Όταν ο Χριστόδουλος είπε ότι η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ήταν πατριώτης.

Δείτε το βίντεο το οποίο είναι επίκαιρο πάντα αλλά ακόμα περισσότερο σήμερα που θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο για την Μακεδονία! Τέτοιες φωνές χρειάζεται η εκκλησία μας. Η Ελλάδα δεν πεθαίνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΛΠΙΖΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ – ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

Loading...

6 thoughts on “Όταν ο Χριστόδουλος είπε ότι η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα

 1. GreekMan says:

  Ένας ήταν ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ άλλος δεν πρόκειται να υπάρξει.
  Η ευθύνη τώρα επάνω μας που είμαστε πνευματικά παιδιά του…μην περιμένουμε μιά ζωή σωτήρες. Και ο άλλος θα τα έσκιζε όλα και τώρα το ψέμα έχει πάρει άλλο νόημα.
  Να είναι καλά εκεί πάνω και να μας φωτίζει ακαταπαυστως…

 2. ΗΛΙΑΣ says:

  ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ

 3. ΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ says:

  Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος, ήταν ένας ΜΕΓΑΛΟΣ πατριώτης και ένας ΑΞΙΟΣ ηγέτης της Εκκλησίας μας. Ήταν μεγάλο λάθος των διοργανωτών των συλλαλητηρίων στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα που δεν κράτησαν ένα λεπτό σιγής στη μνήμη του

 4. Γιάννης Καλλιάφαςς says:

  Δεν πιστεύω ότι ο τσίπρας είνα ι και φοβερής εξυπνάνδας στην ουσία είναι ηλίθιος και ούτε κάν ξέρει τιθα υπογράψει,σιγά μη του κόβει να καταλάβει τις παγίδες.Αν ήταν έξυπνος δεν θα τον επέλεγε η παναγιωταρέα .Ένα πιόνι της νέας τάξης επέλεξε η παναγιωταρέα με εντολή Μητσοτάκη για καβάτζα για τα δύσκολα. Αναρωτιέμαι είναι τόσο ηλίθια και η γυναίκα του; Εκείνα τα παιδιά του που θα χρεωθούν το στίγμα του προδότη δεν τα σκέφτονται.Πάει πια ο εφιάλτης και ο πήλιος γούση Νέος Προδότης ανέτειλε.Εκτός και αν υπηρετεί τα σχέδια της φάρας του διότι λένε ότι έχει εβραική καταγωγή.Οταν ο εβραίος μπεναρόγια δημιουργησε το κουμουνιστικό κόμμα το πρώτο θέμα που έθεσε στη βουλή ήταν να γίνει η Μακεδονία ανεξάρτητη απ την ελλάδα.Οι μακεδονες της θεσσαλονίκης της κοζάνης των σερρών τι διάολο κάνουν θα δώσουν πρόσβαση στους σλάβους στο αιγαίου ένα όνειρο που το ζητούσαν απ τη εποχή της εγκαταστασής τους πριν απο αιώνες Τίποτα δεν τελείωσε να ξεσηκώθούν οι Μακεδόνες να αποκλείσουν τα Σκόπια Σχέδιο εβραικό αιώνων θα υλοποιηθεί.Δεν είναι τυχαίο που οι εβραίοι της ισπανίας εγκαταστάθηκαν στη θεσσαλονίκη.Ηθελα να εκδικηθούν τον αντίοχο τον επιφανή και ο σκοπός τους είναι να αποκτήσουν τη μακεδονία να εγκατασταθεί όλο το σκυλολόι τους.Αυτός είναι ο μακροπροθεσμος σκοπός τους
  Και η πρόταση μομφής της ΝΔ τη σκοπό έχει αφού και η ΝΔ δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της σχετικά με το Μακεδονικό.Αν έρθει στη βουλή για επικυρωση η βουλή θα το ψηφίσει γιατί όλη η βουλή ειναι πιόνια της νεας τάξης και θα τα αρπάξουν χοντρά.

 5. Σταύρος says:

  Πραγματικά απεσταλμένος του Θεού..όχι σαν αυτήν την μαριονέτα που διοικεί την εκκλησία και θέλει να λέγεται και αρχιεπίσκοπος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *