Π.Λαφαζάνης: «Δεν θυμάμαι άλλη φορά μια τόσο άγρια επίθεση των ΜΑΤ όσο αυτή στους διαδηλωτές κατά της Μέρκελ»

«Δολοφονική» χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας από τους άνδρες των ΜΑΤ στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Αμερικής το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της ΛΑΕ κατά της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα.

«Μιλάω για δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ, γιατί τα τελευταία έριχναν τις βομβίδες κυριολεκτικά στο ψαχνό, στη μάζα των διαδηλωτών» αναφέρει σε άρθρο του.

«Λύπαμαι πάρα πολύ αλλά δεν θυμάμαι άλλη φορά μια τόσο άγρια επίθεση των ΜΑΤ με δολοφονικά χαρακτηριστικά όσο αυτήν την αστυνομική βαρβαρότητα ενάντια στη διαδήλωση για την ανεπιθύμητη Μέρκελ» προσθέτει ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Δυστυχώς η αυταρχική εικόνα του καθεστώτος προστασίας της Μέρκελ προσομοίαζε σε μικρογραφία με άλλες εικόνες που γνώρισε ο ελληνικός λαός σε άλλες σκοτεινές εποχές δωσιλογισμού και ξενοκρατίας» συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ένας από τους τραυματίες χτυπήθηκε σοβαρά στο μάτι ενώ μια άλλη διαδηλώτρια χτυπήθηκε σοβαρά στο πόδι από βομβίδα.

pronews.gr


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *