ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Π.Λαφαζάνης: «Δεν θυμάμαι άλλη φορά μια τόσο άγρια επίθεση των ΜΑΤ όσο αυτή στους διαδηλωτές κατά της Μέρκελ»

· Κατοχικά Νέα

«Δολοφονική» χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης την επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας από τους άνδρες των ΜΑΤ στη διασταύρωση των οδών Σταδίου και Αμερικής το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης της ΛΑΕ κατά της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα.

«Μιλάω για δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ, γιατί τα τελευταία έριχναν τις βομβίδες κυριολεκτικά στο ψαχνό, στη μάζα των διαδηλωτών» αναφέρει σε άρθρο του.

«Λύπαμαι πάρα πολύ αλλά δεν θυμάμαι άλλη φορά μια τόσο άγρια επίθεση των ΜΑΤ με δολοφονικά χαρακτηριστικά όσο αυτήν την αστυνομική βαρβαρότητα ενάντια στη διαδήλωση για την ανεπιθύμητη Μέρκελ» προσθέτει ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Δυστυχώς η αυταρχική εικόνα του καθεστώτος προστασίας της Μέρκελ προσομοίαζε σε μικρογραφία με άλλες εικόνες που γνώρισε ο ελληνικός λαός σε άλλες σκοτεινές εποχές δωσιλογισμού και ξενοκρατίας» συμπληρώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ένας από τους τραυματίες χτυπήθηκε σοβαρά στο μάτι ενώ μια άλλη διαδηλώτρια χτυπήθηκε σοβαρά στο πόδι από βομβίδα.

pronews.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείςΕΛΛΑΔΑ

Σχολικά βιβλία: Νέα αντιπαράθεση για τις αναφορές σε οικογένειες με ομόφυλους γονείς

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και ΚρήτηΕΛΛΑΔΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Εύβοια, Αιγαίο και Κρήτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά