Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:58 - 10/08/2021

Όπως ο Φοίνικας αναγεννάται από τις στάχτες του, η Νέα Τάξη θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της Ελλάδας του Κούλη.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η απόλυτη επίθεση κατά της Ελληνικής Φύσης και πολιτισμού, δεν μπορούσε παρά να σφραγιστεί και με τους κατάλληλους συμβολισμούς.

 

Εδώ βλέπετε την περίφημη αρχαιότερη ντόπια ελιά στις Ροβιές της Εύβοιας, με ιστορία άνω των 2500 χρόνων. Αφού αναφέρεται ακόμα και στα γραπτά του φιλόσοφου και γεωγράφου Στράβωνα! Μία ελιά που ακόμα και τώρα απέδιδε καρπούς. Εώς ότου οι μηδενιστές φροντίσαν να μην μείνει τίποτα παρά οι στάχτες της.

Σε μία αρρωστημένη ποιητική παραλληλία, η λαίλαπα του σιωνισμού, υποδηλώνει με αυτή την εικόνα την νίκη της υπέρ του αρχαιελληνικού πνεύματος που τόσους αιώνες το είχε άχτι και επιτέλους το γονάτισε, πιστεύει. (Και του Ελληνισμού γενικά.  Αρχαίου ως σχήμα λόγου όμως  διότι ΕΛΛΗΝΙΣΜΌς είναι ένας, αέναος και αδιαίρετος σε όλες τις χιλιετίες). Αλλά μην φάνε πείτε τους, έχει γλαρόσουπα. Η Ελληνική ψυχή δεν λαβώθηκε, τι και αν πέσανε ορισμένα πανάρχαια σύμβολα μας.

Τι και αν κάηκε η ευλογημένη καταπράσινη γη μας. Ένας ελληνόψυχος πατριώτης να ζει και να πατά τα άγια χώματα του, ο Ελληνισμός ζει μαζί του. Οπότε κύριοι σιωνιστάδες και τα εγχώρια κομουνισμένα σκυλιά σας Κατίγκω, Βρυκολακούλης και λοιποί, έχετε ακόμα πολύ δουλειά να κάνετε για να μας ξεμπήξετε από τις σελίδες της Ιστορίας. Αλλά και πάλι αποτυχημένη θα είναι η διαγραφή μας, γιατί ακόμα θα πρέπει να διαγράψετε το θέατρο, τις ιατρικές ορολογίες, την αστρονομία, της ίδια την επιστήμη της πληροφορικής που καθιστά αυτή την ανάρτηση δυνατή, και να μείνετε με έναν λειψό, βάρβαρο και  σκοτεινό κόσμο. Ο Κόσμος είναι ο κόσμος του φωτός γιατί είχε τον Ελληνισμό στα σπλάχνα του.

Και αφού τα ισοπέδωσαν όλα λένε τώρα με το αφαιμαγμένο και αποστραγγισμένο αίμα του κοσμάκι να αρχίσουν τα μπαλώματα. Τα σα εκ των σών δηλαδή. Να σε κάψω Γιάννη να σαλείψω λάδι και λάδι πληρωμένο από σένα. Θα δώσουν ψίχουλα από δώ, ψίχουλα από κει, αλλά αυτά είναι εφάπαξ. Οι ΑΙΏΝΕς στην κυριολεξία, και δεκαετίες φυσικής ζωής που ακυρώθηκαν σε λίγες μέρες, πως θα επιστραφούν? Πως θα αποζημιωθούν? Το ανεκτίμητο φυσικό κεφάλαιο πως θα μπει στις στενές σελίδες των υπολογισμών των ψυχρών τεχνοκρατών?

Θα βάλουν τώρα τον οργανισμό διαχείρισης δημοσίους χρέους και τις άλλες μασονοεταιρείες με τα λαμόγια της Εθνικής Τράπεζας των Ρόθτσιλντ στα Διοικητικά τους Συμβούλια να μας μπαλώσουν τα αμπάλωτα. Θα πέσουν και τα πακέτα στήριξης από τους ευρω(εβραιο)παικούς μηχανισμούς σταθερότητας και ανάπτυξης, για να έχετε και πράσινα δάνεια τώρα. Δεν σας έφταιναν τα μνημόνια για μία κρίση που δεν δημιουργήσατε. Τώρα θα πληρώνετε και τα γαμησιάτικα για φύση που δεν κάψατε.

Και τι γράφουν μέσα στο διαολο-πλάνο “άμεσων και στοχευμένων παρεμβάσεων” τους για της ολική καταστροφή που προξένησαν οι ίδιοι?

Χαρτογράφηση των καμμένων εκτάσεων με δορυφόρους.

Μετάφραση θα σας βάλουμε λαμόγια Έλληνες κάθε σπιθαμή γης στα συστήματα μας. Και θα σας φορολογήσουμε κάθε αυθαίρετο, κάθε φράχτη έως και κάθε μαντρί. Όπως έλεγε και ο πατροκοσμάς, και τα μαντριά θα σας φορολογήσουνε.

Αύξηση και εντατικοποίηση των ελέγχων και επιτηρήσεων των καμμένων εκτάσεων.

Μετάφραση, αφορμή για περισσότερο νταβατζιλίκι και bigbrotherοποίηση του κράτος με σκοπό να μην έχετε λαγούμι να κρυφτείτε όταν αρχίσουν οι τελικοί διωγμοί.

Αφαίρεση των καμμένων δένδρων που είναι κοντά στις οδούς.

Για να τις γεμίσουμε αντ αυτού μέσα στις κάμμερες και στους μετρητές. Όσο περισσότερα δεδομένα ρουφάει το Θηρίο ο Υπερυπολογιστής μας τόσο καλύτερα ελέγχουμε τα γκοίμ.

Άμεση έναρξη κατασκευής αντιδιαβρωτικών έργων.

Περαιτέρω ευκαιρίες για μίζες που θα πετάγονται σε άχρηστα έργα, τα περισσότερα χρήματα των οποίων θα καρπωνόμαστε εμείς οι ίδιοι. Μακροπρόθεσμα οικοδομούμε και την απόκλειση όλων των φυσικών διεξόδων διαφυγής. Επίσης ευκαιρία και επέμβαση επί των φυσικών αρχιτεκτονικών και έναρξη ενός terraforming που να ευθυγραμμίζεται περισσότερο με τα σχέδια τα δικά μας.

Άμεση έκδοση Δασικών αστυνομικών Διατάξεων οι οποίες θα απαγορεύουν άσκηση βόσκησης και θήρας!

Δηλαδή να μην μπορείτε να βοσκάτε τα ζώα σας. Να μην μπορείτε να κυνηγάτε κιόλας όπως κάναν οι πρόγονοι σας για ανείπωτες χιλιετίες. Δηλαδή να χάσετε κάθε επαφή με την φυσική τροφή και περιβάλλον, και οι κρεατόμαζες μας να είναι η μόνη πηγή διατροφή σας. Γιατί φυσικά τους πείραξαν οι κυνηγοί και όχι οι ψυχοπαθείς εμπρηστές που βάζουν για να λυμαίνονται την παρθένα ελληνική Γή.

Ιεράρχηση περιοχών για προτεραιότητα αποκατάστησης βλάστησης.

Κοινώς θα αφήσουμε τα φιλέτα που μας συμφέρουν για το τέλος για να χτίσει η αλέκα μητσοτάκη και τα λοιπά λαμόγια τα αιολικά και τις βιομηχανικές εγκαστάσεις τους. Γιατί καλά τα δενδράκια, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Βαγγέλη.

Ελπίζω να πείρατε μία γεύση από τα….. σχέδια “ανάκαμψης της καμμένης γης” που αφήνουν πίσω. Πέτρες μόνο όταν τους βλέπετε. Τίποτε άλλο.

 

 

 

Σας Ενδιαφερουν:

Παιχνίδια μυαλού: πώς ο εγκέφαλος μας εμποδίζει να χάσουμε βάρος Αποτέλεσμα του τεστ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Κορίτσια, βοηθήστε με, είμαι διαγνωσμένη με διαβήτη. Πώς κάνετε την θεραπεία;
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Αυτό το κρυμμένο ιαπωνικό μυστικό καταπολεμά το άγχος & την πίεση
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η χρήση ταμπόν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο: πώς να αποφύγετε το σύνδρομο τοξικού σοκ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να απαλλαγείτε από κιρσούς: Μια κρέμα για την οποία δεν μιλάνε στην τηλεόραση βοήθησε εμένα
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τα επικίνδυνα χάπια για την υπέρταση απαγορεύονται παγκοσμίως στον κόσμο
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΎΓΙΟ: Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΔΥΝΆΤΙΣΑ
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ!
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Σε 7 εβδομάδες τα τεχνητά ερυθρά κύτταρα σας απαλλάσσουν από τον διαβήτη, μειώνουν το επίπεδο σακχά...
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Πώς να θεραπεύσετε τον μύκητα των νυχιών
OMG ΠΡΟΙΟΝΤΑΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Παναγιώτης Πολίτης

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. Μπράβο Παναγιώτη,τα είπες ΟΛΑ..Όταν πεθάνει ο σπόρος θα φέρει καρπό μεγάλο είπε Ο Χριστός όταν αντίκρισε τους Έλληνες, είναι γραμμένο ,η μοιρα μας,ο σκοπός μας σαν φυτό ουράνιο να ξαναγεννηθουμε από τις στάχτες που θα αφήσουν οι αντιχριστοι να αλλάξουμε ξανά τον κόσμο..Θα το πιούμε κι αυτό το ποτήρι φαρμάκι μέχρι τέλους.. Θέλουν να αλλάξουν όλη την δημιουργία, την πλάση,με τον Θεό τα έχουν βάλει και το τέλος τους το γνωρίζουμε..

 2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

 3. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 08/11/2021 @ 5:13 ΠΜ

  Ζάκυνθος: “Έξυπνο” όχημα βοηθά στην κατάσβεση πυρκαγιών

 4. Ετσι, μπράβο, να αρχισουν οι μεταφράσεις.

 5. Παναγιώτης Πολίτης 08/11/2021 @ 12:45 ΜΜ

  Φυσικά και υπάρχει. Μην γίνεσται εχθροί της Αλήθειας και πέφτετε σε σιωνιστικές προπαγάνδες. Γιαυτό έχουν λυσσάξει οι αντίδικοι. Διότι 5000 χρόνια plus, και ακόμα βαστάμε. Από κοσμοκράτορες, σε πετραδάκι στην ολοκληρωτική μπότα τους, και πάλι απ την αρχή. Ξανά και ξανά.. .

 6. Παναγιώτης Πολίτης 08/11/2021 @ 11:30 ΜΜ

  @ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, Καλά πάρε εσύ το μπούλο τώρα αλβανάκο/αναρχοκομουνάκο γιατί η σαπίλα σου ζέχνει μέχρι πέρα με τα λεγόμενα σου. Θα μπορούσα να διαγράψω τα πόστ σου που λερώνουν το Internet τρώγοντας τζάμπα bandwidth, αλλά θα τα αφήσω να σε ντροπιάζουν στους αιώνες των αιώνων αμήν.

  Ξεκάθαρη γυφτοσκοπιανή, βαρβαρογοτθική και εν τέλει σιωνιστική προπαγάνδα ότι τα Ελληνικά φύλα όπως οι ΘΡάκες δεν ήταν έλληνες ενώ πλοιρούσαν στο 100% το όμαιμον τε ομότροπον και ομόγλωσσον… .

  Ξέρω ότι σας ενοχλεί να ακούτε ότι δεν θα μας ξεφορτωθείτε ποτέ και είναι αλήθεια. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ραγιαδάκο, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς την Δόξα τραβά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*