in ,

Οργανωμένο σχέδιο; Εξαίρεσαν τη Γενοκτονία των Ποντίων από τη διδακτέα ύλη στη Γ΄ Λυκείου

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

nikos-filis

Οργανωμένο σχέδιο; Εξαίρεσαν τη Γενοκτονία των Ποντίων από τη διδακτέα ύλη στη Γ΄ Λυκείου.

Συνεχίζεται ο σάλος από τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων και σήμερα έρχεται να προστεθεί κι άλλη μία αποκάλυψη που προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για τη στάση της κυβέρνησης.

Με ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης υποστηρίζει πως η διδασκαλία της Γενοκτονίας των Ποντίων έχει εξαιρεθεί από την ύλη της Γ΄ Λυκείου. Όπως υποστηρίζει στην ερώτησή του η εξαίρεση έγινε με υπουργική απόφαση τον Ιούνιο, όπου υπουργός Παιδείας, ήταν ο κ. Αριστείδης Μπαλτάς.

Σημειώνει παράλληλα, πως το κεφάλαιο που έχει εξαιρεθεί είναι για τα γεγονότα του Παρευξείνιου Ελληνισμού κατά τον 19ο και 20ο αιώνα, μία περίοδο στην οποία εντάσσονται τα ιστορικά γεγονότα της Γενοκτονίας των Ποντίων.

“Σημειώνεται ότι με την Υπουργική Απόφαση υπ’ αριθμόν 96080/ΦΕΚ Β’ 1186/19.06.2015, η οποία αφορά τον καθορισμό της εξεταστέας-διδακτέας ύλης των Πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων της Γ’ τάξης Λυκείου για το έτος 2015-2016, μεταβλήθηκε το περιεχόμενό της για τους μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, επιφέροντας σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές”, σημειώνεται στην ερώτηση.

Και ενώ σύσσωμος ο ποντιακός ελληνισμός καταδικάζει τις δηλώσεις του Φίλη και ζητά την παραίτησή του, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος κάνει κάλεσμα για την Πέμπτη στις 16:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος εναντίον των υβριστικών δηλώσεων του υπουργού Παιδείας, αλλά όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά “και της γενικότερης στάσης της κυβέρνησης σε θεματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Μάλιστα, η Ομοσπονδία επιβεβαιώνει στην ανακοίνωσή της πως έχει αφαιρεθεί από την διδακτέα ύλη της Γ΄ Λυκείου το κεφάλαιο “Παρευξείνιος Ελληνισμός” και κατηγορεί την κυβέρνηση για κατάργηση του βοηθήματος επιβίωσης των ομογενών, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην εξαθλίωση και το θάνατο.

Οι πολιτικές αντιδράσεις πάντως συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον υπουργό για τις προκλητικές δηλώσεις του και να ζητούν την παραίτησή του, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να ρίξει τους ρυθμούς κάνοντας λόγο για προσωπικές απόψεις του κ. Φίλη.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση δεν φαίνεται να εξετάζει ενδεχόμενο αποπομπής του κ. Φίλη, παρά το γεγονός πως η πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επικρίνει τον συνάδελφό τους για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

newsit.gr

Φίλης: Αναγνωρίζουμε τον πόνο των Ποντίων αλλά δεν ήταν γενοκτονία

Report

What do you think?

Written by ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του.
Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας.
Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Comments

Leave a Reply
 1. Όσοι γνωρίζουν τη καλύβα του Ταρζάν στην τοποθεσία «Ζαχαράκη» στα σύνορα των νομών Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Καρδίτσας……..
  Μου έχει μείνει λοιπόν ένα από τα αποφθέγματα του Ταρζάν, κατά κόσμον Γιώργος Μπούργος, που υπάρχουν αραδιασμένα στους τοίχους του μικρού καλυβιού.
  «Ομιλούν οι πόρνες περί ηθικής και οι προδότες περί πατρίδος»
  Γεμίσαμε από δαύτους κύριε;;;;; Φίλη.

 2. ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Εξαίρεσαν τη Γενοκτονία των Ποντίων από τη διδακτέα ύλη της Γ΄ Λυκείου
  A+A-
  ΕκτύπωσηEmail

  Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σας καλεί όλους την Πέμπτη 05/11/2015 και ώρα 16:00 στην Πλατεία Συντάγματος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πρόσφατες υβριστικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας αλλά και την γενικότερη στάση της Κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

  Καλούμε τα σωματεία όπως ενημερώσουν τα μέλη τους για την μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα από τον Ποντιακό Ελληνισμό.

  pontioi

  Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη – καταγγελία του βουλευτή της Ν.Δ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για «αναιτιολόγητη και εθνικά προκλητική ενέργεια της εξαίρεσης της Γενοκτονίας των Ποντίων από τη φετινή εξεταστέα-διδακτέα ύλη της Ιστορίας της Γ’ Λυκείου» με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκο Φίλη…

  Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει ότι με υπουργική απόφαση του περασμένου Ιουνίου μεταβλήθηκε το περιεχόμενό της εξεταστέας-διδακτέας ύλης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, επιφέροντας, για πρώτη φορά, σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

  Παράλληλα ζητά να πληροφορηθεί σχετικά με το εάν προτίθεται ο κ. Φίλης να επανεισάγει το κεφάλαιο που πραγματεύεται τη Γενοκτονία των Ποντίων στη διδακτέα και εξεταστέα ύλη των μαθητών της Γ’ Λυκείου, καθώς και σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί «προκειμένου να αποκαταστήσει την ιστορική ασέβεια που διέπραξε με τις προχθεσινές του δηλώσεις τόσο απέναντι στους Έλληνες του Πόντου όσο και στην Εθνική μνήμη».

  Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις η Ομοσπονδία των Ποντίων Ελλάδας, καλεί αύριο το απόγευμα σε μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματο.

  Στην έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο αναφέρει:

  «Τα χτυπήματα που δέχεται ο Ποντιακός Ελληνισμός από την Κυβέρνηση είναι διαδοχικά και ουσιαστικά.

  • Η κατάργηση του βοηθήματος επιβίωσης των ομογενών συμπατριωτών μας,τους οδηγεί στην εξαθλίωση και στον θάνατο.

  • Η αφαίρεση από την διδακτέα ύλη της Γ΄ Λυκείου, του κεφαλαίου «Παρευξείνιος Ελληνισμός», του μοναδικού με σαφή αναφορά στον όρο Γενοκτονία, λογοκρίνει την παιδεία παραχαράσσοντας το μέλλον μας.

  • Κορωνίδα στις προσβολές, αποτελεί η πρόσφατη ανενδοίαστη άρνηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας.

  Επειδή, η παραμονή του Αρνητή του χειρότερου Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας, στο Υπουργείο Παιδείας προσβάλλει την ιστορική αλήθεια.

  Επειδή, η ύπουλη επέμβαση στην παιδεία θανατώνει την μνήμη του μέλλοντος. Επειδή, οι νομοθετικές παλινωδίες στο θέμα των συντάξεων εμπαίζουν τους υπερήλικες ομογενείς. Επειδή, πλέον, οι προθέσεις τους δεν κρύβονται, η απάντηση του Ποντιακού Ελληνισμού θα είναι άμεση και έντονη.

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

  Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος σας καλεί όλους την Πέμπτη 05/11/2015 και ώρα 16:00 στην Πλατεία Συντάγματος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πρόσφατες υβριστικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας αλλά και την γενικότερη στάση της Κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

  Καλούμε τα σωματεία όπως ενημερώσουν τα μέλη τους για την μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα από τον Ποντιακό Ελληνισμό»
  kalesma_pontion
  Δείτε ολόκληρη την ερώτηση του κ. Βαρβιτσιώτη:

  Προς: Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
  Θέμα:Αναιτιολόγητη εξαίρεση της Γενοκτονίας των Ποντίων από την εξεταστέα- διδακτέα ύλη της Ιστορίας της Γ’ Λυκείου

  Παρά τις επανειλημμένες Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες από Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δεν έχει ακόμα απαντήσει, ως οφείλει θεσμικά, για την αναιτιολόγητη και εθνικά προκλητική ενέργεια της εξαίρεσης της Γενοκτονίας των Ποντίων από την εξεταστέα-διδακτέα ύλη της Ιστορίας της Γ’ Λυκείου.

  Σημειώνεται ότι με την Υπουργική Απόφαση υπ’ αριθμόν 96080/ΦΕΚ Β’ 1186/19.06.2015, η οποία αφορά τον καθορισμό της εξεταστέας-διδακτέας ύλης των Πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων της Γ’ τάξης Λυκείου για το έτος 2015-2016, μεταβλήθηκε το περιεχόμενό της για τους μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, επιφέροντας σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

  Κυριότερη των αλλαγών αυτών αποτελεί η αιφνίδια και επιστημονικά ανεξήγητη αφαίρεση του κεφαλαίου που πραγματεύεται την περίοδο του «Παρευξείνιου Ελληνισμού κατά το 19ο και 20ο αιώνα», στην οποία αναπτύσσονται τα ιστορικά γεγονότα της Γενοκτονίας των Ποντίων, μιας από τις πλέον τραγικές σελίδες της Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας, αφού συνδέεται με τη μαζική σφαγή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου.

  Την ενέργεια αυτή, που υπονομεύει ευθέως την καλλιέργεια συλλογικής μνήμης στους μαθητές, ήρθε να συμπληρώσει η δημόσια δήλωση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με την οποία, το βράδυ της 2.11.2015, αμφισβήτησε ευθέως τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, διαπράττοντας έτσι μια μέγιστη εθνική ασέβεια και μια ωμή παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας.

  Ιδίως, μάλιστα, σε μια περίοδο η χώρα μας δίνει αγώνα τόσο για την αναγνώριση της Γενοκτονίας, όσο και για τη διεθνοποίηση του ζητήματος.

  Κατόπιν των ανωτέρω,

  Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
  Για ποιους λόγους και με ποια ιστορικά κριτήρια εξαιρείται από φέτος το κεφάλαιο που πραγματεύεται την Περίοδο του Παρευξείνιου Ελληνισμού κατά το 19ο και 20ο αιώνα και, ιδιαίτερα, της Γενοκτονίας των Ποντίων, από τη διδακτέα και εξεταστέα ύλη των μαθητών της Γ’ Λυκείου, της Ομάδας Ανθρωπιστικού Προσανατολισμού;

  Προτίθεται να επανεισάγει το κεφάλαιο που πραγματεύεται την Περίοδο του Παρευξείνιου Ελληνισμού κατά το 19ο και 20ο αιώνα στη διδακτέα και εξεταστέα ύλη των μαθητών της Γ’ Λυκείου, της Ομάδας Ανθρωπιστικού Προσανατολισμού;

  Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί προκειμένου να αποκαταστήσει την ιστορική ασέβεια που διέπραξε με τις προχθεσινές του δηλώσεις τόσο απέναντι στους Έλληνες του Πόντου όσο και στην Εθνική μνήμη;

  • Πᾶτρε ρὲ ἐλεεινὲ τὰ τουρκαρβανίτικά σου καὶ πήγαινε στὰ τσακίδια…!
   Ἐδῶ εἶναι χῶρος Ἑλλήνων κάθαρμα ποὺ τολμᾶς νὰ κακοιποιεῖς τὴν Ἑλληνική μας γλῶσσα!!

   • exeis dikio file nikola i8ela na ksero na grafo san esena ta ellinika,alla apo mikros eprepe na vgo sto merokamato kai den ta pigena kala meta sxolia opos esi.alla idame kai esas tous grafiades pou kivernate tosa xronia, pos poulisate ti patrida.ellinas einai autos pou 8a dosei ti zoi tou an xreiastei gia tin patrida.na se do an ginei kanenas polemos se pio lagoumi 8a trexeis na krifteis palio nifitsa.

 3. Πάει μια εβδομάδα που έχω να γράψω κάποιο σχόλιο, μετά από έναν χρόνο και κάτι στα γνωστά παρτέρια της συνωμοσιολογιας, Και αυτό γιατί πριν δυο βδομάδες έκρινα τον εαυτό μου πως, πλέον είναι άσκοπο. Αώου όλοι κάνουν το δικό τους οργανωμένο κομμάτι και επειδή στα δύσκολα όλοι κοιτούν το μαγαζί τους, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

  Ο ήρωάς μας έχει τίτλους ευγενείας,
  γόνος πλούσιας, γνωστής οικογενείας.
  Ιδιωτικά σχολεία, επαύλεις και νταντάδες,
  τίγκα οι γραβάτες και κολλαριστούς γιακάδες.
  Σπουδές στο εξωτερικό και λίγο ντόλτσε βίτα,
  λίγο κόκα, παρτάκια και καμιά γνωστή λολίτα,
  σπορ αυτοκίνητα, χέρια δυσκίνητα
  και μ ελάχιστα προσαρμογής προβλήματα.
  Απλά καλός γαμπρός που θα λεγε κι η θεια μου
  κι όχι ευτυχώς σα τα χάλια τα δικά μου.
  Τώρα που κολλάει και σας λέω για την πάρτη του
  κι έχει ο καϋμένος τόσα στην πλάτη του.
  Κάτσε και θα δεις τη συνέχεια υπομονή!
  Να κοιτάς τι βγάζει μόνο από κάτω το χωνί…
  Αυτός, που λες, ο απαλοβουτυροαναθρεμμένος
  για μεγάλα μόνο πράγματα ήταν γεννημένος.
  Ξεκίνησε δίπλα στο πολιτικό του τζάκι
  και με την εξουσία έγινε πρεζάκι.
  Γαλουχήθηκε από κάθε φιλόδοξο επιτήδειο,
  μέχρι που απλώθηκε σαν κωλοβακτηρίδιο.
  Σου φέρνει στο μυαλό πολλές περιπτώσεις,
  την πιο βαριά απ τα σκατά διάλεξε να σηκώσεις
  και νά σου ο βουλευτής σου ή ο πρωθυπουργός σου,
  ο τραπεζίτης σου ή και τ αφεντικό σου.

  Απλά ειν τα πράγματα και δύσκολα τα θαύματα
  ή την ακούς και σε βρίσκουν τα γεράματα
  ή το γιουσουφάκι γίνεσαι του αφέντη σου
  για δέκα βρώμικα τάλαρα στην τσέπη σου.
  Απλά ειν τα πράγματα, μεγάλα όμως τα κρίματα,
  αν περιμένεις του καιρού τα γυρίσματα
  θα σου θυμίζει ο απόηχος της κλάκας
  δεν είσαι ήρωας, είσ ο μκρός μαλάκας.

  Συνεχίζω και με το δίκιο σου θ αναρωτιέσαι
  – πολύ για έξυπνος χοντρούλη μου περνιέσαι.
  Ή στην καλύτερη, αν μ αγαπάς θα μου μιλήσεις
  – γι αυτούς τραγούδι σου ξανά μη χαραμίσεις.
  Μα δεν το κάνω γι αυτούς έχω άλλο κόλλημα.
  Δυστυχώς εσύ είσαι το μεγάλο μου πρόβλημα.
  Εσύ τ ανέχεσαι, μικρέ τίμιε πωλήτη,
  το δικό σου υποθήκη μπήκε σπίτι
  και σίγουρα δε σε γλυτώνουν τ αϊ σιχτήρια,
  αυτοί πήραν ντοκτορά σα βαμπίρια.
  Αυτοί αγοράζουν την ομάδα σου και τη δουλειά σου,
  φτιάχνουν κανάλια και αγοράζουν τα όργανά σου,
  αυτοί παίρνουν την ψήφο σου μαζί με τα όνειρά σου,
  αυτοί είναι που δε βγαίνουν απ τον κουμπαρά σου,
  αυτοί είναι χορήγοί σου σ έχουνε στο άντε γδύσου,
  αυτοί από το γλείψιμο σε παν στο αϊ γαμήσου.
  Απλά ειν τα πράγματα και δύσκολα τα θαύματα
  ή την ακούς και σε βρίσκουν τα γεράματα
  ή το γιουσουφάκι γίνεσαι του αφέντη σου
  για δέκα βρώμικα τάλαρα στην τσέπη σου.
  Είδες με τον ήρωα την κάνεις γυριστή,
  θα τον βγάλω, μου φαίνεται, από πρωταγωνιστή.
  Άκου συμφωνεί μαζί μου κι ο απόηχος της κλάκας∙
  είσαι ο νέος ήρωας, ο μικρός μαλάκας.

  https://www.youtube.com/watch?v=LtaRq8fx4jU

 4. ΑΥΤΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ , ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ? ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ…..ΡΕΕΕ ΟΥΥΥΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ

 5. δεν ειναι βλακας δεν ειναι χαζος ουτε αδαης απλα τον εβαλαν να πλυνει την μπουγαδα και το κανει με τον καλυτερο τροπο
  ο αθεος μασονος κυριος χοντρουλης ειναι ανθελληνας δοσυλογος και υπερετει τα αφεντικα του πιστα .
  ΔΕΝ πειραζει στο καζανι στην κολαση με την φωτια θα γινει ωραιο λυπος για τα παπουτσια του διαολου.

  ΥΣ μπραβω στα κατοχικα που ανεδιξαν αυτο το αθρο και για την αντικημενικη ενημερωση ναστε καλα.

  • Προσπαθεῖς νὰ πεῖς κάτι ρὲ παλιοτόμαρο;;
   Διότι δὲν φθάνουν ὅλοι οἱ ἄλλοι προδότες ἀλλὰ ἔχουμε καὶ κάποιους σὰν καὶ ἐσένα οἱ ὁποῖοι κακοποιοῦν τὴν Ἑλληνικὴ γλῶσσα μὲ αὐτὸν τὸν χυδαῖο τρόπο πρᾶγμα τὸ ὁποῖο συνιστᾶ προδοσία τοῦ χειρίστου εἴδους.
   Ἀλλὰ δὲν φταῖς ἐσὺ καὶ οἱ ὅμοιοί σου ἀλλὰ τὸ παρὸν ἰστολόγιο τὸ ὁποῖο σᾶς ἐπιτρέπει νὰ ἐγκληματεῖτε ἀσυστόλως!

 6. Το οργανωμένο σχέδιο κατα τις Ελλάδος εχει ξεκινήσει απο ’74 (μετα τον Παπαδόπουλο). Απλά οι Ελληνες τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν σιγά σιγά. Καλιο αργά παρά ποτέ

 7. ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΥΚΕΡΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ 1 ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ 2 ΤΟΥ ΚΛΕΥΤΗ 3 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑ .ΓΚΕΓΚΕ ΠΙΟΝΙ.

 8. Πρὸς τὶ ἡ ἔκπληξις;;
  Ο Φίλης εἶναι ἀπολύτως συνεπὴς μὲ τὶς ἰδεολογικὲς του καταβολὲς καὶ τὶς ὀδεολογικὲς του προσεγγίσεις. Ποῖοι ἐπεδίωξαν τὴν Μικρασιατικὴ καταστροφή; Τὰ τότε συντρόφια τοῦ Φίλη! Διαβάζουμε μεταξὺ τῶν ἄλλων στὸν Ριζοσπάστη τῆς 12 Ἰουλίου 1935 ὅτι “Γι’αὐτὸ ἐμεῖς ὅχι μόνο δὲν λυπηθήκαμε γιὰ τὴν ἀστυκοτσιφλικάδικη ἦττα στὴ Μικρασία ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ” !!!!
  Καὶ ὅμως εἰς τὴν Ἑλλάδα τῶν περιέργων καὶ ἀνερματίστων ἀνθρώπων ἐξακολουθοῦν νὰ ψηφίζουν αὐτὰ τὰ ἀνθρωποειδῆ. Διότι περὶ αὐτοῦ πρόκειται καὶ αὐτὰ τὰ γράφω μετὰ λόγου γνώσεως ὡς καταγόμενος ἀπὸ τὴν Κερασοῦντα τοῦ Πόντου!!!

 9. Ο Θεός επιτρέπει να ξεφτιλιστούν πριν εξαφανιστούν, μήπως ο κόσμος καταλάβει τα λάθη του.
  Και δεν φταίει μόνο ο κ. Φίλης, αλλά συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις γνωστές του θέσεις περί προώθησης (όχι απλά ισότητος) διεθνιστών, αναρχικών, άθεων, ψευτοκουλτουριάρηδων και ομοφυλοφίλων.
  Η προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην ΠΑΣΟΚ), μαζί με ΑΝΕΛ, έχει κορυφαία στιγμή την τοποθέτηση 2 Τούρκων στις δύο πρώτες εκλόγιμες θέσεις στην Ροδόπη, και 1 στην Ξάνθη, εκτοπίζοντας τους Έλληνες. Τα ίδια και το Ποτάμι, που είχε ως πρώτο υποψήφιο στην Ροδόπη, επίσης Τούρκο. Έτσι, οι Τούρκοι της Ροδόπης εξέλεξαν τρεις δικούς τους και οι Έλληνες μηδέν! Όλα θυσιάζονται για το βουλευτιλίκι, ακόμα και η Πατρίδα.

 10. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

 11. Ο…ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ…ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΣ…ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ…ΑΠΡΟΣΙΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΑ…ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ …ΥΠΑΡΚΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ…ΗΘΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΟΣ…ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΣΙΕΝΝΕΑ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ…ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΧΟΙΡΙΝΟ…ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΕΩΣ…Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ [ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ] ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ…ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ…ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΑ ΙΣΟΡΟΠΗΜΕΝΟΣ…ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΟΞΕΙΔΩΣΗ…ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…ΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ…ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΟ ΛΑΧΑΝΟ…ΣΤΟΧΟΣ [ ΣΤΟΚΟΣ ] ΑΣΤΟΧΙΑΣ…ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ…ΠΡΟΒΑΤΟΜΟΡΦΟΣ ΛΥΚΟΣ…ΑΝΙΣΟΠΕΔΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ…ΑΔΙΕΞΟΔΟ [ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ] ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ …[ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ] ΤΡΥΠΙΑ ΤΡΥΠΑ…ΑΔΥΝΑΜΗ ΔΥΝΑΜΗ….ΑΝΙΔΕΙΚΕΥΤΑ ΕΙΔΙΚΟΣ…

  ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ…ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΚΑΛΕ Η ΣΚΑΤΟΣΑΚΚΟΥΛΑ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ …

  ΥΓ…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ – ΡΑΤΣΙΣΤΗ – ΚΑΤΣΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΣΟΥΝ ΚΛΠ ΚΛΠ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕ …

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 12. Πόντιος είσαι;
  Δεν συμφωνείς με τις απόψεις του κ. Φίλη ;
  Τι διαφορετικό λέει δηλαδή από αυτά τα ίδια- περί αχαλίνωτης πραγματικότητας της μυθιστορίας- που λέει κι ο λιακό.
  Προφανώς θΕΛει να μας πείσει πώς άλλο πράγμα είναι η εθνοκάθαρση, όσο αιματηρή και αν είναι, ενώ άλλο πράγμα η γενοκτονία και το ολοκαύτωμα.

  ΤΕΛος πάντων αν θα μπορούσε να ερωτηθεί το αίμα που ρέει τι πιστεύει για τον χαμό του φορέα του, δηλαδή του ανθρώπου στο οποίον ανήκει, πιστέψτε με ότι θα απαντούσε πως του είναι παντΕΛώς αδιάφορο αν η σφαγή και θυσία του ΕΛαβε χώραν ένεκα εθνοκάθαρσης, γενοκτονίας ή ολοκαυτώματος.

  Σημασία έχει ότι κάποιοι αφαίρεσαν μία ζωή που πέπρωτο να λάβει εμπειρίες ζώντας σ΄αυτή την συντομότατη χρονική διαδρομή, η οποία αποκαλείται ΖΩΗ !

  © Χ₱Ι∑ṱѲϟ ®™. ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ.
  © ΧƦΙ∑†☺Ϟ ®™.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Το επιτραπέζιο αλάτι είναι γεμάτο με πλαστικά μόρια

Το τελικό σχέδιο για Τέλη Κυκλοφορίας και Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης