Όταν ένας υποψήφιος πρόεδρος κόμματος κάνει… αριθμολογική επίκληση

kyriakosΌταν ένας υποψήφιος πρόεδρος κόμματος κάνει… αριθμολογική επίκληση

Σας έχω γράψει αμέτρητες φορές ότι δεν πιστεύω στα νούμερα. Όμως κάθε μέρα βρίσκεται και ένα κουμάσι να μου θυμίσει ότι κάνω λάθος. Σήμερα λοιπόν μόλις 7 ημέρες πριν τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΔ ήρθε… ποιος άλλος ο Κούλης… να κάνει την δική του επίκληση:

Σας την χαρίζω…

«Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, ημέρα που θα αναλάβει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο νέος της Πρόεδρος, μέχρι την 1η Μαΐου που είναι το Πάσχα, μεσολαβούν 111 ημέρες.

Στόχος μου, εφόσον οι πολίτες με επιλέξουν, είναι μέσα στις 111 αυτές ημέρες να έχουν συντελεστεί οι απαραίτητες αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία ώστε να είμαστε έτοιμοι να αποτελέσουμε την αξιόπιστη εναλλακτική λύση διακυβέρνησης της χώρας, στο κέντρο της πολιτικής ζωής.

Συγκεκριμένα, να είναι σε θέση η Νέα Δημοκρατία να υλοποιήσει ένα αποτελεσματικό σχέδιο ανάπτυξης για την Ελλάδα, μειώνοντας σταδιακά τους φόρους, ενισχύοντας την υγιή επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας χιλιάδες ποιοτικές θέσεις εργασίας και αποκαθιστώντας το διεθνές κύρος της χώρας. Να είναι έτοιμη η Νέα Δημοκρατία να κυβερνήσει με γνώμονα τη δίκαιη κατανομή βαρών στους πολίτες, τη στήριξη της κοινωνικής συνοχής, την προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού και της εξωστρέφειας. Εξασφαλίζοντας δικαιοσύνη, σταθερότητα και ασφάλεια. Απελευθερώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας και επιβραβεύοντας αξιοκρατικά τη σκληρή δουλειά και την αριστεία.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Σήμερα η Νέα Δημοκρατία δεν είναι έτοιμη. Ενώ διαθέτει έμπειρα στελέχη, χρειάζεται συγκροτημένη δουλειά σε βάθος και από την αρχή ώστε να μπορέσει να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά ενός μοντέρνου, λειτουργικού, ευρωπαϊκού κόμματος.

Για το σκοπό αυτό έχω μελετήσει και προετοιμάσει τον ανασχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών κόμματων.

Οι προτεραιότητες:

Αποτελεσματική οργάνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Σήμερα έχουμε τομεάρχες αλλά δεν έχουμε τομείς που να λειτουργούν αποτελεσματικά. Δεν υπάρχει θεσμοθετημένη διαβούλευση και δεν προετοιμάζουμε συλλογικά την αντιπολιτευτική μας δραστηριότητα. Ως βουλευτές μας λείπει ενίσχυση από τεχνοκράτες και εμπειρογνώμονες στην άσκηση του έργου μας. Αυτά αλλάζουν ώστε οι τομείς και οι κοινοβουλευτικές ομάδες εργασίας να παράγουν πολιτική πρόταση συλλογικά. Η αντιπολίτευση να ασκείται συγκροτημένα και να υποστηρίζεται επιστημονικά. Οι προτάσεις μας να είναι πάντα τεκμηριωμένες και ξεκάθαρες.

Στοχοθεσία για τις πρώτες 111 μέρες. Κατόπιν διαβούλευσης με τα έμπειρα στελέχη της Παράταξής μας θα καταλήξουμε σε συγκεκριμένους στόχους και δράσεις για τις πρώτες 111 ημέρες. Θα προσαρμοστεί το οργανόγραμμα του κόμματος με γνώμονα την επίτευξη αυτών των στόχων μέσα στα πλαίσια των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Για το σκοπό αυτό, με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο θα επαναστελεχώσουμε μια λιτότερη αλλά αποτελεσματική δομή στη Νέα Δημοκρατία.

Ταυτόχρονα θα ξεκινήσουμε την εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας με διαφάνεια και όπως ο νόμος ορίζει. Η κρατική επιχορήγηση θα διατίθεται κατά προτεραιότητα για την αποπληρωμή των υποχρεώσεών μας προς τους εργαζομένους του κόμματος και για την εξυπηρέτηση των δανείων μας.

Από τις 11 Ιανουαρίου στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Όσο περισσότερα χρήματα μαζεύουμε τόσο θα βαθαίνουμε την οργανωτική μας υποδομή. Και προκειμένου να δώσουμε έμφαση στο ανθρώπινό δυναμικό μας, θα μετακομίσουμε αμέσως από το πολυτελές κτήριο της Συγγρού σε κάποιο πολύ ταπεινότερο και μικρότερο σε μια προσιτή περιοχή της Αθήνας.

Παράλληλα θα ενεργοποιήσουμε πολίτες που ήδη έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να συνδράμουν εθελοντικά την προσπάθεια ανάταξης της Νέας Δημοκρατίας. Σε αυτούς περιλαμβάνονται από διεθνούς κύρους τεχνοκράτες μέχρι φοιτητές.

Το Χρονοδιάγραμμα των αλλαγών:

Τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου ξεκινά η ανοιχτή δημόσια διαβούλευση του προτεινόμενου νέου Καταστατικού του κόμματος. Η νέα οργάνωση του κόμματος αφορά όλους τους πολίτες καθώς αναφέρεται στον τρόπο εμπλοκής τους στη διαμόρφωση των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας. Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε μιαν ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. Φαίνεται κοινότυπο αλλά δεν είναι. Χωρίς αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα στους πολίτες και τους πολιτικούς, η Ελλάδα δε θα βγει από την κρίση.

Το σχέδιο Καταστατικού θα περιλαμβάνει όλα όσα πρότεινα στην προεκλογική μου πορεία. Θα περιγράφει την λειτουργία της εσωτερικής δημοκρατίας, τον τρόπο που θα αξιολογούνται τα στελέχη μας, τις θητείες στους αιρετούς, στα Όργανα και βέβαια στον Πρόεδρο, τον τρόπο διαμόρφωσης πολιτικών από τις οργανώσεις βάσεις (θερμοκοιτίδες πολιτικής), τις μεθόδους διάχυσης των ιδεών μας και της αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες καθώς και τη συγκρότηση ολιγομελών, ευέλικτων, αποφασιστικών (και όχι διακοσμητικών) κομματικών Οργάνων. Το κάθε μέλος και το κάθε στέλεχος θα έχει διακριτό ρόλο, δικαιώματα, αρμοδιότητες και ανάλογες ευθύνες.

Στο τριήμερο Έκτακτο Εθνικό Συνέδριο στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου επανιδρύουμε τη Νέα Δημοκρατία. Εκεί καταθέτουμε τις προτάσεις μας, συζητάμε και αποφασίζουμε τη νέα μας οργανωτική δομή. Ο προγραμματισμός του Τακτικού Συνεδρίου είναι για τον Ιούνιο του 2016 αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να περιμένει ως τότε. Στο Συνέδριο του Φεβρουαρίου θα προκύψει ο νέος οργανωτικός χάρτης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Τον Φεβρουάριο αναβαπτιζόμαστε στις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας και σφυρηλατούμε την ανανέωση και την ενότητα της παράταξης.

Από την 29η Φεβρουαρίου ξεκινάμε την ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας με βάση το νέο μας Καταστατικό. Μέχρι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου 2016 θα έχουμε ανασυντάξει τις οργανώσεις βάσεις του κόμματος. Και μέχρι τις 22 Απριλίου θα έχουμε στελεχώσει και συγκροτήσει όλα τα κομματικά μας Όργανα σύμφωνα με τις επιταγές του νέου μας Καταστατικού.

Εγγυώμαι ότι σε 111 μέρες μετά την 10η Ιανουαρίου, δηλαδή το Πάσχα του 2016, η Νέα Δημοκρατία θα έχει ανασυγκροτηθεί από την αρχή. Θα είμαστε ένα ανοιχτό, δυναμικό, σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα έτοιμο να αναλάβει τις τύχες της Ελλάδας στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της. Θα είμαστε έτοιμοι να ανατάξουμε την Ελλάδα από την αρχή. Να την απαλλάξουμε από τον ανίκανο, επιπόλαιο και ιδεοληπτικό ΣΥΡΙΖΑ.

Το χρωστάμε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και ιδιαίτερα στις νεώτερες γενιές. Το χρωστάμε σε όλους όσοι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου θα προσέλθουν στις κάλπες και θα συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου μας αρχηγού.

Γι’ αυτό η εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αφορά όλους τους πολίτες. Σας καλώ όλες και όλους στις κάλπες την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Σας καλώ να πάρετε τη Νέα Δημοκρατία στα χέρια σας».

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “Όταν ένας υποψήφιος πρόεδρος κόμματος κάνει… αριθμολογική επίκληση

 1. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:

  Να το πω λαικα, σταρχιδγια μας ο κουλης και οι εβραιομασονομογγολοι που του γραφουν τις αριθμολογικα μελετημενες κονσερβες ψευδους. 111 να’ναι οι μερες τους και αυτες σε πονο.

 2. Ανώνυμος says:

  Κ εκει που ελεγα να τον … ψηφ ισω μου τα χαλασε.
  1. Ξαναμανα δικαιη κατανομη . . . Βαρων.
  2. Εκστρατεια οικονομικης υποστηριξης του κομματος οπως . . . Ο νομος οριζει.
  Μεχρι εκει διαβασα κ . . . Μου εφτασε.

  Αυτο που δε καταλραβε κανενας ειναι οτι ΔΕΝ αντεχουμε-θελουμε αλλα . . . Βαροι κ περιμεναμε-θελαμε να . . . ΅οριστουν΅ διαφορετικοι νομοι …
  Βρε μηπως απευθινονται τελικα στους . . . Απο πανω κ οχι στους απο κατω. . . ? Χεχεχε

  Guard

 3. Eleni Kava-Kavgakou says:

  Ζαχαρία μου πώς γίνεται να εισαι σημαντικό στέλεχος στα Κατοχικα και να ΜΗΝ πιστεύεις τις σημασίες των αριθμών???
  Ειναι σαν ένας ιερέας μιας θρησκείας να δηλώνει άθεος….

 4. ΙΩΑΝΝΗΣ says:

  «Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, 11 1+1+2+1+6=11
  , μέχρι την 1η Μαΐου που είναι το Πάσχα, μεσολαβούν 111 ημέρες. 1111
  Στόχος μου, εφόσον οι πολίτες με επιλέξουν, είναι μέσα στις 111
  Στοχοθεσία για τις πρώτες 111 μέρες. 111
  θα καταλήξουμε σε συγκεκριμένους στόχους και δράσεις για τις πρώτες 111 ημέρες
  Στοχοθεσία για τις πρώτες 111 μέρες.
  θα καταλήξουμε σε συγκεκριμένους στόχους και δράσεις για τις πρώτες 111 ημέρες.
  Από τις 11 Ιανουαρίου (ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ) 111
  ——————————————————————————————
  Στο τριήμερο Έκτακτο Εθνικό Συνέδριο στις 26, 27 και 28=27
  Στο τριήμερο Έκτακτο Εθνικό Συνέδριο στις 2+6, 2+7 2+8=27
  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ =2 ——–27+2=29 2+9= 11
  ————————————————————————————————
  Τακτικού Συνεδρίου είναι για τον Ιούνιο(6ος) του 2016 αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να περιμένει ως τότε. Στο Συνέδριο του Φεβρουαρίου(2ος θα προκύψει ο νέος οργανωτικός χάρτης της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Τον Φεβρουάριο (2ος)αναβαπτιζόμαστε στις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας και σφυρηλατούμε την ανανέωση και την ενότητα της παράταξης. 2016 2+01+6+6+2+2 = 1
  ————————————————————————————————–
  Από την——— (29η Φεβρουαρίου2ος) —ξεκινάμε την ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας με βάση το νέο μας Καταστατικό. Μέχρι το τριήμερο της 25ης Μαρτίου 2016 θα έχουμε ανασυντάξει τις οργανώσεις βάσεις του κόμματος. Και μέχρι τις 22 Απριλίου – (29η ) 9+2= 11
  ———————————————————————————————————–

  Εγγυώμαι ότι σε 111 μέρες μετά την 10η Ιανουαρίου (1ος) 11111
  ———————————————————————————————————————
  ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ( 111 ) ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 10Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, δηλαδή το Πάσχα του 2016, η Νέα Δημοκρατία θα έχει ανασυγκροτηθεί από την αρχή. Θα είμαστε ένα ανοιχτό, δυναμικό, σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα έτοιμο να αναλάβει τις τύχες της Ελλάδας στην πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της. Θα είμαστε έτοιμοι να ανατάξουμε την Ελλάδα από την αρχή. Να την απαλλάξουμε από τον ανίκανο, επιπόλαιο και ιδεοληπτικό ΣΥΡΙΖΑ.
  Το χρωστάμε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και ιδιαίτερα στις νεώτερες γενιές. Το χρωστάμε σε όλους όσοι την Κυριακή 7ημ)20 Δεκεμβρίου(1ος) θα προσέλθουν στις κάλπες και θα συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου μας αρχηγού.
  Γι’ αυτό η εκλογή του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αφορά όλους τους πολίτες. Σας καλώ όλες και όλους στις κάλπες την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Σας καλώ να πάρετε τη Νέα Δημοκρατία στα χέρια σας».

  ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ( 111 ) ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ (1) 0Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1ος 11111

  2016-7-20-1-7-20-1= 29—- 9+2=11

  11-1111 – 111 -111-111-111-111- 11–1-11-11111-11111-11=38- –3+8=11
  ——————————————————————————————————
  Αυτη και αν είναι επίκληση !!! Αν και η λέξει επίκληση μου φαίνετε πολύ λίγη για αυτήν την ομιλία!!! Διότι αυτά που λέει ο…….αρχηγός των ηλιθίων έχουν πολύ βαθύ νόημα !!! Και όσοι νομίζουν ότι θα δουν άσπρη μέρα ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ Ν.Δ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ !!!
  Οι ηλίθιοι που Βρισκόντουσαν βρίσκονται και θα παραμείνουν στο σκοτάδι !!! Είναι αυτά τα δύσοσμα περιττώματα που για το προσωπικό τους συμφέρων ξεπουλανε τούς πάντες και τα πάντα για ένα σεντς !!!
  Είναι αυτοί που μας έκαψαν μας καίνε και μάς οδηγούν σε ολική διαγραφή !!!

  Αλλά ευτυχώς!!! είναι αυτοί οι προσκυνημένοι ατομιστές του μαμωνά που θα πεθάνουν πρώτοι !!!

  Διότι ο ψευτώ εγωισμός και η άγνοια στα δύσκολα έχουν τον καλύτερο φίλο, των φόβο !!!

  Και ο φόβος οδηγεί στον πανικό και ο πανικός σκοτώνει τον δειλό, η βιολογικά η τον μεταλλάσει σε ζόμπι και ο μεταλλαγμένος που ακούει την λέξει θάνατος και σταυροκοπιέται ,διότι πιστεύει ο ηλίθιος ότι είναι αθάνατος, για να επιβίωση θα υποταχτεί στο σύστημα και ως σκουλήκι θα σέρνεται στα πόδια της παγκόσμιας δικτατορικής εξουσίας χωρίς φωνή, χωρίς άποψη, χωρίς όνομα, χωρείς κάτι δικό του ,παρά μόνο μια αλυσίδα στο λαιμό του !!!

  Και αυτός ο αχαρακτήριστος θα πιστεύει όπως πίστευε ότι είναι αθάνατος και ακόμα ζωντανός !!!

  Συνήθισε πλέων να κόβει όλη του την Ζώη βόλτα μέσα στο μνήμα του και να θεωρεί το καντήλι ότι είναι ηλιόλουστη μέρα !!! Και όσοι νομίζουν ότι μόνο οι τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τουσ ,ας βρουν το θάρρος να κοιτάξουν και το δικό τους το ζωνάρι !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *