Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ «ΜΕΣΣΙΑ» (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ) ΕΡΧΕΤΑΙ. ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΠΟΥ Θ’ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Από τον τίτλο και μόνο, καταλαβαίνετε πως από δω και πέρα ότι  λέμε, είναι ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ και δεν έχει ξαναγραφτεί ποτέ μέχρι σήμερα. Απευθύνομαι όπως πάντα σε όλους τους Έλληνες.   Ιδιαίτερα όμως ΤΩΡΑ, απευθύνομαι σ’ αυτούς που ο ίδιος ο Χριστός χαρακτήρισε ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, διότι αυτοί έχουν μείνει σήμερα χωρίς ποιμένα και οδηγό και ΑΥΤΟΥΣ αγωνίζεται να πλανήσει και ν’ αρπάξει στα δίχτυα του ο αντίχριστος, γιατί ΜΟΝΟ από αυτούς ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ όλο το σχέδιο του.  Είναι ακριβώς τώρα η εποχή του αντίχριστου και προσπαθεί να κάνει αυτό που είπε ο Χριστός: «να πλανήσει ει δυνατον και τους εκλεκτούς».  (Θα τα πούμε όμως αναλυτικά)

Συγχωρήστε με, αλλά από δω και πέρα δεν μ’ ενδιαφέρει αν θα γίνω κατανοητός στους «πολλούς»,  γιατί οι  …. «πολλοί»  σήμερα, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα,  έχουν πλανηθεί και ακολουθούν τον δρόμο του αντίχριστου.  Άλλωστε,  ποτέ οι «πολλοί» δεν χάραξαν την πορεία της ιστορίας.  Οι «πολλοί»,  απλά ακολουθούν τον δρόμο της ιστορίας, όπως καλώς ή κακώς, τον χαράζουν  οι «λίγοι».

Και σήμερα, τον δρόμο που ακολουθούν οι «πολλοί», σε όλον τον κόσμο όπως και στην Ορθόδοξη Ελλάδας μας, τον χαράζουν προς το παρόν, κατά παραχώρηση Θεού, αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα  που λέγονται Εβραϊκός Σιωνισμός και με την δύναμη του πλούτου που τον ελέγχουν παγκοσμίως,   έχουν αγοράσει ψυχές και συνειδήσεις  και ελέγχουν όλες τις εξουσίες στον κόσμο όπως και στην Ελλάδα.

Και όλα αυτά τα κάνουν, για να μπορέσουν να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ στον κόσμο, την  μεγάλη τους πολιτικοθρησκευτική ιδέα,  πάνω στην οποία δουλεύει όλη η παγκόσμια Εβραϊκή ελίτ.  Και αυτή η «ιδέα», είναι με λίγα λόγια να υποτάξουν όλο τον κόσμο σ’ αυτούς  και να κάνουν τον αντίχριστο «μεσσία» τους,  τον παγκόσμιο κυβερνήτη.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο σκοπός της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης και της «παγκόσμιας κυβέρνησης», ή της λεγόμενης «Νέας Τάξης», που θα πρόκειται για μία παγκόσμια κυβέρνηση του Ισραήλ με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.  Και επειδή αυτό το «βδέλυγμα της ερημώσεως»  θα διεκδικήσει και την ανάδειξη του σε «Θεό»,  προς αυτήν την κατεύθυνση «δουλεύει» ο λεγόμενος Οικουμενισμός,  που προωθεί την ένωση όλων των Θρησκειών,  προς την ανάδειξη  της μίας Θρησκείας και του……. «ενός Θεού».

Κι αυτή την «στέψη» του αντίχριστου, κατ’ αρχήν σε παγκόσμιο  κυβερνήτη, κατά τα λεγόμενα των ίδιων των Εβραίων, την έχουν  προγραμματισμένη για το έτος 2018, γι’ αυτό και έχουν επιδοθεί σ’ έναν  αγώνα δρόμου, για την τρίτη  ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα.

Είμαστε λοιπόν η γενιά που θα ζήσουμε την εμφάνιση του αντίχριστου, όπως  θα ζήσουμε και την Αναλαμπή της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας και ας λυσσάει με αυτό ο αντίχριστος και τα τσιράκια του, γιατί δεν θέλουν ΚΑΘΟΛΟΥ να το ακούνε.

Αλλά έτσι  μας έχουν προειδοποιήσει παλαιότεροι αλλά και οι σύγχρονοι άγιοι, όπως ο άγιος και ισαπόστολος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο άγιος Παΐσιος, ο άγιος Πορφύριος, αλλά και ο μακαριστός γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός.   Άλλωστε και τα σημεία των καιρών, είναι απολύτως  διακριτά από τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.

Τώρα το μόνο εμπόδιο που έχουν ΑΚΟΜΑ οι Εβραίοι Σιωνιστές, στην ανάδειξη του αντίχριστου «μεσσία» τους,  δεν είναι οι «πολλοί» και οι πλανεμένοι του κόσμου, αλλά αυτοί οι «λίγοι» ΕΚΛΕΚΤΟΙ Ορθόδοξοι Έλληνες,  που ΑΥΤΟΥΣ και μόνο ΑΥΤΟΥΣ,  αγωνίζεται σήμερα να ΠΛΑΝΗΣΕΙ,  όλο αυτό το παγκόσμιο σύστημα της πλάνης.

  Γιατί αν μείνουν επάνω στην γή, έστω και ΔΕΚΑ εκλεκτοί του Θεού που ΔΕΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ και επικαλεστούν τον Θεό, τότε οι Εβραίοι και ο αντίχριστος  ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ κι αυτό ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

Προσπαθούν λοιπόν, να πλανήσουν «ει δυνατόν και τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ».

Απευθύνομαι λοιπόν σ’ αυτούς τους «λίγους» ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ του ΘΕΟΥ και  αυτό που μ΄ενδιαφέρει,  είναι αυτό το  σύγγραμα,  να γίνει κατανοητό από δέκα τέτοιους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τότε θα έχω πετύχει τον σκοπό μου.  Γιατί αυτοί οι δέκα εκλεκτοί , μπορεί να φαίνονται για τον κόσμο «λίγοι»,  για τον Θεό όμως είναι αρκετοί, για να ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ το σχέδιο Του.

Ετοιμαστείτε λοιπόν οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ, γιατί  μ’ αυτά που θα διαβάσετε ξεκινάμε έναν δύσκολο αγώνα, και τα νερά που θα «κολυμπήσουμε» τώρα,  δεν είναι απλά βαθειά ούτε καν μπλέ.  Είναι μαύρα γιατί από κάτω είναι άβυσσσος. Μόνο εσείς θα μπορέσετε να ακολουθήσετε στον αγώνα και αν τελικά «τερματίσετε» ΔΕΚΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ, τότε όλα τα σατανικά σχέδια των Εβραίων και του αντίχριστου θα ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ κι αυτό θα γίνει  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αυτό βέβαια θα το διαβάσουν  και οι Εβραίοι και όλα τα εγχώρια  τσιράκια του αντίχριστο, που πλανούν τους Έλληνες  και πλέον θα γνωρίζουν και αυτοί, πως η αλήθεια φανερώθηκε και οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ  Έλληνες, δεν πρόκειται πια να πλανηθούν.

Αυτό βέβαια θα δρομολογήσει και διαφορετικές εξελίξεις στην Ελλάδα από αυτές που ετοιμάζουν. Αλλά όπως πάντα,  μάλλον και πάλι……. ΑΤΥΧΗΣΑΝ.!!!!!

Γιατί την ιστορία  θα την γράψουν πάλι  οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ‘Ελληνες,  που και κατά το παρελθόν  πάντα  ήταν ……. «λίγοι», αλλά ΠΑΝΤΑ για τον Θεό, αποδείχθηκαν ……ΑΡΚΕΤΟΙ.!!!!

ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ,  ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ , ΠΛΑΝΕΣ  ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ.

Η μόνη αλήθεια στην ζωή του ανθρώπου είναι μόνο ο Θεός.  Και οι υπεύθυνοι που έπρεπε να σας έχουν διδάξει τις αλήθειες του Θεού, είναι φυσικά οι απόστολοι του Χριστού, δηλαδή οι Μητροπολίτες Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι,  που με την σειρά τους έπρεπε να έχουν κατηχήσει  τους Ιερείς τους, ώστε η αλήθεια και η ΓΝΩΣΗ του Θεού,  να φθάνει στον πιστό λαό.

Όταν ξεκίνησαν οι Εβραίοι Σιωνιστές να εφαρμόζουν το σχέδιο της ανάδειξης του αντίχριστου «μεσσία» τους  σε παγκόσμιο κυβερνήτη, μετά την ίδρυση του Διεθνούς Σιωνισμού το 1896 στην Βασιλεία της Ελβετίας,  ΗΞΕΡΑΝ πως αν οι άνθρωποι γνώριζαν την αλήθεια, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.

Αυτήν την αλήθεια όμως, ΜΟΝΟ οι το Ιερατείο της Ορθόδοξης Εκκλησίας την γνώριζε ΒΑΘΕΙΑ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ είχαν και την ευχέρεια αλλά και την υποχρέωση να την περάσουν ως ΓΝΩΣΗ στους Έλληνες Ορθόδοξους.

Αλλά  για να μην συμβεί αυτό, οι Σιωνιστές  άλωσαν το Ιερατείο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με σχέδιο διείσδυσης, που ξεκίνησε από τότε.  Έτσι μέχρι σήμερα αυτή η αλήθεια  ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, παραμένει κρυμένη  από τους Ορθόδοξους Έλληνες και ειδικά από τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ που θα την αξιοποιούσαν. Και όταν φυσικά υπάρχει άγνοια του Θεού, έρχονται οι πλάνοι του αντίχριστου και Τον παρουσιάζουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.

Σήμερα όμως  θα διαλύσουμε όλες τις πλάνες που στοχεύουν τους  ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.   Και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πλάνη, είναι αυτή που προωθούν κάποιοι περίεργοι «τύποι» που υποκρίνονται τους «Χριστιανούς» και υποστηρίζουν πως: «ο Θεός έχει το σχέδιο Του και να μην ανησυχείτε, γιατί θα τα κάνει όλα μόνος Του».

Προσέξτε οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ γιατί εδώ βρίσκεται μία αλήθεια και μία πλάνη. Η αλήθεια είναι πως ο Θεός έχει πράγματι το σχέδιό Του για την ανθρωπότητα, αλλά είναι ΜΕΓΑΛΗ πλάνη το ότι:  « θα το κάνει …..μόνος Του».

Προσέξτε, γιατί οι μεγαλύτερες πλάνες σήμερα, δεν προέρχονται από φανερούς σατανιστές που διακρίνονται εύκολα, αλλά από κάτι «τύπους» που το παίζουν «Χριστιανοί» και αλωνίζουν το διαδίκτυο, γράφοντας ……προφητείες και ολόκληρα ….. κατεβατά της Αγίας Γραφής,  προσπαθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο, να περάσουν μαζί με τις Ορθόδοξες αλήθειες και τις πλάνες τους.

 Και η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ  ΠΛΑΝΗ που προσπαθούν να σας περάσουν, είναι πως:  «ο Θεός ……. θα τα κάνει όλα ……μόνος Του»!!!!

Δηλαδή …… «μόνος του» θα μας απαλλάξει από τους προδότες και τους σατανιστές που κυβερνάνε  την Ελλάδα,  …… «μόνος του»  θα μας στείλει τους ευσεβείς κυβερνήτες, ……. «μόνος του» θα Αναστήσει πνευματικά την Ελλάδα, «μόνος του» θα μας δώσει την Κωνσταντινούπολη  και τελικά  ότι γράφουν  οι προφητείες, όλα θα τα κάνει ……. «μόνος του»,  χωρίς εμείς να χρειάζεται να κάνουμε ….. τίποτα.!!!!!

Λοιπόν ΕΚΛΕΚΤΟΙ.

Ακούστε πως  ΑΚΡΙΒΩΣ έχουν τα πράγματα,  ΓΝΩΡΙΣΤΕ απλά και σύντομα ΤΟΝ ΘΕΟ μας και μετά ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ  να σας πλανήσει με αυτές τις ΠΛΑΝΕΣ.

Ο άγιος Τριαδικός Θεός μας, ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Γνωρίζει και ελέγχει τα ΠΑΝΤΑ, αλλά ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ σε τίποτα  και δεν μπαίνει στην ζωή κανενός ανθρώπου, αν δεν Τον καλέσει ΜΟΝΟΣ του ο άνθρωπος.

 Στους ανθρώπους έδωσε την γνώση του καλού και του κακού και τους έστειλε και τον ΥΙΟ και ΘΕΟ ΛΟΓΟ, για να γνωρίσουν τα πάντα, αλλά ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. Εποίησε όμως τον άνθρωπο ελεύθερο και ΣΕΒΕΤΑΙ απόλυτα την ελευθερία και τις επιλογές του κάθε ανθρώπου.

 Επιτρέπει  λοιπόν τα πράγματα να διαμορφώνονται πάνω στην γή, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα έργα των ανθρώπων. Δεν επεμβαίνει ακόμα και όταν οι άνθρωποι επιλέγουν την καταστροφή τους με οποιοδήποτε τρόπο. 

Τα πάντα όμως λειτουργούν στην γή, σύμφωνα με την ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,  η οποία και αποδίδει στον καθένα, τον μισθό που κέρδισε  σύμφωνα πάντα με τους λόγους και τα έργα που έπραξε ως ελεύθερος άνθρωπος.

Αν ο Θεός ενεργούσε από μόνος του και σύμφωνα με το θέλημά Του, όλα θα ήταν διαφορετικά επάνω στην γή  και δεν θα ήταν ο κόσμος  σήμερα μέσα στα αίσχη με τα “Gay pride” , ούτε θα είμαστε λίγο πριν την  ανάδειξη του αντίχριστου σε παγκόσμιο κυβερνήτη.

Ούτε πρόκειται ο Θεός να άφηνε τα παιδιά Του,  να φθάσουν πρώτα στο σημείο της καταστροφής τους και μετά  να τα βοηθήσει. Δεν είναι σαδιστής ο Θεός μας και μην ακούτε κανένα πλάνο του αντίχριστου.  Για να επέμβει ο Θεός στην ζωή των ανθρώπων, πρέπει να Τον καλέσει κάποιος άνθρωπος. Διαφορετικά θα παραβίαζε την ελευθερία που μας έδωσε.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί η βασική ευθύνη των Ιερωμένων, ήταν και είναι μία. ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ  στον άνθρωπο.  Αλλά δεν το έπραξαν και έτσι οι άνθρωποι έχουν ΑΓΝΟΙΑ του Θεού.  Και όταν υπάρχει άγνοια του Θεού, έρχονται οι πλάνοι του αντίχριστου και Τον παρουσιάζουν ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.

Ότι συμβαίνει  λοιπόν στον κόσμο και την Ελλάδα μας σήμερα, δεν είναι θέλημα του Θεού, αλλά θέλημα των ανθρώπων.  Οι άνθρωποι γνωρίζουν και  επιλέγουν τι θέλουν ως ελεύθερα  πρόσωπα και ακόμα και την καταστροφή τους να ζητούν ο Θεός το επιτρέπει.   Διότι για να επιτρέψει ο Θεός, ακόμα και  να έρθει ο αντίχριστος στην γή,  αυτό θα το επιτρέψει,  επειδή πολύ απλά, αυτό ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΝΑΙ καλά το ακούτε. Οι άνθρωποι ζητούν από τον Θεό, να έρθει ο αντίχριστος να κυβερνήσει στην γη.

Ακούστε ΕΚΛΕΚΤΟΙ.

Οι Εβραίοι που προωθούν στον κόσμο τον αντίχριστο «μεσσία» τους,  μπορεί να έχουν τον έλεγχο του Ιερατείου της Ελλάδος και να έχουν ΚΡΥΨΕΙ  τον Θεό από τους Έλληνες Ορθόδοξους,  αλλά αυτοί, Τον  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Ξέρουν λοιπόν,  πως για να γίνει οτιδήποτε που αφορά την καταστροφή των ανθρώπων εδώ στην γή,  πρέπει πρώτα  ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Αλλά για να επιτρέψει ο Θεός κάτι τέτοιο για τους ανθρώπους, πρέπει ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Αυτός όμως κάνουν οι ΕΒΡΑΙΟΙ εκεί στο «τείχος των δακρύων».  Βάζουν  όλους τους επισκέπτες του Ισραήλ και όλους τους Εβραιόδουλους ηγέτες του κόσμου,  να «προσεύχονται»  στον Θεό, για να ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ να έρθει ο «μεσσίας» των Εβραίων.

Δηλαδή  «προσεύχονται» στον Θεό, για να ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ να έρθει ο ….. αντίχριστος. !!!!!!

Οι Εβραίοι όπως σας είπα, ξέρουν πως τα πάντα εδώ στην γή, τα επιτρέπει  ο Θεός να γίνονται, όπως τα επιθυμούν και τα ζητούν οι άνθρωποι.

Αν οι άνθρωποι ζητούν να έρθει ο αντίχριστος, θα επιτρέψει ο Θεός να έρθει ο αντίχριστος.!!!!   Γι’ αυτό και βάζουν όλους τους αρχηγούς των κρατών και των δογμάτων να «προσεύχονται» στο «τείχος των δακρύων».

Και βάζουν  ακριβώς τους αρχηγούς των Κρατών και των Θρησκειών να το ζητούν, γιατί οι αρχηγοί των ανθρώπων, θεωρητικά αλλά και πρακτικά,  εκφράζουν και τον λαό που τους ακολουθεί.!!!!

Όταν «προσεύχεται» δηλαδή ο πάπας στο «τείχος των δακρύων»  για να έρθει ο αντίχριστος, εκφράζει και τα εκατομμύρια  των ανθρώπων  που τον ακολουθούν και τον έχουν γι’ αρχηγό τους.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Θεός θα επιτρέψει να έρθει ο αντίχριστος;

Επειδή το θέλουν και το ζητούν οι άνθρωποι.

Αν οι υπεύθυνοι Επίσκοποι και Αρχιεπίσκοποι έλεγαν την αλήθεια στον λαό, για το τί ακριβώς συμβαίνει στον κόσμο, ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ στην ανθρωπότητα.

Αυτό που μ’ ενδιαφέρει όμως ΤΩΡΑ, είναι εσείς οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ να το καταλάβετε, γιατί μετά θα καταλάβετε και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Και το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ απ’ όλα είναι το εξής:

Όλα τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων της γης να έχουν πλανηθεί  και να ζητούν τον αντίχριστο , ΑΝ ΔΕΚΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,  προσευχηθούν στον Θεό και ζητήσουν να έρθει η  ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ και όχι του αντίχριστου, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΪΚΟ, που αντικατοπτρίζει και ΟΛΗ την ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Αυτοί που ΖΗΤΟΥΝ τον αντίχριστο θα ΛΑΒΟΥΝ τον αντίχριστο. Αλλά οι ΕΛΛΗΝΕΣ που θα ΖΗΤΗΣΟΥΝ την Βασιλεία του Θεού,  ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ καταρχήν την προστασία του Θεού από την επίθεση του αντίχριστου και κατόπιν θα λάβουν την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και την Βασιλεία του Θεού.

Γι’ αυτό λένε οι προφητείες:  «πως ο κόσμος θα καίγεται, αλλά η Ελλάδα μας θα προστατεύεται από τον Θεό».

 Αυτό θα συμβεί,  ΌΧΙ επειδή ο Θεός μεροληπτεί υπέρ των Ελλήνων, αλλά επειδή  ο κάθε λαός, θα απολαμβάνει αυτό που ο ίδιος ζήτησε.

Αυτός βέβαια είναι και ο μεγαλύτερος ΦΟΒΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ των Εβραίων.  Γι’ αυτό και προσπαθούν με κάθε τρόπο, να πλανήσουν τους Εκλεκτούς Έλληνες, ώστε να ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ  από τον Θεό ΤΙΠΟΤΑ.

Και αν οι Εκλεκτοί πλανηθούν και εφησυχαστούν, νομίζοντας πως ο Θεός θα μας σώσει από μόνος του, τότε Οι Εβραίοι και ο  αντίχριστος δεν θα έχουν κανένα εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Γι’ αυτό και λένε συνεχώς να  «μην ανησυχείτε και ο Θεός έχει το σχέδιό Του».  Σας λένε δηλαδή: «δεν είναι ανάγκη εσείς να προσευχηθείτε και να ζητήσετε  τίποτα από τον Θεό». …. «Ο Θεός έχει δώσει τις προφητείες», ….. «ο Θεός ξέρει», ….. «ο Θεός είναι αγάπη»  και «ο Θεός θα σώσει τον κόσμο……. μόνος του».

Οι Εβραίοι λοιπόν ξέρουν την δύναμη της προσευχής προς τον Θεό και την αξιοποιούν ζητώντας Του να επιτρέψει να έρθει ο αντίχριστος. Αλλά εδώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα, έχουν ξαμολήσει όλους τους πλάνους, για να σας λένε πως «ο Θεός θα τα κάνει όλα …..μόνος του».

Οπότε τώρα εσείς οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ του Θεού, ξέρετε πως ο Θεός δεν ενεργεί από μόνος του. Κι αφού οι Εβραίοι κι όλες οι πουλημένες στον αντίχριστο ψυχές, ζητούν από τον Θεό,  να επιτρέψει να έρθει ο αντίχριστος στην γή,  ΕΣΕΙΣ να  ΖΗΤΗΣΕΤΕ από τον Θεό, να φέρει στην Ελλάδα μας την δική Του Βασιλεία επί γης.!!!

Και τότε θα δείτε την Ελλάδα μας, σε τι ΥΨΗ ΘΑ ΤΗΝ ΦΘΑΣΕΙ  Ο ΘΕΟΣ.

Προσευχηθείτε  λοιπόν στον άγιο Τριαδικό Θεό μας και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ  τελείως απλά, (γιατί ο Θεός ακούει και καταλαβαίνει τα τελείως απλά που βγαίνουν όμως από την καρδιά μας),  όταν και όπου προσεύχεστε, (σε Ιερούς Ναούς, σε προσκυνήματα, το βράδυ πριν κοιμηθείτε, το πρωί  που σηκώνεστε, ακόμα και όταν οδηγείτε), τα εξής:

ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, γιατί εμείς ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙ ΓΗΣ, γιατί εμείς Αυτόν ζητούμε.

ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, όπου κι’ αν βρίσκονται.

 ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ για να οδηγήσουν «εν Χριστώ αληθεία» τον ευσεβή Ελληνικό λαό.

ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, που κινούνται ΔΟΛΙΩΣ και ΑΟΡΑΤΩΣ εναντίον μας.  (είναι τα όπλα υποταγής συνείδησης, που είναι ότι πιο σύγχρονες ουσίες  έχει κατασκευάσει ο αντίχριστος για να υποτάξει τους ανθρώπους, που εισπνέονται από τον αέρα και προκαλούν υπνηλία, απώλεια μνήμης, πονοκεφάλους, αρνητικό συναίσθημα)

Και τέλος να ζητήσετε από τον Θεό απλά και με παρρησία το εξής:

ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: «Ελύληθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο υιός του ανθρώπου»,  ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,  ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ, αφού είναι αδύνατον να  Σε δοξάσουμε κατά το μέγεθος της μεγαλοσύνης Σου.

Και αν θέλετε να δώσετε πολύ μεγάλη δύναμη στην προσευχή σας, πείτε πρώτα το «Βασιλεύ ουράνιε παράκλητε………..» συνεχίστε με το μικρό τρισάγιο, «άγιος ο Θεός ……» (τρις) «Παναγία Τριάς ελέησον ημάς……….», «Δόξα πατρί και υιό και αγίω πνεύματι…….», «Πάτερ ημών……….» και διαβάστε και τον 50ο ψαλμό: «Ελέησόν με ο Θεός……..»

  Και αν «μόνο» ΔΕΚΑ  ΕΚΛΕΚΤΟΙ  , αρχίσετε να προσεύχεστε στον άγιο Τριαδικό Θεό μας με τα λόγια που έγραψα, να ξέρετε πως ο Θεός μας,  ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ  ΑΜΕΣΩΣ και θ’ αλλάξει τα ΠΑΝΤΑ. 

Και χωρίς να  έχετε χάσει  απολύτως τίποτα,  θα έχετε ΔΩΣΕΙ την ΔΥΝΑΜΗ στον Θεό, για να πραγματοποιήσει τώρα το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ, αφού θα είναι και ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΔΙΚΗ  ΣΑΣ.!!!!

Έτσι προωθεί ο Θεός τα σχέδιά Του.  «Υπακούοντας»  στις επιθυμίες των ανθρώπων, όταν πρόκειται για  αιτήματα ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΚΛΕΚΤΟΙ;

Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα επαληθευθούν οι προφητείες και όχι επειδή θα τα κάνει ο Θεός ….. μόνος του.

Ήδη βάλαμε τεράστια ΒΟΜΒΑ σε όλο το οικοδόμημα των Εβραίων και του αντίχριστου.  Και ήδη άρχισαν να τρέμουν τα  δόντια και τα κόκκαλά τους.  Γιατί τον Θεό τον ΤΡΕΜΟΥΝ και δεν ήθελαν κανείς να τον επικαλεστεί.  Κι αυτό θα το καταλάβετε, γιατί τώρα μετά απ’ αυτά που γράφω, θα τους ακούσετε εντός και εκτός διαδικτύου, που θ’ αρχίσουν να σκούζουν σαν τα γουρούνια όταν  τα σφάζουν.

Αλλά δεν πειράζει.  ΕΠΙΛΟΓΗ τους είναι.  Ας διάλεγαν να στρατευτούν στον στρατό του Ιησού Χριστού που ξέρουν ότι είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ.  Αυτοί επέλεξαν τον αντίχριστο. Επέλεξαν  να  πάνε, με τον ΑΙΩΝΙΩΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Τώρα ΕΚΛΕΚΤΟΙ, θα ξεκαθαρίσουμε  και ένα άλλο «θολό τοπίο» που είναι αυτό των προφητειών.

Οι άγιοι του Θεού, που με την Χάρη του αγίου Πνεύματος έχουν προφητεύσει τα μελλούμενα, εκτός από τις προφητείες, έχουν αφήσει  και ένα άλλο τεράστιο πνευματικό έργο και επικεντρώνουν  όλοι, στην δύναμη της προσευχής, που είναι η επικοινωνία με τον Θεό.

Το κομμάτι των προφητειών είναι  πολύ μικρό,  μπροστά στην τεράστια πνευματική παρακαταθήκη που μας έχουν αφήσει, αλλά μέσα από την επαλήθευση των προφητειών, επιβεβαιώνεται και η αλήθεια όλων αυτών που μας έχουν διδάξει.

Αλλά οι σημερινοί πλάνοι του αντίχριστου που το «παίζουν» και «Χριστιανοί»,  αναφέρονται μόνο στις προφητείες των αγίων, με τον τρόπο που είπαμε παραπάνω. Δηλαδή: «Κοιμίσου εσύ Έλληνα και θα σου δώσει ο Θεός και η Παναγία την Κωνσταντινούπολη».!!!! Δηλαδή πλανούν τους Έλληνες, για να κάθονται και να νομίζουν,  πως ο Θεός και η Παναγία θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη από ….. μόνοι τους,  επειδή είμαστε …….. ωραίοι.!!!!!!

Αλλά είπαμε:  ο σκοπός τους είναι να πλανήσουν τους Έκλεκτούς για να μην προσεύχεται κανείς.  Γι’ αυτό και θα καθαρίσουμε τώρα το τοπίο των προφητειών.

Καταρχήν πρέπει να πούμε και να δώσουμε έναν ορισμό στο ερώτημα: «τι είναι  προφητεία».  Αλλά θα πούμε πρώτα: ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η προφητεία.

Η προφητεία  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το σχέδιο του Θεού.

Η προφητεία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το θέλημα του Θεού.

Αυτό νομίζω γίνεται εύκολα κατανοητό, αφού δεν μπορεί να είναι ούτε σχέδιο ούτε θέλημα Θεού, η έλευση του αντίχριστου στον κόσμο, ο πόλεμος, ο θάνατος και η καταστροφή κρατών, τα οποία όμως είναι προφητευμένα από τους αγίους του Θεού.

Η προφητεία λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το Θέλημα του Θεού, αλλά είναι  η αποτύπωση του μέλλοντος, όπως ακριβώς γνωρίζει ο Θεός, πως θα το δημιουργήσουν οι άνθρωποι . Και ο Θεός που είναι η απόλυτη γνώση των πάντων και γνωρίζει όλους τους ανθρώπους «εκ κοιλίας μητρός», γνωρίζει για όλους πως σκέφτονται και πως ενεργούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αυτές λοιπόν οι σκέψεις και οι ενέργειες όλων των ανθρώπων της γής, αλληλοσυμπλέκονται  και συνθέτουν την εικόνα  του ανθρώπινου «μέλλοντος». Μίας διάστασης που για τον Θεό δεν υπάρχει, αφού στην άυλη αιωνιότητα  που «κατοικεί» ο Θεός, δεν υπάρχει παρελθόν και μέλλον, διότι τα πάντα υπάρχουν και συμβαίνου σε ένα αιώνιο παρόν.

Ο Θεός λοιπόν βλέπει σε παρόντα χρόνο τα πάντα και γνωρίζει  τι θα κάνουν οι Εβραίοι, τι θα κάνει ο αντίχριστος και τα τσιράκια του, ξέρει τι θα κάνω εγώ, τι θα κάνετε εσείς και ο κάθε Έλληνας Εκλεκτός ή μή και γνωρίζει τι θα κάνει και ο Ίδιος, την στιγμή που θα προσευχηθείτε και θα τον ΚΑΛΕΣΕΤΕ εσείς.  Ή σύνθεση όλων αυτών των ενεργειών, Θεού και ανθρώπων, δημιουργεί το ανθρώπινο «μέλλον».

Αυτές  λοιπόν τις εικόνες του ανθρώπινου «μέλλοντος», που τις δημιουργούν οι  ενέργειες των ίδιων των ανθρώπων, τις στέλνει ο Θεός δια του αγίου Πνεύματος στους δικούς Του ανθρώπους, ή στους δικούς μας αγίους, για να μας ενημερώνουν και να μας προειδοποιούν γι’ αυτά που θ’ αντιμετωπίσουμε,   ώστε να είμαστε σε εγρήγορση και ετοιμοπόλεμοι στρατιώτες του Θεού.

Γιατί υπάρχει και κάτι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ακόμα που θα έπρεπε και αυτό να σας το λένε οι Ιεράρχες και οι Ιερείς, αλλά ούτε αυτό σας λένε και είναι το εξής: Εδώ στην γή πρέπει να είμαστε όλοι οι Ορθόδοξοι,  ετοιμοπόλεμοι στρατιώτες του Χριστού. Γιατί η Ορθόδοξη Εκκλησία μας,  χωρίζεται χωρίς να διασπάται σε δύο συνυπάρχοντα μέρη, που αλληλοτροφοδοτούνται.

Είναι η επί γης ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και η εν ουρανώ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ. Αν χάσουμε όμως την μία, τότε χάσαμε και την άλλη.

Με την  επίθεση που κάνει στην Ορθοδοξη Εκκλησία  ο αντίχριστος  σήμερα, δεν επιδιώκει να κερδίσει την εν ουρανώ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ, γιατί αυτήν την έχει χάσει ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ κι αυτό το ξέρει.  Επιδιώκει να κερδίσει την επί γης ΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, για να κόψει την μετάβαση των ανθρώπων από την γη,  προς την αιώνια ζωή που παρέχει  η ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ.

Προσπαθεί δηλαδή ο αντίχριστος να διαγράψει στην πράξη,  το σημείο της Κυριακής προσευχής που απευθυνόμενο στον Θεό λέει: «Γεννηθήτω το θέλημα Σου ως εν ουρανώ και επί της γης».

Γι’ αυτό και βλέπετε τους Ιεράρχες και όλους τους  «Χριστιανούς» πλάνους, να μην έχουν πρόβλημα και να σας μεταφέρουν και συμβουλές των αγίων που μιλούν για την Ανάσταση και για την αιώνια ζωή.

Ναι αλλά για την Βασιλεία του Θεού επί γης ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  Γιατί αυτήν ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.  Η αιώνια ζωή δεν τους νοιάζει, αφού δεν αγωνίζονται γι’ αυτήν.  Την γη θέλει ο αντίχριστος και αυτή προσπαθούν να του παραδώσουν.  Αυτό είπε και ο γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός για τον αντίχριστο.  «Κυρίαρχος της γης θέλει να γίνει».

Γι’ αυτό και ζήτησα να προσευχηθείτε δέκα ΕΚΛΕΚΤΟΙ Έλληνες, με τα λόγια που έγραψα. Και να είσαστε σίγουροι, πως αν εμείς κάνουμε αυτήν την ελάχιστη  προσευχή που μπορούμε,  ο Θεός θα κάνει όλα τα υπόλοιπα, για να γίνει το  θέλημά Του, «ως εν ουρανώ και επί της γης», κάτι που προς το παρόν εμείς δεν μπορούμε.   

ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ……  “ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ”  ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Όσο πλησιάζουμε προς το 2018,  όλο και περισσότεροι  θα αντιλαμβάνονται, πως όλη αυτή η τρελή και παράλογη πραγματικότητα που βιώνουμε,  όπου το κάθε τι τρελο, αισχρό, ανήθικο κι ανώμαλο, προσπαθεί να γίνει με το ζόρι, «λογικό» και «αποδεκτό»   κι όλος αυτός ο πόλεμος που δέχεται η Ορθόδοξη Ελλάδα μας από το 2010,  είναι άμεσα δεμένα, με την παγκόσμια παρουσίαση του αντίχριστου  από τους  Εβραίους  Σιωνιστές,  που ήδη  βαδίζουν στο τελικό στάδιο,  πριν να παρουσιάσουν στον κόσμο, τον ….. αναμενόμενο …  «μεσσία» τους.

Αναφέρω το έτος 2018 ως έτος της ανάδειξης του αντίχριστου, για δύο λόγους.

Πρώτον διότι οι ίδιοι οι Ισραηλινοί το αναφέρουν ως το έτος της εμφάνισης του «μεσσία» τους  και δεύτερον, επειδή αυτός ο πλάνος θα προσπαθήσει να πλανήσει  και τους Ορθόδοξους Έλληνες, ώστε με κάποιο τρόπο να τον δεχθούν,  έχουν αρχίσει τα  εδώ εγχώρια τσιράκια του αντίχριστου, να μας δίνουν το έτος 2018, ως το έτος της …………. «Δευτέρας Παρουσίας» του Χριστού.!!!!!!

Εδώ θα διαβάσετε τι λένε οι ίδιοι οι Ισραηλινοί, για το τί θα συμβεί τον επόμενο χρόνο στην Ιερουσαλήμ πριν από την εμφάνιση του «μεσσία» τους.  Και όπως όλα δείχνουν το 2017 θα είναι ένα πολύ «θερμό» έτος για την ανθρωπότητα.

Future Israel Next Year in Jerusalem

http://www.ahavat-israel.com/eretz/future

Κι αυτή η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ προπαγάνδα, για να προετοιμάζει την κοινή γνώμη για το «μεγάλο» Ισραήλ και τον Εβραίο «μεσσία»,  μέχρι και στην ΚΙΝΑ «δουλεύει». https://namu.wiki/w/%EC%8B%9C%EC%98%A4%EB%8B%88%EC%A6%98

   ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ –   ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ –     ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΟΛΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΣΗΜΕΡΙΝΗ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στρέφεται  γύρω από τον άξονα: «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ» και ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ»  και αυτό το σχέδιο εξυπηρετούν,   ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, είτε γίνονται από την Αμερική, είτε γίνονται από την Ρωσία, είτε γίνονται από την Ευρώπη ή την Κίνα !!!!!

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, στον επόμενο ενάμιση χρόνο που ετοιμάζουν οι Εβραίοι τα απάνθρωπα σχέδιά τους, για τον ερχομό του αντίχριστου …. «μεσσία»  τους, θα δούμε ΦΟΒΕΡΑ και ΤΡΟΜΕΡΑ γεγονότα, αλλά εσείς οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ Έλληνες,  για τους οποίους γράφω από το 2011 και οι περισσότεροι ήδη  έχετε καταλάβει,  δεν πρόκειται τώρα να πλανηθείτε  από τις πλάνες που σπέρνουν όλοι οι δούλοι και τα όργανα του αντίχριστου.

 
Εδώ βλέπετε και κάποιες από τις φωτογραφίες που διακινούν στο διαδίκτυο οι πλάνοι των Εβραίων, που προαναγγέλουν τον αντίχριστο «μεσσία» του Ισραήλ και θέλουν να μας τον παρουσιάσουν στην Ελλάδα, ως τον «Χριστό» στην …… «Δευτέρα παρουσία»!!!

Και ενώ άλλοι  προσπαθούν να πλανήσουν τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ, διαδίδοντας,   ότι  «ότι το 2018 περιμένουμε τον Χριστό στην Β’ παρουσία»,  άλλοι πλάνοι διαδίδουν ότι:  «δεν είναι τώρα η εποχή του αντίχριστου,  αλλά θα έρθει μετα από 40 χρόνια»!!!!!

Διαδίδουν δηλαδή  οτιδήποτε άλλο,  εκτός από την αλήθεια, μόνο και μόνο,  για να μην συνδέσουν  οι ‘Ελληνες  την σημερινή κατάσταση  με τον  αντίχριστο «μεσσία» των Εβραίων  και το σφράγισμα των ανθρώπων.

Εσείς όμως οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε.

Προσευχηθείτε  λοιπόν  για να ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ο Θεός υπέρ της Ελλάδος και της Ορθοοδοξίας και αφήστε  όλους τους πλάνους της γής,  να «απολαύσουν» και να «χαρούν» τον αντίχριστο που διάλεξαν.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ  ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

Επειδή το θέμα είναι τεράστιο θα επικεντρωθώ στα βασικά και θεμελιώδη δεδομένα,  για να ξεδιαλύνω και αυτήν την ομίχλη και να μπορέσουν να καταλάβουν  οι εκλεκτοί,  τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα μ’ αυτήν την «περίεργη» στάση των Ιεραρχών, αλλά και πως πρέπει να ενεργούν αυτοί,  για ν’ αποφεύγουν τις παγίδες του αντίχριστου.

Το Ιερατείο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, που αποτελείται από τον τελευταίο διάκονο, τους Ιερείς, Αρχιερείς, μέχρι τον Οικουμενικό Πατριάρχη,  έχει μία πολύ συγκεκριμένη ΕΥΘΥΝΗ και επιτελεί ένα ύψιστο για τον Χριστιανό ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ.

Η ευθύνη τους είναι,  να φέρουν ΣΕ ΕΠΑΦΗ και να γνωρίσουν τον ΘΕΟ με τους ανθρώπους. Και το Ύψιστο λειτούργημα που επιτελούν, είναι ότι γίνονται οι ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΑΓΩΓΟΙ, ώστε να μεταφέρονται ΣΤΟΙΧΕΙΑ της ΔΥΝΑΜΕΩΣ του ΘΕΟΥ, στους ανθρώπους.

Αυτά τα στοιχεία του Θεού, μεταφέρθηκαν στους ανθρώπους από τον ΙΔΙΟ τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, δια του ΕΜΦΥΣΗΜΑΤΟΣ που έκανε στους Αποστόλους, στην πρώτη μετά την Ανάστασή Του εμφάνιση σε αυτούς  και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και ΜΟΝΟ στην Ορθοδοξία,  να μεταδίδεται διά του  ΕΜΦΥΣΗΜΑΤΟΣ  η Χάρη της Ιερωσύνης που όπως είπαμε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,  από την ΕΥΘΥΝΗ του Ιερωμένου να γνωρίσει τον Θεό με τον άνθρωπο, και τελώντας ως ενδιάμεσος αγωγός, να μεταφέρει διά τηε τελέσεως των μυστηρίων, στοιχεία της ΔΥΝΑΜΕΩΣ του Θεού και ευλογία, στους ανθρώπους που τα ζητούν.

Αυτά με λίγα λόγια, περιμένουν οι άνθρωποι από τους Αρχιερείς και τους Ιερείς και αυτά περιμένει και ο Θεός, γι’ αυτό τους έχει δώσει εξουσία στην γή.

Αν λοιπόν οι Ιεράρχες  της Εκκλησίας μας,  λειτουργούσαν στην Ελλάδα  – έστω και σε μέτριο βαθμό- ,  σύμφωνα με την ευθύνη τους,  η πιθανότητα να επιτραπεί από τον Θεό στον αντίχριστο να κυβερνήσει την γή,  ΗΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ.!!!!

Γιατί αν ο άνθρωπος γνωρίζει τον Θεό, και έχει μέσα του και στοιχεία της ΔΥΝΑΜΕΩΣ του Θεού, τότε σε οποιαδήποτε ΔΥΣΚΟΛΙΑ μικρή ή μεγάλη, ο άνθρωπος γνωρίζει  και επικαλείται τον Θεό και τότε αίρονται οι ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ και μπορεί να ανοίγει η θάλασσα στην μέση, μέχρι και να σταματάει η κίνηση του σύμπαντος,  ανάλογα με τον κίνδυνο και το εμπόδιο που θέλει να ξεπεράσει ο άνθρωπος  και με τις ανθρώπινες δυνατότητές του ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

Από τα μεγαλύτερα παραδείγματα ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που έχουμε στην Ορθοδοξία, είναι η περίπτωση της Πολιορκίας της Κωνσταντινουπόλεως το 626 μ.Χ.

Η  Κωνσταντινούπολη τότε, πολιορκήθηκε από μεγάλο στρατό Αβάρων, Περσών, και Σλάβων, ενώ βρισκόταν με μικρή στρατιωτική δύναμη, γιατί ο Βασιλιάς Ηράκλειος με τον μεγαλύτερο όγκο του στρατού, είχε εκστρατεύσει στην Κτησιφώντα , για να ανακτήσει τον Τίμιο Σταυρό που είχαν  πάρει οι Πέρσες από την Ιερουσαλήμ.

Η Κωνσταντινούπολη τότε σώθηκε, μετά από προσευχή του λαού προς την Παναγία, κατόπιν εκκλήσεως  του τότε Πατριάρχη Σέργιου, που κάλεσε τον λαό να προσευχηθεί, ενώ αυτός περιέφερε την ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ στα τείχοι.

Και ενώ ανθρωπίνως, όλα έδειχναν πως η Κωνσταντινούπολη θα πέσει, διότι δεν μπορούσε στρατιωτικά να αντιμετωπίσει αυτήν την επίθεση, σηκώθηκε ξαφνικά ένας τυφώνας, που δεν άφησε καμία πολιορκητική μηχανή των εχθρών όρθια και βύθισε το μεγαλύτερο μέρος του στόλου τους.

Ο λαός τότε ευχαρίστησε την Παναγία για την σωτηρία της Πόλης και τότε συνθέθηκε και ψάλλεται μέχρι σήμερα προς τιμήν της Παναγίας, το: «ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ ΤΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ».

Αν οι άνθρωποι λοιπόν,  γνωρίζουν τον Θεό και τον επικαλεστούν ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, τι «τύχη» μπορεί να έχει  ο κάθε αντίχριστος;

ΚΑΜΙΑ.!!!!

Αυτό όμως το γνωρίζει και ο αντίχριστος και φυσικά και οι Εβραίοι που τον υπηρετούν.   Ήξεραν λοιπόν, πως για να μπορέσει να κυβερνήσει στην γη, πρέπει να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ από τους Ορθόδοξους Έλληνες,  δύο ΣΤΟΙΧΕΙΑ που μπορούν να τον ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.  

Το ένα είναι η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ που ταυτίζεται με την ΔΥΝΑΜΗ της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ και το άλλο στοιχείο είναι η  ΔΥΝΑΜΗ του ΘΕΟΥ, που μεταδίδεται στον άνθρωπο με τα μυστήρια της Εκκλησίας.  Το κάθε Μυστήριο μεταδίδει στον άνθρωπο και μία διαφορετική ΘΕΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Αυτά όμως έπρεπε να τα ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ από τους Έλληνες, για να μην κινδυνεύει.

Για να μπορέσει να το πετύχει αυτό,  έπρεπε  να ΕΛΕΓΞΕΙ  τον μεγαλύτερο εχθρό του.  Τους Ιερείς και Αρχιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού μας,  που διά μέσω ΑΥΤΩΝ περνάνε στους ανθρώπους ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ Θεϊκά στοιχεία.    Έτσι  ξεκίνησαν οι Σιωνιστές ένα σατανικό σχέδιο διείσδησης μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία,  από το 1900.!!!!

Αυτό το λέω, μήπως και και μπορέσετε να συλλάβετε  τον βαθμό που ελέγχεται από τον αντίχριστο η Εκκλησία μας σήμερα.

Άρχισαν λοιπόν από το 1900, να αλλοιώνουν σιγά σιγά τα μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας, για να μην μεταδίδεται όπως πρέπει Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ στους ανθρώπους.

Ο άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης που βάπτισε τον άγιο Παΐσιο τον αγιορείτη, είχε αρχίσει να βλέπει μέσα στην Εκκλησία  από το 1910, πως οι Ιερείς δεν βάπτιζαν καλά τα παιδιά και έκανε από τότε την σύσταση προς τους Ιερείς λέγοντας: «προσέχετε Ιερείς να βαπτίζετε καλά τα παιδιά».

Δέν μπορούσε βέβαια ο άγιος τότε να βάλει στο μυαλό του, πως τις κακές βαπτίσεις των παιδιών, δεν τις έκαναν  οι ιερείς ούτε από άγνοια,  ούτε από «βιασύνη»,  αλλά είχαν αρχίσει να διεισδύουν στην Εκκλησία όργανα του αντίχριστου. Και ξεκίνησαν να  αλλοιώνουν τα μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ξεκίνώντας  από το βάπτισμα που είναι το σημαντικότερο.

Νομίζω είναι εύκολο να καταλάβετε, πως άλλα ΘΕΪΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μεταφέρει στον άνθρωπο το Κανονικό  Ορθόδοξο βάπτισμα και εντελώς άλλα έως τίποτα, το κακό βάπτισμα. Γιατί αν ήταν το ίδιο, τότε γιατί να ελέγξει ο άγιος Αρσένιος τους  ιερείς, για το κακό βάπτισμα;

Δυστυχώς έχουν μείνει όλοι οι Ορθόδοξοι Έλληνες εντελώς ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΙ σε όλα τα θέματα της πίστεώς μας και έτσι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ  την διαφορά της τέλεσης ενός ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ Ορθόδοξου Μυστηρίου συμπεριλαμβανομένου και του Μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας,  από κάτι που ΜΟΙΑΖΕΙ με Ορθόδοξο Μυστήριο,  αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Ακούστε λοιπόν ΕΚΛΕΚΤΟΙ, γιατί δυστυχώς σήμερα  έχουν αλλοιώσει μέχρι και το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, για να διακόψουν  από τους Έλληνες Ορθόδοξους την Θεία Κοινωνία του Σώματος και του Αίματος του ΧΡΙΣΤΟΥ.

Όλα τα Μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμμένος τρόπος που εκτελούνται και αυτός λέγεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, διότι αυτόν  τον τρόπο τον καθορίζουν οι ΙΕΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ και όλοι οι κανόνες των επτά μέχρι σήμερα Οικουμενικών συνόδων που αναγράφονται όλοι στο Ιερό Πηδάλιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Επίσης εκτός από το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ, υπάρχουν και όλες οι ειδικές κατά μυστήριο ευχές που πρέπει να διαβάζονται όλες από τον Ιερέα, όπως υπάρχουν και οι ειδικές ευχές που διαβάζει ο ιερέας προς δικό του καθαρισμό, πριν και μετά την τέλεση του κάθε Μυστηρίου.

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί το ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του Μυστηρίου που τέλεσε ο Ιερέας, πρέπει να έχει τελεστεί το Μυστήριο σύμφωνα με το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, γιατί αν έχουν παρεκλίνει  από αυτό ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, τότε δεν είναι Ορθόδοξο Μυστήριο αλλά ΑΙΡΕΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΔΥΝΑΜΗ του Θεού βρίσκεται ΜΟΝΟ μέσα στην Ορθοδοξία.

Γι’ αυτό είπα πως άφησαν ΣΚΌΠΙΜΑ τον λαό ΑΚΑΤΗΧΗΤΟ, για να μην μπορεί να καταλάβει την διαφορά στην τέλεση ενός ΟΡΘΌΔΟΞΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ, με κάποιο που ΜΟΙΑΖΕΙ με Ορθόδοξο.

Και ΠΛΑΝΟΥΝ τους Ορθόδοξους Έλληνες με ένα πολύ σατανικό τρόπο. Λειτουργούν με ΑΙΡΕΤΙΚΟ τρόπο την Εκκλησία μας,  με την εικόνα του Ορθόδοξου Ιερατείου, μέσα σε Ορθόδοξους Ιερούς Ναούς.

Αλλά είπαμε ΕΚΛΕΚΤΟΙ: τον αντίχριστο αντιμετωπίζουμε. Τον μέγα ΠΛΑΝΟ της ανθρωπότητας.

Και όλα αυτά τα κανει, για να ΑΠΟΚΟΨΕΙ τους Ορθόδοξους Έλληνες, από τον Θεό και την Δύναμή Του, ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ.

Συμβαίνει και με το Ιερατείο της  Εκκλησίας μας,  ότι ακριβώς συμβαίνει και με τους πολιτικούς.  Οι πολιτικοί έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα και την Δημοκρατία στην ΠΡΑΞΗ και μόνο κατ’ όνομα υπάρχει Δημοκρατία,  αλλά δεν τους πειράζει κανείς,  γιατί και η Δικαιοσύνη και ο στρατός, είναι και αυτοί υπηρέτες του αντίχριστου.

Και το Ιερατείο της Εκκλησίας της Ελλάδος, έχει κάνει κουρελόχαρτο το Ιερόν Πηδάλιον και μόνο κατ’ όνομα λειτουργούν Ορθόδοξα,  αλλά ποιός να τους καθαιρέσει  αφού είναι όλοι το ίδιο;;

Αλλά για να μην αδικήσω κανέναν, δεν είναι όλοι το ίδιο, όπως φάνηκε πρόσφατα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος, που βγήκε και είπε δημοσίως με ποιο χαμηλους τόνους, αυτά που γράφω τώρα, για το πουλημένο στον αντίχριστο Ιερατείο. Και όπως θα είδατε, έπεσαν πάνω του όλα τα σκουλίκια του αντίχριστου να τον … «φάνε». Αφού σήμερα στην εποχή  του αντίχριστου, η αλήθεια τους πονάει και τους καίει και δεν πρέπει να λέγεται.

Και σίγουρα βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ μέσα στο Ιερατείο της Εκκλησίας μας, που ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Και κάποια στιγμή,  πρέπει οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Ιεράρχες και ιερείς της Ελλάδος, να κάνουν το εξής: ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ, γιατί αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ,  αλλά να φροντίσουν καταρχήν, αυτοί  να ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας, και ν’ αρχίσουν απλά και Ορθόδοξα να ενημερώνουν και να ΚΑΤΗΧΟΥΝ τους Έλληνες επάνω σε αυτά που γράφω.

Γιατί την Εκκλησία μας σήμερα δυστυχώς την διοικούν όργανα του αντίχριστου, έχοντας ως αποστολή, να αποκόψουν τους Έλληνες από τα Μυστήρια του Θεού και να τους οδηγήσουν στο ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ και την ΑΠΩΛΕΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΙ γιατί από την ΔΙΚΗ ΣΑΣ  συμπεριφορά, ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και απέναντι στο πουλημένο στον αντίχριστο Ιερατείο της Εκκλησίας που λειτουργεί ΑΙΡΕΤΙΚΑ,  η δική σας συμπεριφορά πρέπει να είναι ΟΡΘΟΔΟΞΗ.

Και για να είμαστε στην πράξη εμείς Ορθόδοξοι, ώστε να μας ακούει ο Θεός, σεβόμαστε καταρχήν όλους τους Ιερείς και Αρχιερείς Του, αλλά παράλληλα αν καταλαβαίνουμε ότι λειτουργούν Αντορθόδοξα, τότε ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ. Αλλά το χέρι τους το ασπαζόμαστε εν ονόματι Κυρίου, για όσο ο Θεός τους επιτρέπει να φορούν το τιμημένο ράσο του Ορθόδοξου παπά.

Θ’ ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα πράγματα και δεν θ΄αργήσουν. Γιατί αυτήν την σαπίλα που υπάρχει μέσα στην Εκκλησία μας, την ΞΕΡΕΙ, την ΒΛΕΠΕΙ και ΤΗΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ο ΊΔΙΟΣ ο ΚΥΡΙΟΣ ημών Ιησούς Χριστός.

Τώρα γιατί ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ, το είπαμε σε προηγούμενο κεφάλαιο. Γιατί τα πάντα εδώ στην γή, τα επιτρέπει να γίνονται όπως τα θέλουν και τα ζητούν οι άνθρωποι.

Και για να μπορέσουν να μπούν αυτά τα όργανα του αντίχριστου, μέσα στην Εκκλησία του Χριστού και να ανέβουν σε θέσεις Μητροπολιτών, οι άνθρωποι τους ήθελαν και φώναζαν …… ΑΞΙΟΣ.

Μπορεί λοιπόν να υποκρίθηκαν καλά και να ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ τον καλόπιστο Έλληνα, αλλά τώρα πλεον έχουν ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ και ξέρουν πως τους κοιτάμε και λέμε …..  ΑΝΑΞΙΟΣ.!!!!!

Και αφού είναι αναίσθητα ζώα που δεν πρόκειται να παραιτηθούν, εμείς ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ στον Ύψιστο Παντοδύναμο Θεό και τον παρακαλούμε τα εξής:

«Παντοδύναμε Κύριε και Ιδρυτή της Εκκλησίας μας. Μας παρουσιάστηκαν ως απεσταλμένοι Σου, μας ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ και εμείς φωνάξαμε … «Άξιος».!!!!  ΕΣΥ Όμως που γνωρίζεις τις καρδιές όλων και ξέρεις ποιός είναι πραγματικά ο Άξιος , ΚΑΘΑΡΙΣΕ την Εκκλησία Σου και ΑΠΑΛΛΑΞΕ μας από όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ  και τους ΑΝΑΞΙΟΥΣ και στείλε ΕΣΥ στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας,  ΕΥΣΕΒΕΙΣ πολιτικούς Κυβερνήτες  και  ΑΞΙΟΥΣ Αποστόλους Σου, για να «ποιμάνουν» και να οδηγήσουν εν αληθεία Σου, τον ευσεβή λαό Σου».  ΑΜΗΝ.

Προσευχηθείτε λοιπόν ΕΚΛΕΚΤΟΙ στον Παντοδύναμο Θεό μας και όλα τα σχέδια που κάνει ο αντίχριστος  εδώ και 150 χρόνια, θα πέσουν ΣΤΟ ΚΕΝΟ.   Αυτό που φοβόταν  αυτό θα γίνει: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ.

Αυτήν την στιγμή στην χώρα συμβαίνει το εξής:

Είναι σε εξέλιξη καταρχήν, η πρώτη παγκοσμίως πειραματική προσπάθεια κατάληψης μίας χώρας, χωρίς στρατιωτικά μέσα.

Δηλαδή όπως μπορεί η τράπεζα να κατασχέσει από ιδιώτη ακίνητη περιουσία, κατά τον ίδιο τρόπο προσπαθούν οι Διεθνείς τράπεζες που δεν δανείζουν ιδιώτες αλλά  κράτη, να κατασχέσουν το έδαφος της Ελλάδος, ένεκεν του χρέους και της επικείμενης χρεοκοπίας που έχουν σκοπό να φέρουν.

Όλα όμως όσα έχουν κάνει μέχρι σήμερα, από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ με τα αλλοιωμένα στοιχεία που ήθελαν οι Εβραίοι και όλα τα υπογραφέντα μνημόνια, μέχρι και την διάλυση του πολιτεύματος με την παραποίηση του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ που έχουν κάνει,  είναι και κατά το διεθνές Δίκαιο και κατά το Ευρωπαϊκό Δίκαιο αλλά και κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος, εντελώς παράνομα, οπότε είναι ΟΛΑ εντελώς ΑΚΥΡΑ.

Οπότε το σχέδιό τους για κατάληψη της χώρας με την μορφή της κατάσχεσης, ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

Προσπάθησαν και θεωρώ πως μπορεί να ξαναπροσπαθήσουν  να φέρουν για την επόμενη Βουλή την «ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ»,  γιατί δεν έχουν κανένα άλλο τρόπο,  για να «νομιμοποιήσουν» όλα τα μέχρι σήμερα παράνομα και ΑΚΥΡΑ μνημόνια ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ.

Ολα τους τα σχέδια λοιπόν μέχρι τώρα, έχουν πέσει στο κενό και τα πάντα φαίνονται να είναι στον αέρα, για ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΛΟΓΟ.

Διότι  η παρούσα Κυβέρνηση όλων αυτών των Εβραιόδουλων ανθελλήνων ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ.   Δεν είναι άλλωστε και τόσο «στον κόσμο τους». Ξέρουν πλέον όλοι τους, πως οι Έλληνες στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν καταλάβει τον βρώμικο ρόλο που ήρθαν για να «παίξουν».

Όταν λοιπόν μία Κυβέρνηση αποκαλύπτεται και ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ, δηλαδή  δεν μπορεί να συνεχίσει να εφαρμόζει τα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά της σχέδια, αφού ο λαός την αντιμετωπίζει πλέον με ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ, τότε οι Εβραίοι της δίνουν εντολή να …… ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ και την διατάζουν να πάει σ’ εκλογές.

Οι εκλογές  είναι και ο δρόμος διαφυγής όλων των προδοτών, όπως διέφυγαν ο Σιμίτης, ο Καραμανλής,  ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και σήμερα απολαμβάνουν τα «τριάκοντα αργύρια» της προδοσίας τους, αφού τις καρέκλες  τους τις καταλαμβάνουν νέοι Εβραιόδουλοι ανθέλληνες, που περιμένουν την σειρά τους για να ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ.

Και αφού έχουν εγκλωβιστεί και δεν ξέρει κανένας τι να κάνουν, κάθονται και κοροϊδεύουν τον κόσμο με τα ίδια και τα ίδια που λένε τόσα χρόνια τώρα.  Για τα χρέη, τις μεταρρυθμίσεις, τα ελλείμματα, τις ελαφρύνσεις, τα κουρέματα και τα ξυρίσματα, τις προσαρμογές και τους ανασχηματισμούς, και τ’ @ρχίδι@ του Καράμπελα και το μ@υν@ της Χάϊδως.

Το μέγα πρόβλημα όμως που έχουν σήμερα οι Εβραίοι, είναι πως έχει ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ όλο αυτό το ξεφτιλισμένο πολιτικό σύστημα  και έχει ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ, πως όλοι τους είναι Εβραιόδουλοι και ΦΑΣΙΣΤΕΣ,  αφού όλοι μαζί καταπάτησαν το Σύνταγμα με την ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Δηλαδή όπως καταλαβαίνετε, τους έχουν τελειώσει οι….. «ΣΩΤΗΡΕΣ»!!!!!

Προσπάθησαν να ξεθάψουν Βασιλιάδες, Φράγκους και Δίφραγκους,  διάφορους Στρατηγούς και κάμποσες λεσβίες και αφού έφτασαν στο σημείο να προπαγανδίσουν για «σωτήρα» και τον «ψώρρα» τον διαστημάνθρωπο από τον πλανήτη των πιθίκων, φανταστείτε σε τι ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση βρίσκονται.

Αυτή όμως είναι μία πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κατάσταση.   Διότι με μία ΑΧΡΗΣΤΗ για τους Εβραίους    Κυβέρνηση, που δεν μπορεί  πλέον να περάσει τίποτα ανθελληνικό και παρ’ όλα αυτά παραμένει στην εξουσία,  ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ γι’ αυτούς  ΧΡΟΝΟ λόγω της ελεύσεως του …. 2018.

Όταν δε, είναι και παράλληλα ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ,  διότι δεν μπορούν να πάνε σ’ εκλογές, αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ εναλλακτικοί … «ΣΩΤΗΡΕΣ»,   τότε η παραμονή στην εξουσία αυτής της Κυβέρνησης,  που έχει προδώσει τους πάντες και τα πάντα, που έχει ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ στον λαό και τώρα δεν μπορεί να ΔΙΑΦΥΓΕΙ, αυτή η κατάσταση, για όσους βλέπουν, γνωρίζουν και καταλαβαίνουν,  μυρίζει μπαρούτι και αίμα.

Βλέπω δηλαδή αυτή η κατάσταση, να πυροδοτεί  ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,  που εκτιμώ πως θα τις επιδιώξουν και οι ίδιοι. Ο λόγος είναι καθαρά και μόνο για να μπορέσουν να διαφύγουν.  Γιατί μπορεί να κάνουν ότι κάνουν και να προδίδουν τον λαό,  αλλά δεν θέλουν και ν’ αντιμετωπίσουν τις συνέπειες.

Οπότε για να μπορέσουν να διαφύγουν, εκτιμώ πως θα ΟΞΥΝΟΥΝ πολύ τα πράγματα, με σκοπό να περάσουν αυτήν την ΟΞΥΝΣΗ  στον λαό. Και μέσα στην «αναμπουμπούλα»  να γίνουν αυτοί ……. «λαγοί».!!!!

Βέβαια τα σχέδια τους για να «εξαφανίσουν» την Ελλάδα είναι πολλά και «αστείρευτα».  Και με ένα στρατηγό που μιλήσαμε προσφάτως, μου είπε πως σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν την Χ.Α. για να οξύνουν τα πράγματα, αλλά μου είπε και κάτι  που έχει να κάνει με την σημερινή επίσκεψη του «μπάμια» στην Ελλάδα. Κάτι σαν μία υπόθεση «εργασίας».

Με την συζήτηση λοιπόν καταλήξαμε στις εξής ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

Ο «Μπάμιας» έτσι κι’ αλλοιώς είναι πλέον «καμένο χαρτί» για τους Εβραίους. Οι δύο μήνες που του μένουν στην προεδρία των ΗΠΑ, δεν είναι περίοδος μεγάλων αποφάσεων με διεθνή αντίκτυπο.  Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ πρόβλημα των Εβραίων εξακολουθεί να ειναι Η ΕΛΛΑΔΑ, διότι όλα τα σχέδια τους για να εξαφανίσουν την χώρα, ώστε να μην είναι εμπόδιο στον επερχόμενο αντίχριστο «μεσσία» τους,  από το 2010 μέχρι σήμερα, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, έχουν πέσει στο ΚΕΝΟ.

Καταλήξαμε λοιπόν στο εξής: Αυτό το ταξίδι του «Μπάμια» στην Ελλάδα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που τα πάντα στην χώρα είναι στον αέρα, με την Κυβέρνηση ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ και χωρίς εναλλακτικούς «Σωτήρες», που σημαίνει πως ο «Μπάμιας» δεν έρχεται για να κλείσει τίποτα βαριές συμφωνίες , αφούτα πάντα στην χώρα είναι στον αέρα, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;

Και για να πούμε τα πράγματα όπως είναι, όχι γιατί έρχεται, αλλά ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Για ….τουρισμό;;;;;

Σίγουρα Όχι και επειδή από την συζήτηση δεν μπορούσε να προκύψει κάποιος αποδεκτός και λογικός λόγος της επίσκεψης αυτής την συγκεκριμένη χρονική στιγμή,  με αυτήν την κατάσταση στην Ελλάδα, μου έκανε την ερώτηση:

Ξέρεις μου λέει, τι είναι αυτήν την στιγμή ο «μπάμιας» για τους Εβραίους; Ένας π@ύστης λιγότερος.!!!!! Ο «μπάμιας» αυτήν την στιγμή τους είναι άχρηστος, την Ελλάδα θέλουν και προσπαθούν εδώ και χρόνια  χωρίς αποτέλεσμα να την εξαφανίσουν, αν βάλουν τώρα έναν δικό τους να «ΦΑΕΙ» τον «μπάμια» στην Ελλάδα, για σκέψου τι θα γίνει.  Και μην μου πεις πως δεν το έχουν ξανακάνει.  Το έχουν ξανακάνει και ήταν και η αιτία του πρώτου παγκοσμίου πολέμου.!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ,  ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟΝ «ΜΠΑΜΙΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;;;;;  Ας ψάξουν άλλους τρόπους να διαλύσουν την Ελλάδα και να διαφύγουν.  ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ «ΠΑΙΖΕΙ» ΠΙΑ.

Ότι και να γίνει και ότι και να κάνουν,  με την ΕΛΛΑΔΑ έπαιξαν κι  ΕΧΑΣΑΝ.  Τώρα ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ στην γωνία, ΧΩΡΙΣ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.

Τώρα θα  ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για όλα τα ΧΑΜΕΝΑ.

Τώρα δεν έχει ούτε σκοτωμένες «μπάμιες», ούτε ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ούτε ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΡΑΙΝΑ.

Τώρα θ’ «ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ» όλοι, τον αντίχριστο που υπηρέτησαν.

Αφού δεν μπόρεσαν να φέρουν  σε πέρας, την προδοσία που ανέλαβαν, ΤΏΡΑ θα δούν, πόσο πολύ τους «αγαπάει» ο αντίχριστος.

Εσύ Ορθόδοξη Ελλάδα μου ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.  Γιατί τώρα τα ΕΚΛΕΚΤΑ παιδιά σου, γνωρίζουν την αλήθεια  και ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ στον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ  ΘΕΟ ΜΑΣ.

Το από ΑΙΩΝΩΝ οικοδόμημα των Εβραίων Σιωνιστών, στην Ελλάδα ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ.  Τώρα την Ελλάδα την αναλαμβάνει ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ, γιατί Αυτόν  ΘΕΛΟΥΝ και Αυτόν ΖΗΤΟΥΝ οι Ορθόδοξοι Έλληνες.

Και εδώ στην γη, ΤΑ ΠΑΝΤΑ γίνονται όπως τα θέλουν και τα ζητούν οι άνθρωποι.

Αντίχριστο θέλεις; Αυτόν θα έχεις.

Ιησού Χριστό θέλεις; Αυτόν θα έχεις.

ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

greek1

 

Loading...

35 thoughts on “Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ «ΜΕΣΣΙΑ» (ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ) ΕΡΧΕΤΑΙ. ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 1. Δημητρης Λευκιμμιωτης says:

  πεφτουν 2 ναυτικοι σε τρικιμια και η βαρκα τους τσακιζεται στα κυμματα. Ο ενας πεθαινει απο πνιγμο σχεδον αμεσως και ο αλλος μενει να παλευει με τα κυμματα μονος του. Σε μια στιγμη απογνοσης, και ενω ηταν ετοιμος να τα παρατησει κανει επικληση στην Παναγια… Παναγια μου βοηθησε με και θα σου αναψω μια λαμπαδα 2 μετρα, και ταμα. Τοτε σκιστικαν οι Ουρανοι και ακουστικε μια φωνη να λεει.. -Εγω θα σε βοηθησω, αν εσυ παλεψεις πιο σκληρα με τα κυμματα, γιε μου…

 2. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ says:

  Μια χαρά τα είπε αυτά ο Λαμπρόπουλος, τον Νοέμβρη, και μπράβο του. Θα διαφωνήσω με τον ψαλμο 50. Γιατί να διαλέξουμε αυτόν για προσευχή? Θα προσευχόμαστε ταυτόχρονα να είναι ο Θεός αγαθός με την Σιών και να προστατεύει τα τείχη της Ιερουσαλήμ?…Ε όχι!

  • Μητσος εξ Αγγλιας says:

   ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΦΟΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ.
   Εσείς όμως οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε.
   Προσευχηθείτε λοιπόν για να ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ο Θεός υπέρ της Ελλάδος και της Ορθοοδοξίας και αφήστε όλους τους πλάνους της γής, να «απολαύσουν» και να «χαρούν» τον αντίχριστο που διάλεξαν. ΠΛΥΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ;;

   • Δημητρης Λευκιμμιωτης says:

    Εκλεκτος ειναι ο Ακλονιτος (στην ανατολη το λενε fudoshin), ειναι αυτος που θα βαλει τους αλλου πανω απο αυτον χωρις να πολισκεφτει, αυτος που περνει τις αποφασεις του συμφονα με την ιδεολογια του παντα και οχι μονο εκ του συμφεροντος. Αυτοι ειναι οι εκλεκτοι και για καλη τους τυχη περνανε απαρατηριτοι κανοντας αυτο που τους υπαγορευει η συνειδηση τους, προσφεροντας κοπο και χρονο σε αυτον που το χρειαζεται. Εκλεκτος αυτος που θα καταφερει να κρατισει της Αξιες του μεχρι τελευταιας ρανιδος του αιματος του… Ειναι Αυτος που χωρις οσμη, χωρις διασημοτητα δρα, μα το αποτελεσμα μπορει να αλλαξει το συμπαν… Οι εκλεκτοι ειναι ασπιλοτοι φαροι αξιων… αξιων που οι «μη Χριστιανοι» θελουν να εξαφανισουν.

 3. ANΩΝΥΜΗ says:

  οφειλω να πω οτι με καλυψες πλήρως!!! πολύ αναλυτικό και ξεκάθαρο το άρθρο πλέον πρέπει όλοι να πάρουν θέση όσοι δεν την έχουν πάρει ακόμη…ΙΧΝ

 4. croif101 says:

  ΧΜ!!!!ΛΥΠΑΜΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ.
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

 5. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Και πρέπει ιδιαίτερα να το προσέξωμε. Και να κλαύσωμε γι’ αυτό. Γιατί τα θαύματα και οι πράξεις του αντιχρίστου θα φέρουν σε δύσκολη θέση και τους πιο εκλεκτούς δούλους του Θεού.

  Η αιτία της μεγάλης επίδρασης του αντιχρίστου θα έγκειται στην σατανική δολιότητα και υποκρισία, με τις οποίες σκεπάζει το πιο φρικαλέο κακό• με το αχαλίνωτο και αναίσχυντο θράσος του• με την πλήρη συμπαράσταση των πονηρών πνευμάτων• και με την ικανότητα να κάνη θαύματα• ψεύτικα μεν, αλλά που προκαλούν κατάπληξη. Η φαντασία του ανθρώπου είναι ανίκανη να συλλάβη την εικόνα ενός τόσο μεγάλου κακούργου, όσος θα είναι ο αντίχριστος. Θα σαλπίζει για τον εαυτό του, όπως σάλπιζαν οι πρόδρομοί του, οι προτυπώσεις του. Θα ονομάζη τον εαυτό του κήρυκα και παλινορθωτή της αληθινής θεογνωσίας. Έτσι εκείνοι, που δεν κατανοούν τον χριστιανισμό, θα ιδούν σ’ αυτόν ένα αντιπρόσωπο και υπέρμαχο της αληθινής θρησκείας! Και θα πάνε με το μέρος του. Θα σαλπίση. Και θα ονομάση τον εαυτό του επηγγελμένον Μεσσίαν. Και συναντώντας τον, εκείνοι που ζουν με σαρκικό φρόνημα, και βλέποντας την δόξα του, την δύναμή του, τις πνευματικές του ικανότητες, την ολοσχερή επιβολή του στα στοιχεία του κόσμου, θα τον αναγορεύσουν Θεό και θα γίνουν οπαδοί του [11].

  Ο αντίχριστος θα παρουσιασθή πράος, εύσπλαγχνος, γεμάτος αγάπη, γεμάτος αρετές. Θα τον δεχθούν σαν πράγματι γεμάτον αρετές. Και θα υποταχθούν σ’ αυτόν, εξ αιτίας των υψίστων αρετών του, όλοι εκείνοι που φαντάζονται, πως αλήθεια είναι η «αλήθεια» του πεπτωκότος ανθρώπου, και γι’ αυτό ούτε καν σκέπτονται να την ξεπεράσουν για να γνωρίσουν την αλήθειαν του Ευαγγελίου[12].

  Ο αντίχριστος τότε θα εισηγηθή στην ανθρωπότητα την δημιουργία μιας ανώτατης παγκόσμιας ειρήνης και ευημερίας. Θα προσφέρη τιμές, πλούτη, μεγαλεία, σημαντικές ανέσεις και σαρκικές ηδονές. Και όσοι ποθούν επίγεια πράγματα, θα τον δεχθούν. Και θα τον ονομάσουν «κύριό» τους[13]. Ενώπιον της ανθρωπότητος ο αντίχριστος θα ανοίξη ένα τέτοιο ανεξήγητο με την τότε επιστήμη τσίρκο θαυμάτων, που η κατεργαριά τους θα θυμίζη θέατρο. Θα φέρη φόβο με τις απειλές και θαυμασμό με τα θαύματά του. Θα ικανοποιήση την άκριτη περιέργειά τους και την παχυλή τους άγνοια. Θα ικανοποιήση την ματαιοδοξία τους και τον εγωισμό τους. Θα ικανοποιήση το σαρκικό τους φρόνημα. Θα ικανοποιήση την δεισιδαιμονία και τις προλήψεις τους. Και θα φέρη σε σύγχυση τους σοφούς. Έτσι όλοι οι άνθρωποι με οδηγό την πεπτωκυία φύση τους, χωρίς το φως του Θεού, θα παρασυρθούν και θα καταλήξουν πειθήνια και άβουλα όργανα του πλάνου[14].

  Τα σημεία του αντιχρίστου θα γίνουν κατά κύριο λόγο στον αέρα [15], και συγκεκριμένα στο στρώμα, στο οποίο κυριαρχεί ο σατανάς[16]. Τα σημεία αυτά θα επιδρούν ως επί το πλείστον στην αίσθηση της όρασης. Και έτσι και θα γοητεύουν και θα απατούν.

  Ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος μελετώντας στην Αποκάλυψη του τα γεγονότα, που θα γίνουν πριν από την συντέλεια του κόσμου, λέγει ότι ο αντίχριστος θα κάμη μεγάλα σημεία, ακόμη και να κατεβή «πυρ εκ του ουρανού ενώπιον των ανθρώπων»[17]. Το θαύμα αυτό, μας λέγει η Αγία Γραφή, θα είναι το πιο μεγάλο από τα θαύματα του αντιχρίστου. Και αυτό το θαύμα θα γίνη στον αέρα. Θα είναι ένα μεγαλοπρεπές και φοβερό θέαμα!

 6. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Ο χαιρέκακος Διάβολος τρέφει θανάσιμο μίσος εναντίον του ανθρωπίνου γένους και κατά της διδασκαλίας του Ευαγγελίου, με την οποία μπορεί να σωθεί ο άνθρωπος. Γι’ αυτό λοιπόν πολεμάει με μύριους τρόπους την πίστη και μηχανεύεται δολιότητες, ώστε να απομακρύνει ακόμα και θεοσεβή πρόσωπα από την Εκκλησία, όπως έδιωξε και τους Πρωτοπλάστους από τον Παράδεισο.

  Για να πετύχει το σχέδιο του ο Σατανάς ανάβει σε αρκετές περιπτώσεις στο μυαλό των Χριστιανών την αλαζονεία και τον εγωισμό. Ψιθυρίζει στο αυτί τους, ότι τάχα είναι οι πιο καλοί, οι πιο σπουδαίοι, οι πιο άξιοι χριστιανοί, ότι είναι οι εκλεκτοί, που θα μπορούν να παίρνουν και να διαβιβάζουν και εντολές και μηνύματα του Θεού ακόμα.

  Ας μη ξεχνάμε, ότι ο Σατανάς, αφού χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να ρίξει στην αμαρτία τον Μέγα Αντώνιο και απέτυχε, στο τέλος προσπάθησε να του ανάψει τον εγωισμό ψιθυρίζοντας του:

  — Είσαι ο μόνος, που δεν μπόρεσα να ρίξω στο πειρασμό!

  Μα ο γενναίος αθλητής της ερήμου, γεμάτος ταπείνωση αντιπαρήλθε με προσευχή και αυτό τον πειρασμό του Διαβόλου. Δεν άφησε αυτόν τον συλλογισμό να ριζώσει στη σκέψη, μα τον πέταξε με αηδία γιατί ήξερε καλά τις πανουργίες του Σατανά και τα τεχνάσματα του. Δεν άφησε ο μεγάλος ασκητής τον πειρασμό να τον ρίξει στον εγωισμό, στην αλαζονεία και στην απώλεια.

  _____Οι «φωτισμένες»_____

  Την παγίδα όμως αυτή του Σατανά δεν την ξεφεύγουν πάντα οι άνθρωποι, έστω κι’ αν έχουν θεοσέβεια. Ο Σατανάς ξέρει να τους δένει ύπουλα στη πλάνη.

  Κι’ αυτό συμβαίνει με τις «φωτισμένες», μια κατηγορία χριστιανών, γυναικών κυρίως, που έχει καταφέρει ο Σατανάς να τις πείσει, ότι εκείνες είναι:

  • Οι γνήσιες Χριστιανές που έχουν το χάρισα, την «φώτιση» να επικοινωνούν με το Θεό και την Παναγία με όνειρα και οράματα και παίρνουν διάφορες εντολές, τις οποίες διαβιβάζουν οπούς ανθρώπους.

  • Ανάβει μέσα τους το θηρίο του εγωισμού, ότι τάχα επικοινωνούν άμεσα με το Θεό. Κι’ επειδή αυτές υποκύπτουν στον πειρασμό, ο Σατανάς τις οδηγεί όλο και σε μεγαλύτερο εγωισμό και πιο σκοτεινή πλάνη…

  Ξεστρατίζουν από τη διδασκαλία της Εκκλησίας

  Οι «Φωτισμένες», λοιπόν, ενώ ξεκινάνε από φιλευσέβεια, επειδή υποκύπτουν στον πειρασμό του Διαβόλου, σιγά – σιγά γίνονται όργανα του και ξεστρατίζουν από την Διδασκαλία της Εκκλησίας.

  Λένε, ότι μιλάνε με την Παναγία, ότι δέχονται παραγγέλματα θεία, ότι είναι όργανα του Θεού. Μ’ αλλά λόγια αυτοαποκαλούνται σαν πρόσωπα εκλεκτά του Θεού, σαν κυριευμένες από τη θεία χάρη και σαν διαλεχτές του Θεού να μεταβιβάζουν τα θεία παραγγέλματα του ουρανού, που παίρνουν με οράματα…

  Μ’ αυτόν τον τρόπο ανεβάζουν τον εαυτό τους σαν να είναι τάχα προφήτιδες και άγια πρόσωπα. Πέφτουνε μ’ αλλά λόγια στον πειρασμό της αλαζονείας στην υπερηφάνεια που απεχθάνεται ο Θεός και αγαπάει ο Διάβολος.

  Οράματα και πλάνη

  Με τα οράματα βρίσκει ο Σατανάς την ευκαιρία να τις έχει στο χέρι του και να ψιθυρίζει στο αυτί τους πράγματα ανόητα, που σιγά – σιγά γίνονται μάστιγα, πλάνη φοβερή. Νομίζουν έτσι οι «φωτισμένες», ότι παίρνουν θεϊκά προστάγματα, αλλά στην πραγματικότητα γίνονται φορείς των πειρασμών του Πονηρού…

  Κι΄ επειδή καταφέρνει ο Σατανάς να φουντώνει τον εγωισμό τούς, δεν ακούνε κανένα εκκλησιαστικό πρόσωπο, κανένα πνευματικό, άλλα επιδίδονται σε έργα αυτοπροβολής.

  — Τι κάνουνε;

  Με λεπτομέρεια θα τα διαβάσετε στη συνέχεια, μα εδώ θα σας πούμε μερικά σε γενικότητες:

  • Ξεστρατίζουν ψυχές από την Εκκλησία και, πλανεμένες οι ίδιες, πλανούν Χριστιανούς.

  • Μιλάνε με εγωισμό για τον εαυτό τους και ανακοινώνουν τις σκέψεις τους, σαν να είναι αυτές το Ευαγγέλιο…

  • Ο εγωισμός τους κυριαρχεί τόσο σατανικά, ώστε να φθάνουν σε σημείο να δέχονται χειροφιλήματα και να αυτοεπαινούνται στην ώρα της προσευχής, όπως μια φωτισμένη της Θεσσαλονίκης, με λόγια σαν ετούτα:

  …«Συ γνωρίζεις Κύριε τι έχω υποφέρει 27 ολόκληρα χρόνια να σε υπηρετώ και να σε δοξάζω. Τώρα Κύριε, με επέλεξες να ποιμάνω τα πρόβατα σου»

  • Φθάνουν σε σημείο να ρίχνουν σε δεύτερο πλάνο — αν δεν το καταργούν — το Ευαγγέλιο και να βάζουν μπροστά τα χειρόγραφα προστάγματα τους…

  • Φθάνουν σε σημείο να μας περιγράφουν τον Παράδεισο και να μας δίνουν σχεδιαγραφήματα…

  • Δίνουν παραγγέλματα για νηστείες, που δεν έχει καθιερώσει η Εκκλησία ή προστάζουν νηστεία σε μέρες που καταλύονται τα πάντα.

  θα διαβάσετε πιο κάτω για μια τέτοια «φωτισμένη» οραματίστρια, που μιλούσε τάχα με την Παναγία, που όμως ήτανε ο Σατανάς, και παράγγελνε, να νηστέψουν τα Χριστούγεννα!…

  • Φθάνουν σε σημείο μερικές «αρχιφωτισμένες» να διακωμωδούν το θειο, όταν λένε ότι τους αποκαλύπτεται άνωθεν για το ποια γυναίκα πρέπει να πάρει ο δείνα ή πόσες μέρες αδείας δικαιούται η τάδε «φωτισμένη» να πάει στο χωριό για τις δουλειές της…

  • Ο εγωισμός τους κυριαρχεί τόσο σατανικά, ώστε να λένε, ότι διαλέγονται άνωθεν, με οράματα θεία, που λένε λόγια σαν τούτα:

  «Κόρη μου εσύ θ’ ανοίξης Σχολή και θα την ονομάσεις «Απολυτρωτική Σχολή της Παναγίας» (περίπτωση της Ζολώτα)! Τα οράματα όμως πλάνησαν πολλούς και με αυτά πέτυχε μεμονωμένα ο Σατανάς πολλούς να καταστρέψει. Ο Σατανάς ως γνωστόν μπορεί να εμφανίζεται και σαν άγγελος φωτός για να πετύχει την πλάνη του. Μη ξεχνάτε, ότι παρουσιάστηκε σαν καλόγηρος που έφερνε ζεστό ψωμί στο νηστεύοντα Άγιο Αντώνιο. Ο Μεγάλος ασκητής όμως κατάλαβε την πανουργία του και τον έδιωξε.

  Τα οράματα γοητεύουν νεαρές απλοϊκές κρυφοφιλόδοξες, που ικανοποιούνται νομίζοντας, ότι μιλάνε με την Παναγία στα όνειρα τους.

  Οδηγούν μακριά από την πίστη

  Όσο κι’ αν παρουσιάζονται θεοσεβούμενες οι «φωτισμένες», στην ουσία βρίσκονται μέσα στον πειρασμό και στην πλάνη του Διαβόλου.

  Η «κίνησή» τους είναι πλάνη σατανική, διότι καλλιεργούν τη διαστροφή και τη σύγχυση. Διότι ουσιαστικά αρνούνται την πίστη του Χριστού, αφού σε πρώτο πλάνο βάζουν τον εαυτό τους και τα ψεύτικα οράματα τους.
  Διαστρεβλώνουν την Αλήθεια του Χριστού και την Διδασκαλία της Εκκλησίας.

  Διδάσκουν έμμεσα ανυπακοή στον κλήρο και περιφρόνηση στο Μοναδικό σχήμα.

  Αχρηστεύουν την Εκκλησία και κάνουν τα σπίτια τους Εκκλησία. Αρνούνται τον ρόλο των Ποιμένων της Εκκλησίας στα Μυστήρια και ούτε λίγο ούτε πολύ μας προετοιμάζουν «φωτισμένες σαν εξομολόγους πνευματικούς και ιεροκήρυκες.

  Χαίρεται ο Σατανάς

  Με όλα αυτά χαίρεται ο Σατανάς και πανηγυρίζει, διότι βλέπει, ότι οι γυναίκες, αυτές γίνονται όργανά του, ενώ ο αριθμός τους πολλαπλασιάζεται.

  Βλέπει, ότι με αυτές καλλιεργείται σύγχυση στην Εκκλησία, παρανόηση στα Μυστήρια, εχθρότης στον κλήρο, φούντωμα του εγωισμού. Βλέπει, ότι έτσι ανοίγει ο δρόμος για την απώλεια πολλών ψυχών, που ξεκινάνε από θεοσεβείς και καταντούν να λατρεύουν τις «φωτισμένες» και ν’ ακούνε ανόητα σατανικά οράματα… Βλέπει χαιρέκακα, ότι αρκετές, νέες ειδικότερα, αφήνουν την Εκκλησία και το Ευαγγέλιο και προσκολλώνται σε οίκους και Σχολές «φωτισμένων»…. από το πνεύμα του Πονηρού!

  Κι’ αν ανάμεσα στις προσευχές τους κακολογούν τον Σατανά, αυτός δεν στενοχωριέται, γιατί ξέρει πώς τελικά στη πλάνη του βρίσκονται κι’ αυτός θα τις καθοδήγηση… Σκοπός του είναι να ξεχασθεί η Εκκλησία και το κήρυγμα του Ευαγγελίου.

  Μια σύγκριση αποκαλυπτική

  Αν θέλουνε οι φωτισμένες να καταλάβουν πόσο μακριά από την αλήθεια βρίσκονται και πόσο δεμένες στη πλάνη του Διαβόλου, ας συγκρίνουν τον δικό τους εγωισμό με την ταπείνωση αγίων ανδρών.

  Άγια, ασκητικά πρόσωπα, με προφητικό χάρισμα και στολισμένοι με αρετές ποτέ δεν μίλησαν με υπεροψία, ότι επικοινωνούν με το Θεό και ότι ο Θεός διέταξε τούτο η εκείνο μέσω αυτών…

  Και όταν τύχαινε να ιδούν όραμα, ήτανε πολύ προσεκτικοί. Το επιβεβαίωναν με προσευχή και νηστεία. Κι’ υστέρα πάλι γίνονταν ακόμα πιο ταπεινοί. Δεν βγαίνανε να πούνε σ’ άλλους συνασκητάς, ότι εγώ είδα τούτο ή εκείνο. Γεμάτοι δέος αντιμετώπιζαν το θείο δράμα.

  Ο Απόστολος Παύλος, που έφθασε μέχρι τον τρίτο Ουρανό και του αποκάλυψε ο Θεός τον Παράδεισο, δεν καυχησιολογεί, δεν κάνει περιγραφές. Το ανακοινώνει το γεγονός αυτό, όχι με προσωπικό τόνο «εγώ είδα… άκουσα», αλλά σε τρίτο πρόσωπο, σαν να συνέβη σε άλλον. Και το αφηγείται με λίγες λέξεις κι’ όχι αμέσως, αλλά υστέρα από δεκατέσσερα (14) χρόνια. Το αφηγείται με ταύτα τα χαρακτηριστικά λόγια:

  «Οίδα άνθρωπον εν Χριστώ Ιησού προ ετών δεκατεσσάρων είτε εν σώματι ουκ οίδα, είτε εκτός του σώματος, ουκ οίδα, ο Θεός οίδεν αρπαγέντα τον τοιούτον έως τρίτου ουρανού. Και οίδα τον τοιούτον άνθρωπον’ είτε εν σώματι, είτε εκτός του σώματος ουκ οίδα, ο Θεός οίδεν’ ότι ηρπάγη εις τον Παράδεισον και ήκουσεν άρρητα ρήματα, α ουκ εξόν ανθρώπω λαλήσαι».

  Βλέπετε ταπείνωση και αγιοσύνη; Βλέπετε πώς εκδηλώνεται ο πραγματικά ευσεβής; Ούτε ίχνος εγωισμού.

  Ο Άγιος Νεκτάριος στην Αίγινα είχε συναντηθεί στο κελί του με τον Άγιο Μήνα και σ’ εκείνη που τους είδε να συνομιλούν συνέστησε να μη πει τίποτε.

  Άγιοι άνδρες και ασκητές, όταν βλέπανε ότι κάποιο θαυμάσιο γεγονός στη ζωή τους (επικοινωνία με το θειο), έγινε από κάποιον γνωστό, παρακαλούσαν αυτόν που το είδε να μη το φανερωθεί…

  Με ταπείνωση, σιωπή, προσευχή, νηστεία και μυστικότητα αντιπαρέρχονταν οι Άγιοι και οι Μάρτυρες μεγάλα και θαυμαστά γεγονότα της ζωής τους…

  Σ’ αυτή την θεία ταπείνωση των αγίων και μαρτύρων οι «φωτισμένες προτάσσουν τον αχαλίνωτο εγωισμό, την μανία αυτοπροβολής, την μοναδικότητα τους, σαν φορέων της χάριτος Του Θεού…

  Όλα αυτά μαρτυράνε ξεκάθαρα, ότι είναι εκ του πονηρού και ας σπεύδουν με συντριβή και ταπείνωση στη μετάνοια, αντί να μένουν πεισματικά κολλημένες στην πλάνη.

  Γνωρίζω, ότι με το βιβλίο αυτό πολλές «φωτισμένες» δεν θα θελήσουν να ακούσουν τίποτε, ούτε θα πειστούν. Αλλά τουναντίον θα κινήσω την μήνιν και αγανάκτησί τους εναντίον μου. Θα ξεράσουν εις βάρος μου τόσα, που ούτε ο Αχελώος δεν με πλένει. Αυτές είναι φανατικότερες και από τους Γιαχωβάδες!

  Ας πουν όμως και ας κάμουν εις βάρος μου ότι θέλουν. Εγώ τα γράφω, χωρίς κανένα συμφέρον και καμμίαν έχθρα ή αντιπάθεια, αλλά από πόνο και ενδιαφέρον, για την ψυχή τους. Είναι κρίμα να πλανώνται οι γυναίκες αυτές και να χάσουν την ψυχή τους.

  Ελπίζω, ότι από το διάβασμα αυτού του βιβλίου, με τη βοήθεια του Θεού, πολλές «φωτισμένες» θα ξεσκοτιστούν από την πλάνη του Σατανά, θα φωτιστούν πραγματικά, θα δουν σε τι πλάνη έπεσαν και θα βαδίσουν τον πραγματικό δρόμο της σωτηρίας και της Εκκλησίας και θα κοσμήσουν την Βασιλείαν του Θεού.

  ___Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ___

  α) Εις τας Αθήνας

  Η πλάνη αυτή υπήρχε ανέκαθεν. Ο Σατανάς, όπως λέγει ο Απόστολος Παύλος, εμφανίζεται και ως άγγελος φωτός και με το ένδυμα της ευσέβειας πλανούσε τους πιστούς.

  http://www.oodegr.com/oode/biblia/kritiki/fwtismenes1.htm

 7. ΓΙΩΡΓΟΣ says:

  ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Ο κ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ…

 8. ΓΕΩΡΓΙΟΣ says:

  να κανετε προσφορα και να πατε στην εκκλησια το σαββατο στην παναγια και να πειτε του παπα υπερ ολης της ανθρωποτητας. συμφωνω με ολα τα παραπανω .και προσευχηθητε

 9. Ανώνυμος says:

  Αντε να σκοτώσει ο ιαχβεσας τους κακούς ώρα πάρει εσάς στον παράδεισο να μείνουμε όσοι δεν ασχολούμαστε με αυτά τα ανούσια πράγματα στην γη με την ηρεμία μας…

 10. croif101 says:

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΟΝ ΔΙΝΕΙ.
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ,ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΤΕ,ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ.
  ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΥΧΗ,ΕΧΟΥΜΕ.
  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,Η ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.
  ΠΝΕΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΘΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
  ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΥΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.
  ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
  ΟΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΘΑ ΕΙΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ!!!
  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ,ΤΟΤΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΘΡΥΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ.
  ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΙΣΧΥΡΟ,ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΦΟΒΕΡΟ,ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΡΟΜΕΡΟ!!!!
  ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΔΕΝ ΑΝΕΣΤΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ,ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΗ.
  ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΗΚΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
  ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

   • ΑΠΑΝΤΗΣΗ says:

    ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΩΣΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ Η ΚΑΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΛΙΚΤΑΙΝΕΣ

   • croif101 says:

    ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

    • ΦΦ. says:

     Μάλιστα…και απο μόνος σου το γράφεις έτσι; Γιατί στην Καινή Διαθήκη το όνομα του Ιησού Χριστού γράφεται δίχως το «ε».

     • croif101 says:

      ΑΔΕΛΦΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΝ,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΟΛΟΝ.
      ΗΡΘΕ ΩΣ ΘΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ,ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΘΕΙ ΑΠ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!
      ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΦΘΑΡΤΟΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΕΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ.
      ΤΕΛΟΣ.

    • ΦΦ. says:

     Αδερφέ ως Χριστιανός Ορθόδοξος που είμαι πίστεψε με καταλαβαίνω περισσότερα από όσα νομίζεις…δεν απάντησες στην ερώτηση μου αλλά θα σταματήσω εδώ τη συζήτηση γιατί σέβομαι το τέλος που είπες.

     • croif101 says:

      ΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΕΧΩ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
      Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ.
      ΗΡΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.ΗΡΘΕ Ο ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
      ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 40000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ!!!
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ.
      ΟΧΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΥΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ,ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ.
      Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΝ,Ο ΥΠΑΡΧΩΝ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΠΕΣΤΑΛΕΜΝΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΕΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΤΗΡ,ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΤΗΡ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΥΙΟΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ,ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

 11. Ανωνυμος says:

  Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΜΊΛΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΓΙΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!…ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!

 12. Αθηνα says:

  Με καλυψες πληρως το μονο που εχουμε χρεος ειναι να ζητησουμε απο τον Θεο προστασια και μυαλο καθαρο να μην εξαπατηθουμε (γιατι ο διαολος ειναι τοσο πονηρος που και τους εκλεκτους θα πλανευσει) Αν σκεφτουμε για ποιο πραγμα ανησυχουμε ποιο πολυ στην καθημερινοτητα ειναι μονο το φαγητο, μπορουμε και χωρις κινητο,και χωρις αυτοκινητο,και χωρις, τα περιτα υλικα αγαθα.Αυτο ομως που φοβιζει περισσοτερο ιδιως καποιον που εχει παιδια ειναι πως θα τα ταισει!Οταν λοιπον ενας γονιος σκεφτεται τοσο πολυ τα παιδια του ποσο μαλλον μας σκεφτεται ο Θεος ωστε να μας δινει οτι εχουμε αναγκη. Οποτε ολοι μας οι φοβοι πρεπει να καταριφθουν οταν εχουμε την πιστη μας δυνατη.(ζητειστε και θα το λαβετε)Ο καιρος γαρ εγγυς.

 13. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ says:

  ΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ «ΘΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ», ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ [ΠΑΠΑΣ, ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩΝ], ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΔΙΟΤΙ, ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ-ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ», ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ [ΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ]. ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΩ ΩΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΩΝ ΑΡΚΕΤΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΩΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ.

  • croif101 says:

   ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
   ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΧΘΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.
   ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ.
   ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ,ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ.
   ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ.
   ΕΛΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  • Ανωνυμος says:

   ΞΈΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ?… ΡΩΤΑ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ Ή ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ!…ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟ!!

 14. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  Προσευχηθείτε λοιπόν στον άγιο Τριαδικό Θεό μας και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ τελείως απλά, (γιατί ο Θεός ακούει και καταλαβαίνει τα τελείως απλά που βγαίνουν όμως από την καρδιά μας), όταν και όπου προσεύχεστε, (σε Ιερούς Ναούς, σε προσκυνήματα, το βράδυ πριν κοιμηθείτε, το πρωί που σηκώνεστε, ακόμα και όταν οδηγείτε), τα εξής:

  ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, γιατί εμείς ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

  ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙ ΓΗΣ, γιατί εμείς Αυτόν ζητούμε.

  ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, όπου κι’ αν βρίσκονται.

  ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ για να οδηγήσουν «εν Χριστώ αληθεία» τον ευσεβή Ελληνικό λαό.

  ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, που κινούνται ΔΟΛΙΩΣ και ΑΟΡΑΤΩΣ εναντίον μας. (είναι τα όπλα υποταγής συνείδησης, που είναι ότι πιο σύγχρονες ουσίες έχει κατασκευάσει ο αντίχριστος για να υποτάξει τους ανθρώπους, που εισπνέονται από τον αέρα και προκαλούν υπνηλία, απώλεια μνήμης, πονοκεφάλους, αρνητικό συναίσθημα)

  Και τέλος να ζητήσετε από τον Θεό απλά και με παρρησία το εξής:

  ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΕ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: «Ελύληθεν η ώρα ίνα δοξαστεί ο υιός του ανθρώπου», ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ, αφού είναι αδύνατον να Σε δοξάσουμε κατά το μέγεθος της μεγαλοσύνης Σου.

  Και αν θέλετε να δώσετε πολύ μεγάλη δύναμη στην προσευχή σας, πείτε πρώτα το «Βασιλεύ ουράνιε παράκλητε………..» συνεχίστε με το μικρό τρισάγιο, «άγιος ο Θεός ……» (τρις) «Παναγία Τριάς ελέησον ημάς……….», «Δόξα πατρί και υιό και αγίω πνεύματι…….», «Πάτερ ημών……….» και διαβάστε και τον 50ο ψαλμό: «Ελέησόν με ο Θεός……..»

  Και αν «μόνο» ΔΕΚΑ ΕΚΛΕΚΤΟΙ , αρχίσετε να προσεύχεστε στον άγιο Τριαδικό Θεό μας με τα λόγια που έγραψα, να ξέρετε πως ο Θεός μας, ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ και θ’ αλλάξει τα ΠΑΝΤΑ.

  Και χωρίς να έχετε χάσει απολύτως τίποτα, θα έχετε ΔΩΣΕΙ την ΔΥΝΑΜΗ στον Θεό, για να πραγματοποιήσει τώρα το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ, αφού θα είναι και ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.!!!!

  Έτσι προωθεί ο Θεός τα σχέδιά Του. «Υπακούοντας» στις επιθυμίες των ανθρώπων, όταν πρόκειται για αιτήματα ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

  ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΚΛΕΚΤΟΙ;

  Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα επαληθευθούν οι προφητείες και όχι επειδή θα τα κάνει ο Θεός ….. μόνος του.

  Ήδη βάλαμε τεράστια ΒΟΜΒΑ σε όλο το οικοδόμημα των Εβραίων και του αντίχριστου. Και ήδη άρχισαν να τρέμουν τα δόντια και τα κόκκαλά τους. Γιατί τον Θεό τον ΤΡΕΜΟΥΝ και δεν ήθελαν κανείς να τον επικαλεστεί. Κι αυτό θα το καταλάβετε, γιατί τώρα μετά απ’ αυτά που γράφω, θα τους ακούσετε εντός και εκτός διαδικτύου, που θ’ αρχίσουν να σκούζουν σαν τα γουρούνια όταν τα σφάζουν.

  Αλλά δεν πειράζει. ΕΠΙΛΟΓΗ τους είναι. Ας διάλεγαν να στρατευτούν στον στρατό του Ιησού Χριστού που ξέρουν ότι είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ. Αυτοί επέλεξαν τον αντίχριστο. Επέλεξαν να πάνε, με τον ΑΙΩΝΙΩΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟ.

 15. Τι μυστήρια? says:

  Τα ούτως αποκαλούμενα μυστήρια της εκκλησίας, κατά την γνώμη μου, δεν οφελούν σε τίποτα. Ο Χριστός στην Καινή διαθήκη δεν μίλησε τίποτα για μυστήρια. Μίλησε όμως για προσευχή, και όσα υπόθηκαν για προσευχή συμφωνώ. Δεν εμφανίζεται ο Θεός στα μυστήρια, ούτε οι άνθρωποι γίνονται καλύτεροι. Ο Χρστός είπε κάνετε στους άλλους ότι θέλετε να κάνουν και σε εσάς. Τι πιό απλό? Γιατί ασχολείστε με μυστήρια? Αν σας αρέσει ο μυστικισμός και οι υπερφυσικές δυναμεις μελετήστε Ινδική Γιόγκα, θα μάθετε περισσότερα. Για την προσευχή όμως όπως είπα και πιο πάνω συμφωνώ απόλυτα.

  • ΦΦ. says:

   Συγνώμη αλλά κάνεις τεράστιο λάθος αν νομίζεις πως ο Θεός δεν είναι στην εκκλησία, για κάνε μια αναζήτηση να δεις τι έβλεπε ο γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης την ώρα της θ.λειτουργίας…Όσο για εμάς, πως να γίνουμε καλύτεροι στην εκκλησία όταν αντί να προσπαθούμε να καταλάβουμε τι γίνεται και τι λέγεται ή ακόμη και να προσευχηθούμε εμείς ασχολούμαστε με το τι φοράει ο ένας κι ο άλλος, μιλάμε λες και είμαστε για καφέ και κοιτάζουμε την ώρα πότε θα τελειώσει επιτέλους για να φύγουμε…Με τέτοια χάλια όχι καλύτεροι δε γινόμαστε,όχι Τον Θεό δεν αντιλαμβανόμαστε,όχι να προσευχηθούμε, αλίμονο μας και τι λόγο θα δώσουμε όταν έρθει η ώρα.Και κάτι τελευταίο… στον μυστικό δείπνο ο Χριστός είπε: τούτο ποιείτε εις την εμήν ανάμνησιν.» (Λουκ. κεφ. 22) όταν μοίρασε τον άρτο και το κρασί, για πες μου λοιπόν, αν δεν πάμε στην εκκλησία που θα κοινωνήσουμε;;; Για όλα υπάρχει η απάντηση, αρκεί να έχεις καλή θέληση και να ψάχνεις τις γραφές,καλημέρα!

   • Τι μυστηρια? says:

    Εάν νομίζεις ότι με το να πιεις λίγο κρασάκι στην εκκλησία θα σωθείς, τότε συνέχιζε να πίνεις. Η πλύση εγκεφάλου που έχει κάνει η εκκλησία είναι πράγματι φοβερή. Ο Χριστός ότι έλεγε τις περισσότερες φορές το έλεγε συμβολικά και με παραβολές. Μην τα παίρνετε όλα στην κυριολεξία. Και αν το έχει διαβάσει ο παπάς το κρασί ίσως να το έχει εμποτίσει με λίγη από την δική του προσωπική ενέργεια αν το έχει κάνει σωστά δηλαδή, αλλά δεν νομίζω ότι επιδρά τόσο δραστικά στην αλλαγή συμπεριφοράς του ανθρώπου που τι πίνει. Λοιπόν αυτή είναι η γνώμη μου, και μπορείς να πειραματιστείς με τον εαυτό σου.

    • ΦΦ. says:

     Αν το δικό σου «πείραμα» απέτυχε αυτό δε σημαίνει ότι έτσι είναι σε όλους, για να πετύχει αυτό που λες χρειάζεται μια προετοιμασία πρώτα, αν δεν γίνει αυτή τότε όλες οι προσπάθειες για να πετύχει το πείραμα σου θα είναι άκαρπες και μόνο καλύτερος δε θα γίνεσαι, όσο για το πως μιλούσε ο Χριστός εύχομαι να σε φωτίσει και να καταλάβεις τη πραγματικότητα των γραφών και για την εκκλησία ασε…αυτή ο καθένας την φέρνει στα μέτρα του και όπως τον βολεύει.Βοήθεια μας!

    • croif101 says:

     ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΑΔΕΛΦΕ,ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΛΗΡΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ.
     ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
     Η ΜΟΝΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
     ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ,ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
     ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΠΙΚΡΑ!!!
     ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ,ΑΛΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΔΟΚΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ,ΔΛΔ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ.
     ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ.
     ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ(ΕΚΛΕΚΤΟΣ)ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ ΧΡΕΙΣΤΟΥ(Ο ΩΝ).
     ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
     ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΘΕΟΝ.
     ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ?ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ.
     ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ!!!
     ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΧΡΕΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ,Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.
     ΑΜΗΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *