ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Όταν μια Eλληνίδα πήγε στην Βουλή και απαίτησε την αφαίρεση εξουσίας με βάση το άρθρο 120 – Δείτε τι έγινε!

· Κατοχικά Νέα

Πολίτης ζητά έξω από την Βουλή την αφαίρεση εξουσίας από την κυβέρνηση κάνοντας χρήση του νόμου(Άρθρο 120 παρ. 4 του συντάγματος) που ορίζει:

«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».Τι λέτε λοιπόν καταλύεται το σύνταγμα σήμερα;;;

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/nikos.vasiloglou/videos/2464673596947296/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσαΕΛΛΑΔΑ

Κυψέλη: Η μητέρα αρνείται ότι σκότωσε το βρέφος που βρέθηκε κατεψυγμένο σε βαλίτσα

Νέα μήνυση στελέχους της ΕΥΠ για Predator: Ζητείται έρευνα για κατασκοπεία και απειλή της εθνικής ασφάλειαςΕΛΛΑΔΑ

Νέα μήνυση στελέχους της ΕΥΠ για Predator: Ζητείται έρευνα για κατασκοπεία και απειλή της εθνικής ασφάλειας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο εισαγγελέας ζητά την ενοχή και των 22 κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσειςΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο εισαγγελέας ζητά την ενοχή και των 22 κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις

8 απαντήσεις στο “Όταν μια Eλληνίδα πήγε στην Βουλή και απαίτησε την αφαίρεση εξουσίας με βάση το άρθρο 120 – Δείτε τι έγινε!”

  1. Ποιο συνταγμα..Εδω κρατος δεν υπαρρχει..Μια μπανανια ειμαστε με πολιτες σε κατασταση διανοητικης αποσυνθεσης και καθολικης αφασιας για το οτιδηποτε..Απο τον λαο ξεκιναει το κακο!Ας προσεχαμε!

  2. Το περιστατικό έγινε 2 χρόνια πριν και η ζωή συνεχίζεται, με ένα κράτος δικαίου ανύπαρκτο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στον περισσότερο κόσμο.

  3. ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 7-7-19 ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ….
    ΝΔ 39,85%
    ΣΥΡΙΖΑ 31,53%
    ΚΙΝΑΛ 8,10%
    ΚΚΕ 5,30%
    ΕΛΛ.ΛΥΣΗ 3,70%
    ΜΕΡΑ 3,44%
    ΛΟΙΠΑ 8,08%

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΑΛΥΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΝΝΑ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ [Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ], ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

  4. ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ;
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ-ΠΡΟΔΙΔΕΣΑΙ;;;;

  5. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ… ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙ “ΚΟΜΜΑ” ΕΓΡΑΨΑ “ΚΟΝΝΑ”….
    ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ!!!
    ΗΧΗΤΙΚΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ… ΤΟ “ΚΟΝΝΕ”
    ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ “CONNECTION”
    OΠΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ…
    ΕΧΩ “ΚΟΝΝΕ” ΤΟΝ ΤΑΔΕ…
    Η…. “ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΝΝΕ” ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ.

  6. .ΘΑΥΜΑ…!!!…ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΙΟΥΝΤΑΙ …ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ …!!!…ΤΥΧΑΙΟ….???.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ…ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..80% ΜΝΗΜΟΝΙΑ ..ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ & Χ.Α. ΕΞΩ.. & ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΜΕΣΑ…. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ…. Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ..ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ & Ο ΜΕΓΕΙΡΑΣ ΤΟΥΣ (SINKULAR LOGIC)….ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΕΚΤΟΡΑΤΟ & ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ……& Ο Λ@Λ@Κ@Σ ΛΑΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΨΗΦΙΣΕ….

  7. πάρτο & αλλιώς….Ψηφισε….!!!!!..εσύ ελληνάκο αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία για το αφεντικό του πρωτεκτοράτου ……Σκεψου…..οτι η ψήφος σου θα πάει σε αυτόν που θέλει το αφεντικό του πρωτεκτοράτου …μέσω sinkular logic…….Ακου.,….τώρα & ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ….1ο 2ο…3ο Κόμμα τα ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….& όλα τα Δεκανικια μέσα….1ο & 3ο Κόμμα 180 βουλευτές …για να αποτελειώσουν την Ελλάδα …..& φυσικά κρατάνε αλώβητο το Σύριζα …για να στο ξαναφυτέψουν σνν Σωτήρα στη διάδοχη κατάσταση .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά