκή στοιχεία οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε με ασφάλεια”, είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κο Ζέρβα, τρεις ειναι οι μηχανισμοί που αποτελούν το αίτιο της εμφάνισης αυτής της νέας μορφής ηπατίτιδας. “Μπορεί η αιτία να είναι ο κορωνοϊός, ή άλλες λοιμώξεις, λόγω πτώσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο μακροχρόνιος εγκλεισμός, επίσης μπορεί να θεωρηθεί ως αίτιο. Ή ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει ηπατίτιδα”, σημείωσε.

“Τα συμπτώματα είναι η κόπωση, πυρετός, διάρροια, κοιλιακά άλγη κυρίως όμως η ικτερική χροιά στα μάτια ή και στο δέρμα, ο χρωματισμός των ούρων και ο αποχρωματισμός των κοπράνων”, ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Νομίζω ότι όλες οι αποφάσεις που έχουν παρθεί, ήταν αποφάσεις “στο γόνατο”. Για τις μάσκες οι πολλές μελέτες που έχουν γίνει, λένε οτι η μακροχρόνια χρήση προκαλεί υποξυγοναιμία και υπερκαπνία. Η μάσκα, δεν ειναι για προστασία, δηλώνει την υποταγή μας, όσο για τη χρήση της στην εκκλησία, μας ντροπιάζει όλους”, κατέληξε.

makeleio.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δικαστικό κτίριο - συμβολική φωτογραφία, όχι η MarfinFEATURED

Marfin: Βαρύτερη δίωξη για τρομοκρατία και συμπληρωματικές απολογίες – Τι αλλάζει στην υπόθεση 16 χρόνια μετά

Φωτογραφία διαμαρτυρίας αρχείου, όχι από τη σημερινή φοιτητική κινητοποίησηFEATURED

Φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα για τη στέγη – Η ακρίβεια απειλεί τις σπουδές χιλιάδων νέων

Ελληνικό κέρμα ευρώ - εικόνα αρχείου για την οικονομίαFEATURED

ΔΝΤ: Ανάπτυξη μόνο 1,8% και πληθωρισμός 4,2% στην Ελλάδα – Τι σημαίνει για τα νοικοκυριά

2 απαντήσεις στο “Παιδίατρος Απόστολος Ζέρβας: “Η μάσκα δεν είναι για προστασία, δηλώνει την υποταγή μας. Η χρήση της στην εκκλησία, μας ντροπιάζει όλους””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *